Pokaż pełną wersje : Konkurs "Filmoteka" - Komentarze do prac.
Thor of heaven
14-08-2007, 20:47
Konkurs "Filmoteka Tibia.pl"
Tutaj komentujemy prace ze wszystkich kategorii.
Posty nie na temat, spam będzie kasowany a autorzy karani warnami/banami.
Ojciec Dyrektor
15-08-2007, 00:33
Aldora war 26.06 + ts record - ten filmik wg. mnie wymiata ;D
no "aldora war" wymiata jak narazie :d
"Spi Spi Spi" x D
Pyro Aris
15-08-2007, 04:15
fajny ten taki wiesniak w 'aldora war' co krzyczy zamknac mordy czy jakos tak :D
jak narazie wg mnie najlepszy filmik dał xiarisara2 :) życzę mu żeby wygrał....
Ja nie zrobię filmiku bo nie umiem heh:/
Shizo1942
15-08-2007, 13:19
co mylsicie o moim xD zamiescielm go na PK :P zresztą luknijcie sami http://www.youtube.com/watch?v=yRJ6Re9VfZk hahaha
Na razie aldora war najlepsze
Lubię takie filmiki gdzie pekują z dwie osoby :P a nie 20 high lvli jak trapują kogoś i walą pół godziny :P. Bardzo fajny efekt jak ktoś pada to szare tło sie robi ^^
A moim zdaniem Siejnik wymiata i życzę mu wygranej, lecz Manhattan jest z mojego serva i za nimi nie przepadam :) są zgrani :)
Moim skromnym zdaniem w kategorii PK/hunty dominuje Siejnik :)
Na razie wszystkie komentarze, są skierowane do kategorii pk/hunt. A do tej pory nikt nie dał żadnego poradnika.
ehhe no jasne ze siejnik ma najlepszy film :D
btw bylem skromny ^
Kozakiewicz band RlZ (: xD Strasznie mi sie to podobalo huehue xD
Z humorystycznych wymiata Dolera. Szczególnie końcówka. ;ppp
@edit: ten post jest nieważny. Dolera to najprawdopodobniej plagiat. Wątpię, żeby gość zaczął robić ten filmik we wrześniu ubiegłego roku.
a jak sie podoba moj poradnik ? :) troszke bugow jest ale trudno juz za pozno by poprawic
lord orzech
16-08-2007, 10:14
Poradnik w sumie niezly ale napisy w niektorych miejscach za szybko przeskakuja :>
A tak btw. Aldora wymiata. "Spi kuwa spi", "Ale wy znubiliscie" :>
Z humorystycznych wymiata Dolera. Szczególnie końcówka. ;ppp
@edit: ten post jest nieważny. Dolera to najprawdopodobniej plagiat. Wątpię, żeby gość zaczął robić ten filmik we wrześniu ubiegłego roku.
Co ma do tego data ?
Było powiedziane że filmik należy robić PO rozpoczęciu konkursu?
To że zrobiłem ten filmik wcześniej to nie znaczy że to plagiat >.>
Co ma do tego data ?
Było powiedziane że filmik należy robić PO rozpoczęciu konkursu?
To że zrobiłem ten filmik wcześniej to nie znaczy że to plagiat >.>
Mimo wszystko powinien go z edytować zgodnie z ostatnia zmianą regulaminu konkursu.
Mimo wszystko powinien go z edytować zgodnie z ostatnia zmianą regulaminu konkursu.
Dobra tak wam zależy to zedytuje link >.>
@Down: Zedytowałem film i opis.
Jeśli twój, to przynajmniej można było opis filmiku na YT zedytować, right?
pff jedyne co dobre to bota macie ciekawego ^^
Btw.
Myślicie że jak poprosicie kumpli o komentarz/ocene na YT to podniesiecie swoje szanse?
Ciekawe.
kozakiewicz band wymiata :D:D::D glosuje na niego odemnie ma 10/10
@Knorek
Jakieś dziecko myślało że wygra pacca i zrobił niby "filmik" co max. zajmuje 5 min ... on się pewnie męczył 3 dni ... żal zobaczcie sami zresztą ten "film" i ortografie ... naprawdę nie rozumie koleś gra w tibie czyli juz coś tam umie sie posługiwać kompem ale ortografii 0 !! zero skila normalnie ... zal
http://www.youtube.com/watch?v=ikmIp0JIx1k <<< dzial "poradnik" jak nie dać sie "zhackowac" ...
@Knorek
Jakieś dziecko myślało że wygra pacca i zrobił niby "filmik" co max. zajmuje 5 min ... on się pewnie męczył 3 dni ... żal zobaczcie sami zresztą ten "film" i ortografie ... naprawdę nie rozumie koleś gra w tibie czyli juz coś tam umie sie posługiwać kompem ale ortografii 0 !! zero skila normalnie ... zal
http://www.youtube.com/watch?v=ikmIp0JIx1k <<< dzial "poradnik" jak nie dać sie "zhackowac" ...
True true... Na dodatek zlamal regulamin.
evolucja
17-08-2007, 13:09
Jak na razie nie ma prac na wysokim poziomie. Obecnie żadna praca moim zdaniem z działu Poradnik, Śmieszny film nie zasłużyła na wygraną. No, najlepsza to Kozakiewicz band, ale wersja ocenzurowana nie trzyma się całości...
Siejnik najlepszy w pare osób zabija 100+ek i jaki loocik :) a aldora war to jest 30 vs. 1 lub 2 Ale trzeba przyznac ze sa zrgani :P TS roX ;p
verques soldiniss
17-08-2007, 14:56
"Kilka porad Jak nie dać się z hackować i co robić w razie hacku"
nóż mi się w kieszeni otworzył. PRECZ!
"Kilka porad Jak nie dać się z hackować i co robić w razie hacku"
nóż mi się w kieszeni otworzył. PRECZ!
Z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu, ze ludzie nie widza, co tworza. Masa bledow ortograficznych.. to mowi samo za siebie.
Nie no fakt ze filmik jak typ na 7 lvl zabija demona jest naprawde niezlym wyczynem!!!!!!! Aldora war podobalo mi sie tylko dlatego ze kolesie fajnie gadali nie to ze pkowali(30 vs 2 nie ma szans)
w moim filmik ktury dodalem moze nie jest najlepszy ale jest pokazane jak prawie pada ETERNAL OBLIVION i GUGO wiec licze ze go chociaz zobaczycie pozdro
Dla mnie Kozakiewicz Band jest żałosny. O co w tym w ogóle chodzi? Niech ktoś mnie oświeci?
Podoba mi się jedynie film Uthera, bo ze śmiesznej rzeczy zrobił coś jeszcze śmieszniejszego.
"Esdekers" Moim zdaniem są najlepsi xD. Wiem co to znaczy dostać 6 fe na ryj...
Michalusik
19-08-2007, 13:47
"Esdekers" Moim zdaniem są najlepsi xD. Wiem co to znaczy dostać 6 fe na ryj...
Nie 6 tylko 8 :) + 2 fd ^^ to była akcja...
Pozdrawiam
Michalusik
evolucja
19-08-2007, 14:59
Dla mnie Kozakiewicz Band jest żałosny. O co w tym w ogóle chodzi? Niech ktoś mnie oświeci?
Podoba mi się jedynie film Uthera, bo ze śmiesznej rzeczy zrobił coś jeszcze śmieszniejszego.
