Pokaż pełną wersje : Paladin czy Sorcerer
Mam dylemat po tym update. Posiadam 44 Ms z 47 poziomem magicznym,którym prawie wszedzie wychodze na -. Mam także 33 paladyna z 70 poziomem w walce na dystans. Jaką profesją szybciej osiągne wysoki level i czym bardziej opłaca się grać?
Uwzgledniajac zmiany po update, polecam pala;) Pozdrawiam
Paladyni teraz to prawdziwi kilerzy ;) Takze polecam tego.
dartra111
14-08-2007, 00:24
Jeżeli MS'em jesteś ciągle na " - " to graj paladynem, ja osobiście nigdy nie miałem do niego sentymentu.
Aff jak na moje sorc zawsze miał "-" no przynajmniej ja xDddd fakt faktem, magowie szybko expili ale dużym kosztem a teraz to już dobitka od Cipów więc nie dziwie się że na - wszędzie masz. Może i zrobili balans ale nie pomyśleli o zyskach i stratach... wystarczy popatrzeć ile zarabiają teraz najci,palowie a ile tracą postacie magiczne. Odpowiedź jest prosta jak budowa cepa...Graj palem bo gdzie nie pójdziesz masz zyski.
polanbrzozow
16-08-2007, 16:14
grałem już każdą profesja i mozecie sie zdziwic ale po letnim uptade zdecydowalem sie na zrobienie nowej postaci od zera na calkiem innym serwie i wbrew temu co czytalem o sorku na forach jaki to jest teraz <udupiony itp itd> wybralem wlasnie jego.Bowiem zeby grac sorcem i czerpac zyski trzeba posiadac pomysl i samozaparcie.A jak pewnie kazdy wie wiekszosci dzisiejszych graczy brakuje obydwu tych rzeczy.Wiec zalozycielu tematu jesli chcesz czerpac jakas przyjemnosc z tej gry zamiast bezsensownie uciekac przed kazdym potworem wybierz SORKA.
P.S. dzieki za przeczytanie tego posta B)
matrix62357
16-08-2007, 16:44
Ja powiem, tyle, ze po up, sorc stał się gorszą profesją. Jeżeli chcesz mieć przyjemność z gry i skillować to wybierz pala, jeżeli zaś wolisz latać z SDkami ;) to weź sorca.
Ja polecam wziąć palka, ponieważ po up jest on, jedną z lepszych profesji. Nie trzeba tez uciekać przed wszystkimi potworkami jak wspomniał kolega. Wystarczą speary i tarcza :). I to duży + dla paladynów, ponieważ są nowe rodzaje włóczni, które dorównują bełtom. :)Dlatego weź paladyna, takie moje zdanie ;)
Ja gram sorkiem, i po mimo Update nie załamałem sie ze wale mniejsze hity
gram dalej i podoba mi sie gra nim. Polecam wszystkim grę sorcem. Nie ważne jaką grasz profesją ale jak nią grasz :);)
Ja tam zrobiłem sobie nowe konto i postać na Infernie, ale nie wiem kim grać, taki sam problem jak kolega. Sorc albo pall? Przypominam że Inferna jest serverem pvp enforced :) Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi :):):):):););)
Morgarot
20-08-2007, 13:56
Krikos zalezy jak sie gra profesjami ja uwielbiam sorca tylko szkoda ze ma malo cap ale jak lepiej ci sie gra palkiem to mozesz nim grac :D:D
ForBetterNebula
22-08-2007, 19:47
Ja mam osobiście palka i dobrze mi się nim gra szczególnie po update bo można expić spearami ;) ja na level moim charem max z tombów wyciągnąłem loota 36k
Scross'Rooker
22-08-2007, 20:52
Na inferne...hmm.. Na początek polecam Sorca, bo on zawsze zada hita, w przeciwieństwie do palka i knighta, ale z kolei aby potem stać sie prawdziwym killererm polecam Pala. PS: Jeżeli nie masz kolegów na Infernie wybierz Sorca.
Szyszkati
24-08-2007, 15:11
Ja polecam Tobie Sorka.Mam właśnie go go i pomimo niesprzyjającego update dla sorków i druidów wybierz sorka.Sork i tak czy siak jest będzie najlepszą profesja.;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.