Pokaż pełną wersje : Knight 8 lvl
Rayan'Sorx
14-08-2007, 18:03
Witam.
Mam pewne nurtujące mnie pytanie.
Mam knighta 8 lvl. Nie zacząłem jeszcze expic ani trenic, ponieważ nurtuje mnie jedna najwazniejsza rzecz.
Jaką broń polecacie dla knighta. Chodzi mi o ich rodzaje Sword Axe Club. Na moim świecie bronie są praktycznie jednakowej ceny. Oczywiście chodzi mi o Bright Sword - Fire axe
Co wybrać Sword? Axe? Czy też Club?
Jaki jest Wasz wybór.?
dartra111
14-08-2007, 18:08
bierz cluba, jeżeli zamierzasz dłużej grac to problemów z kasą na obucha nie będzie :) (nie zapominaj że w gre wchodzą też twoje skile, jeżeli będziesz miał 80/80 skill sworda to normalne jest to że będziesz walił mocniej niż z axe na 70/70)
Raditz Saiya-jin
14-08-2007, 18:19
axe - Stonecutter Axe - bardzo duzy atak, bardzo duza obrona
sword - Sword of Valor - duzy atak, bardzo duza obrona
club - Blessed Sceptre - duzy atak, duza obrona
Arcane Staff - bardzo duzy atak, duza obrona
Zgadnij co najlepsze B)
AsUCON_XII
14-08-2007, 18:22
axe ma najlepszy atak ,słabego defa
sword ma dobry atak i najlepszego defa
cluby są słabsze w obu dziedzinach od wyżej wymienionych rodzajów broni, więc się ich nie opłaca używać na dłuższą mete.
ja wybrałem axe i polecam ;d
Wszystko zależy od tego jaki level masz zamiar osiągnąć ...
Nastepny człowiek z 8 lvl który myśli że podbije świat tibii.Weź axe- bron prawdziwego knighta.
Walenie z sworda to może być największy błąd jaki można popełnić drogie,słaby atak,def broni nie jest taki ważny
granat85
15-08-2007, 15:57
Stonecutter Axe
Opis: Świetny topór. Lecz coraz bardziej dostępny, szczególnie na światach Non-PvP. Można go tylko zdobyć z Anihilator Quest. Jest to obecnie najmocniejszy topór i jednoręczna broń w Tibii, jaką można zdobyć.
AXE TO NAJLEPSZE BRONIE
http://www.wiki.hunted.pl/wiki/Stonecutter_Axe
axe - bron drwala.
club - bron barbarzyncy.
wybierz taka klase jaka lubisz najbardziej, szczegolnie ze poupdatowe bronie wydaja sie troche zacierac roznice pomiedzy poszczegolnymi klasami.
- Club rodzaj broni do lamania czaszek :)
- Sword miecz najlepszy atack jesli chodzi o dwuracz bardzo dobry def chba najlepszy :) B)
- axe najlepsza bron jedno reczna suber atak slaba obrona
doradzam Sword :) lub axe jak kto woliB)
Ja wybrałabym sworda, ale możesz mnie nie słuchać bo mam sentyment do tego rodzaju broni i mogę się mylić twierdząc, że jest najlepszy B)
Riten_lum
22-08-2007, 20:55
axe - Stonecutter Axe - bardzo duzy atak, bardzo duza obrona
sword - Sword of Valor - duzy atak, bardzo duza obrona
club - Blessed Sceptre - duzy atak, duza obrona
Arcane Staff - bardzo duzy atak, duza obrona
Zgadnij co najlepsze B)
1. Jest jeszcze Avenger - b. duzy atak, duza obrona
2. Nie pisz ze SCA ma bardzo duzo obrony skoro piszesz arcane staf - duza obrona (oba maja po 30)
Proponuje wziąść bejsbola, siekiere i tasak i iść do lasu. Sprawdź uderzenia na drzewie i oceń czym ci sie lepiej bije. Powodzenia.
< IRONIA 111!!one1stojedenaście!!!1111! >
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.