Pokaż pełną wersje : [ZAPROSZENIE] Saphira
Witam!
Zapraszam wszystkich graczy na świat Saphira. Obecnie panuja tam szwedzi ale musimy ich wkoncu wytepic wiec zapraszam ! Srednia online 300-450 osob ! Wolne expowiska Zapraszam
Srednia online to chyba 150-200 moim zdaniem oraz patrzac co jakis czas na ilosc osob ;]
A moze zamiast zapraszac nowych graczy zatrzymac starych, ktorzy osiagneli tu juz naprawde duzo ...:] jak wczoraj przeszedlem sie po roznych facc miastach to ze starych znajomych widzialem okolo 60 osob w granicach 40-60lvl, a przecierz ile mamy jeszcze Polakow powyzej 60lvl? Naprawde duzo... tylko trzeba jakiegos "lidera", ktory potrafilby nas zebrac i poprowadzic byc moze do zwyciestwa :)
Moze wspolna guildia gdzie all polacy 50+ lvl beda w jednej guildi ?
To nie ma sensu raczej bo jesli swe sie dowiedza o takiej gildii od razu nas wymorduja ;p
Seba'rivel
14-08-2007, 20:04
Naprawde nie ma sensu ratowac saphiry:) ale jezeli bedziecie enough strong macie moj miecz;)
Siergiey
14-08-2007, 21:58
EHEHEHEHEHHEHEHE nom
Zgodze sie. All sie dziwia czemu tak malo osob z Polski ? Zapytajcie Nobztrakta , Vilshiona i innych swe. Obecnie z moich ziomow z AB uciekło z servera z 9 osob na przelomie pol roku.
"Moze wspolna guildia gdzie all polacy 50+ lvl beda w jednej guildi ?"
Jasne doskonały pomysł. Swe beda miec all na wyciagniecie reki i juz bd masowo zabijac a nie pojedynczo doskonaly pomysł.
Pozdro dla ziomskiego ziomala SEBARIVEL'a.
""" SuPrAtE """"
Ace'Dorin
16-08-2007, 22:57
Eh ciezko jest zebrac grupe polakow niektorzy sa tak glupi ze tylko pkuja... I nic
a jak tritzum robil gildie ab'team to malo bylo sob takich chociaz kazdy mogl przylaczyc co mieszkal w ab i byl chetny do wara.. Nie ma tak dobrze zeby kazdy sie skumalwstapil do jednej gildi i zeby spkowac nobow poprostu wybijcie sie z lvlem 0 skila i potem cos kombinujcie z podbijaniem serwa
@Suprate
_!_
@Ace
Ab'team niemial sensu zalozylem go zeby moc pogadac z all na gc, :-)
@offtop
<33
Moim zdaniem Ab'Team byl zajebisty, poniewaz naprawde malo jest tak dobrze zgranych i dobrze zorganizowanych gildii, do ktorych niewatpliwie on nalezal. Ale wkoncu byla to gildia ziomali i nazawsze bedziemy sie trzymac razem nie wazne czy w jakies gildii czy nie:)
A tak przy okazji (bo niektorzy sie pytali) to wracam za tydzien i zaczynam expic :]
Adam jakiego masz chara ze zapraszasz ludzi na saphire? ja jestem przeciwko bo jak 3/4 ma byc ass lickami to lepiej niech nikt nie zaczyna gry, ale nie mam tutaj na mysli starych graczy saphiry, nawet fajnie by bylo jakby wrocili, ale po co nowi? o,o
Co jak co ten serwer nigdy nie będzie normalny póki Noobz panuje (specjanie 2 o :d ). W ab przebywa narazie kilku fajnych pl i raczej mniej swe. Poczekamy, wbijemy lepszy lvl (lol xD) , zobaczymy ...
To nie tylko Nobz robi PA, praktycznie wiekszosc Szwedow juz teraz odwiedza faccowe miasta albo expowiska z nadzieja latwego zarobku :( A najbardziej mnie rozsmiesza to, ze Szwedzi sa tak pazerni, ze potrafia ubic 27lvl (i to nie jakies nooby tylko 50+lvl, a nawet 100+) poniewaz podejrzewaja, ze ma on jakis cenniejszy item np vampire shield... (mowie o wydarzeniu, ktore mnie spotkalo :/ )
Fenis'al
16-09-2007, 00:04
no i tu macie racje szwedzi sux owszem jest sporo osob na wikszych lvl ale trzeba ich zebrac i w tym zecz bo karzdy sie boj ale wszycy narzekaj i to jest smieszne ^^ dzieki szwedom retired na saphirze ale jesli ktos wkoncu by zrobil jakoms porzadna gildje to bym wrucil i pomogl na uh zawsze znajde cos tam jeszcz ekasy ostatnio jak ptrzylem jeszcze 60k mialem wiec moge sie bic jakl cos to fenis'al
spiderness
18-09-2007, 14:45
hahhaahhahaaaaaahahaahahahhaahhah
/ Nithael'Feyn
_KaRiZmO_
19-09-2007, 02:40
Taa... zbieraj team ;d uda sie .. 100% chłopaki! ha! nieno gl ;p
Jesli juz ktos by sie zdecydowal na granie na Saphirze i nie wiedzial jaka profesje wybrac to proponuje druida :D, bo naprawde brakuje na tym swiecie uh-makerow :/
Elo
Powiem wam jedno:jesli polacy sie zjednocza mozemy pokonac szwedow io chociaz czesciow przejac wladze na servie.Pozatematem nasi rodacy sa jednymi z najlepszych graczy na saphirze:Vilshion,Raid Avatar,Sir adameczek,Klantu,Herdil,Guanjin z nimi możemy wszystko.Jesli sie bedziecie pytac skad wiem ze raid i vilshion sa polakami??
poprostu przechodzilem kolo venore i zobaczylem rozmowe vilshiona z raid avatarem.obydwoje rozmawiali po polsku.Pamietam tez jak jakis koles chyba nemphty little walil vishliona do red hp vishlion byl afk a potem ryknal spale ci hate ku***.
I stych wydarzen wiem wszystko.
Mamy sznase pokonac szwedów.
Hail One Hail Sir AdameczekB)
Elo
Powiem wam jedno:jesli polacy sie zjednocza mozemy pokonac szwedow io chociaz czesciow przejac wladze na servie.Pozatematem nasi rodacy sa jednymi z najlepszych graczy na saphirze:Vilshion,Raid Avatar,Sir adameczek,Klantu,Herdil,Guanjin z nimi możemy wszystko.Jesli sie bedziecie pytac skad wiem ze raid i vilshion sa polakami??
poprostu przechodzilem kolo venore i zobaczylem rozmowe vilshiona z raid avatarem.obydwoje rozmawiali po polsku.Pamietam tez jak jakis koles chyba nemphty little walil vishliona do red hp vishlion byl afk a potem ryknal spale ci hate ku***.
I stych wydarzen wiem wszystko.
Mamy sznase pokonac szwedów.
Hail One Hail Sir AdameczekB)
o men ownujesz plz nie zabijaj nas ;/
@ Krychek
OMG! To nie sa Polacy, sam widzialem jak Vilshion cos tam pisze po polsku... ale czy Polacy nieraz nie pisza po brazylijsku czy szwedzku...? A tak poza tym to nie ma sensu ratowac Saphiry... tez kiedys wierzylem w to, ze sie da cos zrobic tu ;; Poprostu moim zdaniem to zebysmy zrobili wojne ze swe to po pierwsze - nie wygramy bo mamy za malo ludzi z wysokimi lvlami, po druigie - nawet jesli wygramy to co z tego? Wyobraza sobie ktos, ze swe ktorzy grali tu od poczatku odejda sobie tak poprostu? Wiadomo, ze bede pkowac dalej , bedzie wtedy gorzej niz teraz ;;
Cóż że jest pełno graczy 50+ lvle jak są noobami i w Commentach mają napisane: Pro by Nobztrakt. Taka osoba nic nie zrobi będzie pierdzieć w stołek i się bać że będzie miała hanta, co do tej Saphiry to poroniony pomysł z gildią chyba że powołacie do wojny "OOoB", chociaz nie sądzę że Zos Family będą chcieć walczyć.
Siergiey
01-01-2008, 19:26
a umia?;
juz raz dostawali w dupe od nubcharow
Jestem Yoshi'san mam 80 lv sorca , morze to nie jest jakis mega lefel ale mysle rze jak polacy sie zjednoczom to morze z tego coś wyniknonć. (Bije po 240 z czarnej kropki suden ded ;) a z tych czarnych hmór to nie wiem bo nie ma paka ;(mama nie kupiła pod hoinke X( Ale urodzinki sie zblizajom wiec morze bendzie :cup: )
Tak wiec chce wzniesc goracy apel do polakuf
RATUJCIE SAFIRE!!
Wiem, rze morze być cienszko , wiem ale pszez kref i łzy dojdziemy fkoncu do WOLNOSCI I POKOJU A PSZEDEWSZYSTKIM SPRAWIEDLIWOSCI:cup:
BUK CHONOR OJCZYZNA!
Przypomnijcie sobie, jusz ras kiedyś mielismy taki potop szfecki w 1655.
Ale po dłógiej walce udało nam sie odeprzszeć naszego fspulnego wroga!!
A co do Vilshiona i Raid Avatara to dotarlem do zrudeł chistorycznych
kture muwiom wyraznie rze matki ich matek od strony stryja jednak SOM POLAKAMI 8o8o8o i majom gdzies w serduszku napewno milosc do narodu !!
Goronco jedocze sie z Krychek bo widze rze ma odwage rzeby stawic czolo szfedom !!
POLACY DO BOJU W KUPIE SIŁA!!!!
WSPÓLNIE WROGA POKONAMY , POTOP SZFECKI ZATSZYMAMY!!!!
Yoshi, dlaczego nie grasz? ;\
Yoshi, dlaczego nie grasz? ;\
Swe bijom ; ///
no kurfa przez tyle wojen byłeś z nimi a teraz bijom? :( załatw sobie kombeka u nobza :p
Obecnie dużo Masterplanowi nie zrobicie, pod nie tylko względem lvl'a, ale również doświadczenia. Większość polaków zaczęła grać od wakacji (mówię tu o newbie) dajmy na to przeglądam tibia.com i name: Wojti Palek (czy jakoś tak), big żal. Cóóż że wbił 60+ lvl?, jak tylko umie się podlizywać?.;. Byście mieli ogromne+++ szansę jeśli by się dołaczyła gildia Old Older of Banor?, to stawiam 70% że byście wygrali. Ale dalej nie poddawajmy się nie wszystko stracone?;. Zobaczcie na świat Lunarę jakoś się podniosła i odsząsneła z wojny Liche of Archi...,.
