Pokaż pełną wersje : Problemy z logowaniem.
Dan the Automator
16-10-2004, 13:48
CipSoft, na oficjalnej stronie Tibii, informuje, że z przyczyn technicznych może występować problem z wylogowywaniem, tzn czasem, mimo tego że się wylogowaliśmy, na stronie widniał napis "online". Z tego powodu mogły wystąpić kłopoty z logowaniem się. CipSoft ostrzega o występowaniu tego błędu, oraz obiecuje, że już w poniedziałek wszystko powinno działać poprawnie. Przepraszają też za wszelkie niedogodności wynikające z tego błędu.
No to do poniedziałku :)
Dwimenor
16-10-2004, 13:51
Oby wszyscy przeczytali tego newsa. Przez ostatni tydzień powstało kilkanaście tematów o tym problemie.
Lepiej zeby zlikwidowali glupie IP...
Melabux_1
16-10-2004, 14:26
U mnie też jest ten problem -,- prawie bym deeada zaliczył :*(
kierki11
16-10-2004, 14:36
Same problemy.........
Radze się wylogowywać w dp.
I później widnieje napis :,,Too many players..." ;(
Hegemmon
16-10-2004, 14:43
ja przez te drobne problemy techniczne nie mogłem się zalogować na knighta przez 24h a miałem iść na demony. Jakby tego było mało to kiedy poszedłem na drugi dzień to zaliczyłem zgona bo neta mi odcieli :(
Pech...
Mialem prawie deda !!
nagle wylogowalo mnie ;( ...a potem nie chcialo wpuscic !
Akurat sie :berserk: z misiem !!I prawie mialem dede.
Dobrze że mnie wpusclo! :]
Mialem deda ....
Bilem sie z takim kolesiem :baby: i on byl serio :evul: mialem 3 hp
W cihym miejscu sie wylonczylem a potem zobaczylem napis online :( kiedy chcialem sie wylaczyc pisalo too many online i.. szybko wskoczylem na moje konto .I I mialem deda ;( ;( ;( ;(
Leader skeleton
16-10-2004, 21:37
;( ;( ;( ;( U mnie ten problem tesh wystąpił i teraz nie moge grać innymi postaciami na tym koncie :(
Zgadzam się z wypowiedzią HUNTERA że ja tesh chyba przestane grać w Tibie ale jeszcze nie wiem.. sie zobaczy :flaga_pl: :kon: :o
sorc ale sie rozkreciles ^^
mialem tego errora 2 razy w tym tygodniu... oba razy byly spowodowane przelogowywaniem sie przez ctrl+g... po resecie serwa wraca wszystko do normy...
Coraz bardziej zaczynam byc za testem przed otrzymaniem praw do pisania na forum.
Tyle ze musial by byc to test z czytania ze zrozumieniem:
Kicki i Too many players online to nie jest ten bug, bug polega na tym ze jesli sie zalogujesz jedna postacia a pozniej prubujesz sie przelogowac to caly czas ci pisze ze druga postac jest online (mimo ze nie jest).
@Hegemmon
Do czasu jak se nie zalatwisz lepszego neta to mozesz mi co najwyzej guardy blokowac a nie demony (i latwiej z guardow wrocic samemu jak padniesz :) )
Red Bull
17-10-2004, 07:34
Grałem w środe do 12 (rano) wylogowałem sie wyszedłem do szkoły przychodze wlanczam kompa o 22 i patrze na tibia.com a tu moja postać jest online. Dobrze że w dp zostawiłem. :cup:
fire_arrow
17-10-2004, 08:34
ja niemaiłem tego problemu
Chmielok
17-10-2004, 09:23
mi tez pokazuje sie cannot to login server i nie moge wejsc na konto mowia ze to do poniedzialku ale ja gram tylko w soboty i niedziele bo w pozostalych dniach jestem zbyt zajety ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Iris on Eternia
17-10-2004, 18:46
Huh. Mnie na szczęście problemy omineły :P
Kenethorn
17-10-2004, 20:20
ja tez nie mialem tego problemu, mialem tylko lagi :/ ale to wina mojego dostawcy niestety, rano chodzi dobrze a od ok 12-13 zaczyna lagowac X(
Ja miałem inny problem z tym związany. Mimo iż jednym charem nie wchodziłem na konto pare dni to pisało przy nim , że jest on-line. Przeżylem chwile grozy myśląc, że właśnie ktoś hakuje mi konto. Zalogowałem się tym charem a tam wszystko jest O.K., wylogowałem, sprawdzam a on-line dalej jest. Na wszelki wypadek pozmieniałem wszystkie hasła w Tibii i gdzie tylko się dało .
Qrna co jest? 18,10,2004 godz.14:20 server Aldora is Dead
Pirokevik
18-10-2004, 13:31
13:29 Server is going down in 5 minutes.Please log out eh :/ wyskoczyło ciekawe czy na wszystkich tak jest .. na Julerze przynajmniej tak ;( a tyle sie wbijałem.. X(
CIP'y mają problemy-szkoda mi ich-ciągle im sie cos pierniczy, a potem zbierają od graczy maile z opier***dzielem.... :(
I co do wczoraj mialy zniknac problemy z Logiem i co ?? Wczoraj od 12 00 do okolo 15 00 nie dzialala Tibia ;/ juz to przezylem ... Teraz bylem na BH i co nagle zoonki znowu lagi i nagle buuuuu Tibia padla i jej wszystkie servery ;/ Moj Char zostal Online ciekawe czy jesio zyje heheheeeeee
Za to to nigdy nei przepraszaja jak ktos dednie i straci 40 k exp albo wiecej ;/ nie wspominajac o Eq i Bp ....
Zamiast starac sie stworzyc Gre bez awaryjna to coraz czesciej robia Cippowie wrecz przeciwnie im blizej Uaktualnieniu tym wiekszy balagan ....
Zostaje jeszcze po dedzie napisanie raportu ale kto go tak naprawde z GM potraktuje powaznie ;/
@$corcerer:
Masz "te" dni czy co? :D
Nie miałem gdzie walnąć tego posta, więc zapisałem to w newsach...
Powstały 2 nowe światy(widać na stronie w "who is online") - ale nie ma żadnych info o tym na tibi.com
a tak btw to tibia.com coś się chrzani, bo kiedy klikam na odśwież to nie chce się do końca stronka ściągnąć i widać jakąś inną czcionkę :/
być może to jest tylko przejściowe i o światach jest gdzieś coś napisane (jeśli tak to sorry za posta), ale ja nic nie zauwazyłem
EDIT : Chodzi mi o światy Fortera i Lucera
Ja uważam iż Cipsoft powinien zmienic ten nowy system kolejek na takie coś jakie bylo wtedy nie trzeba było czekać tyle czasu
ale za to wtedy trzeba bylo caly czas wpisac numer acc i pass i klikac...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.