Tu może nie chodzi głównie o sens ale i o pomysł i wykonanie. Uther miał niezły pomysł ale spiepszył z wykonaniem...
jak dla mnie narazie najlepsze filmiki to:
-poradnik-(nie w pisuje swojego no bo swoich prac sie nie ocenia)-"Przewodnik po Liberty Bay"(troche slaby, ale napewno narazie najlepszy, bo inne sa masakryczne)
-smieszne- "Hight Lvl-e i Polacy"(syntezator ivona rules)
-hunt/pk-"Aldora jak huntować pvp"(ale gdyby mial jakas muzyczke zamiast tych slow napewno bylby o wiele slabszy:})
kondom69
20-08-2007, 15:01
pAN O NICKU aRTUR 1993 z filmem o nazwie
Tibia Band w dziale najbardziej humorystyczne filmy powinien wygrać
Link do jego filmu jest tu:
Link do filmu na YouTube: http://pl.youtube.com/watch?v=pXqD5Hau7Vg
i ma on zamieszczoną pracę na 1st stronie ;D
pAN O NICKU aRTUR 1993 z filmem o nazwie
Tibia Band w dziale najbardziej humorystyczne filmy powinien wygrać
Link do jego filmu jest tu:
i ma on zamieszczoną pracę na 1st stronie ;D
Pablopopo
Ostatnie logowanie: 2 tygodnie temu
Obejrzane filmy: 303
Widzowie: 0
Wyświetlenia kanału: 145
Kraj: Hiszpania
Daje do myślenia, nie ? ;)
'Rookgaard troszkę weselej' ssie namiętnie.
Jak na razie tylko 'Prawie jak...' Arooni ma jakąkolwiek szansę.
kondom69
21-08-2007, 12:59
Daje do myślenia, nie ? ;)
Nie rozumiem cię ^^
'Rookgaard troszkę weselej' ssie namiętnie.
Jak na razie tylko 'Prawie jak...' Arooni ma jakąkolwiek szansę.
Tja, żałosny poziom 'śmiesznych' filmików. Czas coś samemu zrobić... wtedy cała konkurencja padnie. :>
Nie rozumiem cię ^^
Chodzi o to ze film to nie jest film od autora ktory go umiescil :) Hmmm odpadnie z szumem i banem pewnie :P
Kharakorn
21-08-2007, 14:49
co myślicie o moim poradniku o tibia.pl ??? dla początkujących w poradnikach??
offtopic@:
najlepiej jak napiszecie mi na PW i ewentualnie tutaj. :)
@up
Mamy Ci gratulować? Po co się pytasz co sądzą o twoim poradniku ;] Jeżeli im się podoba sami o tym napiszą xD
Spokojnie, w końcu go ktoś skomentuje ^^
Szkoda ze praca pana Slawny Jacki Bigos nie jest jego autorstwa ... i ciekawe czemu jej na hosta nie dal :P Ciekaweeeeeeeee
Kharakorn
22-08-2007, 18:04
może masz racje i poczekam, aż go ktoś z komentuje sam, a nie z przymusu :)
widzieliscie TMC2 - For Revenge ? to dopiero super film !!! najlepsze z nigara ;d
widzieliscie TMC2 - For Revenge ? to dopiero super film !!! najlepsze z nigara ;d
To dopiero super plagiat !!!
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1614817&postcount=13
Plagiat.
o kurde sorka nie wiedzialem :(
Ludzie, sam mam zamiar zrobic filmik, ale mam problem.
Jak mam ustawic HyperCama 2 zeby zgrac filmik z youtube i zeby byl normalnej predkosci, a nie przyspieszony.
Ludzie, sam mam zamiar zrobic filmik, ale mam problem.
Jak mam ustawic HyperCama 2 zeby zgrac filmik z youtube i zeby byl normalnej predkosci, a nie przyspieszony.
Widzicie tu sprzecznosc - SAM, Zgrac - :D
Kharakorn
24-08-2007, 18:07
to mnie rozwaliło jak ustawić hypercam
odpowiem:
Wybierz kodek Microsoft MPEG 4 i 25 klatek na sec i masz ładny obraz i zajmuje mało MB, potem można konwertować do ***** w takiej samej jakości, a zajmie jeszcze mniej miejsca na dysku :)
Mathew Shadowsword
25-08-2007, 13:17
Chcę zgłosić że pan Frefrol_arth nie podszywa się pod twórcę filmu którego nie zrobił "5 chłopa nie dało rady 1palkowi".
Suer Elrus
25-08-2007, 13:56
Film pt. Dolera był strasznie zabawny ;]
Poziom nawet wysoki ;] Warto poczekać na zwycięsców!
Pozdro!
Madmix1991
25-08-2007, 15:03
Bardzo proszę o komentarze mojego filmu "Hight Lvl-e i Polacy"
z GóRy Thx
Bardzo proszę o komentarze mojego filmu "Hight Lvl-e i Polacy"
z GóRy Thx
Poco komentarze skoro praca i tak jest nieważna?
Trzeba było przeczytać regulamin.
@up
Po co mu to mówisz. Im więcej osób robi źle tym większe szanse mają inni.
Madmix1991
25-08-2007, 22:48
a co niby jest zle ??
bo nie dalem dowloadu??
napisalem ze wystarczy program youtube dowloader a zobacz sobie na date filmu film robilem dawno TO CO MAM ROBIC OD NOWA SKORO TEN WYSZEDL MI SWIETNIE ??
2. Filmy mogą zamieszczać użytkownicy, których data rejestracji nie jest późniejsza niż (14.08.2007).
Madmix1991
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2007
I wszystko jasne...
Ale może skończmy tego offtopa? Nazwa tematu to "Komentarze do prac", więc trzymajmy się tego.
sideford
26-08-2007, 09:55
niektóre filmy spoko ale w większości cięzko zozroznic postacie. a pozatym to ciemny obraz =\\\
Juz prawie polmetek konkursu:),(gdzie jest filmik z EO?? bo byla to chyba najlepsza praca po "prawie jak")
TO CO MAM ROBIC OD NOWA SKORO TEN WYSZEDL MI SWIETNIE ??
Ten tekst jest śmieszniejszy niż twój filmik ;)
Madmix400
27-08-2007, 04:18
@up sie gra sie ma xD :baby::baby:
chciałbym powiedzieć ze 2 miejsce jest w sam raz dla filmu Kozakiewicz band bo 1 jest dla mnie "Hight Lvle I Polacy" =D
Juz prawie polmetek konkursu:),(gdzie jest filmik z EO?? bo byla to chyba najlepsza praca po "prawie jak")
Ten film był plagiatem i został usunięty.
Tu coś było ale znikło. Czytać regulamin tyle powiem.
I po co o tym przypominasz ? Ich problem, że się nie dostosowują i szanse na wygranie rosną. A tak może kogoś oświecisz przypadkowo.
mi podoba sie filmik aldora war ( smiesznei ze soba gadaj ci pkerzy
najlepszy moim zdaniem jest filmik jak 7 lvl zabija demona, jeszce niezly jest filmik manhatanu
prosze o ogladanie mojego filmiku AMERA WAR!WARTO prawie pada ETERNAl a to legenda jakby nie bylo
no i gugo najwyzszy palek w tibi
Kharakorn
27-08-2007, 17:06
a nikt jeszcze nie z komentował mojej pracy
Tibia.pl Poradnik dla początkujących
ale KAŁ choć pomysł oryginalny od reszty(bez obrazy, ale większość filmów są nakręcone jak graliście w tibie, a tu coś dla tych którzy zaczynają grę, albo jeszcze nie grali. :) )
sideford
27-08-2007, 22:26
A miały być ciekawe filmiki jak słabszy team pokonuje silniejszy... a tutaj widze jak 20 osób trapuje jednego h lvla... i co w tym ciekawego ... każdy by padł.
Nie mówie juz o jakości i oświetleniu =\
sideford
27-08-2007, 22:34
@Kharakorn
Niechce cie obrażać ale powiem ci dlaczego nikt niekomentuje twojego poradnika.
