Pokaż pełną wersje : Pvp or non-pvp ??
Witam!:)
Zapewne bylo juz wiele tematow tego typu, jednak nie znalazlem ich za co z gory przepraszam.
Tak wiec chce zaczac gre na nowym servie i zastanawialem sie miedzy pvp a non-pvp. Chcialbym stworzyc paladyna ktory z jednej strony jest dobra ''maszyna do zabijania'' (pvp), ale chcialem prowadzic rowniez dosyc spokojna gre (non-pvp). Wiec pytam Was, uzytkownikow - Gdzie zagrac ? ;o
Z gory dziekuje i pozrawiam;)
Non-pvp jest dla słabych.
Avallach
13-08-2007, 17:30
pacc czy facc?? to jest bardzo wazne.
pacc czy facc?? to jest bardzo wazne.
PACC :] <10 znakow>
Grałem rok na Non-pvp (no, niecały, było dużo przerw) i szczerze to żałuję straconego tam czasu.
I nie dziwię się, dlaczego 90% graczy na Non-pvp to Polacy, bo po prostu na Pvp wymiękają.
Pozdro MDW ;d
Pan up ma pelna racje. Jak chcesz marnowac pacc i expic do konca zycia non pvp jest dla Ciebie. xp
Wybierz pvp to wiecej z tej gry zabawy wyciagniesz. ^^
Non-pvp jest dla słabych.
Hahaha idź pograj swoim super mega 15 lvl na pvp.
Żal mnie bierze jak widzę takie opinie.
dartra111
13-08-2007, 18:42
Ja bym grał na pvp (przydarzył mi sie pech że wczoraj jacyś pk na pacc mnie 2 razy killed :/) ale na pvp naprawde nie ma nudy! czasem jakiś pk sie w low lvl'a zacznie, a ty masz 30 lvl to jak mu tu nie pomóc? ;] i na pvp mniej ludzi gra :] więc expowiska są kilka krotnie mniej oblegane przez graczy. widziałem różnice ludzi na expowisku w pvp a na non-pvp... na non-pvp było 3-2 ludzi więcej.
P.S. Ashael zagramy razem bo mnie na eterni killują ciągle? ;]
Hahaha idź pograj swoim super mega 15 lvl na pvp.
Żal mnie bierze jak widzę takie opinie.
Kilka charów 60-70lvl+ na pvp (grałem od roku 2003). Obecnie mam ciekawsze rzeczy do roboty niż granie w tę grę.
Łał i co mam uwierzyć?
Poza tym zagraj sobie na non pvp dłużej niż miesiąć wbij te swoje 60 70 lvl i pogadamy.
Mało mnie obchodzi, czy w to wierzysz czy też nie.
Na non-pvp zagrałem z ciekawości, wbiłem 69lvl i tylko potwierdziło się to, co myślałem.
Krycha01
13-08-2007, 19:19
Według mnie Non-PvP, bo na PvP gdzie byś nie wyszedł tam cie jakiś noob zabije. W dodatku spokojnie możesz sobie robić amunicję i runy.
Zdecydowanie pvp. Czas spedzony an non-pvp byl czasem ktory stracilem w tej grze. patrzyc jak zbierasz sobie loota caly dzien wapda 20 lvl i kradnie ci baga. Nie. Pozatym na pvp jak nie podskakujesz to nie masz problemow a po czasie masz znajomosci i odpowiedni poziom przez co zdobywasz sobie szacunek. Non-pvp jest dla ludzi co nie lubia adrenaliny za to uwielbiaja sie chamsko zachowywac. Tyle.
Imm0rtal
13-08-2007, 19:43
Lubisz spokojną grę, bez ryzyka padnięcia z powodu random pk/PA/free hunted - wybierz non-pvp, lecz musisz sie pogodzić z większą ilością graczy i pożegnać z luksusowym trenowaniem na monku. Jeśli lubisz grę z nutką adrenaliny, pk-owaniem, wojnami, komfortowym trenowaniu na monku i mniejszą ilość graczy - wybierz pvp.
Osobistyl
13-08-2007, 19:48
A ja powiem co innego. :]
Jeśli lubisz expić i jesteś cierpliwy non-pvp powita Cie chętnie.
