zaloguj się

Pokaż pełną wersje : od jakiego lvl na draga

Saints
14-08-2007, 15:55
witam.

od jakiego lvl mogę iść na pojedynczy resp draga i od jakiego lvl spokojnie expic na Dragonach knightem przy skillach 70/70
eq: rh, mms, g arm, k legs, bs.

Edit: thx za odpowiedz ;)

Lotharinius
14-08-2007, 15:58
z takimi skilami od 25 lvla mozesz bic pojedynczy resp, a expic tak od 30-35 lvla

S.T.E.K.
14-08-2007, 16:03
Do opłacalnego expienia potrzebowałbyś skill ok 80. Przy 74 spokojnie tłukę draga na 49lvlu, ale zdarzają sie takie co zabiorą 1-2 uhy.

Tao16
14-08-2007, 20:38
Mysle ze powinnes skolowac weapons 2 reczny. I spokojnie powoli zaczac chodzic ale to pojedynczo :)

Bo chodzi o to ze juz takie super hiper eq nie jest wazne bo z tej lapy rzy tym eq max wezmie ci z 40 ale to rzadko gorzej z gfb po 130 gdzies nawet.

Ginard
15-08-2007, 04:19
Omg kolejny ....(cenzura) Idz NA Elf Forr. (masz tam 2 dragi w ODZIElnych pokojach ) i za to dUzo Zajebiscie Duzo ELFOW ARk,scout,normal OMg czlowieku co ci daje ujebanie draga ?? zajawke staje ci ? idz na ef 40 nabijesz tak szybko ze az strach a jak grasz na pvp zalatw sobie PRotega Który wrazie czego jakby ktos ci sie wjeb*ł w resp przybiegnie i wygoni hu*a .( 4 wieża na ef i podziemia to Zajebisty exp kumple 68 vivek rina (refugia) expi tam jak pojeb*ny i ma 90 k loota po 2 dniach ( oczywiscie nie non stop 5-6h) i expa duuuuuuzzzzzzo wiencej niz dragow na facc jest ...... idz i sie przekonaj co to znaczy BYcie Kina .

BB (mam nadzieje ze dotarlo do ciebie ze drag to scierwo i nawet 8 sorc z blokiem jak niejest noobem DA SOBIE RADE Z DRAGIEM) .

Saints
15-08-2007, 11:54
@Ginard
to, że tobie nie podoba się drag to nie znaczy, że nikt ma na nie nie chodzić...
wiem jak jest na ef, byłem tam starym kinem, wchodzisz w większy resp i uh już trzeba użyć... tam idzie się od 35 lvl.
ja chcę się pobawić na dragach dlatego założyłem ten temat...

@reszta
thx za odpowiedź

Vil
15-08-2007, 12:20
wszystkie pojedyncze respy jakie pamietam sa tak koszmarnie powolne, ze oplaca sie tam ladowac tylko jesli ktos chce sprobowac solo, a nawet jesli mu sie uda to i tak na dobra mete wcale nie bedzie na nich oplacalnie expic. Zeby sie oplacalo nalezy wziac pod uwage koszty leczenia ( 2 uhy na draga to jest 300gp za 700 expa czyli waste pare-parenascie razy wiekszy niz granica oplacalnosci niektorych expowisk ) oraz to, ze powazne przedmiociki z dragow znowu tak czesto nie leca. 50-55 level to wg mnie rozsadne minimum.

ok, poprawione.

Arcymag_Corristo
15-08-2007, 12:27
wszystkie pojedyncze respy jakie pamietam sa tak koszmarnie powolne, ze oplaca sie tam ladowac tylko jesli ktos chce sprobowac solo, a nawet jesli mu sie uda to i tak na dobra mete wcale nie bedzie na nich oplacalnie expic. Zeby sie oplacalo nalezy wziac pod uwage koszty leczenia ( 2 uhy na draga to jest 600gp za 700 expa czyli waste pare-parenascie razy wiekszy niz granica oplacalnosci niektorych expowisk ) oraz to, ze powazne przedmiociki z dragow znowu tak czesto nie leca. 50-55 level to wg mnie rozsadne minimum.

2 uhy to 300 gp :)

@Topic
Pojedynczy resp to 25 lvl
A normlany exp polecam dopiero po 55 lvl z GS'em