zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia Premium Account is about to expire

Poter_pl
14-08-2007, 09:23
Witam.
chce porady :)

Kupilem wczoraj pacc dostalem dzisiaj napisali mi e-maila z podziekowaniem i zaraz po nim 2 tylko ze nie mam pojecia o co chodzi :
Dear Tibia player,

This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.

Kind regards,
Your CipSoft Team

Tompior
14-08-2007, 09:26
Witam.
chce porady :)

Kupilem wczoraj pacc dostalem dzisiaj napisali mi e-maila z podziekowaniem i zaraz po nim 2 tylko ze nie mam pojecia o co chodzi :
Dear Tibia player,

This is a reminder that your Tibia Premium Account will expire in two
weeks. To extend it simply log into your account and click on "Extend
premium account". If you do not wish to extend it, your account will be
reduced to free status once the Premium Account has expired. Of course,
you are welcome to go on playing as a free player for as long as you
like. However, please remember that all premium benefits will be
suspended unless a new Premium Account is bought.

Kind regards,
Your CipSoft Team

Za 2 tygodnie konczy ci sie pacc.

Poter_pl
14-08-2007, 09:28
mam pacca 105 dni teraz wiec za 2tyg ? i jak tam pisze te ex... costam to moge kliknac w tibia.com wiec niewiem co jest graneB)

Tompior
14-08-2007, 09:42
mam pacca 105 dni teraz wiec za 2tyg ? i jak tam pisze te ex... costam to moge kliknac w tibia.com wiec niewiem co jest graneB)

Przypominamy, ze twoj premium account skonczy sie za 2 tygodnie. Aby go przedluzyc, zaloguj sie na swoje konto, i nacisnij "Extend premium account". Jezeli nie chcesz go przedluzac, twoje konto zostanie zmienione spowrotem na free account (za 2 tyg). Oczywiscie mozesz grac jako free account tak dlugo jak ci sie to podoba ale pamietaj, ze wszystkie przywileje premium zostana zabrane do czasu gdy wykupisz nowy premium account.

+- o to chodzi.

Poter_pl
14-08-2007, 09:49
Extend premium account << = czyli jak to klikne strace tego nowego pacca za 90zl ?

Czyli nie klikac Extend premium account ?? Bedzie git ?:P

Barniakos
14-08-2007, 09:54
Nic nie musisz robic. Cipy Cie tylko powiadomiły, że pierwszy pacc się konczy za 2 tygodnie. A 2 pacc'a nie stracisz. Nie martw się ;)

Poter_pl
14-08-2007, 09:55
No bo patrz mialem dni 15 do kupilem nowego pacca i aktywalem na tego starego no i mam te 105 i oni mi to pisza -.- =P ale w koncu klikac czy nie ?!

Tompior
14-08-2007, 10:00
Czytaj ze zrozumieniem, www.dict.pl , lekcje angielskiego by ci sie tez przydaly.
Jak klikniesz extend to sie nic nie stanie, po prostu bedziesz mogl kupic kolejnego pacca, ale po co?? Masz przeciez 105 dni.

Poter_pl
14-08-2007, 10:03
No ok jak cos sie stanie odezwe sie za 2tyg :D

Barniakos
14-08-2007, 10:58
Nic się nie stanie. Prawpodopodnie dostaniesz tylko e-maila od Cipów, ze pierwszy pacc się własnie skonczył i zaczyna się 2 pacc.