PDA

Pokaż pełną wersje : Lagi - neostrada.

Rameal
15-08-2007, 13:27
Witam użytkowników neostrady tp ;). Innych prosze o nie wypowiadanie sie, gdyż zapewne powiedzą żebym zmienił dostawce interentu lub "jak Ci sie nie podoba, to nie graj" ;). Ja dotąd byłem ZAWSZE zadowolony z usług tp, więc takim panom dziękuje z góry ;).

No dobrze, przejdźmy do problemu. Nie wiem czy to ma znaczenie czy nie, ale po fali burz, które nawiedziły Polskę, neostrada zaczęła się "mulić". Transfer spadł nawet 3-4 krotnie. Wszystkie stronki (oprócz onetu :p) otwierają się z opóźnieniem, tibia laguje że momentami nie da sie nawet po depo pobiegać. Więc apeluje do wszystkich użytkowników którzy doświadczyli podobnych problemów o dzwonienie na infolinie i truć im dupy, bo jak będziemy siedzieć cicho to oni sami z tym nic nie zrobią. O ile pamiętam kiedyś była podobna sytuacja (popsuł sie router czy coś w tym stylu). To chyba wszystko, dziękuję za uwage ;).

Vanhelsen
15-08-2007, 14:45
Więc apeluje do wszystkich użytkowników którzy doświadczyli podobnych problemów o dzwonienie na infolinie i truć im dupy,Po jakie genitalia?! A może sprawdź taką teorię, że to TY masz jakiś syf na kompie który ci kradnie neta... polecam zrobić obszerne skanowanie wieloma progsami a jak to nie pomoże, to formatkę i truć dupę net-providerowi dopiero jak formatka nie pomorze... -.-" :baby:

@down: Chcesz, abym szczerze odpowiedział na to pytanie?... -.-"
Swoją drogą, TP będzie ciebie miało głęboko w (_!_) ponieważ w umowie masz napisane, że gwarantują ci dostęp DO xyz kb/s...

Rameal
15-08-2007, 19:43
Czy ty naprawde myślisz że jestem idiotą i nie formatowałem kompa ? Takim panom "dziadzia mówi papa".

Patay
15-08-2007, 20:02
oooooooo tak wszysty razem !!! dzwonimy do tp ... walczmy !!
myślisz, że oni zrobią sobie coś z tego jak zadzwonisz do nich? Nie, pan po drgiej stronie powie, że sprawdzi czy coś się nie popsuło na centrali i finał, w najlepszym wypadku dowiesz się o tym, że twój komputer jest pełen wirusów itp ...