Pokaż pełną wersje : Giertych Odchodzi?!!?!?!
Maldinii
11-08-2007, 16:23
Czy to prawda ze giertych ma odejść jako minister Edukacji. Bo coś na tvn 24 było ze "dymisja ministrów z LPR" wiec chyba Giertycha wywalą ;)
O ja?!?!!?!?!!?!1/!/1/1/1/11 8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(:confused::confu sed:8o8o8o
Ciekawe czy nei bendzie mundorkow!!!!!18o8o8o8o8o8o8o8o
Czy to prawda ze giertych ma odejść jako minister Edukacji. Bo coś na tvn 24 było ze "dymisja ministrów z LPR" wiec chyba Giertycha wywalą ;)
Gratuluje znajomości polskiej polityki <brawo ! >
Gratuluje znajomości polskiej polityki <brawo ! >
Nawet nie chodzi o znajomosc polskiej polityki, wystarczy byc choc troche na biezaco z wiadomosciami....
A, dzieci nie macie co sie cieszyc - przynajmniej w tym roku mundurki beda, a jak beda to jak sie kupi to bedzie szkoda sprzedawac wiec zostana...
I na dodatek sam Giertych powiedzial ze nie wroci z urlopu do ministerstwa na "99%" (jak sam to ujal)
Tovob Lard
11-08-2007, 18:41
O ja?!?!!?!?!!?!1/!/1/1/1/11 8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(:confused::confu sed:8o8o8o
O Boże....
Nawet nie chodzi o znajomosc polskiej polityki, wystarczy byc choc troche na biezaco z wiadomosciami....
A, dzieci nie macie co sie cieszyc - przynajmniej w tym roku mundurki beda, a jak beda to jak sie kupi to bedzie szkoda sprzedawac wiec zostana...
I na dodatek sam Giertych powiedzial ze nie wroci z urlopu do ministerstwa na "99%" (jak sam to ujal)
Mundurków raczej nie wycofają, gdyż raczej nie cofną tej ustawy. Oraz podane powody: kupiony mundurek był noszony rok, zostanie dla potomnych.
O Boże....
Huned
@upup
Przecież to była ironia. Sam miałem ochotę tak napisać jak zobaczyłem tą chmarę wykrzykników i pytajników w nazwie tematu.
qr... Musiales mi przypomniec. ;/
Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bede sie w nim pocil. >.>
To jedynie marzenia tak naprawde Giertych nie wycofa sie nigdy. A gdyby jednak
chcieli go zdymisjowac wystarczy lapowka tu i uwdzie pomoc kolegow, i jest w domu.
wystarczy zapytac mamy lub ojca a nie temat zakladac -.-
wystarczy zapytac mamy lub ojca a nie temat zakladac -.-
Rodzice pewnie tańczą z radości, bo nie będą musieli kupować mundurków.
Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bedzie sie w nim pocil. >.>
Spokojnie, skośni przyjaciele wymyślili zimno w spreju za 15 zł, szukaj w sklepach.
Krycha01
11-08-2007, 19:10
Najlepiej by było gdyby odzedł z tego świata a nie z rządu. :evul:
@up
Uh, ale jesteś trendi.
@up
Uh, ale jesteś trendi.
A ty jeszcze lepszy. :)
I tak mundurków Wam nie wycofają, bo zostały już zamówione. :D
Dark Sven
11-08-2007, 19:40
A ty jeszcze lepszy. :)
A ty lepsiejszy.
Zawsze jest ten 1% szans, że Giertch zostanie. I pewnie zostanie. Oni się zaraz pogodzą, tak łatwo nie dadzą się od koryta odciągnąć.
A mundurki będą, ale u mnie pewnie szybko wycofają, bo tak beznadziejny materiał, że za miesiąc będzie trzeba kupić nowy.
Jeeeeejjjjj... muduuuuurkiiiii........ Jaaaaa Cieeeeee.
A nie pomyśleliście o plusach mundurków? :d
A nie pomyśleliście o plusach mundurków......... xD lol . . . . . . .. mozna zronbic tuning;d;d;d
A ty lepsiejszy.
Orgazm na miejscu.
A mundurki będą, ale u mnie pewnie szybko wycofają, bo tak beznadziejny materiał, że za miesiąc będzie trzeba kupić nowy.
Gówno mnie to obchodzi. Swoje smutki kieruj do dyrekcji szkoły, w której masz obowiązek się uczyć.
@dwon
Rządzi.
Dark Sven
11-08-2007, 19:57
Gówno mnie to obchodzi. Swoje smutki kieruj do dyrekcji szkoły, w której masz obowiązek się uczyć.
A mnie gówno obchodzi, że ciebie to gówno obchodzi. Swoje smuty kieruj do Korektora, któremu tak mocno włazisz w dupe.
Kurde...
