Pokaż pełną wersje : Gildia DE -Killers Slayers
Sir Patologia
16-10-2004, 16:18
Powastała nowa Gildia DE - DarkEden
Jakieś pytania -- www.killersslayers.prv.pl
Powinno być Slayers Killers jak już _-_' Nie musiałeś zakładać osobnego tematu, tylko napisać w już istniejącym. Poza tym, kto jest liderem ? Założenie klanu kosztuje 100mln, aby do niego dołączyć, trzeba zapłacić 50mln. Wątpię, żeby wielu graczy mogłoby sobie już na to pozwolić...
Powinno być Slayers Killers jak już _-_' Nie musiałeś zakładać osobnego tematu, tylko napisać w już istniejącym. Poza tym, kto jest liderem ? Założenie klanu kosztuje 100mln, aby do niego dołączyć, trzeba zapłacić 50mln. Wątpię, żeby wielu graczy mogłoby sobie już na to pozwolić...
Adaras ja jestem Liderem jusz nie martw o to ja to załatwie :P
Sir Patologia
16-10-2004, 21:31
OK.
Stronka poprawina i Gildia zaczyna Owocować :D
Zapraszam!!
Przypominam adresy www.killersslayers.prv.pl lub www.darkedenn.prv.pl (na innych servach w razie awarii jednego jest drugi:])
Warloczek
16-10-2004, 22:06
cośnie pracujecie pełną paro..
wysłąłem zgłoszenie przez gg a na liście członków mnie nie ma...
...czyżbym nie został przyjęty....co za wstyd :P
Co do strony...to zróbcie tabelke bo tak troche nieciekawie
Wow fajna ranga "podboss" :D może byście wzięli polskie rangi...
np. generał, jenerał itp. itd. albo zupełnie co innego
Zmieniam nazwe Gildi na Bloody Vampiers Bo jest bardziej orginalna a Jak chcemy zabijać slayerów to nie musi to pisać w nazwie gildi nieprawdasz ?
a no zapomniałem Bossem jestem :P a co do rangi to
1. Boss
2.Zastępca Bossa
3. Rada
4.Generał
5.Pułkownik
6.Major
7.Kapitan
8.Porucznik
9.Sierżant
10.Plutonowy
11.Kapral
12.Starszy Szeregowy
13.Szeregowy <rekrut>
@Matt
Bloody Vampires :> Hyh.
Te rangi bardziej pasują do Slayerów, w sumie =P W końcu oni to żołnierze. Narazie dobre, potem coś się wymyśli. =]
Btw. Dopiszcie mnie~
Yuidarren 57lvl ~
Faxero paladyn
17-10-2004, 10:29
Dopisz mnie.... 41 lvl, nick Ravenfon.. Oczywiscie Vamp :D
Sir Patologia
17-10-2004, 11:22
@Re Warloczek
ja nie dostałem zgłoszenia. Napisz jeszcze raz na GG 1957536.
Ok sprubowałem z tabelą nie wyszło na razie jest tak.
Albo napisz w temacie to cię wpisze jak reszte.:)
Gdybym ja znal wszystke rangi vampów w dark Eden :[ to by sie zwaliło :P
Przyjmijscie mnie plx plx
Przyjmijscie mnie plx plx
wejdz na strone www.killersslayers.elisa.pl/
Ithelios
17-10-2004, 21:53
Dopiszcie mnie wreszcie(Haarmen-50lvl).A rangi powinny być bardziej klimatyczne,a nie jakieś "Boss","generał" itp.Nie znam się na systemie "Wampira",ale zapodam kilka nazw które mi zapadły w pamięć.
-Ventrue
-Brujah
-Ravnos
-Sulubri
-Lasombra
-Assimar
Rang z gry odradzam używać bo byłyby nieadekwatne do prawdziwych rang członków w DE.
Hubert-pol
18-10-2004, 00:19
Nie chce nic mówić, ale jak to nie jest oficjalny, zarejestrowany klan, to możecie sobie go wsadzić. Btw. lider musi mieć 50 lvl z tego co pamiętam...
Signed~
~Verent 113lvl int/dex
@Hubert
Tha, nieoficjalny klan - wiesz jak to jest =p zresztą też o tym mówiłem.
(Zresztą ja mam 60lvl)
@Ithelios
A te nazwy mają konkretne znaczenie, czy po prostu są wymyślone ? Bo ja bym proponował klimatyczne, ale znajdujące się w słowniku (Assasin itp.).
Ithelios
18-10-2004, 15:31
@Ithelios
A te nazwy mają konkretne znaczenie, czy po prostu są wymyślone ? Bo ja bym proponował klimatyczne, ale znajdujące się w słowniku (Assasin itp.).
