PDA

Pokaż pełną wersje : Giertych Odchodzi?!!?!?!

Maldinii
11-08-2007, 16:23
Czy to prawda ze giertych ma odejść jako minister Edukacji. Bo coś na tvn 24 było ze "dymisja ministrów z LPR" wiec chyba Giertycha wywalą ;)

Nadrill
11-08-2007, 16:27
O ja?!?!!?!?!!?!1/!/1/1/1/11 8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(:confused::confu sed:8o8o8o
Ciekawe czy nei bendzie mundorkow!!!!!18o8o8o8o8o8o8o8o

Uther92
11-08-2007, 16:43
Czy to prawda ze giertych ma odejść jako minister Edukacji. Bo coś na tvn 24 było ze "dymisja ministrów z LPR" wiec chyba Giertycha wywalą ;)

Gratuluje znajomości polskiej polityki <brawo ! >

Gratuluje znajomości polskiej polityki <brawo ! >

Nawet nie chodzi o znajomosc polskiej polityki, wystarczy byc choc troche na biezaco z wiadomosciami....
A, dzieci nie macie co sie cieszyc - przynajmniej w tym roku mundurki beda, a jak beda to jak sie kupi to bedzie szkoda sprzedawac wiec zostana...

I na dodatek sam Giertych powiedzial ze nie wroci z urlopu do ministerstwa na "99%" (jak sam to ujal)

Mrok
11-08-2007, 17:34
O jaka szkoda:(

Tovob Lard
11-08-2007, 18:41
O ja?!?!!?!?!!?!1/!/1/1/1/11 8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(:confused::confu sed:8o8o8o
O Boże....

Nadrill
11-08-2007, 18:48
Nawet nie chodzi o znajomosc polskiej polityki, wystarczy byc choc troche na biezaco z wiadomosciami....
A, dzieci nie macie co sie cieszyc - przynajmniej w tym roku mundurki beda, a jak beda to jak sie kupi to bedzie szkoda sprzedawac wiec zostana...

I na dodatek sam Giertych powiedzial ze nie wroci z urlopu do ministerstwa na "99%" (jak sam to ujal)

Mundurków raczej nie wycofają, gdyż raczej nie cofną tej ustawy. Oraz podane powody: kupiony mundurek był noszony rok, zostanie dla potomnych.

O Boże....

Huned

Smetana
11-08-2007, 18:49
@upup
Przecież to była ironia. Sam miałem ochotę tak napisać jak zobaczyłem tą chmarę wykrzykników i pytajników w nazwie tematu.

janek@
11-08-2007, 19:01

qr... Musiales mi przypomniec. ;/
Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bede sie w nim pocil. >.>

To jedynie marzenia tak naprawde Giertych nie wycofa sie nigdy. A gdyby jednak
chcieli go zdymisjowac wystarczy lapowka tu i uwdzie pomoc kolegow, i jest w domu.

Zamor1
11-08-2007, 19:05
wystarczy zapytac mamy lub ojca a nie temat zakladac -.-

Nadrill
11-08-2007, 19:10
wystarczy zapytac mamy lub ojca a nie temat zakladac -.-

Rodzice pewnie tańczą z radości, bo nie będą musieli kupować mundurków.

Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bedzie sie w nim pocil. >.>

Spokojnie, skośni przyjaciele wymyślili zimno w spreju za 15 zł, szukaj w sklepach.

Krycha01
11-08-2007, 19:10
Najlepiej by było gdyby odzedł z tego świata a nie z rządu. :evul:

Smetana
11-08-2007, 19:11
@up
Uh, ale jesteś trendi.

matiiii
11-08-2007, 19:31
@up
Uh, ale jesteś trendi.

A ty jeszcze lepszy. :)

I tak mundurków Wam nie wycofają, bo zostały już zamówione. :D

Dark Sven
11-08-2007, 19:40
A ty jeszcze lepszy. :)

A ty lepsiejszy.

Zawsze jest ten 1% szans, że Giertch zostanie. I pewnie zostanie. Oni się zaraz pogodzą, tak łatwo nie dadzą się od koryta odciągnąć.

A mundurki będą, ale u mnie pewnie szybko wycofają, bo tak beznadziejny materiał, że za miesiąc będzie trzeba kupić nowy.

Macqren
11-08-2007, 19:41
Jeeeeejjjjj... muduuuuurkiiiii........ Jaaaaa Cieeeeee.
A nie pomyśleliście o plusach mundurków? :d

RedCard
11-08-2007, 19:42
A nie pomyśleliście o plusach mundurków......... xD lol . . . . . . .. mozna zronbic tuning;d;d;d

matiiii
11-08-2007, 19:44
A ty lepsiejszy.
Orgazm na miejscu.

A mundurki będą, ale u mnie pewnie szybko wycofają, bo tak beznadziejny materiał, że za miesiąc będzie trzeba kupić nowy.

Gówno mnie to obchodzi. Swoje smutki kieruj do dyrekcji szkoły, w której masz obowiązek się uczyć.

@dwon
Rządzi.

Dark Sven
11-08-2007, 19:57
Gówno mnie to obchodzi. Swoje smutki kieruj do dyrekcji szkoły, w której masz obowiązek się uczyć.

A mnie gówno obchodzi, że ciebie to gówno obchodzi. Swoje smuty kieruj do Korektora, któremu tak mocno włazisz w dupe.

Kurde...

Tovob Lard
11-08-2007, 20:03
Huned
ju tu ; - )
No Way! (http://wiadomosci.wp.pl/kat,8311,wid,9105789,wiadomosc.html?ticaid=1443a)
"Premier poinformował mnie, że zrywa koalicję z LPR i że w poniedziałek zostaną odwołani ministrowie z LPR - powiedział lider LPR Roman Giertych dziennikarzom po sobotnim spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Myślę, że dotyczy to również całego LiS, czyli również ministrów z Samoobrony - dodał. Giertych podkreślił, że był zaskoczony nerwowością premiera podczas spotkania."