1. Napisałeś ze w miare dobra jakość , a jest odwrotnie.
2. Nieda się zrozumieć nic z tego co mówi lektor.
3. Poradnik mało ciekawy i mało przydatny.
porada: Jeśli juz tak bardzo chcesz mieć tego paca z nagrody to postaraj się równie mocno jak mocno chcesz go mieć :)
Excalibug
27-08-2007, 23:24
A czemu nikt nie komentuje mojego filmiku? :( http://www.youtube.com/watch?v=Q3LY49xy_cY
Uhm... wszyscy teraz piszecie "Skomentujcie mój! Skomentujcie mój!" ale użytkownicy powinni komentować te filmy, które najbardziej im się spodobały. Nie na zasadzie
Film pana xx - Porażka, schowaj się
Film pana yy - Ta! To jest sukces!
Osobiście spodobał mi się film "Kozakiewicz band". Trzyma się tematu (Humorystyczny film) a autor miał swój pomysł. Co poniektórzy jednak całkowicie od niego odeszli i wklejają "Wzruszające przeżycia pewnego bohatera".
Heram_Elion
28-08-2007, 01:28
Mojego filmu nikt nie komentuje bo moze sie za bardzo nie podoba . Zresztą chyba i tak wybiora zwycięsce członkowie teamu Tibia.pl więc w zasadzie wisi mi ocena innych choć fajnie bylo by poczytac pozytywne komentarze do swojego filmu :)
Kharakorn
28-08-2007, 18:49
1.no tu masz racje, ale na kompie mam ten wilmik w wysokiej jakości
2.to mówie ja i jak kolega oglądał mówił że dobrze słychać jak na taką jakość :(
3.Może dla ciebie, ale dla ludzi co zaczynają dopiero grę się przyda.
chodzi mi tylko o MP3, a jak wygram w co wątpię, oddam pacc komuś.
po co bedziesz oddawal pacca,widze ze masz 11lvl i jestes aktywnym graczem z twojego profilu,wybijesz na pacc areny i szybko ustukasz pare lvli
chodzi mi tylko o MP3, a jak wygram w co wątpię, oddam pacc komuś.
Mi możesz oddać bo akurat mi się kończy :).
Ri'Pablo
29-08-2007, 00:55
Mi możesz oddać bo akurat mi się kończy :).
Pochwal jego film, to może dostaniesz.
Kharakorn
29-08-2007, 19:32
nie gram tą postacią dla wbijania lvl-i tylko gram gdy się wku**iam na jakąś żecz i się odstresowuję i praktycznie w tibie już nie gram z wielu powodów
nie gram tą postacią dla wbijania lvl-i tylko gram gdy się wku**iam na jakąś żecz i się odstresowuję i praktycznie w tibie już nie gram z wielu powodów
Moze to Ci na dobre wyjdzie, jak sobie ortografie pocwiczysz...
Flmik o tytule IDOL "spiewajace postacie z tibi" autorstwa Bronkooo jest wy***any w kosmos :] ukłony dla twórcy.
sideford
01-09-2007, 20:47
ostatnio pojawilo sie kilka ciekawych filmow, ale reszta to zwykle duperele i widac ze tworcy niezbyt sie postarali =\
zauwazylem ze jeden z tworcow filmiku zostal zbanowany, czy bieze on nadal udzial w konkursie??
zauwazylem ze jeden z tworcow filmiku zostal zbanowany, czy bieze on nadal udzial w konkursie??
I tak za dużych szans nie miał.. ;)
Defakto bez 2 zdań masz racje ;]
sideford
03-09-2007, 21:52
Według mnie miał całkiem spore szanse:cup:
moim zdaniem tez, a jeszcze 11 dni do konca :),gupio ze dopiero po 2 tyg bedzie wiadomo kto wygra
a jednak gracz ktory zostal zbanowany powrucil tylko ze pod inna nazwa,moze filmik ma dobry to i tak nie ma szans(wystarczy spojrzec na date dolaczenia)
czy moja data "dolaczenia" narusza jakos regulamin? ....nie sadze ;)
Btw dzieki za pozytywne opinie filmu ;*
Bronkooo
05-09-2007, 23:57
Niestety jesteś w błedzie.
PATRZ PUNKT 2 Regulaminu,
"2. Filmy mogą zamieszczać użytkownicy, których data rejestracji nie jest późniejsza niż (14.08.2007)."
PATRZ PUNKT 2 Regulaminu,
"2. Filmy mogą zamieszczać użytkownicy, których data rejestracji nie jest późniejsza niż (14.08.2007)."
Bronkooo
06-09-2007, 11:49
Ups, sorry , małe niedopatrzenie ;p
aha przepraszam ja tez zle to przeczytalem
Raaell skad mozemy wiedziec, czy nie pozyczyles sobie konta na tibia.pl od kolegi. Skoro miales takie, to dlaczego nie zamiesciles swojej pracy od razu na tym uzytkowniku?
Raaell skad mozemy wiedziec, czy nie pozyczyles sobie konta na tibia.pl od kolegi. Skoro miales takie, to dlaczego nie zamiesciles swojej pracy od razu na tym uzytkowniku?
Bo miał 2 konta ?!
Bo miał 2 konta ?!
A jestes w stanie to jakoś udowodnic ze miał 2 konta?
a tak pozatym niepowinniśćie sie tym przejmować, modki są na tyle inteligetni że dają sobie radę z oszustami i niewłaściwe osoby wykluczą z konkursu
@2up
A może najpierw chciał zapodać film na swoim koncie, aż nie zwróci mu ktoś uwagi? Gdy już to zrobiono pożyczył sobie konto kolegi. Taka możliwość też jest.
Kharakorn
07-09-2007, 18:00
jak zauważyłem nie ma tu żadnych komentarzy do prac w dziale konkursu pod nazwą poradniki. Jest tylko jeden i to na jednej z pierwszych stron gdy były tylko 4 poradniki czy mniej dodanych. To tylko moja uwaga, ale wszystkie filmy komentowane są tylko do huntów/pk i humorystycznych filmów. Proszę o jakąs mobilizację i obejrzeć poradniki :)
sideford
09-09-2007, 16:24
;)
Raaell & Mercator to moje konta dowod : umieszczalem filmy w ktorym glownym bohaterem bylem ja czyli Zull Lucyfer. Przenioslem sie na pandorie a glownym bohaterem mojego filmu jest moja postac czyli Mercator. Chialem zeby nazwa uzytkownika i osoby nagrywajacej film byla taka sama poniewaz na poczatku konkursu regulamin mowil o innej zezwolonej dacie dolaczenia nowych uzytkownikow. Chetnie bym potwierdzil z konta Mercator ze konto Raaell nalezy do mnie lecz niemoge pisac postow poniewaz mam bana.
Do moderatorow.
1. Prosze o odbanowanie chociaz na 1 dzien konta Mercator w celu potwierdzenia.
2.W razie problemow moge zawsze dac screena/wmv pokazujacego szkielet budowanego przezemnie filmu
sry ze sie tak rozpisalem ale duzo czasu spedzilem nad tym filmem i niechce zeby zostal zdyskwalifikowany.
Pozdrawiam :)
omg lol data tego konta jest późniejsza niż 14.08 CZY WY NIE POTRAFICIE CZYTAĆ????
btw.
to onzacza że niemasz prawa zamieszczać filmiku z tego konta (!!!)
