Pokaż pełną wersje : [Zanera] Akcja anty br
Cielak99
14-08-2007, 00:11
Witam.
Postanowiłem rozpocząć akcje "Anty Br" na Zanerze.
Fragi moim 24 Druidem :D
-Aug 13 2007, 22:34:11 CEST Killed Araziel at Level 56 unjustified
Aug 13 2007, 22:34:11 CEST Killed at Level 56 by Phreamanti
-Aug 09 2007, 10:07:57 CEST Killed Laza Leod at Level 44 unjustified
Aug 09 2007, 10:07:57 CEST Killed at Level 44 by Phreamanti
-Aug 08 2007, 18:21:23 CEST Killed Lord Ferdo at Level 25 unjustified
Aug 08 2007, 18:21:23 CEST Killed at Level 25 by Phreamanti
Tutaj filmik : http://www.youtube.com/watch?v=2l7O0xqlCi8
Wklejajcie tutaj swoje fragi na brazolach z Zanery :)
Jeżeli macie dobre chary na Zanerze (minimum 15 magic lvl) piszcie do mnie w grze na nick Phreamanti.
To możemy popkować razem :)
Głupi rasista. zal.pl
"Anty Br"
Ty matole, zastanów się wogóle nad sobą!
Cielak99
14-08-2007, 15:41
Głupi rasista. zal.pl
!
Idź się wypałuj -.-
Po 2 br na Zanerze to prawdziwa plaga.
po 3 nie grasz na Zanerze to wy*******aj z tego tematu
Ej możesz mnie wygonić z tematu rasisto? plix plix
Moze pomyslicie ocb jemu? to nie chodzi o to ze rasista itp. moze mu niedaja tam spokoju gracze br. ? ehh a co do rasizmu dobra moze tak zabrzmialo, ale wes sobie zaloz chara na saphirze wbij 20lvl zapyta sie ciebie nawet 50lv skad jestes odpowiesz "PL" i juz niemasz gry czlowieku, oni tam tepia polakow z niewiadomych przyczyn. tutaj dochodzi do tego samego ale moze on ma powod?
@autor tematu
powod?
Ja zaś, zostałem nauczony nienawiści do polaków. Gdybyś grał na NoN-PvP to byś zrozumiał. Prawie tylko u brazylijczyków miałem jakiekolwiek wsparcie. Polacy są gangreną Tibii. Jak padłem wczoraj na Banshee quest, to Polaczki pchały się po to co zemnie zostało, a jakiś brazylijczyk to schował do eq i dzisiaj wysłał mi parcelem. Irytują mnie też polaczki, które drą się przed depo "PALIĆ BR, PL ROKS". Ja polaków nie nawidzę. Zwłaszcza polaków nacjonalistów i rasistów. I dobrze, że macie hunty od BR. Sami sobie na to zapracowaliście.
wrogonastawiony
14-08-2007, 16:35
I widzisz jaki pusty jestes ? Teraz wlasnie ty sie zachowujesz jak "polaczki" których krytykujesz... =/ Nie mozesz oceniac calego narodu po grupie osob max. 12 lat... Rozumiem ze jestes zly ale w kazdym kraju sa źli i dobrzy... =]
Pyro Aris
14-08-2007, 18:12
Ja zaś, zostałem nauczony nienawiści do polaków. Gdybyś grał na NoN-PvP to byś zrozumiał. Prawie tylko u brazylijczyków miałem jakiekolwiek wsparcie. Polacy są gangreną Tibii. Jak padłem wczoraj na Banshee quest, to Polaczki pchały się po to co zemnie zostało, a jakiś brazylijczyk to schował do eq i dzisiaj wysłał mi parcelem. Irytują mnie też polaczki, które drą się przed depo "PALIĆ BR, PL ROKS". Ja polaków nie nawidzę. Zwłaszcza polaków nacjonalistów i rasistów. I dobrze, że macie hunty od BR. Sami sobie na to zapracowaliście.
lol co jak co ,ja jestem dumny z tego ze jestem polakiem i tu nie chodzi tylko o tibie ,nigdy nawet mi przez mysl nie przeszlo ,zeby za pytanie 'pl?' nie odpowiedziec 'no'
:D
Cielak99
23-08-2007, 18:52
Gessica lodi , 39 Elder Druid
Aug 23 2007, 17:33:13 CEST Killed at Level 40 by Phreamanti
Nie rozumiem jak można huncic kogoś za to, że jest innej narodowości! Żal mi was
Cielak99
24-08-2007, 09:58
Nie rozumiem jak można huncic kogoś za to, że jest innej narodowości! Żal mi was
Jak już wcześniej napisałem , na rl life nie mam nic do br.
Więc głupie komentarze zostaw dla siebie.
na Zanerze Br to plaga.
Huncą każdego polaka , który wbije powyżej 70 lvl'a więc trzeba ich pohuncić troche.
Tobie zapewne nie podoba się nazwa tematu.
Dlatego "Akcja Anty Br" ponieważ na Zanerze gra bardzo dużo brazoli i akcja ta jest skierowana przeciwko nim.
Tak jak już wcześniej napisałem , głupie komentarze pozostaw dla siebie.
Duch Niespokojny
24-08-2007, 10:31
Moze pomyslicie ocb jemu? to nie chodzi o to ze rasista itp. moze mu niedaja tam spokoju gracze br. ?
Wszyscy bez wyjątku?
Huncą każdego polaka , który wbije powyżej 70 lvl'a więc trzeba ich pohuncić troche.
To ilu już z tych, którzy zabijają Polaków powyżej 70 poziomu utłukłeś?
Cielak99
24-08-2007, 23:27
To ilu już z tych, którzy zabijają Polaków powyżej 70 poziomu utłukłeś?
Większość graczy których zabiłem to noob chary h-lvli , czyli...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.