Pokaż pełną wersje : Klucze
Alchemiko
16-10-2004, 12:36
Witam!
Czytam sobie spis kluczy na tibia.pl i przyznam, jest on dość lakoniczny.
pisze mi np. Krypta pod Carlin, Tajne Labolatorium, no ok, jak ktoś wie gdzie to jest, no to spox, ale jak ktoś nie wie :P
- Może ktoś więc wie gdzie jest Krypta w Carlin ? - jakieś ciekawe miejsce
- Labolatorium w Mintwalin - też tam coś ciekawego jest ?
Może jak macie jakieś klucze, to może opiszecie je tutaj bardziej "dokładnie" :-)
Krypta, znajduje się pod cmentarzem w Carlin.
Krypta w Carlin znajduje się przy wscodnim końcu miasta. Są tam trolle.
Na stronie jest napisane, że jeden z kluczy jest do kopalni elfów, tylko, że tam są trolle, ghoule i skeletony.
Minotwalin jest w Hellgate
@Tomciog
Mintwalin nie jest w HG. hg jest pod ab, a Mintwalin pod thais.
@Tomciog
Mintwalin nie jest w HG. hg jest pod ab, a Mintwalin pod thais.
a nie czasem pod edron?????
szopenfeldziarz
16-10-2004, 12:55
spis kluczy jest dla osób, które NATKNĘŁY SIĘ na zamknięte drzwi i zastanawiają się, jakiego szukać/kupić. Tak mi się wydaje.
@Shinjix
Nie, napewno nie pod edron. Jest tak jak napisałem.
Dan the Automator
16-10-2004, 12:58
a nie czasem pod edron?????
Nie. Walrock ma rację.
Alchemiko
16-10-2004, 13:46
spis kluczy jest dla osób, które NATKNĘŁY SIĘ na zamknięte drzwi i zastanawiają się, jakiego szukać/kupić. Tak mi się wydaje.
A jak ktoś znalazł klucz i chce się przejść pozwiedzać, a nuż trafi na coś ciekawego :-)
W tej krypcie pod Carlin jest coś ciekawego ?
Albo w tym labolatorium w Mintwalin ?
Questy, ale nic wiecej nie powiem :P
Prawo Kruka
16-10-2004, 14:00
Minotwalin jest w Hellgate
****a przed chwila tlumaczylem gdzie jest mintwallin w innym temacie! Przestan szerzyc ploty!
Alchemiko
16-10-2004, 14:03
Mintwallin jest pod Thais, na -8 poziomie
Może mi ktoś napisać na pw jak zdobyć klucz do troll mountains, tamte drzwi za 2 warrriorami? Słyszałem, że to quest, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. :(
Mam takie małe pytanko. Kopalnie koło Kazo łączą sie na 3 poziomie takimi drzwiami gdzie tam chyba 2 gardy i kilka soldków sobie lazi. problem jest taki, jak te drzwi otworzyc?? Jeżeli potrzebny jest klucz to gdzie go ewentualnie znaleść??
Mam takie małe pytanko. Kopalnie koło Kazo łączą sie na 3 poziomie takimi drzwiami gdzie tam chyba 2 gardy i kilka soldków sobie lazi. problem jest taki, jak te drzwi otworzyc?? Jeżeli potrzebny jest klucz to gdzie go ewentualnie znaleść??
Tam potrzeba klucza 3802 a podanie gdzie znalezc ten klucz zalicza sie do quest spoiling (latwo go znalezc jesli poszukasz).
Na Tibia.pl klucze sa wypisane tak jak sa z prostego powodu:
Jest to dosc informacji zeby znalezc odpowiedni klucz jesli mamy zamkniete drzwi przed soba, a wystarczajaco malo zeby nie dawac na tacy rozwiazania leniwca ktorym sie niechce ruszyc du** i pozwiedzac w poszukiwaniu kluczy.
Alchemiko
20-10-2004, 06:11
A co do tego miejsca:
Są tam też dżwi do skrzynki pocztowej, one sątak dla picu, czy też można je otwożyć ???
Alchemiko, wydaje mi sie ze te drzwi do skrzynki pocztowej da sie otworzyc gdy sie zrobi Postman Questa...jak sądze na loot bagi, a o klucz do krypty w carlin spytaj kogokolwiek pod depo napewno ci powie :)
Znalazłem klucze 3800 i 3801 do czego one są, jeśli by ktos wiedział??
Alchemiko
08-11-2004, 21:07
Klucze z serii 380* są do kazordoon (a 3803 [chyba], w każdym bądź razie ten ostatni na liście kluczy na tibia.pl) jes to klucz do pomieszczenia na -3 poziomie w w kopalniach Dwarfów.
-=Marian=-
12-08-2005, 20:12
Siema.
Rozwieje wasze wątpliwości :)
W Crypcie pod Carlin są tylko Trole!! I qest:], ale niepowiem jaki B)
Mintwalin nie jest w Hellgate, tylko pod Thais i jest tam sporo mino(jest tam skrzynka pocztowa, ale dostępna dopiero po Postman qeście:( swobodnie można expić z blokerem)
Znalazłem nowy qest:], przynajmniej tak mi się wydaje bo nigdy o nim niesłyszałem a to miejsce jest nieuczęszane:) Zwaliłem jedną sprawę i teraz potrzebuje klucza do komnaty z cycami. Prosze dajcie jakąś wskazówke gdzie mam go szukać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.