Wojti Palek, ubiłem go z kumplem bo kozaczył do niego ;d a OOoB nie dołączy sie do żadnej wojny ;;
Edit:
kumpel mnie prosił, żebym to dodał, ten Wojti palek uhał się na black hp ;d jak go gonił 90~ ek i 80 rp i skończcie kurwa gdybać bo juz nie mogę na to patrzeć (czytając wasze wypowiedzi, mam ubaw po pachy), gdy widzę z jakim przejęciem piszecie te posty, jakbyście mieli się zesrać za przeproszeniem, tak jak i ja większość moich znajomych nie chcemy polaków(gromady newbie i noobów).
Teraz chce powiedzieć, że z Tibii robi się coraz większe gówno, nie nie, nie myślcie sobie, że przez update'y, tylko przez was, przez wasze zachowanie, podejście do ludzi, zależy wam tylko na waszym lvlu, itemach, gdzie jest to przyjacielstwo? i skończcie beczeć dla mnie to tylko gra, dla was raczej nie i nie zaprzeczajcie.
Obecnie dużo Masterplanowi nie zrobicie, pod nie tylko względem lvl'a, ale również doświadczenia. Większość polaków zaczęła grać od wakacji (mówię tu o newbie) dajmy na to przeglądam tibia.com i name: Wojti Palek (czy jakoś tak), big żal. Cóóż że wbił 60+ lvl?, jak tylko umie się podlizywać?.;. Byście mieli ogromne+++ szansę jeśli by się dołaczyła gildia Old Older of Banor?, to stawiam 70% że byście wygrali. Ale dalej nie poddawajmy się nie wszystko stracone?;. Zobaczcie na świat Lunarę jakoś się podniosła i odsząsneła z wojny Liche of Archi...,.
ale z Ciebie kurfa filozof, daj spokój z Orderem bo po pierwsze nic o wojnie nie wiedzą, a po drugie to i tak nie dołączą, jak z Ciebie taki świetny strateg, 'miszcz' i w ogóle to zajmij się lepiej myśleniem nad swoimi postami, bo srasz żarem jak mało kto ;)
@iks.de
Ten temat jest po to zeby gdybac na temat ratowania Saphiry ;;, ty masz dobrze, nikt cie nie bije itp. a niektorzy juz tak dobrze nie maja wiec chociarz moga sie wyzalic na forum.
@axe123
Nie widze nic dziwnego w nicku Wojti Palek... zreszta to nie nick mowi o tym czy jestes noob czy nie ;;
@razzmi
Nie widze nic zlego w jego poscie. Jak juz moznaby przyczepic sie do twojego. Jak taki fajny jestes sam cos wymysl a jak nie to nie pisz w tym temacie.
Wojti Palek, ubiłem go z kumplem bo kozaczył do niego ;d a OOoB nie dołączy sie do żadnej wojny ;;
Edit:
kumpel mnie prosił, żebym to dodał, ten Wojti palek uhał się na black hp ;d jak go gonił 90~ ek i 80 rp i skończcie kurwa gdybać bo juz nie mogę na to patrzeć (czytając wasze wypowiedzi, mam ubaw po pachy), gdy widzę z jakim przejęciem piszecie te posty, jakbyście mieli się zesrać za przeproszeniem, tak jak i ja większość moich znajomych nie chcemy polaków(gromady newbie i noobów).
Teraz chce powiedzieć, że z Tibii robi się coraz większe gówno, nie nie, nie myślcie sobie, że przez update'y, tylko przez was, przez wasze zachowanie, podejście do ludzi, zależy wam tylko na waszym lvlu, itemach, gdzie jest to przyjacielstwo? i skończcie beczeć dla mnie to tylko gra, dla was raczej nie i nie zaprzeczajcie.
Nic dodać , nic ująć ;;;
@axe123
Nie widze nic dziwnego w nicku Wojti Palek... zreszta to nie nick mowi o tym czy jestes noob czy nie ;;
Tez bym nie widział nic dziwnego w nicku Wojti Palek jak bym miał nejm Rycerz Arth ;;;;;
W 80% przypadków ludzie z nejmami typu WOJTEK PALEK, DUUIIID OF SAPHIRA , ZDZICHU KNIGHT albo MAREK CZARODZIEJ nalezą do szlachty noobstwa ;;;;;
@razzmi
Nie widze nic zlego w jego poscie. Jak juz moznaby przyczepic sie do twojego. Jak taki fajny jestes sam cos wymysl a jak nie to nie pisz w tym temacie.
On poprostu sprowadził chłopaka na ziemie ; p Pół roku temu OooB zostało zoownowane przez bande noobcharów chociaz mieli srednio 50 lv wiecej od nich a i tak kampili pz 24/7 ;;;;
i po tym zownowaniu, jeszcze dziękowali Nobzowi na forum, za to, że przestał ich atakować :) teraz już wiesz, że nawet OOoB nic nie zrobi? ;)
Saphiry, według mnie, nie da się już uratować :(, a szkoda. Gdyby takich nobzów nie było to może by się coś udało wychodować. Najlepszy swe jest Vilshion, bo zawsze przybiegnie do mnie z pomocą i protektuje mnie za darmo forever ;) (a miałem mu 30k zapłacić, ale zapomniał).
ahaaha ; DDDDDDdddddddd
wielcy forum fajterzy ; d
smoki nie dali rady, dmzy tez nie, a wy chcecie jakas nub gildia stworzana z samych polaczkow zawojowac saphire, gl _/
przemawia przez ciebie zazdrosc kolego, imo maja spore szanse na wygrana:flaga_pl:
pokonamy fale :lucznik::lucznik::lucznik:
@up
nie masz prawa glosu bo jestes bez nUg
na forum na pewno wygraja >:)
ei czesc ;//////////////////
@arc\
priv niepamietam kto ty ; <
@for all
kocham mame :dance:
kiedys gralem na safirze a vilszu byl moim protem :D zajebiscie protowal, mozana sie dogadac z tymi swe ;] to zlezy od gracza a nie ze wszyscy swe sa zli, pamietam ze nokha byl chujem;)
@up
mUSKU nok ha nie jest ( a przynajmniej nie byl ; D ) szwedem ; o
chakalak
14-01-2008, 14:21
Jestem Yoshi'san mam 80 lv sorca , morze to nie jest jakis mega lefel ale mysle rze jak polacy sie zjednoczom to morze z tego coś wyniknonć. (Bije po 240 z czarnej kropki suden ded ;) a z tych czarnych hmór to nie wiem bo nie ma paka ;(mama nie kupiła pod hoinke X( Ale urodzinki sie zblizajom wiec morze bendzie :cup: )
Tak wiec chce wzniesc goracy apel do polakuf
RATUJCIE SAFIRE!!
Wiem, rze morze być cienszko , wiem ale pszez kref i łzy dojdziemy fkoncu do WOLNOSCI I POKOJU A PSZEDEWSZYSTKIM SPRAWIEDLIWOSCI:cup:
BUK CHONOR OJCZYZNA!
Przypomnijcie sobie, jusz ras kiedyś mielismy taki potop szfecki w 1655.
Ale po dłógiej walce udało nam sie odeprzszeć naszego fspulnego wroga!!
A co do Vilshiona i Raid Avatara to dotarlem do zrudeł chistorycznych
kture muwiom wyraznie rze matki ich matek od strony stryja jednak SOM POLAKAMI 8o8o8o i majom gdzies w serduszku napewno milosc do narodu !!
Goronco jedocze sie z Krychek bo widze rze ma odwage rzeby stawic czolo szfedom !!
POLACY DO BOJU W KUPIE SIŁA!!!!
WSPÓLNIE WROGA POKONAMY , POTOP SZFECKI ZATSZYMAMY!!!!
11/10
. . .. . . . . .. . . .
Elo ja gram na saphira mam 35 lvl juz ale mam nadzieje ze zrobie na tym servie duzo :P AHa tak jak ziomek napisal ZAPRASZAM ALL NA SAPHIRA GRAJCIE WBIJAJCIE LVLE MOZE KIEDYS UDA Sie Wygrac Walke O server!
HAIl....
Czesc all no wiec mam 16 lat i gram w tibie 5 lat wiec mam troche doswiadczenie w tej grze ale jest duzo takich jak ja ktozy tez potrafia dobze grac ale nie ......... bo oni wola grac na non pvp xd np.. Secura newbskim jezykiem SEKURWA.... POstanowilem grac na saphira mam name
Legion Etrengere Kaszak juz 35 lvl :) paccek czyli ZAPRASZM ALL NA SAPHIRA DOSyc DOBRY sWiat jak JESt sie noobem co ie grac nie umie to padniesz 2x i mowisz a huj nie gram na tym Poj*** swiecie duzo mialem takich kumpli ktorych to byly ostatnie slowa na saphira :P
Wiec Nie Marnujcie sie stajoc pod depo na non pvp i dniami nocami afkowac znam paru takich noobow
Sekato wydal na pacca z 1000 zl i gra tym harem z 3 lata zrobil tylko 60 lvl czy tam 70 nawet nie wiem zal mi takich albo Ump prze huj z zioma 33 lvl ma juz chyba z pare miechow bo on woli stac pod depo i sie z ludzi smiac.... no po prostu ludzie(CI KTOZI MAJA JAKIES DOSWIADCZENIE W TIBI KTOZY UMIA SZYBKO BIC LVL) ZAPRASZAM NA SaPHIRA ZBieramy pOLAkow na server Musimy nad nim zapanowac Kiedys wrescie.. CHLOPCY NIE SIEDCIE POD DEPO NUDZOC SIE I ROBIC MVLL TYLKO ZROBICE HARA NA SAPHIRA I EXPIJCIE TO CO NAJBARDZIEJ KAZDY TIBIJCZYK LUBI /////://// POKAZEMY KIEDYS SZWEDOm ZE POlacy TEz portafia Grac CZY nok'ha CZY nobztrat Padna nam kiedys na KOlana ........... HAIl
Chlopcy Przlamcie Sie I Grajmy Na Saphira Pokazmy Szwedom Kto Tu Rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zapraszam Doswiadczonych Graczy Ktorym Ich Server Juz Sie Znudzil Albo Harr Do Grania Na Tym Servie <, Saphira,>
Hail.............
