Pokaż pełną wersje : nowy monsterek - elf rider
a taki potworek mi wyszedl ^^
moze nie jest jakis super ekstra ale mi sie podoba :)
@edit:no tak
zapomnialem wkleic ;P
http://pawel.adamczyk.net/obrazki/elfrider.gif
heh fajny pomysł tylko wg. mnie lepiej by wyglądało gdyby zamiast lwa było coś innego :D no ale gratz :kat:
...
cos innego mowisz
hmm
pomyslimy ;)
Dr.Unknown
16-10-2004, 16:10
Ujdzie, ale powinien go dosiadać lepszy elf(ten co z łuku nawala na przykład) bo ten to syfny jest zdeka:p
:)
dzieki za komentarze
moge zrobic tak ze ten elf bedzie mial w rece miecz i bedzie nim wymachiwal :) moze byc?
troszke niedopracowany technicznie, ale fajny :D
Ujdzie, ale powinien go dosiadać lepszy elf(ten co z łuku nawala na przykład) bo ten to syfny jest zdeka:p
mowisz masz!
http://pawel.adamczyk.net/obrazki/elfrider2.gif
Vanhelsen
16-10-2004, 16:59
nice, ale mam wysyp pomysłów :D
Nightwalker
16-10-2004, 17:12
Szczezę mówiąc, jakby zmieniło się ubranko elfa (moze w zbroje zakuć?) to mozna było by dodać do gry :) a zreszta i teraz mozna by bylo
wypassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
byłoby efektowniej jakby elf miał bardziej 'dziką' pozę. Czyli bardziej nachylony do przodu.
noo albo zeby dosiadal czegos latajacego :P hmm cos jak latajac plaszczka lol ^.^
zwiastun ciemnosci
16-10-2004, 22:30
odziej go w zbroje zrób żeby był nachylony do przodu i zeby zamiast tego miecza był luk a na lwie zwisał kołczan ze strzałami
super zaje***** czegos tak fajnego nie widzialem
albo żeby zamiast lwa dosiadał niedzwiadzia !
Hegemmon
16-10-2004, 22:37
hmm nieźle ale kiedy się przyjrzeć to wygląda jakby elf stał lwowi na grzbiecie a nie go dosiadał :P
Pomysł zwiastuna ciemności jest c00l zaj****ty, ale to co jest teraz to tesz jest cool!!!!!
PS. Tak dalej może bedzie coś z Ciebie!! 8o
Dr.Unknown
16-10-2004, 22:52
Kojaży ktoś Mantikore? Ale tom z Heroes III, bo ta oryginalna mitologiczna troszke inaczej wyglądała, to by było spox...
Aureliunkunfun
23-10-2004, 15:30
a mi by pasilo jak by ten elf siedzial na war wolfie albo na giant spiderze albo na smoku :] 8o
czego chcecie?
Potworek jest spoxik, fakt że ma kilka ,, usterek'' ale sam wiem jak ciężko jest zrobić coś takiego więc się nie czepiajcie może sami zrobicie coś lepszego?
( to niedotyczy Khana :D bo znam jego możliwości)
Drybrych
23-10-2004, 17:31
Mnie sie tam bardzo podoba!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.