Ale... hmm, PvP to zależy jaki server. Np. Saphira... Jest jedna gildia, która wychodzi na hunta gdy im znikną bany albo rs'y. Żadko ktoś Cie tam ubije. Jednak w tekście w stylu "tibia jest Bogiem ,gra nałogiem, skille podstawą ,
PK zabawą"coś jest. To prawda, PK'owanie jest po części zabawą , ale również możesz wygonić jakiegoś noob'a , zabić kogoś kto obraża Twoją rodzine B):D
no i możesz sie obronić:p Skillowanie na PvP jest szybsze bo możesz trenować z kolęgą, a non-pvp, to godziny stania w miejscu. Szczególnie krew zalewa jak ktoś Ci poprostu je wybije...
To Twoja decyzja, zależy co lubisz.
Pozdro.
Piotrek Marycha
13-08-2007, 20:01
Witam!:)
Zapewne bylo juz wiele tematow tego typu, jednak nie znalazlem ich za co z gory przepraszam.
Tak wiec chce zaczac gre na nowym servie i zastanawialem sie miedzy pvp a non-pvp. Chcialbym stworzyc paladyna ktory z jednej strony jest dobra ''maszyna do zabijania'' (pvp), ale chcialem prowadzic rowniez dosyc spokojna gre (non-pvp). Wiec pytam Was, uzytkownikow - Gdzie zagrac ? ;o
Z gory dziekuje i pozrawiam;)
nastepny temat z cyklu "Kawa czy Herbata?", a ty wlasnego rozumu nie masz? nie wiesz samemu co lubisz a co nie? w domu tez sie innych pytasz czy lubisz soczek pomaranczowy czy wiśniowy bo sam tego nie wiesz?
Dzieki wszystkim za pomoc, wybralem pvp;)
nastepny temat z cyklu "Kawa czy Herbata?", a ty wlasnego rozumu nie masz? nie wiesz samemu co lubisz a co nie? w domu tez sie innych pytasz czy lubisz soczek pomaranczowy czy wiśniowy bo sam tego nie wiesz?
Ja pije jablkowe soczki ;o A tak pozatym Tibia to nie soczek wisniowy, tutaj wybor jest naprawde wazny (przynajmniej dla mnie)... jeżeli jesteś innego zdania, to twój problem.
PS: I rozum mam;)
@detra111
Czemu nie =D
Pozdrawiam ^^
dartra111
13-08-2007, 20:58
to czekaj napisze ci na gie gie i sie umówimy ^^ a pozatym rotfl detra xD DaRtRa
@down: trudno <foch> sam zrobie postac a potem dołączysz ;p
Ja obecnie w Niemczech, wracam za tydzien ;o
Mapa_Europy
20-08-2007, 13:04
PvP ;)
Non-PvP jest dla słabych bo taki gośc co zdobywa 40 lvl na non na pvp miałby 20 i ,,HALP PLAX PK" =.=
Harpun dobrze mówi :cup:
@Edit:
Fajnie jeszcze jest jak wychodzisz na enforced na main masz team i szybko 20 lvl nabijacie ;P
Ja pije jablkowe soczki ;o A tak pozatym Tibia to nie soczek wisniowy, tutaj wybor jest naprawde wazny (przynajmniej dla mnie). xD
Dla mnie ważny wybór to wybór szkoły albo dziewczyny a nie na jakim świecie grać w Tibie czy jakąkolwiek inną grę :| Gram na non-pvp , nie podoba mi się ? Ide na pvp i tyle...Już ważniejszy jest wybór tego soczku jak dla mnie.
Nie słuchaj tekstów typu "non-pvp jest dla słabych". To nie jest prawda! Non-pvp jest nie dla słabych tylko dla botterów! A osobę, która gra na non-pvp bez bota nazywamy kretynem.
Światy Non-Pvp powstały z myślą o osobach, które chcą sobie dorobić trochę pieniążków. Sprawa jest prosta jeśli twój komputer jest w stanie utrzymać na mc dajmy na to 3 klienty Tibi tworzysz sobie nowe 2 nowe konta* i po jednym knightcie na każdym koncie. Odpalasz blackd proxy i wbijasz lvleki.
Po pewnym czasie (w zależności od twoich umiejętności botowania) sprzedajesz postacie na allegro jakiemuś kretynowi (patrz wyżej). Pamiętaj żeby nie wyrobić rec-keya! (cena spada).
*3 klient na twojego main chara.
@Down
Na obu :o? Dwa to są enforced.
Ja tez sie zgodze ze Non-pvp nie jest zle , na obydwu duzo gralem i moge powiedzec ze jesli masz pomysl , jestes mily oraz przyjazny to i takie osoby spotkasz , a co do botow to czasem sie uzywalo ng na rotach ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.