@ Brtek00
Moze ty sie przelam man, wylacz Tibie, bo az mi sie cos kurwa robi jak takie wypociny czytam, a co do tego kto ile kasy wyda na premmy i ile lvli zrobi, przeciez to jego sprawa czy lubi stac pod depe czy expic i nie ma sie co w*******ac w parade ; \
Czesc all no wiec mam 16 lat i gram w tibie 5 lat wiec mam troche doswiadczenie w tej grze ale jest duzo takich jak ja ktozy tez potrafia dobze grac ale nie ......... bo oni wola grac na non pvp xd np.. Secura newbskim jezykiem SEKURWA.... POstanowilem grac na saphira mam name
Legion Etrengere Kaszak juz 35 lvl :) paccek czyli ZAPRASZM ALL NA SAPHIRA DOSyc DOBRY sWiat jak JESt sie noobem co ie grac nie umie to padniesz 2x i mowisz a huj nie gram na tym Poj*** swiecie duzo mialem takich kumpli ktorych to byly ostatnie slowa na saphira :P
Wiec Nie Marnujcie sie stajoc pod depo na non pvp i dniami nocami afkowac znam paru takich noobow
Sekato wydal na pacca z 1000 zl i gra tym harem z 3 lata zrobil tylko
60 lvl czy tam 70 nawet nie wiem zal mi takich albo Ump prze huj z zioma 33 lvl ma juz chyba z pare miechow bo on woli stac pod depo i sie z ludzi smiac.... no po prostu ludzie(CI KTOZI MAJA JAKIES DOSWIADCZENIE W TIBI KTOZY UMIA SZYBKO BIC LVL) ZAPRASZAM NA SaPHIRA ZBieramy pOLAkow na server Musimy nad nim zapanowac Kiedys wrescie.. CHLOPCY NIE SIEDCIE POD DEPO NUDZOC SIE I ROBIC MVLL TYLKO ZROBICE HARA NA SAPHIRA I EXPIJCIE TO CO NAJBARDZIEJ KAZDY TIBIJCZYK LUBI /////://// POKAZEMY KIEDYS SZWEDOm ZE POlacy TEz portafia Grac CZY nok'ha CZY nobztrat Padna nam kiedys na KOlana ........... HAIl
DUH PATRYJIOTYZMU PSZEMAWIA PSZES TEGO GRACZA!!
TAKIH LÓDZI NAM TSZEBA!!!!
Cieszy mniem niezmiernem fakt rze moja inicjatywa 8o pszemuwila do was kochani!1! Chociasz niekurzy piszom takie rzeczy ze mi siem smótno na serdószkó robi ; / ale co tam :Dbo widze tesz rze som tacy kturzy jednak chcom walczyc :D Pamientacie jak poslka była rozbita? jak kochaniótki marszalek piłsódzki zebrał legiony poslkie do kópy i pokonał wroga?
MY TESZ MORZEMY ZAPISAĆ SIEM NA KARTAH CHISTORI!
Tak wienc wolajcie koleguf , mame tate cale rodziny I PEGUJEMY OSTRO ASZ SIE USZY TRZENSOM :cup:
BO RZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA 8o8o!!8o8o
to MOZE ALL polacy sie spotkaja w jakims miescie i osoba ktora ma PACCA zrobi CHANell i nikt sie o tym nie dowie i bedziemy sobie dodawac polakow, i szwedzi sie o tym nie dowiedzia :] ;] tylko my tu gadu gadu a huja z tego bedzie!! jak mnie polacy zabili to ma byc solidarnos daj spokuj!!X( a tu wielkie spekulacje ze wygramy przejzyjmy na oczy tu moi kumple hunta maja, i Legion eternage kaszak 35 lv sie podniecił tym postem ze go napisał 1 lv!! pewnie i wraca tam grac, ja bym mogł grac ale to nie ma zledka sensu bo nikt sie do wojny nie przylonczy ja znam paru polakow co mysla ze hunta nie załapia sa w błedzie.
JA TO MORD DU***!!! moge byc waszym przywodca :cup:
chakalak
19-01-2008, 17:38
mord, serio piszesz, czy probujesz nasladowac josziego?
Siergiey
19-01-2008, 18:42
jakos tak powaznie zabrzmialo, nie?
jakiego josziego???? to co tam napisałem to all prawda B) a tobie o co chodiz bo nie kapuje?
chakalak
20-01-2008, 02:57
alesz jakiego joszego? pzeciesz to ten slynny najwyszszy lewelowo polak z no pein!11!~!
alesz jakiego joszego? pzeciesz to ten slynny najwyszszy lewelowo polak z no pein!11!~!
tak to ten evul polak z noł pejn zdrajca narodu polskiego ktury dedał fszystkih pl od ab'dendriel asz po wenore.
ale doznalem osiwiecenia 8o znalazlem prawdziwom drogem pszes tom gre kturom zowiom tibia i teraz chce narawic swoje winy z nawionskom odplaccic szfedom pienknym za nadobne ze tak sie wyraze 8o8o
A ty to kto bo jusz nie te lata i pamienc szfankuje ; \
Tibinosss
28-01-2008, 16:59
chętnie zagram na Saphirze, jak nabije lvl to mozemy pogadac o Szwedach, dajecie jakies free items ?? no i po upie jaka profa radzicie ?? bo sie nie orientuje ;p
edyt.: od ktorego lvl na wary?
KoSzaLiniok
29-01-2008, 23:35
Zaczynam tu grać wlasnie ale cięzko mi idzie ;)
Narazie skilluje, mam 13lvl :)
Pozdro
Olorion.
31-01-2008, 02:00
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOLLSKAA muj na rud :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:
hejka mam juz 10 !!! lefel skile 57/57 , zaraz ide wykosic pare gupich szweduf!
safira potrzebuje wiecej 8 lvlowych 10 letnich wojownikow o ojczyzne :(
chakalak
02-02-2008, 14:18
@ joszi
jam ci jest legion
@ up
wyjdz juz z talerza bo cie frytki napie dola
Robie konto na tym serwie i jak ktoś wspomniał, to potrzebujecie drutów:)
kaz arth :************************************************* ******************************
Niby graczy mało, ale na roku jest full. Ledwo kilka szczurów złapałem;)
KoSzaLiniok
03-02-2008, 00:02
Nie mowili ze mało ludzi tylko ze mało polaków...
Widze rze nasza akcia na biera tępa!!8o
JAZDA JAZDA JAZDA!!!
CHAJDA NA SZFEDA!!!
@up
Jest nas coraz wiencej.!!
POLACY NAJDRORZSZCZI RODACY!!
Proszem was tylko o jedno:
:berserk: :miecz: :2handed: :lucznik: :kilof: :king: :sword: :topornik2:kat: :wiking: :mag: :kon: :Ork: :elf: :crusader:
:flaga_pl::cup::cup::cup::cup::cup::cygaro:
:swe::kat::balwanek::ban::glupek:
Jednoczesinie goronco hce zaprosic polakuf do stoważyszenia i grópy (GUILD) ktura bendzie jednoczyc kohanyh koleguf walczoncyh z TOM NISZOM NARODOWOM I PLAGOM SZFE!!
Pofstanie jak tylko znajdziemy adekfatny ktury bendzie pasował do duha naszej krócjaty nejm B)
Jerzeli ktos ma jakies pomysly na nazwe proszem je kierowac na muj priwate mesedz na foróm tibia pe el dzienx z gury:cup::cup:
Yoshi, te Twoje teksty, ahhh : )
Co do tematu....dzieki 'szfe' saphira ma swoj klimat...po co to zmieniac i robic z saphiry np zaje*ana od Polakow Kyre? Zreszta... tacy 'patrioci' pograjcie na serverze opanowanym przez Polakow, bedziecie wiedziec o co mi chodzi.
Widze rze nasza akcia na biera tępa!!8o
JAZDA JAZDA JAZDA!!!
CHAJDA NA SZFEDA!!!
@up
Jest nas coraz wiencej.!!
POLACY NAJDRORZSZCZI RODACY!!
Proszem was tylko o jedno:
:berserk: :miecz: :2handed: :lucznik: :kilof: :king: :sword: :topornik2:kat: :wiking: :mag: :kon: :Ork: :elf: :crusader:
:flaga_pl::cup::cup::cup::cup::cup::cygaro:
:swe::kat::balwanek::ban::glupek:
Jednoczesinie goronco hce zaprosic polakuf do stoważyszenia i grópy (GUILD) ktura bendzie jednoczyc kohanyh koleguf walczoncyh z TOM NISZOM NARODOWOM I PLAGOM SZFE!!
Pofstanie jak tylko znajdziemy adekfatny ktury bendzie pasował do duha naszej krócjaty nejm B)
Jerzeli ktos ma jakies pomysly na nazwe proszem je kierowac na muj priwate mesedz na foróm tibia pe el dzienx z gury:cup::cup:
ze tez jeszcze znajdujesz sily na wysmiewanie tych nabow ;p
Azarin'or'iustitia
11-02-2008, 19:16
nie ma szans, podniecacie sie, nic z tego nie wyjdzie, nie jestesmy w stanie pokonac szwedów,co z tego jak ubijemy nobza? on to odrobi w 3 dni, a potem wszystkich pokoleji bedzie niszczyc, przeciez szwedów 80lvli jest tyle ze zanim 1 zabijemy to nastepni sie zjawia i nas zakatrupia, ja mam gdzies to czy ktos jest szwedem czy polakiem, jak ktos mnie zabije to ja jego zabije i tyle.... pozatym nikt z was "h lvle" nie ruszy dupy bo kazdy sie boi ze sam padnie, wogóle przeciez nigdy nie bedzie tak ze wszyscy polacy beda online, szwedzi to w wiekszosci dorosli ludzie wiec sie moga umówic, zarezerwowac czas,a polacy: a ten zaraz mi powie ze musi isc na obiad, ten ze zaraz wraca (oczywiscie nei wruci juz) pozatym na haslo: wlaczamy skulle wszyscy krzycza ty 1 itd, to tyle nie chce mi sie wiecej pisac
nie ma szans, podniecacie sie, nic z tego nie wyjdzie, nie jestesmy w stanie pokonac szwedów,co z tego jak ubijemy nobza? on to odrobi w 3 dni, a potem wszystkich pokoleji bedzie niszczyc, przeciez szwedów 80lvli jest tyle ze zanim 1 zabijemy to nastepni sie zjawia i nas zakatrupia, ja mam gdzies to czy ktos jest szwedem czy polakiem, jak ktos mnie zabije to ja jego zabije i tyle.... pozatym nikt z was "h lvle" nie ruszy dupy bo kazdy sie boi ze sam padnie, wogóle przeciez nigdy nie bedzie tak ze wszyscy polacy beda online, szwedzi to w wiekszosci dorosli ludzie wiec sie moga umówic, zarezerwowac czas,a polacy: a ten zaraz mi powie ze musi isc na obiad, ten ze zaraz wraca (oczywiscie nei wruci juz) pozatym na haslo: wlaczamy skulle wszyscy krzycza ty 1 itd, to tyle nie chce mi sie wiecej pisac
zamknij pysk nobie jebany qrwa nie psuj duha patryjotyzmu ktury tu buduje jak muwie ze sfe dedaja to dedaja a ty qrwa idz sprawdzic czy ciem w karlin nie ma ;/
joszi to ciebie ostatnio w karlin depo widzialem :(
ale zmieniles sie! przyszedles pieszo do abdentriel
Azarin'or'iustitia
13-02-2008, 14:23
zal mi was gówno robicie a nie bijecie sie ze szwedami tak samo ty yoshi siedzisz caly czas w dp gówno robisz boisz sie wyjsc jak którys ze szwedów jest online, mocny jestes tylko na tym forum robiac z siebie jakiegos pieprzonego guru
@up
zamknij ryj kurwa pierdolony polaczku, nie wiem ty sobie wyobrazasz ze oni ich wszystkich wypierdola z tego serva ?
