Pokaż pełną wersje : Tarantula
Pambinho
13-08-2007, 16:11
Czy zabije tarantule w jaskini na liberty bay??Druid 15lvl i 12 mlvl prawie 13.
--Cienius--
13-08-2007, 16:51
tarantula to nie jest hiper mega super ultra evul monster bij z volcanika i staraj sie uciekac lecz sie E gran
Cielak99
13-08-2007, 16:53
tarantula to nie jest hiper mega super ultra evul monster bij z volcanika i staraj sie uciekac lecz sie E gran
Z volcanica na 15 lvlu??
Jeśli umiesz tak to jesteś zajebisty
Lotharinius
13-08-2007, 17:03
dasz rade ale weź jaieś runki ofensywne (np explo) i troche manasów
Osobistyl
13-08-2007, 17:12
Spokojnie,dasz rade. Zgadzam sie z przedmówcą,troche run ofensywnych i manasów nie zaszkodzi.
Pozdro.
moim zdaniem lepiej walic z roda i visa, szybciej padnie i mniej many pujdzie na leczenie.
Czy zabije tarantule w jaskini na liberty bay??Druid 15lvl i 12 mlvl prawie 13.
Uhusahushuh Jesli dla ciebie tarantula to jest dobry monster (wbij 15 ml i wez sd USHushus) .
Taktyki Wez BloKa ( HSUShuss )16-20 knight . Lub jesli NIE JESTES nobem vis +wand+ Runki(hmm ,explo,itd....). Omg taki temat normalnie przekracza moje mozliwosci (USHSUHSuSS)
Osobistyl
14-08-2007, 15:30
@up
Jestem ciekaw jak wyglądały Twoje początki.
Forterix
15-08-2007, 10:17
Szkoda expla a poradzisz se bez niego jak tak bardzo sie uparłes to idz z hmm a jak hcesz expić trochę dłużej weź manaski i więcej hmm .ale niewiem czy sie opłaca .lepiej idź na daraszie i poexp na rotah do 15-25 i z volcanki rodem
Gratz mózgowcy. Tarantule z explo bić, niesłychane. I to jeszcze 15 druidem, ile on może trafic, 25?
Vis + rod i najwyżej hmm chociaż i tak hity będą śmieszne.
A tak btw. Czemu akurat tarantula? ; ]
Roty na Liberty? ^^'
Emcess.
Lord_Piterek
18-08-2007, 18:00
@ginard
wiesz co idioto? powiedzialbym ci to samo...
@topic
dasz rade, wal z wanda i visa
@ginard
wiesz co idioto? powiedzialbym ci to samo...
@topic
dasz rade, wal z wanda i visa
hmm masz lepsza rozkimnke to sie stul pytać sie o cos tak banalnego człowieku zastanów sie co ty franzolisz ja sie nie pytam jak udupc..c
tarantule dlatego ze nie jestem ani tobą ani jakimś cholernym newbie
Mogę podsumować? Tak? Dziękuję.
Zabijesz tarantulę spokojnie, wal z roda i uciekaj, nie baw się visem (za słaby). Jeżeli cię dogoni i puknie, exura gran, jeżeli będzie miała haste, wtedy użyj visa. Jak się boisz to posmyraj Fire Fieldem/Bombą + HMMki, to prosty potwór, nie powinieneś mieć problemów, dziękuję, pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.