Pokaż pełną wersje : 28 lvl master sorcerer - yy gdzie jak z czym ?!
Dragon-Rook
14-08-2007, 11:10
Mam 28 lvl master sorcerer 38 mlvl i na co chodzic ? Na cyclopolis ? Na tomby? a jak tak to na jakie ? Na dragi ? mam 20 bpkow hmmow....Naprawde jestem newbie ;P
Piotrek Marycha
14-08-2007, 12:08
Do 33 lvla sorc na niczym sensownym nie poexpi, wiec musisz sie przemeczyc na rotach/larvach/minosach , ew. tomby z summonami ale to tez nie bedzie oszalamiajacy exp. Mozesz tez, jezeli ci nie szkoda hmmow, powastowac na dragach, chociaz od razu mowie ze na zwrot kosztow nie masz co liczyc
Dragon-Rook
14-08-2007, 12:16
To ja zostaje na cyclopolis. A od 33 lvl to na czym radzisz?
Piotrek Marycha
14-08-2007, 17:22
guardy, guardy, guardy hmmm o czyms zapomnialem... a tak - jeszcze guardy! (ew mozesz na cyclo zostac)
piotrek26111
14-08-2007, 17:29
guardy, guardy, guardy hmmm o czyms zapomnialem... a tak - jeszcze guardy! (ew mozesz na cyclo zostac)
Rotfl 'n' lol
W dzisiejszych czasach nie masz czego szukac na zapchanych guardach. Polecam tomby. W koncu jak masz expic na guardach z rozdzki to po co bylo w ogole pacc kupowac -.- A z visa majac taki mlvl to o zwrocie kasy mozesz tylko pomarzyc...
PS.
Jakby przypadkiem wpadl tutaj po raz drugi Piotrek Marycha i chcial mnie skrytykowac ze no przeciez na guardach mozna expic to ja juz od razu profilaktycznie mowie ze jest wiecej paladynow na guardach niz samych guardow. Wiec zycze wam powodzenia w expeniu na guardach =)
bulamen7
18-08-2007, 18:38
a co na 28 lvl 38 mlvl to zly ?
hahahhah widac ludzie w tibie grali ostatnio 3 lata temu xDDDDDDDDDDDDDD
guardy? cyklopy? rotfl
@topic
Tar Tomb -2 z wanda i vis'a [bez summonow ofc bo z summonami to zal] ... hmmy sprzedaj i kup za ten cash MFy :)
@up najbardziej zapchany tomb przez wszystkie serwery powodzenia jak bedzie wolny :) jak co to ja chodzilem na stone tomb i omijalem vampiry ale trzeba wiedziec gdzie chodzic najlepiej z monkami 25k/h okolo :)
Master'ick
21-08-2007, 23:07
ja nie wiem czemu ale polecam guardy i tar tomby :)
offtop: allegro.pl??
@up najbardziej zapchany tomb przez wszystkie serwery powodzenia jak bedzie wolny :)
zalezy na jakim serverze ;] na Saphirze zawsze wolny xD
Gdzie?
-------
Demona , Ferumbras Tower, Demony , Ewentualnie czekaj na atak Orsha
Jak?
----
Srak!
Z czym?
--------
346 bp's sds , 782 bp's mf's , 80 bp's uh's
@Offtop
Ludze dajcie sobie już spokój.. Moze niedługo: " Gdzie mam expić na rook'u od 1-2 lvl'a?"
Prehorylak
21-08-2007, 23:58
Gdzie?
-------
Demona , Ferumbras Tower, Demony , Ewentualnie czekaj na atak Orsha
Jak?
----
Srak!
Z czym?
--------
346 bp's sds , 782 bp's mf's , 80 bp's uh's
@Offtop
Ludze dajcie sobie już spokój.. Moze niedługo: " Gdzie mam expić na rook'u od 1-2 lvl'a?"
na ratach geju
Crown_Taifun
22-08-2007, 13:42
Staraj się chodzić na potworki co mają mało HP i całkiem z nich kasy (Tomby) na dragach z hmm duże waste lepiej postawić sumona przylurować se draga zejść np. w dół i żeby drag sie przerzucił na sumona i bjiesz z visa. A później siedzisz już Hydry i kase trzepiesz
na ratach geju
Buahauahaahhaa :D <ironia>
Szyszkati
24-08-2007, 15:31
Mi sie wydaje ze mogl bys sporobowac na scarabach ladnie tam exp leci i sporo kasy z nich jest :)
Piotrek Marycha
24-08-2007, 20:03
Rotfl 'n' lol
W dzisiejszych czasach nie masz czego szukac na zapchanych guardach. Polecam tomby. W koncu jak masz expic na guardach z rozdzki to po co bylo w ogole pacc kupowac -.- A z visa majac taki mlvl to o zwrocie kasy mozesz tylko pomarzyc...
faktycznie, lepiej byc elo ziom z pacciem i siedziec na tombac gdzie albo waste albo profit na pograniczu 200-500 gp, niz isc na guardy i miec profit 2-3k/h + 25% lepszy exp
PS.
Jakby przypadkiem wpadl tutaj po raz drugi Piotrek Marycha i chcial mnie skrytykowac ze no przeciez na guardach mozna expic to ja juz od razu profilaktycznie mowie ze jest wiecej paladynow na guardach niz samych guardow. Wiec zycze wam powodzenia w expeniu na guardach =)
dziwne ze w czasie robienia moim sorcem 33-43 lvla (tylko na guardach) sytuacje gdzie wszystkie kopalnie byly zajete moglbym policzyc na palcach (jednej reki)
@topic
Tar Tomb -2 z wanda i vis'a [bez summonow ofc bo z summonami to zal] ... hmmy sprzedaj i kup za ten cash MFy :)
waste r0x, a bohy i b robe to pewnie na 60 lvl zakladasz jak juz z questow dorwiesz troche kasy? czy na rotach w miedzy czasie bocisz zeby sie oderwac od dna?
PS: KTO CI KUPI 20 bp HMM ?!
zalezy na jakim serverze ;] na Saphirze zawsze wolny xD
ta, a na xerenie guardy zawsze wolne -.-
Mi sie wydaje ze mogl bys sporobowac na scarabach ladnie tam exp leci i sporo kasy z nich jest :)
sux exp + waste, nic dodać nic ująć!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.