czemu ty swoim uber charem nie zjesz wszystkich?
zreszta co ci szwedzi zrobili ? znasz chociaz jednego z nich, wiecej niz na " hi buy armor pls items pls frends " ?
Azarin'or'iustitia
13-02-2008, 18:27
a czy kogos juz wypierdolili? chociaz 1 szweda? zal liza dupy szwedom a yoshi boi sie wyjsc z dp carlin, buchacuhahcuhauchu zal
tak znam paru lvle okolo 50-60i sa fajni pomoga mi jak pk, zawsze sa chetni do pomocy, zawsze jak ich poprosisz to skocza z otba na questa albo na hydry i to tak od se siedzi w dp pytam sie go i idziemy i sa duzo fajniejsi niz polacy
nic mi nie zrobili ale widze ze hunca wszystkich bez powodu, mnie nie bo mam kolegów którzy sei wstawia
hehehehe, ale czy to jest czysta ziomalskość? :D
Boss'iarz
13-02-2008, 20:39
hehehehe, ale czy to jest czysta ziomalskość? :D
przez internet chyba się nie wymieniają swoimi nagimi fotami :D a AB'team i w ogole to pojebusy... PKują swoimi elo noobcharami 9-20 lvl ... ubijesz ich to masz przejebane... Bo wbijaja szybko na "swoje chary" elo 50 lvl'ele które za pewne kupili na alegro.pl pozdro dla ab'team kiedyś sie kurwy doczekacie czasu, że będziecie prosić o wyjście z depo~!!~
@Azarin'or'iustitia
mhm to po co chcesz zeby wyjebac stad szwedow skoro sa duzo lepsi od polakow ? ;
@Boss'iarz
huhu widze ze kolejny forum fajter sie rodzi ; DD
@bossiarz
"ze swoimi kupionymi charami " zaden z nas ich nie kupil wiec mozesz jedynie pojsc do lazienki zamknac sie i spokojnie sie wyplakac...
tak apropo latwo jest kogos krytykowac z ukrycia, moze ujawnisz swoj nick "synku" ?
Boss'iarz
13-02-2008, 21:45
No to mam do was kilka pytań:
- nie pekujecie noob charami low lvli? I jak wasze marne pvp nie pozwoli zabić słabszego to szybko tuptając pod biorkiem nogami nie logujecie na 2 chary i nie bijecie 9 lvl'i swoimi pro 40?? ;;
- czy nie kozaczycie do innych przed depo jak jest was 3 / 4?
- czy nie bronicie się ciągle swoimi kolegami?
- NIGDY nie widziałem, żeby któryś z was sam załatwiał swoje sprawy!
zawsze jak jakieś pedałki atakujecie min. 3 - 4 to jest minimum!
- czy gdyby jakiś szwed na 50 lvl napisał, że wasza stara to kapuśniak to który by mu odpisał? ŻADEN! BO SIE BOICIE!
edit:
a jeżeli w okolicy depo jest lvl większy niz 70 to czemu stoicie tylko 1 kratke od depo, a nie np. 5? bo wam tak wygodniej ?
Siergiey
13-02-2008, 22:09
hehehe a ja sie juz dlugo nie logowalem moim hipkiem HEHEHE jestem dobry com ??:D:D:D:D
@Boss'iarz
Nick skurwysynie! Nie chcesz dac nicku to odpier**l sie od Ab'Team, bo to jedna z nielicznych gildii, ktora pokazala Szwedom, ze Polacy to nie tylko sami depo slayerzy i ze potrafimy ubic ich jesli nas hunca. I do twojej wiadomosci, nie siedzimy w depo jesli pzrebiega kolo niego 70lvl -.- moj kolega 56ms ubil 74msa ktory wlasnie trzymal ze swe dlatego jest hunted. I wkur**a mnie strasznie jak takie pizdy jak ty wypisuja na forum cos o czym nie maja pojecia. Ja sam mimo ze mam hunta u polowy serva (wlasnie za bicie swe ktorzy pkowali w ab) expie nadal, teraz robie druida bo lepszy w pvp jest. I ja przynajmniej cos robie zeby pomoc temu serverowi a nie wypisuje na forum jakies glupoty jak ty, mysle ze jest to spowodowane tym ze padles pzrez ktoregos z nas na swoim magicznym 30lvlu...
Wiec jesli masz cos do mnie i ab'team a wiem ze masz to dawaj swoj nick, albo wiecej nie pisz w tym temacie glupot na temat o ktorym nie masz pojecia.
No to mam do was kilka pytań:
- nie pekujecie noob charami low lvli? I jak wasze marne pvp nie pozwoli zabić słabszego to szybko tuptając pod biorkiem nogami nie logujecie na 2 chary i nie bijecie 9 lvl'i swoimi pro 40?? ;;
- czy nie kozaczycie do innych przed depo jak jest was 3 / 4?
- czy nie bronicie się ciągle swoimi kolegami?
- NIGDY nie widziałem, żeby któryś z was sam załatwiał swoje sprawy!
zawsze jak jakieś pedałki atakujecie min. 3 - 4 to jest minimum!
- czy gdyby jakiś szwed na 50 lvl napisał, że wasza stara to kapuśniak to który by mu odpisał? ŻADEN! BO SIE BOICIE!
edit:
a jeżeli w okolicy depo jest lvl większy niz 70 to czemu stoicie tylko 1 kratke od depo, a nie np. 5? bo wam tak wygodniej ?
Szwed tak nie napisze bo niezna tak biegle jezyka POlyskiego.
stoimy pod dp jak chcemy, wiekszosc z nas jest retired loga tylko pogadac.
noobcharami pkujemy 4fun tak samo jak mainami.
WES KURWA WKONCU NAPISZ KIM JESTES bo jestem przewrazliwiony i teraz bede plakal wiesz ocb? przerazasz mnie, jestes mroczny ziomek yo yo yo elo co tam zioom ? jarasz sqna ?
@Boss'iarz
No zapomnialem odpoweidziec na twoje pytania. Ale odrazu mowie ze ty masz odpoweidzec na moje posty i ladnie drukowanymi literkami sie podpisac pod nimi.
1. pkujemy noobcharami, nigdy nie zabijamy lvli mniejszych niz lvle naszych noobcharow, raczej staramy sie bic 20+ a najlepiej 30+lvle. A i naprawde bardzo rzadko relogam na swojego maina zeby ubic kogos kogo pkowalem -.- nie wiem nawet czy zdazylo sie tak.
2. nie bronie sie kolegami, bronie sie main charem ;
3. to w ilu bijemy zalezy jak szybko chcemy ubic. A zakladam sie ze pvp mam 100 razy lepsze niz ty mimo ze nie jest i tak jakies super ;
Na inne pytania odpowiadac nie bede bo sa beznadziejne
@Boss'iarz
walcz walcz na forum no nejmie _ /
Azarin'or'iustitia
14-02-2008, 02:02
masz racje Boss'iarz ab team to jest zwykla cholota, siedza w dp i kozacza do kazdego jak wyjdziesz przed dp zeby sie bic to 10 na ciebie skacze, gdyby niebyli takimi kalekami jakimi sa to rzeczywiscie mógl by byc problem, btw ktos chetny zeby ubic asardusa?
@up
Ale z ciebie pizda niezla jest... przypomne ci ze asar ubil cie za to ze bloczyles mu palka na ghostlandzie, zeby jakis noob go ubil. Pozniej z tego co wiem padles jeszcze kilka razy od niego i kolegi ejsgo chyba... teraz nie mzoesz odzalowac ze padles i wrzucasz nam. I tak btw to ty nic nie osiagnales na tym serverze a my (moze nie wszyscy) mimo huntow dalej gramy i co jakis czas ubijamy tych co nas hunca... najczesciej sa to swe. A za to ostatnie zdanie to masz kolo przejebane. Dobrze ze kojarze ciebie i znam nick ;;
Boss'iarz
14-02-2008, 16:10
@Boss'iarz
No zapomnialem odpoweidziec na twoje pytania. Ale odrazu mowie ze ty masz odpoweidzec na moje posty i ladnie drukowanymi literkami sie podpisac pod nimi.
1. pkujemy noobcharami, nigdy nie zabijamy lvli mniejszych niz lvle naszych noobcharow, raczej staramy sie bic 20+ a najlepiej 30+lvle. A i naprawde bardzo rzadko relogam na swojego maina zeby ubic kogos kogo pkowalem -.- nie wiem nawet czy zdazylo sie tak.
2. nie bronie sie kolegami, bronie sie main charem ;
3. to w ilu bijemy zalezy jak szybko chcemy ubic. A zakladam sie ze pvp mam 100 razy lepsze niz ty mimo ze nie jest i tak jakies super ;
Na inne pytania odpowiadac nie bede bo sa beznadziejne
taa... i nigdy sie nie zdazyło zebyś sam walczył o swoje... zawsze z kolegami...
masz pvp lepsze? chcesz sie bić gnojku!?
