Pokaż pełną wersje : Czy opłaca sie tu grać?
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest sens rozpoczecia gry na Obsidii? Czy jest to świat PA i czy polski naród jest tępiony na tym servie? Z góry dziekuje i pozdrawiam.
Pyro Aris
14-08-2007, 18:14
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest sens rozpoczecia gry na Obsidii?
jest
Czy jest to świat PA i czy polski naród jest tępiony na tym servie?
prawie wogole ,przynajmniej nie tak jak na innych swiatach np, elysia
Krycha01
14-08-2007, 18:18
Jak dla mnie to żaden server PvP nie jest dobry, więc jak nie chcesz żeby jakieś nooby cię zabijały to odradzam.
i czy polski naród jest tępiony na tym servie?
Wczoraj przed dp w Thais latał 7 lvl, bodajże paladyn i miał nick : Plhunter - jak to sam sie ocenił - Waptor Junior :)
Grałem na Elysi ponad rok... Znam ten świat, na poczatku byl przyjemny ale potem bezsensowne hunty od kilku ludzi i deady. Z tego wszystkiego rozdalem itemki i napewno nie wróce tam.;)
Dziekuje za odpowiedzi!
W skrócie > Są gorsze światy. Pa w "normie". Bez znajomośc w gildi rządzącej jak na każdym innym świecie gra sie troche trudniej. wiadomo, przylażą i wywalają:p. Zawsze sie mozna jednak dostosować. Wystarczy grać z głową i nie przejmować sie deffem od czasu do czasu;)
Dzk'Scorpion
20-09-2007, 09:09
PA jak na żadnym innym servie razem z kolegami (20 osób) zaczęliśmy grać na Obsidi, każdy wbił po 60-70 lvl i od razu hunted. Pierwszy raz zapłaciłem za drugim razem nie miałem zamiaru zrezygnowałem z tego servera.
Cała ta sytuacja miała miejsce około 2 tygodnie temu, także nie są to stare informacje.
B) Powiem tak, jeśli jestes dobrym graczem i masz zamiar wbic powyżej 100 lvl luub nawet powyzej 150 to odradzam :) zapewne niektórym osobą nie spodoba sie, że za szybko expisz i zaczną cię huncic :) Rób jak chcesz, ja bym raczej odmówił. No chyba, że chcesz sobie popykac spokojnie jakims lvlem od 30-50,60, a nawet 70 i 80 to spokojnie mozesz grac :)
CzarnyDeath
24-12-2007, 00:10
Polaków nie huncą ale był jakiś szwed kiedyś (nie jestem powien, może jeszcze jest) co hunci polaków. Teraz gram na tym serwerze i mi dobrze :D
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest sens rozpoczecia gry na Obsidii? Czy jest to świat PA i czy polski naród jest tępiony na tym servie? Z góry dziekuje i pozdrawiam.
obsidia jest nie przeznaczona dla noobow ktozy nie lubia warow i padac za nic tyko przepadaja za servami typu harmonia albo trimera gdzie jest sto osob na jednym respie. Jesli lubisz troche poexpic potem popekowac lub pozabijac pekerow to obsidia jest najleprza za wzgledu ilosci graczy i wolnych respow, malo noobow
Jak dla mnie to żaden server PvP nie jest dobry, więc jak nie chcesz żeby jakieś nooby cię zabijały to odradzam.
jak jest sie noobem i zjebe m, placze sie i zali mausi bo ktos go ubil to sie gra na no-pvp.
PA jak na żadnym innym servie razem z kolegami (20 osób) zaczęliśmy grać na Obsidi, każdy wbił po 60-70 lvl i od razu hunted. Pierwszy raz zapłaciłem za drugim razem nie miałem zamiaru zrezygnowałem z tego servera.
Cała ta sytuacja miała miejsce około 2 tygodnie temu, także nie są to stare informacje.
po pierwsze 2 tygodnie temu nie bylo thumbs up i bylo calkiem inaczej po drugie jesli gralo tam dwudziestu twoich rl to byscie niezly war mogli zaczac lub sie dolonczyc do jakiejs guildi ktora ma war z tymi co was huncili
Pyro Aris
19-04-2008, 23:08
po pierwsze 2 tygodnie temu nie bylo thumbs up i bylo calkiem inaczej po drugie jesli gralo tam dwudziestu twoich rl to byscie niezly war mogli zaczac lub sie dolonczyc do jakiejs guildi ktora ma war z tymi co was huncili
po pierwsze , on wspominal cos o thumbs up ?
po drugie n/c
po pierwsze , on wspominal cos o thumbs up ?
po drugie n/c
nie wspomnial, ja mowie ze thumbs up sie sprzeciwia temu co sie dzieje na obsidi
Obsidia super PA serwer ^^ Ale po to sie gra aby sie bawic :)
Lussy'Aka'Serek
27-05-2008, 18:42
Dokladnie :)
Dokladnie :)
o Ty kurwa co pa? Bohy w moim dp Venore widze za to!
Dark_Master
22-06-2008, 11:51
Opłaca się.
Zdzichu'Swordfighter
26-07-2008, 13:29
Opłaca sie? To ciekawe, bo jak ja gralem to prawie wszyscy z high lvlami robili n00b chary i pkowali. Jak chcesz sie wybic to tez po Ciebie przyjda, takze ja bym sie zastanowil na Twoim miejcsu nad innymi serwerami... No chyba ze masz tutaj na wstepie mocne plecy i duzo kumpli, to co innego ;)
erranero
25-10-2008, 10:17
powiem ci tak ... jezeli chcesz grac tam na dobre i wbijac h lvle to odradzam bo noobkom sie nie podoba ze ktos szybko bije lvl i zaczna cie huncic
ale tak do 75 jest fajnie nawet ;]
i polecam na facc knighta a na pacc druida !
pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.