zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Golden Legion Isara

Gangrel
16-10-2004, 13:11
Wczoraj pod depo widzialem wydzierajacego sie kolesia, ktoryw przyblizenu oznajmial, że Del'Toro to skorwysyny i zeby wszyscy z Iasry stanali do walki z nimi. Mielibysmy sie odlacac do niejakiego Golden Legionu?? wie ktos cos wiecej na ten Temat??

Dan the Automator
16-10-2004, 13:52
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=520120
;-)

Kapix
16-10-2004, 19:04
Jestem z Isary i wiem co tam się dzieje, więc radziłbym Polakom zawsze jeśli jest taka szansa stawać przeciwko DT(i właśnie teraz jest ta szansa).W Golden Legion jest chyba 5 Polaków(Traktorzysta,Evil-Oles,Pixidixi,Pixoholik i Sir Duch).Wiem także, że jeden z nich, a mianowicie Traktor wrócił do Tibii po jakimś czasie nie grania.Wrócił by skopać du** Del'Toro i na razie mu to nieżle wychodzi(zobaczcie na link jaki dał Dobo i spójrzcie ilu zabił).

Pozdro ;)

Shinoda
16-10-2004, 19:33
Jestem z Isary i wiem co tam się dzieje, więc radziłbym Polakom zawsze jeśli jest taka szansa stawać przeciwko DT(i właśnie teraz jest ta szansa).W Golden Legion jest chyba 5 Polaków(Traktorzysta,Evil-Oles,Pixidixi,Pixoholik i Sir Duch).Wiem także, że jeden z nich, a mianowicie Traktor wrócił do Tibii po jakimś czasie nie grania.Wrócił by skopać du** Del'Toro i na razie mu to nieżle wychodzi(zobaczcie na link jaki dał Dobo i spójrzcie ilu zabił).

Pozdro ;)

Spox przylanczam sie Dt SuX :P mam na Isarze chary 23 knight i 12 druta z sd`kami :P no cóz lvl nie za duze ale zawsze cos. mi to nie przeszkadza i tak Windale mi juz nie raz groził huntem :P moze w koncu uda sie im dokopac

Hail Golden Legion :D

Dt (szczegóilnie Windale :P) SuX ;)

Wyzzer
16-10-2004, 22:57
Bouuu....I want Montesco's back~ ... to jest nie normalne...powiedzcie mi ludzie...szczerze...wiecie jak wygalda organizacja w DT ? Bo ja osobiscie znam ich (ehh...Cahir de'Vills - po ch*j sprzedalem acc...) bardzo dobrze...wiem ze bardzo sie zmienili....az za nawet....powiem tyle, bez Montesco i Vampires, GL sami rady nie dadza...a i tak trudno byloby ich pokonac. System komunikacji kiedys (nie wiem czy nadal) wygladal tak:

10:00 XXX Del'Toro: XXX level XX Thais
10:00 Loyal friend of Del'Toro: roger that
10:05 Loyal friend of Del'Toro: enemy down

Jesli mowicie ze tak nie bylo, to sie ku*wa grubo mylicie, bo zapewne wiekszosc z was nawet DT na oczy nie widzala, nie grala nawet na Isarze, a tylko slyszala pogloski o DT. Tak, wiem ze teraz za chamami, power abuserami itp. itd., ale nie zawsze tal bylo....

Rankor
16-10-2004, 23:29
-.-" Dt sux??? ludzie pomyslcie co mowicie
Ehhh jakby byla polska guildia tak mocna ze panowalaby na serwerem by nikt dupy se niezawracal kolejny post w ktorym bronie Dt ludzie po co te wojny przeciez zawsze sie mozna dogadac

Mam dosc wszystkiego z Dt, isara, tibia

Gangrel
17-10-2004, 10:20
Ja rowneiz gram na isarze, choc nie zanm ich osobiscie widzielem kiku znich(miedzy innymi Mediote tuz po anihilatorze), wiem kim sa i ze znazcnie sie zmienili. Kiedys gonilem redskulla ktory krzyczal ze pk jestem:) jesen z Del'Toro (Torrilo mu chyba bylo)uch kolesia i poszedl sobie. Dawsiej zabilby nas obu dla samej przyjemnosci. Co do Golden Legionu nie spodziewam sie zaproszenia:D

Yavalion
17-10-2004, 12:06
Bouuu....I want Montesco's back~ ... to jest nie normalne...powiedzcie mi ludzie...szczerze...wiecie jak wygalda organizacja w DT ? Bo ja osobiscie znam ich (ehh...Cahir de'Vills - po ch*j sprzedalem acc...) bardzo dobrze...wiem ze bardzo sie zmienili....az za nawet....powiem tyle, bez Montesco i Vampires, GL sami rady nie dadza...a i tak trudno byloby ich pokonac. System komunikacji kiedys (nie wiem czy nadal) wygladal tak:

10:00 XXX Del'Toro: XXX level XX Thais
10:00 Loyal friend of Del'Toro: roger that
10:05 Loyal friend of Del'Toro: enemy down

Jesli mowicie ze tak nie bylo, to sie ku*wa grubo mylicie, bo zapewne wiekszosc z was nawet DT na oczy nie widzala, nie grala nawet na Isarze, a tylko slyszala pogloski o DT. Tak, wiem ze teraz za chamami, power abuserami itp. itd., ale nie zawsze tal bylo....
Spokojnie misiu... się tam grało i serwer jest stracony.

elmo_us
17-10-2004, 13:23
Gram, na isarze od paru miesiecy i mam domek z jednym z Chaos riderow (Amroth~). Za dt nie przepadam, wiem ze i tak wygraja wojne z golden legion choc narazie jest 3/3 we fragach ( tak bylo wczoraj ) ale nie sadze zeby golden legion mial jakies szanse i w tej wojnie wolal bym stanac za DT niz za Golden legion w ktorym jest Ice'Shadow ktorego nienawidze calym sercem.Gdyby go w tej wojnie nie bylo to inna sprawa.Ale chlopaki z GL zycze wam szczescia jezeli coraz wiecej osob bedzie sie stawiac DT moze nie beda czuli sie az tak bezpieczni.

PacMan
17-10-2004, 19:55
Jak chcecie takiego byczka powalić to musicie się zjednoczyć...
Życze powodzenia...<I HATE POWER ABUSERS>

Dwik
17-10-2004, 20:07
Według mnie DT wygra, wiele czlonkow DT nie bralo do tej pory takze udzialu w tej wojnie.Wczesniej bylo 2:3 dla GL, teraz DT vs GL jest 3:3 czyli DT nadrobilo straty. Jedynym bardziej utalentowanym w PvP w GL jest Ice'Shadow i Traktor~. Jak przegraja DT i skoncza z Isaraka, to beda rzadzic niepodzielnie GL i bedzie to cos jak DT tylko z innymi userami :D