@up gnojku mow do taty ;x
a tak serio szanuj osobe po 2 stronie monitora, bo nigdy niewiesz z kim rozmawiasz/piszesz.
ja moge bic sie 1 na 1 ; [[[[[[[[[
@Boss'iarz
Tak bardzo czesto zdazalo sie ze sam zalatwialem swoje sprawy. Btw znasz mnie ze mowisz cos na moj temat? Chce sie bic oczywiscie za to co powidzales o mnie wrecz musze sie bic. Nawet mozesz wziasc kilku koelgow ze soba jak cchesz, albo solo jak wolisz, albo mzoemy wara zrobic my na was... twoj wybor. Ale jedna prosba... zeby sie bic musze znac twoj nick... ;s wiesz bez tego ciezko mi bedzei ;/
Tak czytam i czytam. I zal mi sie robi jak slysze teksty ze Ab team ubija w 4-5. To jest tibia 8,1 tu sie nie ubija solo tylko ekipa idzie dup dup i po sprawie na co wastoewac kilkanascie k zeby solo zajebac? Liczy sie efekt. A to ze stoimy przed dp to co jak Trit stoi w dp mam isc do "karlin" postac?
Ace'Dorin
14-02-2008, 21:17
Ja sie pisze na zabicie asardusa napisz do mnie na priv oczywiscie ja mainem ale nie podam nicku tu na forum niech bedzie moj 10 pal xD
Boss'iarz
14-02-2008, 21:33
@up gnojku mow do taty ;x
a tak serio szanuj osobe po 2 stronie monitora, bo nigdy niewiesz z kim rozmawiasz/piszesz.
ja moge bic sie 1 na 1 ; [[[[[[[[[
do Twojego taty mam mówic? :[
co CIe mam szanować jak Ty mnie nie lubisz ;( i w ogole mi smutno bo sie ze mnie smiejecie ;( pa ;( <kat>
No i good jendego nooba mniej ... zawsze to musi byc tyle forum fajterow co sie boja ujawniac? ;/
Siergiey
14-02-2008, 21:42
ej polska nie kuccie siem :D:D eahusheausheaushe
Azarin'or'iustitia
14-02-2008, 21:51
@up
Ale z ciebie pizda niezla jest... przypomne ci ze asar ubil cie za to ze bloczyles mu palka na ghostlandzie, zeby jakis noob go ubil. Pozniej z tego co wiem padles jeszcze kilka razy od niego i kolegi ejsgo chyba... teraz nie mzoesz odzalowac ze padles i wrzucasz nam. I tak btw to ty nic nie osiagnales na tym serverze a my (moze nie wszyscy) mimo huntow dalej gramy i co jakis czas ubijamy tych co nas hunca... najczesciej sa to swe. A za to ostatnie zdanie to masz kolo przejebane. Dobrze ze kojarze ciebie i znam nick ;;
mój nick jest w loginie wiec nie musisz nic kojazyc.... 1 postac To Azarin a 2 To Iustitia
teraz pare tekstów od waszego idola Yoshi:
18:38 Azarin [40]: i co joszi?
18:38 Azarin [40]: ubiles jakiegos szweda
18:38 Azarin [40]: czy siedzisz w dp?
18:38 Yoshi'San [80]: cO?
18:39 Yoshi'San [80]: wonty
18:39 Yoshi'San [80]: jakies?
18:39 Azarin [40]: tylko na forum kozaczysz, ale zal
18:39 Yoshi'San [80]: rzal to ciebie
18:39 Yoshi'San [80]: pe el retardzie
18:39 Azarin [40]: hahah nie znasz ortografii
18:39 Azarin [40]: to specjalnie bledy robisz
18:40 Yoshi'San [80]: jakie blendy?
18:40 Yoshi'San [80]: co ty muwisz
18:40 Yoshi'San [80]: tfuj stary?
18:41 Yoshi'San [80]: spytaj starego czy bespieczniej przy trasie czy w kszakach
18:42 Yoshi'San [80]: i co muwi?
18:42 Azarin [40]: ej ile ty masz lat?
18:42 Azarin [40]: obrazasz rodziców chociaz nawet ich nieznasz
18:42 Azarin [40]: to jest zalosne
18:42 Yoshi'San [80]: 13
18:42 Yoshi'San [80]: wiosenek
18:43 Yoshi'San [80]: rzalosne to som tfoje gatki szmatki na foróm
18:43 Azarin [40]: moje?
18:43 Azarin [40]: to ty obrazasz rodziców wogóle ich nie znajac....
18:44 Yoshi'San [80]: bo zle mi zrobil pale
18:44 Yoshi'San [80]: i mam rzal teraz
18:44 Yoshi'San [80]: czternastó
18:45 Azarin [40]: jestes niedorobionym dzieckiem
18:45 Azarin [40]: zal mi cie
18:45 Yoshi'San [80]: co?
18:46 Yoshi'San [80]: nie rozómiem
18:46 Yoshi'San [80]: ja tótaj rzeby polakóf uratowac
18:46 Yoshi'San [80]: ze szczerego serduszka
18:47 Yoshi'San [80]: a ty co?
18:48 Yoshi'San [80]: ZAKLINAM CIEM NA LEHA KACZYNSKIEGO KOHANEGO PREZYDENNTA POWIEDZ MI CZEMUUUUUUUU
no i macie swojego idola.... btw teraz siedzi w dp ab bo tam moze bezpieczniej niz w dp carlin....
Haha joszi ftw ; d
Azarin obiecuje ci ze wlasnorecznie cie upierdole ;
Boss'iarz
14-02-2008, 22:34
Azarin 100% poparcia... i tacy są masz racje robi specjalnie błedy bo nie zna ortografi i mysli, ze sie ironią wybroni - wjazdy na rodziców - cały ab'team jeaa elo ziom!
N/C teraz pewnie cały ab'team bedzie walił konie czytając rozmowe i widząc nick idola... ale czy w ogole wy macie jaja?
Azarin 100% poparcia... i tacy są masz racje robi specjalnie błedy bo nie zna ortografi i mysli, ze sie ironią wybroni - wjazdy na rodziców - cały ab'team jeaa elo ziom!
N/C teraz pewnie cały ab'team bedzie walił konie czytając rozmowe i widząc nick idola... ale czy w ogole wy macie jaja?
Tfoje argómenty som bardziej z dópy nisz moja kac-kópa z zeszłego tygodnia.
@Azarin'or'iustitia
Umrzyj.
@POLACY
WALCZYMY DALEJ NIE DAMY SIEM TYM HÓJOM CO NIE WIERZOM W ZWYCIENSTWO !!
Boss'iarz
14-02-2008, 22:43
Tfoje argómenty som bardziej z dópy nisz moja kac-kópa z zeszłego tygodnia.
z powodu, iż większość normalnych użytkowników może nie zrozumieć co ten idiota napisał - używa on idioto-swojego języka więc tłumacze:
Twoje argumenty są bardziej z dupy niż moja kac-kupa (tu chodzi chyba o wygląd jego twarzy) z zeszłego tygodnia.
Chłopcze zamiast na allegro postacie mogłeś słownik zamówic!
Wali mnie Twoja ironia!
Seba'rivel
14-02-2008, 23:02
@Azarin
jak bede miał chwile wolnego czasu, nie bede w trakcie grzebania sobie w dupie albo wqrwianiem nobza i jeżeli kupie sobie tajm ringa zeby przybiec do ciebie do ab, a ty łaskawie wyjdziesz z Dp, to z całą stanowczością cie ujebe:)
Mówisz o Panie YOshim jakby był osobą twojego pokroju, a nie jest poza tym ze jest totalnym kretynem, idotom i świrem to "liczył" się na saphirze, a cały Ab'team or w/e nigdy sie nie liczył, pokażcie co umiecie zamiast grać wiecznie kozaków z palestyny.
PAPAPA! teraz pobawie sie w dziecinną grę xD jak ktoś sflamuje tego posta bedzie znaczyło, że co dzień w*******a własne gówno nosem by lepiej smakowało:)
BLAME IT or wy*******aj:)
zafsze marzylo mi siem rzeby wbic w takim patriotycznym temacie setny post
tak wienc z okazji walentynek i z okazji setnego postó hcialbym pozdrowic mame i polakuf na safirce i sebósia bibósia of cors ;*;*;*;*;
@Arc
j*bac mks
Seba'rivel
14-02-2008, 23:04
O qrwa był bym zapomniał
18:42 Azarin [40]: ej ile ty masz lat?
18:42 Azarin [40]: obrazasz rodziców chociaz nawet ich nieznasz
18:42 Azarin [40]: to jest zalosne
CRAJ MI A RIVER xDDDDDDDDDD
Boss'iarz
14-02-2008, 23:07
a ja z okazji setnego postó hcialbym pozdrowic mame i polakuf na safirce i sebósia bibósia of cors ;*;*;*;*;
@Arc
j*bac mks
jesteś zalosny... a matki swojej nie pozdrowisz bo sie Ciebie wyżekła i byłeś dzieckiem śmietnika... ab'team dal Ci komputer i neostrade na śmieciach i teraz pewnie jesz własną kupe i myślisz ze jestes fajny~!
No gadaj z noobami. Yoshi~ to nie jest moj idol napewno, nawet nie znam go jakos dobrze. Ale podobaja mi sie jego posty... wole czytac jego ironie niz wasze pieprzenie. A poza tym nie jest on z ab'team napewno jak tam wspomina cos boss'iarz. I mowilem ci cos kolego daj nick albo nie pisz w tym temacie. Vtw jestem pewien ze jestes noobem z 20+ lvlem, ktory placze przy kazdym dedzie bo nie umie grac na pvp. A i wogole to chciales ponoc ze mna sie bic? Czekam na nick.