Jak już mówiłem,nie znam się na "Wampirze",ale są to nazwy czegoś na kształt wampirzych "profesji" w tym systemie.Przykładowo w dziale traktującym o Brujah,widnieje napakowany mięsniak z shotgunem w ręku :D Assimarzy z kolei,to jakby skrytobójcy,a jednocześnie wyrzutki.Mogę skołować od kumpla MG podręcznik i dokładnie to opisać,bo nie chcę wprowadzać was w błąd jak nie znam się na systemie.
Sir Patologia
18-10-2004, 18:17
@Re Rangi
Ludzie to dajcie jakieś propozycje. Ja sam nie wymyśle nic lepszego sam pracuje nad stronką (przydała by się pomoc (GG1957536) przyjumuje wszystkich nowych z rangą szeregowy.
@Re Raczeq
Zostałeś przyjęty to twoja chwila prawdy:D.
Nie chce nic mówić, ale jak to nie jest oficjalny, zarejestrowany klan, to możecie sobie go wsadzić. Btw. lider musi mieć 50 lvl z tego co pamiętam...
Signed~
~Verent 113lvl int/dex
ej ziomks wez spokojnie jo ? jak masz 113 lvl to jusz se nie myśl że jesteś jakiś szefu _-_
Warloczek
18-10-2004, 23:06
ludzie tam jest duzo polaków
spotakłem duuuzo
jakis 122lv jakis 114lv jakis 87lv i pare cos okolo 60 i duuuzo w granicach 30-50lv
MAtt zmien moj lv na stronce mam juz 50
ludzie tam jest duzo polaków
spotakłem duuuzo
jakis 122lv jakis 114lv jakis 87lv i pare cos okolo 60 i duuuzo w granicach 30-50lv
MAtt zmien moj lv na stronce mam juz 50
KK ale prosze sie zgłaszać do Polaka on jest webmasterem stronki mojego klanu :P
Zaknafenian Do'Urden
23-10-2004, 22:33
Wiecie wampiry tym swoim odglosem(chodzi mi o otwieranie ekwipunku) przypomnialy mi moje kochaniutkie Zergi ze StarCrafta(SC:BW RUUUUUUUULLLLLLEEEEEEZZZZZ!!!!!!) wiec jesli chodzi o rangi to mozne je teges wziac stamtad:
-OverMind
-Hive cluster
-Overlord
-Ember
-Slave
Tylko piec pamietam ale to mozna zrobic tak ze slave wiadomo sluga kiedy jest w stanie ewolucji jestember i moze po dlugim czasie awansowac na overlorda, taki overlord po pewnym czasie moze zalozyc swoj maly legion pod czujnym okiem Overminda(niezmiennego) wtedy juz jest Hive cluster. ^^
Sir Patologia
24-10-2004, 10:03
Przekaże gildie i jej prowadzenie któremuś z członków. Wszyscy znają moje GG więc pisać.
Matheous
24-10-2004, 11:25
@Zaknafein costam
A co ma qwa SC do DarkEdena? Zergi sa tak podobne do vampow ze wiesz... Chyba ze w Edenie sa jakies dziwne wampy 0_o... A nie wydaje mi sie...
Wiec lepiej nie bierzcie takich rang jakie wam podal, bo juz lepsze sa te z Szeregowymi Podbossami itd... Overlord to wielkie latajace g**no a wampir takim czyms nie jest NA PEWNO. Hive cluster to gniazdo... Co prawda u Zergow budynki sa zywe ale do vampow ciagle im daleko... Overmind to juz ZUPELNIE inna bajka... CO NAJWYZEJ moze byc Slave bo to jest we wszystkich jezykach('Niewolnik' a co)... A reszta to juz kompletny offtop jest O_o
zawieszam Gildie !!!!!!!!!!!!!!! / Szukam dobrego webmastera !!!!
Po pierwsze
Wspaniala poczatkowa nazwa guildi
Po drugie
Ithel skad wziales te piekne nazwy???
wiem, wiem isara-vampires rox
Po trzecie
Sir Patologia pamietam jak wlazles na kanal #tibia.pl i spamowales "Powstala nowa guildia bla bla bla..."
Bez komentarza jak juz chcesz spamowac to na #darkeden.pl
(dostaniesz ode mnie piekngo kOPA)
@Ithel
a wiesz ze myslalem ze to ty skorzystales z ich nazw?? :P
k wazne ze ladnie brzmia :P
Ithelios
27-10-2004, 15:23
Po drugie
Ithel skad wziales te piekne nazwy???
wiem, wiem isara-vampires rox
Z podręcznika Wampir:Maskarada.A to,że Vampires z Isary też z tego skorzystali mnie nie interesuje.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.