Bronkooo
09-09-2007, 17:18
Patrz na rok a nie tylko na miesiac i dzien
sideford
11-09-2007, 21:36
Patrz na rok a nie tylko na miesiac i dzien
hehe no ale filmiku i tak niedał (na nowym koncie)
A_Legend_Who_Never_Die
11-09-2007, 23:21
Aldora war 26.06 + ts record - ten filmik wg. mnie wymiata ;D
Zgadzam się ;) Super film, pogratulować ; )
Zgadzam się ;) Super film, pogratulować ; )
heh jak na moje tego typu filmy dla mnie sa nudne bo po pierwsze sa to filmiki z ob co z zasady w ogladaniu jest nudne jesli samemu sie tam nie jest... jedynie co to ts jest dobry chociaz troche zmiksowany ;p tak pozatym to nuda... gdybym mial oceniac w skali 1-10 to bym dal 3 za ts.
pozdro 600
sideford
14-09-2007, 19:02
heh jak na moje tego typu filmy dla mnie sa nudne bo po pierwsze sa to filmiki z ob co z zasady w ogladaniu jest nudne jesli samemu sie tam nie jest... jedynie co to ts jest dobry chociaz troche zmiksowany ;p tak pozatym to nuda... gdybym mial oceniac w skali 1-10 to bym dal 3 za ts.
pozdro 600
racja... bo co ciekawego jest w ogladaniu jak co chwile ktoś pada w trapie po combie... zadnej frajdy, ogladam jak ktos pada a za chwile znowu ktoś pada w ten sam sposób i niechce mi sie ogladac dalej bo wiem co bedzie... znowu ktoś padnie w trapie....nic zaskakującego niema a podobać sie moze ludziom co lubią oglądac ciagle jak najwieksze komba bo nic innego tam niema =\
Ryba na prezydenta! xD
najbardziej podobal mi sie film Ryby :D
beka ;>
bierz co chcesz, nawet deszcz! oddam Ci wszystko za autograf ;)
Taa Ryba jak na razie przoduje :)
No może jeszcze parodia "tego" sklepu ale to jak dla mnie drugie miejsce.
Ryba na prezydenta! xD
najbardziej podobal mi sie film Ryby :D
beka ;>
bierz co chcesz, nawet deszcz! oddam Ci wszystko za autograf ;)
Dla Ciebie wszystko =* : PPP
Taa Ryba jak na razie przoduje :)
No może jeszcze parodia "tego" sklepu ale to jak dla mnie drugie miejsce.
Dzienki dzienki
@down
Było ich więcej, ale pousuwałem przekleństwa i wstawiłem coś w to miejsce, więc defakto Ivonek tam nie klnie ;).
Dla Ciebie wszystko =* : PPP
Dzienki dzienki
Ryba no i ja sie dokladam, dobra fajna i mila robotka :) Ale tych !@#$%^ troszke :D
Nadszedł koniec zgłaszania prac.
Bronkooo
16-09-2007, 01:35
Koniec zgłaszania prac i oczekiwanie na finał. Życze wszystkim szcześcia :D
1. Prace możecie umieszczać do godziny 23.59 15.09.2007. Jeżeli zostaną umieszczone po czasie nie będą brane pod uwagę. Radzimy umieszczać je trochę wcześniej, aby uniknąć przekroczenia terminu
Bym spelnilem wymogi regulaminu gdyby nie zamkniecie tematu o 3 minuty wczesniej.
Niezbyt mnie to pociesza gdyz spedzilem 30 dni pracujac nad filmem i mimo duzych staran nie zostal on nie wziety pod uwage nie z mojej winy.
Dalem upload filmu odrazu lecz podczas zamykania tematu o godz. 23.57 film byl przetwarzany co trwalo okolo minute.
http://i4.tinypic.com/53fci9v.png
Jak widac na powyzszym obrazie globalna godzina jest 23:57 i temat zostal JUZ zamkniety.
http://i5.tinypic.com/4pxo7ly.png
O godz. 23:58 post oraz film byl takze gotowy lecz temat byl zamkniety.
Nie wiem co w takiej sytuacji powinienem zrobic i licze na odpowiedz jakiegos moderatora.
Argumenty:
Po pierwsze film na YouTube zostal dodany o godz. 23:58 co oznacza, iz powinienem zmiescic sie w terminie konkursu.
Po drugie zdazylbym napisac posta jezeli film zostal dodany 23:58 a przeciez specjalnie bym sie nie spoznil bo bym nie mial z tego zadnej korzysci. ps. moderator napisal mi, iz temat zostal zamkniety o godz. 00:11.
Po trzecie film nie moglbyc edytowany po czasie konkursu poniewaz godzina dodania filmu jest przed zakonczeniem konkursu i wlasnie ten film ma byc oceniany.
Po czwarte praktycznie spelnilem kazdy punkt regulaminu wiec nie widze powodu do nie brania mojego filmu pod uwage.
Po piate zegarek Tibia.pl jest rozstawiony (spieszy sie o 11 minut i pare sekund do przodu - obliczyc dokladnie sie nie da poniewaz zegarek nie pokazuje sekund). Godzina na Tibia.pl znajduje sie na samej dole strony oraz godziny swiatowe tu: http://www.timeanddate.com/worldclock/
W takim razie jezeli temat zostal zamkniety o godz. 00:11 (czasu Tibia.pl) odejmujac 11 minut + np. sekunda wychodzi nam 23:59
Po szóste bylem na bank pewien, ze zdaze lecz okazalo sie, ze film po zrenderowaniu byl 350 mb (renderowanie trwalo 1.5h), musialem go zamienic na XVID (trwalo 40 minut) i plik mial 30 MB z dobra jakoscia, uploadowanie na YouTube trwalo ok. 20 minut + przetrawzanie na YouTube 10 minut co wsumie daje mi teorytycznie zapas 2,6 godzin przed zakonczeniem konkursu wiec ciezko stwierdzic, ze w ostatnim momencie zaczalem sie tym interesowac poniewaz sie spieszylem jak moglem i doslownie od poludnia do wieczora ciagle pracowalem nad filmem.
Po siudme rzecz biorac na logiczne myslenie to bylo w regulaminie napisane
Prace możecie umieszczać do godziny 23.59 15.09.2007.
Wszystko sie zgadza lecz nie bylo napisane jakiego czasu. Nigdzie nie bylo napisane czasu Tibia.pl (ktory byl zle ustawiony z oryginalnym czasem) wiec teorytycznie jezeli nie ma podanego jakiegos czasu oznacza to, ze zazwyczaj jest to czas globalny i wlasnie zdazylem w czasie globalnym.
Wystarczyło pomyśleć i wziąść pod uwagę możliwą różnicę czasu [5-10 minut], a nie próbować wrzucać film w ciągu ostatnich minut. To wyłącznie twoja wina.
Data | Nazwa użytkownika | Akcja
---------------------+-------------------+----------------
00:11, 16th Sep 2007 | DDoS | Zamkniety temat
00:12, 16th Sep 2007 | DDoS | Zamkniety tematLogi zmian w tematach ze zgłoszeniami. Według czasu serwera forum (a to chyba on jest tutaj najważniejszy, a nie czas na YouTube/Twoim komputerze) wszystko przebiegło jak najpoprawniej. To tylko i wyłącznie Twoja wina, że zwlekałeś z tym do ostatniej chwili.
Według czasu serwera forum (a to chyba on jest tutaj najważniejszy
Dzieki, ze wspomniales o waszym "najwazniejszym czasie Tibia.pl".
Zegarek Tibia.pl jest rozstawiony (spieszy sie o 11 minut i pare sekund do przodu - obliczyc dokladnie sekund sie nie da poniewaz zegarek nie pokazuje sekund). Godzina na Tibia.pl znajduje sie na samej dole strony oraz godziny swiatowe tu: http://www.timeanddate.com/worldclock/
Co stwierdza fakt, iz temat zostal zamkniety o 23:58 i wlasnie w tym czasie mialem gotowego posta i po kliknieciu "POST" pokazalo sie, iz temat zostal zamkniety.
a nie czas na YouTube/Twoim komputerze
Nie stwierdzilem, iz moj czas na moim komputerze jest prawdilowy (a jezeli tak to prosilbym o cytat). Jedynie co zrobilem to pokazalem godzine swiatowa na stronie http://www.timeanddate.com/worldclock/ ktora jest prawidlowa na 100%.