Boss'iarz
14-02-2008, 23:10
No gadaj z noobami. Yoshi~ to nie jest moj idol napewno, nawet nie znam go jakos dobrze. Ale podobaja mi sie jego posty... wole czytac jego ironie niz wasze pieprzenie. A poza tym nie jest on z ab'team napewno jak tam wspomina cos boss'iarz. I mowilem ci cos kolego daj nick albo nie pisz w tym temacie. Vtw jestem pewien ze jestes noobem z 20+ lvlem, ktory placze przy kazdym dedzie bo nie umie grac na pvp. A i wogole to chciales ponoc ze mna sie bic? Czekam na nick.
spoko dam nick i dojebiecie mnie na expie! ale dam wam cynk jak będe przy depo w AB bo przeciez na trolle to już nie pojdziecie bo was na skullu 9 lvl zabiją :( biedactwa... Ty cały ab'team to może i by mnie niezle trapnal... ale wy bedziecie czekać aż all online na allegro dokupicie kasy na manasy i jazda na zlego Boss'iarza :[ wra wraau boje sie was jak tej kaco-kupy
jesteś zalosny... a matki swojej nie pozdrowisz bo sie Ciebie wyżekła i byłeś dzieckiem śmietnika... ab'team dal Ci komputer i neostrade na śmieciach i teraz pewnie jesz własną kupe i myślisz ze jestes fajny~!
kupili mi internet z UPS i jest szybciejszy i moge pisac durzo wiencej fajnyh postuf nisz na neo stradzie a i dedac wiencej sfeduf moge bo szybciej biegam :cup:
Seba'rivel
14-02-2008, 23:13
@Boss'iarz
cze Mr. Nie ujawnie swojego nicku bo sie boje, ze zle polaky mnie zabijom!
Kim jesteś by osądzać historie saphiry?
Nowym graczem? a może osobą która pejneła 10x bohów panu Nobz alias skrzecząca wara?
Nie masz prawa osądzać graczy, którzy przeżyli owiele więcej od ciebie, dostosuj się albo giń.
Oczywiście podtrzymuje moją dziecinną zabawe "flamnij tego posta a już nigdy więcej niepodymasz panienki (łudze sie ze kiedyś dymałeś)"
Boss'iarz
14-02-2008, 23:14
nie gadam z wami pierdole:
Nie polemizuj z idiotą - pierw Cie sprowadzi do własnego poziomu, potem pobije doświadczeniem!
bossiarz pomysl zanim cos napiszesz :(
bo moj tatus niezyje :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (
i tak dla mnie jestes plebem, byles plebem, bedziesz plebem a wiesz dlaczego cie nikt nielubi? bo kurwa nawet boisz sie przyznac jaki masz nick :(((
bo piszem posty szybciej nisz karabin maszynowy szczela kóle a ciebie w dupke kujom durze hóje 8o
Seba'rivel
14-02-2008, 23:16
Powiedział, że poda wiec należy czekać az to zrobi, wkońcu rozmawiamy z panem intelegtualistą, a z reguły intelektualiści są honorowi.
Azarin'or'iustitia
14-02-2008, 23:17
yoshi co ty tak naprawde chcesz, zabijac szwedów? bo pierdolicie ze zaraz im pokazemy kto tu rzadzi etc a sami co robicie? kogo zabiliscie?, nicki prosze, tego nie chcecie zabic bo za maly lvl to sie nie oplaca ten ma prota napewno, ten za dobry jest w pvp itd, nikogo jeszcze nie zabiliscie a mówicie jacy z was bossowie i fajne ziomy, no to jak kogo juz zabiliscie, jakiego szweda? zaraz yosji wyleci z ironia bo tak naprawde nie ma zadnych argumentów i pierdoli bez sensu, ale oczywiscie on jest najfajniejszy no nie? ehhh same dzieci :baby:
Seba'rivel
14-02-2008, 23:17
Nie pierdol chłopcze z ubogiej wioski umieszczonej nad bagnem odpadów atomowych,poprostu brak ci argumentów... przepraszam... za ten błąd "argumentuf" oczywiście;
@azarin
milcz kurwa wiesz z kim yoszi walczyl wogole na saphirze? z kim byl w sojuszu? NIE ?
to po chuj pierdolisz ze bije sfe? jak on bil sfe ale bym w druzynie ze sfe! i chuj ci do tego co robi joszi co robi sebarivel i co robi czlowiek z planety malp
Seba'rivel
14-02-2008, 23:19
yoshi co ty tak naprawde chcesz, zabijac szwedów? bo pierdolicie ze zaraz im pokazemy kto tu rzadzi etc a sami co robicie? kogo zabiliscie?, nicki prosze, tego nie chcecie zabic bo za maly lvl to sie nie oplaca ten ma prota napewno, ten za dobry jest w pvp itd, nikogo jeszcze nie zabiliscie a mówicie jacy z was bossowie i fajne ziomy, no to jak kogo juz zabiliscie, jakiego szweda? zaraz yosji wyleci z ironia bo tak naprawde nie ma zadnych argumentów i pierdoli bez sensu, ale oczywiscie on jest najfajniejszy no nie? ehhh same dzieci :baby:
Yoshi zabija wrokiem, ja tu jestem od muskularnych akcji dywersyjnych.
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:19
ok zagram a dostane free itens??
wasz szczerze,
Shane
~
ej rze tak spytam co to tak na prawde ta ironia bo karzdy tótaj o tym pisze
i zabilismy durzo szfe wystarczy pujsc na pola te ze swiontyniom i gie esami (DURZE PAJONKI) i zobaczyc ile obok pajonkuf lerzy dednientyh pipul
aha i jeszcze jednom
ile masz wiosenek rze mufisz ze my dzieci???????
no i jestem fajny ale mezo jest naj fajniejszy =D
ok zagram a dostane free itens??
wasz szczerze,
Shane
~
spox dostaniesz itemsy nie zbendne do wora tylko daj sfuj nejm i masz to jak w banku szfajcerskim ( NIE MYLIC ZE SZFECKIM)8o
Seba'rivel
14-02-2008, 23:22
History of Yoshi and Sebarivel
łon sopone tajms der was Yoshi'san de grejdest sorcerer of No pain, hi kild meny swe.
łon sopone tajms der was Sebarivel polish polite knajt, he was in 6 war's at safira he almost kill nobz(nobz zdecydował ze chce bana niz dedówy od polaczka) lejter he fajt u boku Sh, unforgivies and Dark mortalzów wiec nie pierdol chłopcze, że jesteś kimś "ważnym" bo nasza biografia przerasta twoje rozkoszne pojedynki z dworcami na otsach 200x
History of Yoshi and Sebarivel
łon sopone tajms der was Yoshi'san de grejdest sorcerer of No pain, hi kild meny swe.
łon sopone tajms der was Sebarivel polish polite knajt, he was in 6 war's at safira he almost kill nobz(nobz zdecydował ze chce bana niz dedówy od polaczka) lejter he fajt u boku Sh, unforgivies and Dark mortalzów wiec nie pierdol chłopcze, że jesteś kimś "ważnym" bo nasza biografia przerasta twoje rozkoszne pojedynki z dworcami na otsach 200x
dasz ip otsa?
@azarin
Zpektaklet, Anzay, Mort Soecer, Siliac, Lottarn... to tylko niektorzy co padli jak pkowali w ab, zreszta pewnie i tak poweisz ze to zmyslilem ale h*j ci w dupe.
@Boss'iarz
Kolo rozbrajsz mnie... jestes jak wiekszosc noobow z tego servera co jak ktos z h lvli go bije to odrazu wyskakuje z calego eq co ma i placze w depo ze ma hunta. zal mi cie nawet wstydzisz sie swojego nicku... hmm w sumie tez bym nie podal jakbym pierdo**l takie glupoty... troche wstyd ;s
Seba'rivel
14-02-2008, 23:25
dasz ip otsa?
Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.
Azarin'or'iustitia
14-02-2008, 23:26
poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?
Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem
a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:26
spox dostaniesz itemsy nie zbendne do wora tylko daj sfuj nejm i masz to jak w banku szfajcerskim ( NIE MYLIC ZE SZFECKIM)8o
dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.
daj prosze potrenujemy tam pe fal pe
dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)
Wasz szczerze,
Shane
~
Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras
Seba'rivel
14-02-2008, 23:28
poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?
Tytos heaven~ cos takiego stary wyjadacz No pejna ujebalem bo z czopkiem holduje jego fragza
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:29
Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras
ok przepraszam troche poexpie i poprosze jeszcze raz ok peace
Wasz szczerze,
Shane
~
Seba'rivel
14-02-2008, 23:29
zadowolony?;; chciałes jedno masz jedno;;; hrhr
Seba'rivel
14-02-2008, 23:30
Wasz szczerze,
Shane
~
Dam ci prota jak staniesz na głowie zrobisz kupe i w tym momęcie cykniesz fotke, potem wyślesz mi w jakimś hack linku ok?:)
Wasz szczerze,
Shane
~
I TAKIH LUDZI NAM TSZEBA TEN DUH BOJOWY POLSKA POLSKA:evul:
@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.
@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.
nie hfal sie ja i tak dedne wiencej
Seba'rivel
14-02-2008, 23:34
Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky
KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)
Azarin'or'iustitia
14-02-2008, 23:35
omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-
Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem
a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk
Vincento_Vampire
14-02-2008, 23:37
Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky
KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)
Skąd wiesz że to moja ulubiona piosenka?B):]
Wasz szczerze,
Shane
~
omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-
rzeby wypowiadac siem na temat kogos rze jest nobem to tsza first samemu nim nie byc , sorx ziomx ale ty nie spelniasz tyh kryterjuf wiec wypier dalaj
Seba'rivel
14-02-2008, 23:37
nie hfal sie ja i tak dedne wiencej
Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.
Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.
a pro po kffiatkuf dostalem dzis tulipana od wujasa jak wrucil z baru mialem sie nie hfalic ale co tam :cup:
Seba'rivel
14-02-2008, 23:39
I ken sej ju łan fing.
Jeżeli juz chcesz grać inteligentnego i flamować ludzi, że nie piszą in correct way of ortografia, to naucz się, że "jest napisane" a nie "pisze" ty cycku jednorożca!
A jak byś zobaczył film to byś wiedział, ze nobz w trapie zabił 2 10 i 8 lvlowe chary by dostac bana i nie paść.
@azarin
Przy anzay pisze jeszcze ze go ubilismy bo dawno to nie bylo wiec mozesz sprawdzic.
joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111:cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup:
Seba'rivel
14-02-2008, 23:46
joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111:cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup:
ROOOOOX!!!!:) xD
sebarivel swe kazania
on jest pe el nie swe wiec qrwa licz sie ze slowami albo ded ol ab tim qrwa
sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!
sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!
