Pokaż pełną wersje : 110 ek haked
http://tibicams.tibianetwork.net/get/29227
Filmik może być, loot nie dobry.
BTW. 110 Rp Hacked
Gz hacka... loot dobry... DH to zły loot ? lolz? Pozdr...
Gz hacka... loot dobry... DH to zły loot ? lolz? Pozdr...
Ty cholero! Już ja bym was nauczył manier, beszczelne psy!!! Tak was bawi to, że ktoś stracił to, na co ciężko charował i zarywał noce?!X(
Tiases'Master
13-08-2007, 13:40
Ty cholero! Już ja bym was nauczył manier, beszczelne psy!!! Tak was bawi to, że ktoś stracił to, na co ciężko charował i zarywał noce?!X(
Albo włączył jeden program i bezpiecznie sobie spał...
MoGreene
13-08-2007, 13:43
beszczelne psy!!!
Rotfl
@topic
Przeważnie hacka nie ma bez przyczyny. A lot średni jak na taki lv ale cóż się dziwić w koncu to palladyn, dla którego eq nie jest sprawą priorytetową.
dark_solti
13-08-2007, 14:08
co do tego pana jezeli nie chcesz to nie ogladaj proste i nie pisz bezsesownych postów typu "Ja nielubie hackow ci co to lubia to nupy bo niewiedza ile czasu trza na taka postac" Tu oceniamy loot itp a nie czy to dobrze czy zle ze kogos hackuja to jego problem ze sciagnal Keyloggera i ze ma slabe zabezpieczenia na Kompie :D:D
Loot nawet nawet ale widzialem leprze hacki x))
Dokładnie, bezczelne psy. Niszczycie czyjś bezcenny czas.
Ciekawe jakbyscie sie czuli gdyby to was hacknieto =p
A czy to wina hakera, że ktoś ściąga jego keyloggery? Mi się wydaje, że nie. ;)
@topic
Bieda :D
@Gigoro
Miałem hacka i się nawet nie przejąłem. To tylko gra. Get a life ...
@up
Dokładnie! :D
Loot 4/10
Ogólnie rewelacji nie było, żadnego annihilator item ani poi items.
Ten char nawet nie mial żadnego addona 8o
To acc wyglądało jakby koleś niedawno sobie zakupił pacca czy cóś
16:50 Rokyn: Your account balance is 1020. In addition, you have a further 23980 gold which is currently reserved for auctions.
Nawet domek w trakcie licytacji :p
Tak ogólnie mówiąc to, ludzie nie sikajcie ze hack omfg itp !! to tylko gra! Jeśli macie stresa/nerwa/doła o głupią pikselową gre, to nie grajcie, proste.
A to, że ktoś jest noobem i nie potrafi kompa zabezpieczyc to jego sprawa :baby:
Wojtas_Smieciarz
14-08-2007, 00:57
Taki sobie hack.
@
Rigstred Blood Rose: W jednym jest problem, ten film nagrał Brazylijczyk. Jak masz jakieś kompleksy z powodu, że jesteś Polakiem, zmień tożsamość.
Sir Emilio
14-08-2007, 01:03
Owntibia pozdrawia.
Jego problem ze swoj "bezcenny" czas stracil na glupiej grze
Ciekawe jakbyscie sie czuli gdyby to was hacknieto =p
Hakneli mnie, stracilem 400~k, wtedy byl to dla mnie majatek, szczeze mowiac to... zalogowalem sie, zobaczylem ze char jest pusty wylogowalem i przestalem grac w tibie. Easy~
No no może być, przynajmniej dh był :P Ale nie miał kuszy z PoI? aż dziwne...
PS. Twórca tematu dosyć ułomny... To był RP a nie EK xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.