To tylko i wyłącznie Twoja wina
Najwyrazniej wynika, iz zegarek Tibia.pl jest rozstawiony (czyt. up). Ja moge dac film przed 24:00 i nikogo to nie powinno interesowac kiedy daje ten film - wazne zeby byl przed czasem konkursu. Jezeli bym sie spoznil to co innego.
Prosze o zacytowanie mi z regulaminu jakiego punktu nie spelnilem i wlasnie przez ten punkt film nie zostal wziety pod uwage.
Prosze o zacytowanie mi z regulaminu jakiego punktu nie spelnilem i wlasnie przez ten punkt film nie zostal wziety pod uwage.
Spozniles sie ze zlozeniem pracy. To tylko i wylacznie Twoja wina, gdyz nie wierze, ze nie mogles za wszystko zabrac sie tak, zeby o 23:30 zapostowac zgloszenie w konkursie.
Mysle, a nawet wiem, ze Twoje dalsze wyklocanie sie i tak nie przyniesie zadnego rezultatu.
Dzieki, ze wspomniales o waszym "najwazniejszym czasie Tibia.pl".
Zegarek Tibia.pl jest rozstawiony (spieszy sie o 11 minut i pare sekund do przodu - obliczyc dokladnie sekund sie nie da poniewaz zegarek nie pokazuje sekund). Godzina na Tibia.pl znajduje sie na samej dole strony oraz godziny swiatowe tu: http://www.timeanddate.com/worldclock/
Co stwierdza fakt, iz temat zostal zamkniety o 23:58 i wlasnie w tym czasie mialem gotowego posta i po kliknieciu "POST" pokazalo sie, iz temat zostal zamkniety.
Miałem tak samo! Napisałem post a gdy już wysyłałem to pisało że temat zamknięty... Napisałem zaraz do moda - mam nadzieje ze mi przyjmą. :)
Siedziałem przy tym filmiku wiele godzin i nie chce żeby ta praca poszła na marne, przez to że net szwankował i nie mogłem wcześniej tego dodać.. :(
Miałem tak samo! Napisałem post a gdy już wysyłałem to pisało że temat zamknięty... Napisałem zaraz do moda - mam nadzieje ze mi przyjmą. :)
Siedziałem przy tym filmiku wiele godzin i nie chce żeby ta praca poszła na marne, przez to że net szwankował i nie mogłem wcześniej tego dodać.. :(
A zapewne stanie sie tak, że wasze prace i zmarnowane godziny pójdą na marne ;*
Skończcie już pisanie o tym, to temat do komentowania filmów!
2x down/
czlowoieku, a Ty nie rozumiesz ze nikt nie bedzie nad Toba plakal, i to ze zegarek tibia.pl sie spieszy to nic... ? to konkurs tibia.pl i to z czasem tibia.pl powinienes sie zredukowac..!
@Panowie up
Jeśli chcieliście później wrzucić swój film trzeba było zrobić to inaczej.
Ja również nie chciałem dawac na początku, dlatego upnałem sobie go na jutuba i rapida tydzień wcześniej, zapisalem zgłoszenie w .txt i potem tylko je skopiowałem do forum, aby uniknąć wypadków. Myślenie nie boli.
Spozniles sie ze zlozeniem pracy. To tylko i wylacznie Twoja wina, gdyz nie wierze, ze nie mogles za wszystko zabrac sie tak, zeby o 23:30 zapostowac zgloszenie w konkursie.
Mysle, a nawet wiem, ze Twoje dalsze wyklocanie sie i tak nie przyniesie zadnego rezultatu.
Jak juz napisalem w moim pierwszym poscie.
licze na odpowiedz jakiegos moderatora.
@All
Czy wy czytac nie umiecie? Postujecie bez czytania moich postow. Jest wyraznie napisane, ze temat zostal zamkniety o 2 minuty wczesniej. Ile razy mam powtarzac, ze zegarek Tibia.pl sie pozni o 11 minut i temat zostal zamkniety o 23:58 a powinien byc zamkniety o 00:00.
Ja sie nie spoznilem tylko Tibia.pl z tym "najwazniejszym zegarkiem" ktory nawet nie byl poprawnie ustawiony..
sideford
16-09-2007, 13:35
Jak juz napisalem w moim pierwszym poscie.
@All
Czy wy czytac nie umiecie? Postujecie bez czytania moich postow. Jest wyraznie napisane, ze temat zostal zamkniety o 2 minuty wczesniej. Ile razy mam powtarzac, ze zegarek Tibia.pl sie pozni o 11 minut i temat zostal zamkniety o 23:58 a powinien byc zamkniety o 00:00.
Ja sie nie spoznilem tylko Tibia.pl z tym "najwazniejszym zegarkiem" ktory nawet nie byl poprawnie ustawiony..
lol... po pierwsze to nawet jak jest źle ustawiony to i tak konkurs rozpoczoł się według źle ustawionego zegarka w tibi.pl i według tegoż zegarka powinien sie zakończyć aby upłyneło tyle czasu ile miało upłynąć, gdyby naprzykład zegarek odliczał 1 sek w czasie 2 sekund to rozumiem że czas byłby inny, jednak upłyneło nie mniej nie wiecej czasu niż powinno od rozpoczęcia przyjmowania filmów do jego zakończenia a to że jak zwykle znaleźli się cwaniacy którzy chcieli w ostatnich sekundach zamieścić swój "super przebojowy oryginalny film" i niezdążyli bo myśleli że zegarek na tibia pl chodzi tak samo jak na ich kompie to już tylko i wyłącznie ich wina...
btw. nie jestescie jednynymi którzy myślą ze ich filmik jest taki wypasiony że napewno wygra i nikt niepowinien zgapiać waszych pomysłów przed zakończeniem konkursu ... żal.pl
Pogrubione.
@All
Data | Nazwa użytkownika | Akcja
---------------------+-------------------+----------------
00:12, 16th Sep 2007 | DDoS | Zamkniety temat
@Keth
Prosze bardzo:
1. Prace możecie umieszczać do godziny 23.59 15.09.2007. Jeżeli zostaną umieszczone po czasie nie będą brane pod uwagę. Radzimy umieszczać je trochę wcześniej, aby uniknąć przekroczenia terminu.
No comment... Odkladajcie wszystko na ostatnia chwile to napewno wam to wyjdzie na dobre...
@Topic
Z humorystycznych filmow podoba mi sie film "Blastin's fool" choc jest w nim malo motywow z Tibii to jest smieszny ;)
@Keth
Prosze bardzo:
No comment... Odkladajcie wszystko na ostatnia chwile to napewno wam to wyjdzie na dobre...
@Topic
Z humorystycznych filmow podoba mi sie film "Blastin's fool" choc jest w nim malo motywow z Tibii to jest smieszny ;)
Nastepny ktory nie przeczytal 2 rzeczy.
Licze na odpowiedz moderatora
Co stwierdza fakt, iz temat zostal zamkniety o 23:58 i wlasnie w tym czasie mialem gotowego posta i po kliknieciu "POST" pokazalo sie, iz temat zostal zamkniety.]
---
Pogrubione.
Kolejny. Spoznie sie do pracy bo bede mial zegarek o jedna godzine zle ustawiony. Kogo bedzie wina? Moja czy firmy? Oczywiscie, ze moja tyle, ze zegarek zle ustawiony miala Tibia.pl nie ja.
---
lol... po pierwsze to nawet jak jest źle ustawiony to i tak konkurs rozpoczoł się według źle ustawionego zegarka w tibi.pl i według tegoż zegarka powinien sie zakończyć aby upłyneło tyle czasu ile miało upłynąć, gdyby naprzykład zegarek odliczał 1 sek w czasie 2 sekund to rozumiem że czas byłby inny, jednak upłyneło nie mniej nie wiecej czasu niż powinno od rozpoczęcia przyjmowania filmów do jego zakończenia a to że jak zwykle znaleźli się cwaniacy którzy chcieli w ostatnich sekundach zamieścić swój "super przebojowy oryginalny film" i niezdążyli bo myśleli że zegarek na tibia pl chodzi tak samo jak na ich kompie to już tylko i wyłącznie ich wina...
btw. nie jestescie jednynymi którzy myślą ze ich filmik jest taki wypasiony że napewno wygra i nikt niepowinien zgapiać waszych pomysłów przed zakończeniem konkursu ... żal.pl
A skad mialem wiedziec, ze jest zle ustawiony i wczesniej sie zamknie? Pomysl troche zanim napiszesz..