łrzesz jak pies pajemnt sto tysiency zlotyh monet albo ded in rl
okej lognij w tibyie bo ja slyszalem ze w abv jest poczta polska, wiec niemoge ci wysloc ;s
Seba'rivel
14-02-2008, 23:51
łrzesz jak pies pajemnt sto tysiency zlotyh monet albo ded in rl
Ej yoszi nie zapominaj, że każda złota moneta jest warta 1 dusze polskiego tibijskiego gracza bez perspektyw! myślisz, zę to tak łatwo uzbierac 100 tysięcy Azarinów w kieszeni??;;;;
Seba'rivel
14-02-2008, 23:53
Całkowitym consensuem tego tematu jest to, że brakuje mi Oloriona który jako jedyny dotrzymywał mi kroku w flamingu:( skoro ja kofam joszjego a on powiedział, że jego tata powiedział , że Polaczky z majnlanda robią nalot na szwedów na farmie sama na rooku, to ja sie zaczynam ich troche bać:(
Seba'rivel
15-02-2008, 00:00
Yoshi mój ty przeterminowany yogurcie z pod lady, powiedz coś fajnego bo chyba rozjebaliśmy towarzystwo:(
ei sorry afk bylem a tak naprawde bylem na pladze ratuw w thais bo byla 5minut temu! zabilem z 10 ratow! :))):cup:
Azarin'or'iustitia
15-02-2008, 01:58
rzeby wypowiadac siem na temat kogos rze jest nobem to tsza first samemu nim nie byc , sorx ziomx ale ty nie spelniasz tyh kryterjuf wiec wypier dalaj
a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie....
pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal
@up
czytaj teraz uwaznie co namazgram
czy ty kurwa myslisz ze my chcemy ci cos udowodnic? pff grubo sie mylisz, dla mnie jestes zmieszany z powietrzem, no chyba ze bedziesz mial pz to wpadne po ciebie Z CHLOPAKAMI a dlaczego nie sam?
- zawolasz szweda = zgon
- pojde sam zgarne trapa od 5noobcharow = ban = delete
pasuje ci argument?
i nic udowadniac niemusimy, przekonasz sie niebawem.. na swojej skorze, a reason juz mam przygotowany a wiec... papatki :)
@ten pojeb azarin
Czy ty naprawde jestes jaki zryty? ;s Nie musisz mi wierzyc nie zalezy mi na tym, ale jak juz wspominalem mozesz sobie popatrzec na deda od nas u Anzay... swiezy jeszcze. A btw pytasz sebe czemu twierdzi ze jestes noobem, mowisz ze nie ma powodu... a ty masz powod zeby obrazac ab'team, nawet nie znasz pewnie polowy czlonkow jego. A to ze srasz przed asarem ze cie ubil (wg ciebie random pk to bylo) bo mu biles i blokales palka to nie jest powod zeby obrazac caly ab'team.
Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!
Seba'rivel
15-02-2008, 09:30
@Azarin
SZat ap, nie wiesz do kogo mówisz;;;;; wciagałeś grzybky nosem czy mama dosypała ci baki do mleka dla smaku?;;;; co ty zrobiłeś panie bochjateże?;
Seba'rivel
15-02-2008, 09:30
Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!
A powinien byc....
On jest mym idolem! a ja jestem jego;;;; haah;;;; to wy małe ludziki powinnniście nasz czcić!
Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem
Seba'rivel
15-02-2008, 16:52
Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem
Tak troche xD wiesz brak tibji zmienia mentalność ludzką:) hrhr
Seba'rivel
15-02-2008, 19:55
a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie....
pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal
Twoja postawa;;; bo jezeli to wielki nobz,auroth,czopek,famyly draczków nie smią nazwać yoshiego nabem a ty na niego wrzucasz to robis sie z ciebie cienkie sflustrowane dziecko, zaloże sie ze co tydzień jeździsz do torunia by spróbować cudnych pierniczków?
a czy kurwa pierniczki z torunia sa zle ?:S
Seba'rivel
15-02-2008, 23:47
a czy kurwa pierniczki z torunia sa zle ?:S
Są mega dobre, ale nie napadasz chyba na toruńskich pedofilów by je zdobyc?:)
Azarin'or'iustitia
16-02-2008, 15:45
"a czy kurwa pierniczki z torunia sa zle ?:S
Są mega dobre, ale nie napadasz chyba na toruńskich pedofilów by je zdobyc?"
co za popierdolone dzieci:baby:;(.... wy*******ac z tego tematu bo tylko syf robicie, podobnie jak yoszi, zróbmy temat na TORGU i tam dyskutujmy, bo tu panuje SYF tam za takie piekne wypowiedzi leca jeszcze pieknijsze warny, wiec tam bedzie dyskusja na poziomie bez takiej choloty jak sebariviel, yoshi i paru innych
Seba'rivel
16-02-2008, 19:30
co za popierdolone dzieci:baby:;(.... wy*******ac z tego tematu bo tylko syf robicie, podobnie jak yoszi, zróbmy temat na TORGU i tam dyskutujmy, bo tu panuje SYF tam za takie piekne wypowiedzi leca jeszcze pieknijsze warny, wiec tam bedzie dyskusja na poziomie bez takiej choloty jak sebariviel, yoshi i paru innych
Yo, mam na imie seba i mam 19 lat.
Nie respektuje nikogo kto pisze "Tu pisze" bo światczy to o jakże niskiej kulturze i wykrztałceniu owego osobnika.
@Azarin
Oni ironizuja baranie... przykro mi jak tego nie rozumiesz ;s a najwiekszy syf na tym forum to robisz ty piszac glupoty spowodowane swoim zalem do niektorych z forum.
ej seba bedziemy kolegami ? bo ja chce miec wiecej kolegow
Seba'rivel
16-02-2008, 20:38
ej seba bedziemy kolegami ? bo ja chce miec wiecej kolegow
kolegów? czy masz na myśli koleguf.
sorry muj blad :( dziekuwa ze mnie poprawles to jak bedziemy kolegamy ?
''Cholote'' i syf, to tylko Pan tu robi. Poza tym, niezle juz masz mozg zryty, oj niezle...
Seba'rivel
17-02-2008, 12:12
''Cholote'' i syf, to tylko Pan tu robi. Poza tym, niezle juz masz mozg zryty, oj niezle...
Yes indeed.
Seba'rivel
17-02-2008, 12:24
sorry muj blad :( dziekuwa ze mnie poprawles to jak bedziemy kolegamy ?
zależy co dajesz
Olorion.
17-02-2008, 14:07
Yes indeed.
kto ci to podyktowal seba
Seba'rivel
17-02-2008, 14:14
kto ci to podyktowal seba
Nykt, usłyszałem kiedyś w jakimś filmie i teraz szpanuje tym teksssstem.
Nykt, usłyszałem kiedyś w jakimś filmie i teraz szpanuje tym teksssstem.
SIEKIERA MOTYKA, ARMOR GOLDEN, TWOJA STARA TO BEHOLDER !
Seba'rivel
19-02-2008, 11:20
SIEKIERA MOTYKA, ARMOR GOLDEN, TWOJA STARA TO BEHOLDER !
xxxxxxxxx a ten nadal mąci ten text;;; xxxxxxxxxxxxxxx
Takie wciepy to z przedszkola only.
Takie wciepy to z przedszkola only.
Co to qrwa som 'wciepy'? Sorx ale nie kumam twojego wiejskiego slangu ;;;
Wiejskiego slangu, wspolczuje. Jak bys nie był gorolem i mieszkał na sląsku to bys wiedział, a i jak bys równiez był "mondry" to mogłbyś sie domyslec z kontekstu co oznacza slowo "wciepa"
Wiejskiego slangu, wspolczuje. Jak bys nie był gorolem i mieszkał na sląsku to bys wiedział, a i jak bys równierz był "mondry" to mogłbyś sie domyslec z kontekstu co oznacza slowo "wciepa"
HAHAHHAHHAHAHAH ZROBIL ORTA CUSZ ZA HŁOP ZE WSI HAHAHAHAHAH KURCZE TAKA BEKA IN RL RZE NIE MOGEM NORMALNIE ZARAZ UMRZYJE ZE SIMIEHU 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Ale ty kurwa jestes zajebisty colo. Jeden blad fakt ze kurwa ciagle go robie poniewaz gram w ta plytka gre ponad rok i " Z kim sie zadajesz takim sie stajesz" widocznie takich jak ty jest za duzo w tibi ;] ale jakby poprzeglądać wszystkie twoje posty na tym forum to az plakac by mi sie zachcialo ;] Spierdaalaj
Wogole jak piszesz z takimi błedami myslisz ze jestes smieszny ?
I nie rob juz offtopa ;]
Seba'rivel
20-02-2008, 14:32
nie kućććććiiiee się drodzy koledzy ;;)
SirAdasii
20-02-2008, 15:24
nie kućććććiiiee się drodzy koledzy ;;)
KOLEJNY NUB HAHA! pisze sie kolegowie a nie koledzy! kup se musk i idz slownik se kup po haha rzal!! hahah ale on nie umie po polskiemu pisać haha
Seba'rivel
20-02-2008, 15:25
KOLEJNY NUB HAHA! pisze sie kolegowie a nie koledzy! kup se musk i idz slownik se kup po haha rzal!! hahah ale on nie umie po polskiemu pisać haha
Twój sarkkkkkkkkazzzzm mnie irytuje, alllllee tak leekkio.
Kurwa mac Adasii qwa i na huj robisz tego offtopa. Stul pysk!
VV Nie bede sie wypowiadał zeby off nie robic to raz, a dwa brak mi do was frajerzy słow. END
SirAdasii
20-02-2008, 17:04
Kurwa mac Adasii qwa i na huj robisz tego offtopa. Stul pysk!
(szpan bo umiem ang.!!)
First. Ty tyF zrobiłeś offtopa.
Second. Ty nie używaj słownictwa, którego znaczenia nie znasz.
Third. Jesteś brutalny!!1111 i nie wyzywaj mnie bo Ci nie pozwalam :[
Ale ty kurwa jestes zajebisty colo. Jeden blad fakt ze kurwa ciagle go robie poniewaz gram w ta plytka gre ponad rok i " Z kim sie zadajesz takim sie stajesz" widocznie takich jak ty jest za duzo w tibi ;] ale jakby poprzeglądać wszystkie twoje posty na tym forum to az plakac by mi sie zachcialo ;] Spierdaalaj
Wogole jak piszesz z takimi błedami myslisz ze jestes smieszny ?
I nie rob juz offtopa ;]
Rzondzisz.