Nadrill
11-08-2007, 21:02
ju tu ; - )

;/

No Way! (http://wiadomosci.wp.pl/kat,8311,wid,9105789,wiadomosc.html?ticaid=1443a)
"Premier poinformował mnie, że zrywa koalicję z LPR i że w poniedziałek zostaną odwołani ministrowie z LPR - powiedział lider LPR Roman Giertych dziennikarzom po sobotnim spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Myślę, że dotyczy to również całego LiS, czyli również ministrów z Samoobrony - dodał. Giertych podkreślił, że był zaskoczony nerwowością premiera podczas spotkania."

Czyżby UE zakazało kaczuszce mieć poduszeczki pod kuperkiem w czasie ogłoszeń państwowych/duszpasterskich? ];->

Tompior
11-08-2007, 22:28
Pragne przypomniec, ze mundurki sa wprowadzone obowiazkowo tylko do gimnazjow (podstawowki tez??), wiec jak jestescie w LO to skargi kierujcie do dyrektora, ze je wam wprowadza :)

Korektor
11-08-2007, 22:31
Ja np. w podstawówce zawsze chciałem mieć swój mundur. Mundur, ale nie mundurek. Jeśli już chce się ujednolicić dzieciaki to niech chodzą w wojskowo-zielonych kamizelach ze specjalnymi kieszeniami na wsunięcie nabojów. Takie coś bym nosił. Nie widzę siebie w każdym razie w granatowej kamizelce, która zapewne zaraz się rozpierdaczy.

Exodus
12-08-2007, 00:58
Niektorzy sie ciesza z powodu mundurkow . :L

Suikoden12
13-08-2007, 18:54
GIERTYCHA JUZ NIE MA!!!!!! \,,/ ale mundurki beda bo juz sa pooplacane i po szyte 8o

matiiii
13-08-2007, 19:44
GIERTYCHA JUZ NIE MA!!!!!! \,,/ ale mundurki beda bo juz sa pooplacane i po szyte 8o

Kasy nie wpłaciłem, do szkoły nawet wzór jeszcze nie przyleciał. :D

Nadrill
13-08-2007, 20:14
Kasy nie wpłaciłem, do szkoły nawet wzór jeszcze nie przyleciał. :D

O, nie jestem sam!
Wypatrywać wątków na ePulsie: "NiE BeNdzie BunDrokOw!!>!>!>!" "GiErisTycH KuPpa!"

Piotrek~
13-08-2007, 23:40
co wy macie do mundurków? I tak połowa z was koszulkę zmienia co tydzień, więc wielkiej różnicy nie będzie. Jak chcecie być, chłopcy, oryginalni to możecie sobie jakiś makijaż zrobić, będziecie cool, trendi, dżezi i kaczi.

Suikoden12
14-08-2007, 11:06
a jak bedzie 20+ stopni i h*ja sie ugotujesz w tym shicie!!!X(

Mad-Sin
14-08-2007, 11:21
Jesli to bedzie sweter to go możesz podwinac.

Jesli to bedzie pullover to jeszcze lepiej.

Gogar
14-08-2007, 11:54
U mnie są trzy zwykłe, kolorowe T-Shirty z logiem szkoły, jeden biały T-Shirt z logiem jako strój galowy i czarny polar też z logiem na zimę... Beznadziejnie, jakieś koszulki z bazaru za 4zł sztuka nam dadzą, które farbują przy każdym praniu... Na szczęście już ich nie będę miał ;)

Zamor1
14-08-2007, 16:28
A u nas w szkole jest napisane:

"Opiekun/rodzic indywidualnie zaopatruje dziecko w mundurek''

Super...

Tovob Lard
14-08-2007, 18:27
A u nas w szkole jest napisane:

"Opiekun/rodzic indywidualnie zaopatruje dziecko w mundurek''

Super...

a jak bedzie 20+ stopni i h*ja sie ugotujesz w tym shicie!!!

Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bede sie w nim pocil. >.>

Urzekła mnie wasza historia... przynajmniej nie będzie wybiegu mody w szkole, mniej blachar, których solara jest drugim domem, nie trzeba będzie patrzeć na ciotowaty ubiór metali, niedorobione skejty lamusów, myślących, że reprezentują ulice, gejkowatych pędzli w jakże seksownych białych najkach i 1 kg żeliczku na włoskach.:) UhUhUh ironia, aczkolwiek ma w sobie ziarenko prawdy.

thebassa
14-08-2007, 19:07
Urzekła mnie wasza historia... przynajmniej nie będzie wybiegu mody w szkole, mniej blachar, których solara jest drugim domem, nie trzeba będzie patrzeć na ciotowaty ubiór metali, niedorobione skejty lamusów, myślących, że reprezentują ulice, gejkowatych pędzli w jakże seksownych białych najkach i 1 kg żeliczku na włoskach.:) UhUhUh ironia, aczkolwiek ma w sobie ziarenko prawdy.

ja powiem szczerze że tak uważam (aczkolwiek było by w tym ziarenko ironi :P)

gyagen
15-08-2007, 01:27
a gówniania argumentacja a mundurki hja mają do włosów no ale
:dance:

Tovob Lard
15-08-2007, 09:40
a gówniania argumentacja a mundurki hja mają do włosów no ale
:dance:

Może źle się wyraźiłem wcześniej, ale uważałem, że każda bystra osoba wyłapie o co mi chodzi, a jednak... ; o