Odrazu mowisz, ze kopiowalem pomysly chociaz nawet nie obejrzales filmu - I tak to z takimi rozmawiac.
Odezwal sie ten co umie czytac
Odkladajcie wszystko na ostatnia chwile to napewno wam to wyjdzie na dobre...
Przeczytaj jeszcze to co ci zacytowalem tlustym drukiem. Nie odkladajcie prac na ostatnia chwile. Niewierze ze nie miales kiedy tego zrobic wczesniej o.O To tylko i wylacznie twoja wina...
Temat został zamknięty o północy, zgodnie z regulaminem. Zegar na forum spieszy się o 10-11 minut i dokładnie tyle (zgodnie z zegarem forum) po północy został zamknięty temat.
Odezwal sie ten co umie czytac
Przeczytaj jeszcze to co ci zacytowalem tlustym drukiem. Nie odkladajcie prac na ostatnia chwile. Niewierze ze nie miales kiedy tego zrobic wczesniej o.O To tylko i wylacznie twoja wina...
Rzecz biorac na logiczne myslenie to bylo w regulaminie napisane
Prace możecie umieszczać do godziny 23.59 15.09.2007.
Wszystko sie zgadza lecz nie bylo napisane jakiego czasu. Nigdzie nie bylo napisane czasu Tibia.pl (ktory byl zle ustawiony z oryginalnym czasem) wiec teorytycznie jezeli nie ma podanego jakiegos czasu oznacza to, ze zazwyczaj jest to czas globalny i wlasnie zdazylem w czasie globalnym.
Zaloze sie, ze temat zostanie zamkniety poniewaz schodzimy na off-topic natomiast wtedy bede zmuszony zrobic nastepujace kroki ktore niezbyt beda pocieszajace dla serwisu Tibia.pl. Napisalem juz pare maili do doswiadczonych moderatorow forum i mam nadzieje, ze rozpatrza moj problem.
---
Temat został zamknięty o północy, zgodnie z regulaminem. Zegar na forum spieszy się o 10-11 minut i dokładnie tyle (zgodnie z zegarem forum) po północy został zamknięty temat.
11 minut i pare sekund co daje nam 23:58. Jestem ciekaw jak to mozliwe, ze po kliknieciu przycisku POST (z gotowym postem) o godz. 23:58 (na zegarze globalnym) pokazalo mi komunikat, ze temat jest zamkniety.
10-11 minut i dokładnie tyle
Rzeczywiscie dokladnie. 10-11 minut natomist tu sie liczy kazda minuta (a moze nawet sekunda). Dokladnie liczac wychodzi mi 11 minut (max 11 minut i 59 sekund)
Nawet jesli popelnilem blad to dla Was jest to pare minut (moze nawet sekund) a dla mnie 30 dni w plecy ciezkiej pracy.
LOL jak bys nie mogl go zamiescic kilka dni, godzin, minut wczesniej. Czekales do ostatniej chwili to masz i co z tego ze nie ma w temacie twego zgloszenia ?? Dla innych lepiej bo maja mniej do ogladania i oceniania. Popelnilem idiotyczny blad a teraz z igly robisz widly.
Wybrales ostatnio chwile to i ci sie nie udalo.
LOL jak bys nie mogl go zamiescic kilka dni, godzin, minut wczesniej. Czekales do ostatniej chwili to masz i co z tego ze nie ma w temacie twego zgloszenia ?? Dla innych lepiej bo maja mniej do ogladania i oceniania. Popelnilem idiotyczny blad a teraz z igly robisz widly.
Wybrales ostatnio chwile to i ci sie nie udalo.
Jak juz mowilem. Ciezko pracowalem nad tym i ledwo co zdazylem - nawet tytulu filmu nie zdazylem zmienic i musialem zostawic taki jaki jest. Wszycy ktorzy byli w grupie (trzej koledzy) oraz firma TakeZer0 ktora moze stwierdzic, iz od polodnia do nocy ciezko pracowalismy nad ujeciami oraz montazem wiec to nie bylo tak, ze nagle o 22:30 mi sie przypomnialo, ze musze posta dac.
Jak juz mowilem. Ciezko pracowalem nad tym i ledwo co zdazylem - nawet tytulu filmu nie zdazylem zmienic i musialem zostawic taki jaki jest. Wszycy ktorzy byli w grupie (trzej koledzy) oraz firma TakeZer0 ktora moze stwierdzic, iz od polodnia do nocy ciezko pracowalismy nad ujeciami oraz montazem wiec to nie bylo tak, ze nagle o 22:30 mi sie przypomnialo, ze musze posta dac.
Czlowieku, zobacz kiedy ogloszono rozpoczecie konkursu i do kiedy on trwal. teraz policz sobie ile to dni i plac za swa i kolegow glupote - blad ... W zyciu nic nie robi sie na ostatnia chwile jesli ci na tym zalerzy. Bo potem z ALE to tylko do Pana Boga ...
Czy teraz my musimy placic za twoj blad czytajac spam ??
Czlowieku, zobacz kiedy ogloszono rozpoczecie konkursu i do kiedy on trwal. teraz policz sobie ile to dni i plac za swa i kolegow glupote - blad ... W zyciu nic nie robi sie na ostatnia chwile jesli ci na tym zalerzy. Bo potem z ALE to tylko do Pana Boga ...
Bóg - madrze powiedziane :)
Jakbym wczesniej dal to za chiny bym tego filmu nie skonczyl bo on bylby nie skonczony, ryzyko to ryzyko. Gdybym go nie skonczyl to bym nie wygral na bank no ale jednak ta minuta zadecydowala o tym. Lepiej zaryzykowac i sprobowac go dokonczyc na koniec niz dac go odrazu nie skonczony i zdazyc. Watpie, zeby nieskonczony film wygral wiec nie mialem wyboru.
---
Czy teraz my musimy placic za twoj blad czytajac spam ??
btw, a kto Ci karze lub zmusza Cie do czytania?
Spam - http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam a prosciej:
masowe wiadomosci zazwyczaj zawierajace ten sam tekst.
Jezeli uwazasz to za spam to bez komentarza :o
Koniec mówienia na ten temat w tym temacie bo to jest straszny spam i ten temat nie do tego służy!!!
Keth takim gadaniem niczego nie wskórasz!
Poczekajmy jaki werdykt przyjdzie z góry co do tych 2 filmików (tez pisałem post i jak wysyłałem napisało że temat zamknięty)
Nad filmikiem pracowałem ponad 2 tygodnie, w ostatnim siedziałem po nocach żeby zdążyć.. Wczoraj nie mogłem wcześniej wysłać filmików ponieważ miałem problem z netem… I niech mi nikt nie mówi że zostawiłem to na ostatnią chwile bo robiłem co mogłem wczoraj żeby go wysłać od samego rana! A te parę minut które brakło wystarczyło by żeby wysłać ten post..
/niech to będzie ostatni post na ten temat!!!/
Bóg - madrze powiedziane :)
Jakbym wczesniej dal to za chiny bym tego filmu nie skonczyl bo on bylby nie skonczony, ryzyko to ryzyko. Gdybym go nie skonczyl to bym nie wygral na bank no ale jednak ta minuta zadecydowala o tym. Lepiej zaryzykowac i sprobowac go dokonczyc na koniec niz dac go odrazu nie skonczony i zdazyc. Watpie, zeby nieskonczony film wygral wiec nie mialem wyboru.
