zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczace palla

mlodyjagla
14-08-2007, 10:40
Witajcie,po upie czytalem ze pallkiem nie obplaca sie chodzic z lukiem/kusza tylko chodzic z royal spearami.A ze royal speary sa od 25 lvla to z czym ugrac ten 25 lvl??ze spear zwyklych?Mam pallka 11 lvl skille 42/29 i nie mam pojecia gdzie expic(narazie siedze na trollach az niewbije 45 skilli)A pozniej myslalem o zamku ze spearami bo tam kasyy duzo za lootbagi idzie.A pozniej planuje od 20 z (niewiemczym) chodzic na beholdery ale nei wiem czy to dobry pomysl po upie.A co wy radzicie ??Gdzie expic i z czym ???Z gory dzieki!!

Overiax
14-08-2007, 11:02
ja ci proponuje przed 25 levelem chodzic ze zwyklymi spirami.. a proponowal bym ci isc na cyce! bedziesz atk na odleglosc to nie powinny ci nic zrobic a przy okazji fast level wbijesz! a jak juz wbijesz ten 25 level to i tak bedziesz musial miec pacca zeby kupic rsy.. chyba ze od ludzi..

powodzenia

Grocix
14-08-2007, 12:24
Do 25 lvla mozesz spokojnie pobiegac ze zwyklymi spearami na zamku/cycach czy guardach :)

lvlanius
14-08-2007, 12:43
a ja proponuje amazon camp naprawde idzie tam ladnei wyciagnac mozesz byc tam non stop pod warunkiem ze masz cap na plate army ;P spearow pod dostatkiem uwazaj na zlurowane witche :}

mlodyjagla
14-08-2007, 13:12
Ok.Mam taki plan do okolo 20 na zamku(bede lootbagi robil i bede mial na boszki moze).A co myslicie o beholderach na 20??Bo pare osob mowilo ze tam wypasiony exp i loot.I jeszcze jedno:Na co najper zbierac??Chodzic caly czas w p secie i najpierw kupic bohy?Czy najpier b robie k legsy c helmet i na koncu bohy??Z gory dzieki!!

Aha,i jeszcze jedno co do guardow to moglbym expic ze spearami??jaki exp i loot jest?????Z gory dzieki!

Paladin'Popek
11-09-2007, 20:57
@up najpierw BOHy nieraz ci uratuja zycie wiem po swojim doswidczeniu
co do Beho sa dobrym expem loot tez niezly wez ze soba BP IH/UHi i BP manasow ;]

ZonaRomana
11-09-2007, 21:45
Cyce są nieopłacalne.. zanim on je zabije to mu puffną... dużo hp mają i długo się je bije ze spearów. Ktoś dobrze powiedział możesz spróbować Amazon Camp. Jeśli masz pacca to jakies Tomby.

Sniper_Pall
16-09-2007, 02:29
Według mnie .Bierz spirki i lec na Amazon Camp tam masz duzo spirek które leca z Valkow czasem poleci Ci Hunting Spirka która jest od 20 lv wiec mozesz z nimi latac puzniej.