Pokaż pełną wersje : Problem Bug!!!
Mam problem z moim kontem.Na koncie znajduja sie 3 postacie.Niestety nie moge grac na wszystkich,poniewaz jedna z postaci jest online 24/7,chociaz nikt na niej nie gra.Co mam z tym zrobic.prosze o odpowiedz.Z gory dzieki.
Jescze moje gg:8734189-czesto niewidoczny.
Jeżeli jest tak ja powiedziałeś, to jedynie napisanie maila do CipSoftu w tej sprawie tutaj pomoże. I następnym razem pisz na forum ogólnym o Tibii, w dziale inne.
dawid000
15-08-2007, 13:05
hunted.pl <lol jakies jebane znaczki WTF?>
Czasami zdarza się tak że, gdy wylogowujemy się z gry nasza postać zostaje online na stronie naszego konta oraz na login serwerze. W rezultacie nie możemy się zalogować na żadną inną z naszych postaci (Nie można być online na dwóch postaciach w tym samym czasie na jednym koncie). Aby serwer rozwiązał ten problem musimy czekać […]
Sheverish
15-08-2007, 13:27
Czyli jak? Mam pisać do cipsoftu czy wystarczy czekać? Bo wysłałem na jedną z postaci kilka cennych itemów na sell, a tu jeb. Nie da sie przelogować :>. Może po restarcie sie coś zmieni?
Edit1;
Hurra, po restarcie mam postać off nareszcie ;). Ciekawe tylko czy jak wejdę na drugą to czy będe mógł na nią wrócić.
Też tak mialem ale po restarcie servera juz niebyła online puzniej se gram i znów pisze ze jest online, ale po paru dniach tego niemialem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.