---
btw, a kto Ci karze lub zmusza Cie do czytania?
Spam - http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam a prosciej:
Jezeli uwazasz to za spam to bez komentarza :o
A czy od kilku postow nie rozmawiamy o twym JEBANYM PECHU ???? Albo zes niedorozwiniety albo idiota a moze i to i to.
@Keth
Skończ ten swój monolog, bo nie masz racji. Słuchasz chyba tylko siebie i każesz wszystkim dokładnie czytać, a sam nie potrafisz.
Temat został zamknięty 11 min po północy, a że zegar śpieszy się o 11 minut to dokładnie minute za późno został zamknięty, bo powinien być o 23:59.
Zazwyczaj? a ile miałeś podobnych sytuacji? A widzisz nie prawda, bo jak nie ma podanego czasu to zazwyczaj jest to czas na forum.
Zaloze sie, ze temat zostanie zamkniety poniewaz schodzimy na off-topic natomiast wtedy bede zmuszony zrobic nastepujace kroki ktore niezbyt beda pocieszajace dla serwisu Tibia.pl. Napisalem juz pare maili do doswiadczonych moderatorow forum i mam nadzieje, ze rozpatrza moj problem.
Mam nadzieję, że zostanie zamknięty. Napisz więcej maili, zaspamuj im skrzynki, bo jeden mail to na pewno za mało!
Jezeli jego filmik wejdzie to bedzie po prostu nie fer..
Regulamin mowi dokladnie - zgloszenia przyjmowane do godziny 23:59
Temat zostal zamkniety o godzine <forum 00:01> a czasie światowym o 00:11
Czas forum wyprzedzony o 10 minut...
00:11 - 00:10 (wiem, nie liczy sie tak czasu, ale wszyscy wiedza o co chodzi) = 00:01..
I gdzie tu bylaby sprawiedliwosc Keth ?
Może by nie było, ale nie było by tez w stosunku do tego ze sie ktoś specjalnie napracował.
Temat został zamknięty przed czasem... Nie dużo ale to by mnie zadowalało bo bym dodał swoją prace konkursową.
No, nie specjalnie napracowal, bo nikt mu nie kazal. Pozatym, jak sie napracowal, to mogl to dodac wczesniej.
A Temat zostal zamkniety 2 minuty pozniej niz powinien! Nie rozumiecie?! ja pierdole ;| juz mi nerwy puszczaja jak to czytam :f <a czytam, bo lubie>
Może by nie było, ale nie było by tez w stosunku do tego ze sie ktoś specjalnie napracował.
00:11 - 00:10 (wiem, nie liczy sie tak czasu, ale wszyscy wiedza o co chodzi) = 00:01.. Temat został zamknięty przed czasem... Nie dużo ale to by mnie zadowalało bo bym dodał swoją prace konkursową.
Jezeli jego filmik wejdzie to bedzie po prostu nie fer..
00:11 - 00:10 (wiem, nie liczy sie tak czasu, ale wszyscy wiedza o co chodzi) = 00:01..
No, nie specjalnie napracowal, bo nikt mu nie kazal. Pozatym, jak sie napracowal, to mogl to dodac wczesniej.
A Temat zostal zamkniety 2 minuty pozniej niz powinien! Nie rozumiecie?! ja pierdole ;| juz mi nerwy puszczaja jak to czytam :f <a czytam, bo lubie>
Ja ci to wytlumacze inaczej, a mianowicie to jest banda dzieciakow po 10-14lat gdzie tak naprawde nie rozumieja co sie do nich pisze etc. Skoro nie znaja podstawowych zasad funkcjonowania forum to co oni tutaj jeszcze robia??? wiem ze to tez jest post ktory sie zalicza do spamu, ale juz nie moglem wytrzymac jak od kilku stron czytam posty na ten sam temat.
pozdro 600
ryzyko to ryzyko. Gdybym go nie skonczyl to bym nie wygral na bank no ale jednak ta minuta zadecydowala o tym. Lepiej zaryzykowac i sprobowac go dokonczyc
Tym postem sam się przyznałeś,że ryzykowałeś. Mogłeś, nie musiałeś, ale zrobiłeś. Czy naprawdę jest sens dalej pier***** o tym, że zabrakło Ci paru minut na zapisanie się na konkurs?
"Neta mi odłączyli, dostałem szlaban na kompa, brakło prądu, tata nie zapłacił za internet, a babcia nie ugotowała pierożków..."
Kiedy można spodziewać sie Finału?
Prosze cie mialem ciezki dzien a ostatnie 2 h to juz wogole :). Przeczytaj regulamin i all ci sie wyjasni rozjasni ubarwi :)
2 tygodnie po zakonczeniu oddawaniu prac ;)
sideford
18-09-2007, 21:22
Nastepny ktory nie przeczytal 2 rzeczy.
---
Kolejny. Spoznie sie do pracy bo bede mial zegarek o jedna godzine zle ustawiony. Kogo bedzie wina? Moja czy firmy? Oczywiscie, ze moja tyle, ze zegarek zle ustawiony miala Tibia.pl nie ja.
---
A skad mialem wiedziec, ze jest zle ustawiony i wczesniej sie zamknie? Pomysl troche zanim napiszesz..
Odrazu mowisz, ze kopiowalem pomysly chociaz nawet nie obejrzales filmu - I tak to z takimi rozmawiac.
nienapisałem ze zgapiłes tylko ze sie bałeś ze ktos zgapi od ciebie i dlatego na ostatnią chwile czekałeś, a z tym zegrakiem to juz chyba ktos ci napisał ze konkurs nie jest wg twojego zegarka na kompie tylko wg zegarka tibi.pl a jak chciales dac kilka minut przed zamknięciem to trzeba było sie upewnic ze te zegarki chodzą tak samo....
fajny spam ,jesli dobrze pamietam 3 strony
Panowie, minął prawie okrągły tydzień od momentu zakończenia konkursu. Jak tam typowanie zwycięzców i kiedy możemy spodziewać się wyników?:>
wyniki maja byc 2 tygodnie po zakonczeniu,konkurs zakonczyl sie 15 chyba,wiec wyniki beda 29.tak mysle
No to już niedługo. Z niecierpliwością czekam na wyniki :)
Coś wspaniałego wszystkie prace super
o.O ja tak nie uwazam, nie chce wymieniac ale jest ich sporo
A może zrobimy sobie małą sonde?
Najlepszy film PK/Hunt > <............
Najbardziej humorystyczny film > <.............
Najlepszy poradnik > <............
ale ja i tak niechcę sie wypowiadać
A może zrobimy sobie małą sonde?
Najlepszy film PK/Hunt > <............
Najbardziej humorystyczny film > <.............
Najlepszy poradnik > <............
ale ja i tak niechcę sie wypowiadać
zapewne nie wszyscy ogladali wszystkie filmy a napewno nie z wssystkich kategori wiec podejzewam ze kazdy by glosowal swojego faworyta i by sie sugerowal tym ze to moj kolega etc a nie jak jest naprawde czyli jaki jest naprawde film czy tez poradniki...
ja ogladalem tylko filmiki z poradnikow i mysle ze powinien wygrac (nie glosuje na siebie wiec) filmik z skilowaniem
ja ogladalem tylko filmiki z poradnikow i mysle ze powinien wygrac (nie glosuje na siebie wiec) filmik z skilowaniem
w tym filmie dopatrzylem sie 2-4 błędów albo poprostu nie dopisal paru rzeczy... jednak nie mam faworyta w poradnikach dlatego ze nie ogladalem wszystkich nawet polowy chyba ;p.
ja chce wyniki konkursu ;d
@Edit
co do Twojego filmu to powiedz mi od kiedy na dragi sie chodzi z jednoreczna bronia ?!?!?! pozatym piszesz ze na dragi sie zabiera bp uh ^^ a Ty akurat miales jednego uha lub ostatniego.. ^^ pozatym za szybko lecialy napisy nie zadazalem czytac ich heh dobra wiecej poradnikow nie ogladam. ^^
nie chcialem tego pisac bo wiele osob napisaloby ze jestem nienormalny, ale moim zdaniem lepiej sie poluje z 1-reczna bronia poniewaz smok potrafi troche zadac z lapy.jak poluje z tarcza to zadaje max i zadko okolo 40, a jak z 2-recznej to czesto 70hp zabiera, a dlatego mialem 1 uha bo akurat konczylem expic:)
Z jednoręczna bronią możesz chodzić owszem ale jeżeli twoja broń nosi nazwę Stonecuter Axe lub Sword of valor.