Tovob Lard
11-08-2007, 20:03
Huned
ju tu ; - )
No Way! (http://wiadomosci.wp.pl/kat,8311,wid,9105789,wiadomosc.html?ticaid=1443a)
"Premier poinformował mnie, że zrywa koalicję z LPR i że w poniedziałek zostaną odwołani ministrowie z LPR - powiedział lider LPR Roman Giertych dziennikarzom po sobotnim spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Myślę, że dotyczy to również całego LiS, czyli również ministrów z Samoobrony - dodał. Giertych podkreślił, że był zaskoczony nerwowością premiera podczas spotkania."
ju tu ; - )
;/
No Way! (http://wiadomosci.wp.pl/kat,8311,wid,9105789,wiadomosc.html?ticaid=1443a)
"Premier poinformował mnie, że zrywa koalicję z LPR i że w poniedziałek zostaną odwołani ministrowie z LPR - powiedział lider LPR Roman Giertych dziennikarzom po sobotnim spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Myślę, że dotyczy to również całego LiS, czyli również ministrów z Samoobrony - dodał. Giertych podkreślił, że był zaskoczony nerwowością premiera podczas spotkania."
Czyżby UE zakazało kaczuszce mieć poduszeczki pod kuperkiem w czasie ogłoszeń państwowych/duszpasterskich? ];->
Pragne przypomniec, ze mundurki sa wprowadzone obowiazkowo tylko do gimnazjow (podstawowki tez??), wiec jak jestescie w LO to skargi kierujcie do dyrektora, ze je wam wprowadza :)
Korektor
11-08-2007, 22:31
Ja np. w podstawówce zawsze chciałem mieć swój mundur. Mundur, ale nie mundurek. Jeśli już chce się ujednolicić dzieciaki to niech chodzą w wojskowo-zielonych kamizelach ze specjalnymi kieszeniami na wsunięcie nabojów. Takie coś bym nosił. Nie widzę siebie w każdym razie w granatowej kamizelce, która zapewne zaraz się rozpierdaczy.
Niektorzy sie ciesza z powodu mundurkow . :L
Suikoden12
13-08-2007, 18:54
GIERTYCHA JUZ NIE MA!!!!!! \,,/ ale mundurki beda bo juz sa pooplacane i po szyte 8o
GIERTYCHA JUZ NIE MA!!!!!! \,,/ ale mundurki beda bo juz sa pooplacane i po szyte 8o
Kasy nie wpłaciłem, do szkoły nawet wzór jeszcze nie przyleciał. :D
Kasy nie wpłaciłem, do szkoły nawet wzór jeszcze nie przyleciał. :D
O, nie jestem sam!
Wypatrywać wątków na ePulsie: "NiE BeNdzie BunDrokOw!!>!>!>!" "GiErisTycH KuPpa!"
Piotrek~
13-08-2007, 23:40
co wy macie do mundurków? I tak połowa z was koszulkę zmienia co tydzień, więc wielkiej różnicy nie będzie. Jak chcecie być, chłopcy, oryginalni to możecie sobie jakiś makijaż zrobić, będziecie cool, trendi, dżezi i kaczi.
Suikoden12
14-08-2007, 11:06
a jak bedzie 20+ stopni i h*ja sie ugotujesz w tym shicie!!!X(
Jesli to bedzie sweter to go możesz podwinac.
Jesli to bedzie pullover to jeszcze lepiej.
U mnie są trzy zwykłe, kolorowe T-Shirty z logiem szkoły, jeden biały T-Shirt z logiem jako strój galowy i czarny polar też z logiem na zimę... Beznadziejnie, jakieś koszulki z bazaru za 4zł sztuka nam dadzą, które farbują przy każdym praniu... Na szczęście już ich nie będę miał ;)
A u nas w szkole jest napisane:
"Opiekun/rodzic indywidualnie zaopatruje dziecko w mundurek''
Super...
Tovob Lard
14-08-2007, 18:27
A u nas w szkole jest napisane:
"Opiekun/rodzic indywidualnie zaopatruje dziecko w mundurek''
Super...
a jak bedzie 20+ stopni i h*ja sie ugotujesz w tym shicie!!!
Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bede sie w nim pocil. >.>
Urzekła mnie wasza historia... przynajmniej nie będzie wybiegu mody w szkole, mniej blachar, których solara jest drugim domem, nie trzeba będzie patrzeć na ciotowaty ubiór metali, niedorobione skejty lamusów, myślących, że reprezentują ulice, gejkowatych pędzli w jakże seksownych białych najkach i 1 kg żeliczku na włoskach.:) UhUhUh ironia, aczkolwiek ma w sobie ziarenko prawdy.
thebassa
14-08-2007, 19:07
Urzekła mnie wasza historia... przynajmniej nie będzie wybiegu mody w szkole, mniej blachar, których solara jest drugim domem, nie trzeba będzie patrzeć na ciotowaty ubiór metali, niedorobione skejty lamusów, myślących, że reprezentują ulice, gejkowatych pędzli w jakże seksownych białych najkach i 1 kg żeliczku na włoskach.:) UhUhUh ironia, aczkolwiek ma w sobie ziarenko prawdy.
ja powiem szczerze że tak uważam (aczkolwiek było by w tym ziarenko ironi :P)
a gówniania argumentacja a mundurki hja mają do włosów no ale
:dance:
Tovob Lard
15-08-2007, 09:40
a gówniania argumentacja a mundurki hja mają do włosów no ale
:dance:
Może źle się wyraźiłem wcześniej, ale uważałem, że każda bystra osoba wyłapie o co mi chodzi, a jednak... ; o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.