Pokaż pełną wersje : pytasnkoi
jaka klasa postaci jest najlepsza na meinie i jakie bronie trenowac?
Oryginalnie dodany przez Forus
knight i sword,axe,club jak wolisz!!!
ok juz nic nie muw nara bede na isarze zaraz i masz mi cos dac kapujesz adi dobre zeczy nie inne
Edit by Gremlin (nie potrafilem sobie odmowic)
Rozumiem ze mozna robic bledy, ale 5 bledow w 1 zdaniu?
ok juz nic nie muw nara bede na isarze zaraz i masz mi cos dac kapujesz adi dobre zeczy nie inne
Edit by Gremlin (nie potrafilem sobie odmowic)
Rozumiem ze mozna robic bledy, ale 5 bledow w 1 zdaniu?
Ja tez sie nie moglem powstrzymac:D Wiem ze tu nie miesci sie fan-klub pana Miodka, ale wybacz "meinie"?OMG lol :D A do tematu, to swordy chyba sa najlepsze, najlatwiej je kupic, znalezc, lecz sa drozsze od swoich innych odpowiednikow:>
U$3r
Z kalsa postaci to jest roznie zalezy jaki rodzaj walki preferujesz np.
1)czy lubisz walczyc w zwarciu
2)na odleglosc
3)czy moze uzywajac magii
1) bronie wszystkie oprocz dystansu
2) luk kusza spiry
3) bron obojetna nie ma to znaczenia (magia)
Ja gram pallem ale uwazam maga/druida za najlepsza profesje.
Wtajemniczony
05-11-2003, 09:31
Knight jest dobry ale na poczotku.Potem wiele traci najlepiej na poczotek grac Palem bardzo szybko sie nim expuje i nie musisz tracic kasy na bron i tarcze.
kotomaniak
05-11-2003, 10:52
Najlepszy jest sorc! Może na początku jest trudno ale póżniej nikt ci nie podskoczy, a jeśli nawet to z SDka go i po sprawie!
gralem juz kazdom wedlug mnie knight na wysokim lvlu najlepszy bo bardzo latwo zabijasz silne powory io szybko sie nim kase zdobywa bo duzo potrafi niesc
Ja mam mysl druid lub knight
Co lepsze druid czy knight powiedzcie mi plz
Knight jest dobry ale na poczotku
Chyba cie po*ebalo. Wlasnie knight jest najgorszy na poczatku. Druid i sorc moga szybko expic od razu po wyjsciu z rooka z rozdzek, pal poskilluje kilka godzin i tez juz moze, a knight musi skillowac kur*a ze 100 godzin zeby cokolwiek zabic.
Ogórkowy
03-09-2006, 22:15
@Up
Żal mi Cie... czy ty do chuja wafla nie mozesz popatrzeć na date tematu? 3 lata to dużo...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.