Tylko pozwól ze coś ci powiem: wyżej dupy nie podskoczysz, no matter how hard u try ;; ; /
Ty jesteś smieszny udając jakiegos jebanego strażnika teksasu qrwa ;;;;
P.S Nie zadaje sie takimi pe el retardami jak ty ;| wiec sie nie spouchwalaj za bardzo papciu ;;
SirAdasii
20-02-2008, 17:50
Tao16 wbij lepiej 17 lvl a nie siedź na forum bo Ci żyłka pęknie!
Odjeb sie od lvl bo przypuszczam ze nie wbiles 57 lvl never ;] Ja moge miec 7 lvl a i tak wiecej zdziałam niz Ty ;]
Po drugie mam inne rzeczy do robienie niz tibia*****
Odjeb sie od lvl bo przypuszczam ze nie wbiles 57 lvl never ;] Ja moge miec 7 lvl a i tak wiecej zdziałam niz Ty ;]
Po drugie mam inne rzeczy do robienie niz tibia*****
np 2 tibie ?
:topornik2
^^ niee, np 3 tibie :p nie no joke
SirAdasii
21-02-2008, 10:05
^^ niee, np 3 tibie :p nie no joke
hahhahahaha ale sie uśmiałem!! haha jaki żarcik o bo padne hahahahahhaha
omg skonczcie... ;s mowicie na innych ze sa nooby a nie widze zebyscie byli lepsi.
omg skonczcie... ;s mowicie na innych ze sa nooby a nie widze zebyscie byli lepsi.
nooooooooooooob
Seba'rivel
21-02-2008, 22:56
Perwuwjańska nuda na sapce, nobz odszedł;;)
Marcel999
21-02-2008, 22:58
Jestem tego samego zdania
Pozdrawiam
Perwuwjańska nuda na sapce, nobz odszedł;;)
Na ile ? Tydzien, dwa, trzy ?
Azarin'or'iustitia
23-02-2008, 13:52
mój film o tibi, o saphirze
http://youtube.com/watch?v=5ru2TX3fDxs
Seba'rivel
23-02-2008, 14:51
Fajna muzyczka! blek aj pis! reszta sux.
Jak seba cos jebnie to nie ma huja we wsi. No nie byl zly filmik ale ta jakosc . . .
borze ten retard nagrywał monitor kamerom HAHAHAHAHAHAHH HASHH AHUHAUH AUHAUH uHA UAHXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Heheh ja nie moge z postow "pana up" ;;
no, 'pan up' jest mistszem cientej riposty =DDD
Seba'rivel
24-02-2008, 19:08
no, 'pan up' jest mistszem cientej riposty =DDD
a seba jest miszczem cienkiej riposty.
a seba jest miszczem cienkiej riposty.
seba jest mistrzem cienkiego kutasa i cienkich wonskich spodni
Seba'rivel
24-02-2008, 20:00
seba jest mistrzem cienkiego kutasa i cienkich wonskich spodni
tfoja stara ma cienkie sutki.
tfoja stara ma cienkie sutki.
nie obrarzaj mnie qrwa
Seba'rivel
24-02-2008, 21:38
nie obrarzaj mnie qrwa
Ty przecież nie masz mamy, sklonowali cie razem z Dolly.
Panowie a zamknijcie oczy i wyobrazcie sobie że najlepsza gildia na servie to Ab'team.
Tritzum - 180rp
Ace Dorin - 150rp
Head'Bong- 160 rp
Rycerz Arth - 215 ek
Dook Tock- 130 ed
Zhukova Spychalsky- 140 ms
Consule of Death- 170 ed
Clarr Sheny - 155 ms
Asardus - 185 ms
Magic Wolker - 195 rp
Wszyscy graja pod nasze dyktando, 0 tolerancji for swe
DookTock
24-02-2008, 21:50
@up
men plzzzz.. "Dook Tock- 130 ed" najmniejszy lvl z calej ekips ale huj z tym.. ja wiem jedno ze na tym servie nie wbije wiecej zadnego expa:)
pzdr dla wszystkich..
Ok, a jak wbijesz ogolnie jakikolwiek charem albo charami 1o k expa dajesz mi na Uniterce 1oo k ok ?
Panowie a zamknijcie oczy i wyobrazcie sobie że najlepsza gildia na servie to Ab'team.
Tritzum - 180rp
Ace Dorin - 150rp
Head'Bong- 160 rp
Rycerz Arth - 215 ek
Dook Tock- 130 ed
Zhukova Spychalsky- 140 ms
Consule of Death- 170 ed
Clarr Sheny - 155 ms
Asardus - 185 ms
Magic Wolker - 195 rp
Wszyscy graja pod nasze dyktando, 0 tolerancji for swe
i tak bym was own joszim sanem
A teraz otfuszcie oczy, comeback do szarej zeczywistosci safiry gdzie joszi san ma 80 lewel czyli drugi z waszej ekipy a sfe zrobili sobie z waszego ukohanego ab poligon ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Seba'rivel
24-02-2008, 22:26
czas zabawić się na askarze, bo saphira zaczyna być nudna. Zadnej fajnej wojny ani nic;(
jak nie masz co robic do zagraj z kolegami w 'pomidora' jak sie zjaracie
Seba'rivel
24-02-2008, 22:48
jak nie masz co robic do zagraj z kolegami w 'pomidora' jak sie zjaracie
jak tfoja mama nie ma co robić to zapraszam do mnie.
jak tfoja mama nie ma co robić to zapraszam do mnie.
Przyszłaby ale ostatnio na kablówce wlaczyli nowy program komediowy, wiec ty jesteś juz zbędny ;;;
Seba'rivel
24-02-2008, 22:52
Przyszłaby ale ostatnio na kablówce wlaczyli nowy program komediowy, wiec ty jesteś juz zbędny ;;;
;;; moja stara rzuciła cie dla Klanu, więc ja się ciesze, że tfoja ceni mnie tak wysoko i dopiero kablówka dała jej większą radoche!
;;; moja stara rzuciła cie dla Klanu, więc ja się ciesze, że tfoja ceni mnie tak wysoko i dopiero kablówka dała jej większą radoche!
nie bende z tobom rozmawiam bo ty i twoja mama
http://img232.imageshack.us/img232/733/papcierj4.jpg (http://imageshack.us)
JESTEŚCIE PAROM PAPCI 8o8o8o8o8o8o8o
Seba'rivel
25-02-2008, 07:34
nie bende z tobom rozmawiam bo ty i twoja mama
http://img232.imageshack.us/img232/733/papcierj4.jpg (http://imageshack.us)
JESTEŚCIE PAROM PAPCI 8o8o8o8o8o8o8o
oja waste xD wiesz ze to wejst xd
do rzeczy nie skumałem do końca twojego posta, wogole po co wkleiłeś zdjęcie tfojej starej leżącej na boku i ciebie koło niej? przecież tu rozmawijamu to tibji:(
Azarin'or'iustitia
25-02-2008, 19:46
tamten filmik wywalilem teraz jest nowy, wiecej widac :>
http://pl.youtube.com/watch?v=l0Zjpn8VF0k
prosze o komenty!
Seba'rivel
25-02-2008, 21:07
tamten filmik wywalilem teraz jest nowy, wiecej widac :>
http://pl.youtube.com/watch?v=l0Zjpn8VF0k
prosze o komenty!
Bardziej obchodzą mnie pryszcze yoshiego na fredzie niż to gówno.
Azarin'or'iustitia
25-02-2008, 23:48
@up pedałek?
Seba'rivel
26-02-2008, 07:41
@up pedałek?
po choj wklejasz tu tą beznadzieje?
są chwile z żałuje za moja narodowość...
Kilka dni temu zacząłem grać za saphirze...
Myślę będzie ok, mało ludzi, polaków kilka jest.
Wiedziałem że szwedzi tu trzymają władze....
Myślę co się bede ciulami przejmował, poznam paru kumpli razem stawimy jako taki opór by dało się w miarę grać... a potem bóg jeden wie co nam z tego wyjdzie...
Wchodzę na forum, poczytać o serwerze....
zdjęcia, WT, i ten temat....
Wy się dziwicie ze kopia was po dupie...
Jakiegoś Włodka Pala od nobow wyzywacie a sami nie nie jesteście lepsi...
Żeby to tylko nie lepsi...
Gdyby nie te obrazy samych siebie... ah szkoda słów...
Kiedyś walczyłem w Gwardii Newbie... Tak to trzeba nazwać...
Nie było nas więcej niż garstka... możne 10
Zrobiliśmy gildie... i byliśmy szczęśliwi...
Lider mial 27 lvl wiec czego chcieć....
Jakaś gildia z dość spora ilością ludzi bo z 20 z pewnością... Po te 30/ 40 lvl mieli jak nic...
I nas zaatakowali...
Mieli być wygranymi, tyle ze oni w środku wara zaczęli eis wyzywać...
Mieliśmy nad nimi przewagę psychiczną, a to na wojnie jest najważniejsze
Jedna przydatna sztuczka...
Wpadnijcie/my na adv jakiegoś szwe...
3
2
Wpadamy
1
Wszyscy gz
Parę SD Kilku padnie
Koleżka ma adv popsuty
Nam poskutkowało:D
ładny ss wpadł na forum:D
A poza tym
Będzie miał dla swoich wrogów nic ich bardziej nie pozłości"
I bądź tam gdzie najmniej się ciebie spodziewają...
Co do zjednoczenia pl... No to tak do niczego nie dojdziecie...
Kto nie uważa się za nooba niech podniesie rękawice Szweckiego woja który zaatakował 20lvl waszej narodowości...
Niech oni wiedza ze Polacy nie szmaty, swoich nie zostawiają...
Co do nobów zaś... Należy im pomóc, wytłumaczyć, wesprzeć...
A jak to nie pomoże to na rooka z gnojem, niech wam nie przeszkadza ;)
Chociaż moje słowa nic nie znaczą dla większości to możne paru z was weznie to sobie do serca i wesprze chociażby mnie gdy będę uciekał przed silnym wojownikiem UWAGA! nie koniecznie Szwedem...Niech wszyscy to wiedzą, że atakując jednego polaka, atakujesz wszystkich....
Bo nie w żadnym gównie siła
Ale w zjednoczonej grupie.
Tylko jedno jeszcze....
Nie zauważyłem ze temat stary...
I nie mam pojęcia czy coś się zmieniło
Casperiusik1996
29-08-2009, 02:20
Srednia online to chyba 150-200 moim zdaniem oraz patrzac co jakis czas na ilosc osob ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.