W zabiciu smoka liczy sie szybkość uśmiercenia go, szanowny smoczek potrafi nieźle przyjeb..* z Ognia(na pewno wiencej niż z łapy)
i tu sie nie zgodze,fire wave da sie latwo uniknac, a srednie obrazenia z fireballa to 40, a z lapy tak jak juz napisalem 70(bez tarczy), i wlsanie dlatego nie napisalem tego (bo jak widac) juz zaczynamy sie klucic:)
i tu sie nie zgodze,fire wave da sie latwo uniknac, a srednie obrazenia z fireballa to 40, a z lapy tak jak juz napisalem 70(bez tarczy), i wlsanie dlatego nie napisalem tego (bo jak widac) juz zaczynamy sie klucic:)
Nie wiem czy wiesz, ale jesli chodzi Ci o srednia arytmetyczna obrazen z fireballa smoka to sumujesz obrazenia z wszystkich kul ognia i dzielisz ta sume przez ich liczbe. Nie wiem jak Ci wyszlo 40, chyba jak nosiles stone skina. A poza tym nikt się nie kłuci, co najwyżej kłóci.
Nie wiem jak Ci wyszlo 40, chyba jak nosiles stone skina.
Stone skin działa tylko na fizyczne obrażenia.
Stone skin działa tylko na fizyczne obrażenia.
Stone Skin Amulet 7.6 oz. Chroni od wszelkich obrażeń. Ma 5 ładunków.
Żal... [ koniec offtopa]
Stone Skin Amulet 7.6 oz. Chroni od wszelkich obrażeń. Ma 5 ładunków.
Żal... [ koniec offtopa]
To był błąd (już poprawiony). Prawdą jest, jak nadmienił Kasahi, że chroni tylko od fizycznych obrażeń.
Lol, SSA jest i zawsze będzie chronił od wszystkich obrażeń i fizycznych i spontanicznych oraz run.
gram w tibie dość długo i zakładam SSA na różne okazje typu UE od kompana.
Lol, SSA jest i zawsze będzie chronił od wszystkich obrażeń i fizycznych i spontanicznych oraz run.
gram w tibie dość długo i zakładam SSA na różne okazje typu UE od kompana.
Widać nie grasz dostatecznie długo, UE to atak fizyczny. Niech uderzy Cie z hmma, energy beam, exevo mort hur, albo chociaż z exori vis z założonym ss, to zobaczysz, że nic nie daje.
dobra dobra, znowu niepotrzebne komentarze(tez moj blad),zobaczmy jaki jest tematB)
---------------
Nie wiem czy wiesz, ale jesli chodzi Ci o srednia arytmetyczna obrazen z fireballa smoka to sumujesz obrazenia z wszystkich kul ognia i dzielisz ta sume przez ich liczbe. Nie wiem jak Ci wyszlo 40, chyba jak nosiles stone skina. A poza tym nikt się nie kłuci, co najwyżej kłóci.
czyli co jak nie mam ston skina to smok zadaje:
10%-40
100%-(10*40)=400HP??
to fajnie bije z fireballa8o,i moze miec fajne kombo:)
czyli co jak nie mam ston skina to smok zadaje:
10%-40
100%-(10*40)=400HP??
to fajnie bije z fireballa8o,i moze miec fajne kombo:)
To była ironia... ( chociaz nieudana z 2 powodów). Przeslij mi screeny na PW jak obrywasz srednio po 40hp z gfb. Obym ujrzal choc jednego.
Możecie zakończyć tą bezsensowną kłótnie, która do niczego nie zmierza i poczekać na zakończenie konkursu, tj ogłoszenie wyników?
no i tu jest problem poniewaz mialem haka, moje itemy wygladaja teraz tak-dragonbone staff,crus. h.,k. armor i legi i dragon shield, no i leather boots:confused:
---------------
no dobra jak uzbieram lepszy eq, to ci wysle screna, a teraz przestajem sie klucic i zastanawiamy sie jakie beda wyniki konkursu, to jutro ten wielki dzienB)
up/ skoncz...
Wyniki beda oczywiste
bedzie pierwsze, drugie i trzecie miejsce...
Pierwsze - Gawus
Drugie - ktos
Trzecie - ktos...
oczywiscie,przelicze sie na bank, wiec drugie miejsce moze.. ale licze na sam kubek chociaz ;(
@Kamilak
Wiesz co to edytowanie postów? Ciągle robisz double posty. Jeśli chcesz coś dopisać naciskasz taki magiczny guziczek "Edytuj" po prawej stronie. Mam nadzieję, że pomogłem.
@topic
A co do wyników, nie jestem pewien czy już jutro będą ogłoszone. W regulaminie jest napisane "Dwa tygodnie po zamknięciu konkursu" , nie jest podana dokładna data. Możemy spekulować, że może się to trochę przedłużyć ;)
przyjmowanie prac zostalo zakonczone 15 wiec 2 tygodnie (14 dni) uplywa 29, ale owszem zawsze jest taka mozliwosc ze sie przedluzy.a juz nie moge sie doczekac:evul:
pacc - 90zl, mp3 - 100 zl, kubek - 5 zl, satysfakcja z wygranej - bezcenne :]
pacc - 90zl, mp3 - 100 zl, kubek - 5 zl, satysfakcja z wygranej - bezcenne :]
dobrze powiedziane bezcenne
yeah ;d
Już 29 września. Co jest, wyników jeszcze nie ma? :D
pewnie w popoludniu ogloszom albo wieczorem,trzeba czekac(i hate itX()
Nie srajcie żarem...
down/
to było pytanie?
Kharakorn
29-09-2007, 11:14
cały czas czekałem na ten dzień :)
offtopic@:
o ile mi wiadomo będą 3 pierwsze,drugie i trzecie miejsca, ponieważ z każdego działu po 3 osoby(poradniki,smieszny i hunt/pk)
@up
Tak z każdej kategorii będzie nagrodzonych 3 użytkowników. Jest to nawet napisane w Newsie ;]
Co do wyników... Poczekamy, zobaczymy xD
Kharakorn
29-09-2007, 20:32
konkurs był zakończony o 23:59, nie zdziwił bym się jeżeli o tej godzinie będą wyniki hehe. Jeżeli się nie mylę to zobaczę wyniki dopiero jutro :(
Thor of heaven
29-09-2007, 20:54
Taaak... chcemy być punktualni do bólu :D
czas to pieniądz...
Czyli mozemy uznac informacje o zakonczeniu konkursu o 23:59 za pewna? ^^
#Edit
Tfu, o ogloszeniu wynikow. xD
ciekawe kto był jury skoro takie badziewia weszły na 1 miejsce nie mówię że mój był super ale to co otrzymało nagrody to żal.
Było dużo lepszych ale myślę ze użytkownicy ci byli znajomymi adminów modków itp bo niby jak mogli wygrać za taki badziew X(
Sprawiedliwe by było gdyby użytkownicy z forum wybierali filmy które się im podobały.
A tak nie będę się rozpisywał bo wiele osób się na pewno zawiodło.
A było naprawdę parę fajnych prac.^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.