PDA

Pokaż pełną wersje : Levelowe ograniczenia broni

ezop85
12-08-2007, 20:17
Mam rycerza po hacku (23 lvl skile 50/50 )

Jedyne co mam w tej chwili to Blacksteel Sword (atk 42/def 22) ale jest on od 35 lvl.

Nie lapie sie jeszcze po zimowym update i nie wiem czy walic tym mieczykim czy lepiej go sprzedac i kupic cos od 20 lvl

Prosze o pomoc

Smilemanek
12-08-2007, 20:42
Wiesz mozesz wedlug mnie walic z twojego blacksteel sworda bo przy takich skillach bedziesz z niego walic po okolo 100+ a ja ci powiem ze mam knighta na 19 lvl skille 48/47 i z crystal sworda , ktory jest od 25 lvl walnolem w valkyrie 109 wiec mozesz sprobowac a jak nie da rady to radze kupic cos w stylu bright sword :)

Kimo36
12-08-2007, 21:29
@up
Pro evul mastach knight sie odezwał >.>

@topic
Jeżeli byś mógł podać swój aktualny stan majątkowy mógłbym powiedzieć głebsze rozpatrzenia lecz narazie moge ci powiedzieć tyle :
23 lvl i black steel to zla propozycja.
Myśle ze z broad sworda byś wieksze hity zadawał :P
Jeżeli masz serpenta narazie lataj z serpentem, od 25 lvl ice sword / wyvern fang.
30 lvl fs jeżeli masz mało sianka lub bs jeżeli jestes nadziany. :P

Na twój obecny poziom najlep[szy bedzie crimson sword/serpent jeżeli nie masz kasy :) (ew. 2 handed sword )

ezop85
12-08-2007, 22:21
No wlasnie nie mam absolutnie nic oprucz tego miecza.
Postac jest po hacku, tylko blacksteal sword mi zostal bo byl w depo w innym miescie :)

Ale dzieki za rade, skoro tak przedstawiasz sprawe to sprzedam ten miecz i cos slabszego sobie kupie

Dzieki