Pokaż pełną wersje : ThE MoViE Of ViSiOn MeeTinG !
Zbylu_AG
16-08-2007, 02:11
-||--||--||--||--||--||--||--||-
http://www.youtube.com/watch?v=UOfEZafY6XA
Szemud MeetingB)
Mazur199
16-08-2007, 02:18
LoObiSh PiSAc fF TeN SpoSooSb??//!!11
@down
"spoksik [polak smile=on];] ;];];];]; ;];] ;];];];][polaksmile = off]"
@film
kazdy widac że dres, a najlepsze jest " \,,/_ "
Zbylu_AG
16-08-2007, 02:21
Tak jak widzisz :) Komentuj film nie mój styl pisania...
dodam ze film nie jest mój, tylko kolegi.
"...Lepiej byś coś poexpił..."
AHAHAHAHHAHA =D
Zbylu_AG
17-08-2007, 01:49
malo tychopini filmu i ludzi na nim występujących....zachęcam :)
Hahaha napisy końcowe pwnią
"lepiej byś coś poexpił"
Rotfl.
hah xD napisy końcowe rox xD
A tak btw :p Co już w dzisiejszych czasach młodzież nie umie się bawić bez alkoholu? huahauh xDD
nie no luuuz xD
Muzyka świetna:
Happysad - Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Co do spotkania to widać że chociaż tej grze można spotkać wiele interesujących osób...
"No i po co ciągle to oglądasz ? " (...) "Lepiej byś coś poexpił"
Leże na ziemi...HUahahaahah!!!! Sam film...to bardziej zdjęcio-film ( widać, że chłopaki lubią popić ... bynajmniej bez kompa :P )
Psycho-Tata
17-08-2007, 05:28
hahahha nie wyrabiam kurwa... "lepiej bys cos poexpil" i chuj ale wyjebal hahahah...
:***** Vision :*****
Zbylu_AG
17-08-2007, 11:20
hah xD napisy końcowe rox xD
A tak btw :p Co już w dzisiejszych czasach młodzież nie umie się bawić bez alkoholu? huahauh xDD
nie no luuuz xD
Umiemy ale nie chcemy :) Wolimy Alco, Faje WOdną, Mp3. < Się J@ra dziewczyno...> i dla nas jest raj <bez kompa jak dobrze mówisz> :D
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1607407&postcount=17
DUSK MEETING
1.35- Mogę wiedzieć jaki nick ma gościu najbardziej po prawej stronie?
O ile się nie mylę to codziennie jeździłem 'eską' w Gdyni z nim do szkoły.
@Ymy.
Bylo trzeba powiedzieć, że będziecie w Szczecinie to bym popił z wami :P
@Therad
Dobrze, że chłopaki się bawią :)
Jeśli ta dziewczyna to Qel no to nice xD
Master-Sarevok
17-08-2007, 12:38
Lepiej by bylo, jakby ktos podpisal ludzi na tych zdjeciach, ale i tak nice.. XD Nasz meeting z Xantery tez sie udal w tym roku, tylko nikt jeszcze nie zrobil o nim jakeigos normalnego filmu.. XD
Muzyka świetna:
Mam całą płytę ich są zajebiści po prostu hehe :D Polecam ;d
@ymy
Zaczęła się wojna kto więcej wypije , zjara , wciągnie ? :D Chenie bym z którąś z gildi wbił na bibe :D W rejonach lubuskiego , wlkp. ew. zachodnio-pomorskie :D
@Lexii
Nie radze mieszać wciągania, jarania i picia (wóda+ścierwo+sensi). Kumpla złapali w takim stanie psiarskie i musieli przykuć go do łózka pasami bo "musiał coś robić!!!!!!one". Kolo nic nie pamięta ale przesrane miał ładnie >.>
Filmik zajebisty.
Muzyka pasuje.
A ludzie na zdjęciach to już total kozak.
POZDRO.
Zbylu_AG
17-08-2007, 15:23
1.35- Mogę wiedzieć jaki nick ma gościu najbardziej po prawej stronie?
O ile się nie mylę to codziennie jeździłem 'eską' w Gdyni z nim do szkoły.
Nie mylisz się :)
Zbylu_AG
17-08-2007, 15:26
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1607407&postcount=17
DUSK MEETING
Bez porównania, chodz też sie pobawiliście :)
<HaiL "VIsion" Meeting> to była prawdziwa jazda :D
Bez porównania, chodz też sie pobawiliście :)
<HaiL "VIsion" Meeting> to była prawdziwa jazda :D
Vision meeting 1 : 0 Duskiness meeting. :>
Nie mylisz się :)
Fajny plecak^.-
Edit@
Co nie zmienia faktu, że ja i tak mam najładniejszy w całej esce jeżdżącej w godzinach porannych.
A co w tym filmie zajebistego? To jest pokaz zdjęć. Nie przeczę, że kawałek podkład muzyczny pasuje do tego, ale to jak mówię nie jest film.
Nie rozumiem, jak można określi które spotkanie było lepsze. Można by było tak powiedzieć, jeśli jakaś osoba byłaby na obydwu... Po samych zdjęciach nic nie można powiedzieć.
Kiedy w końcu spotkacie sie na rel i spuścicie sobie łomot? bo widzę, że nawet w fotkach potraficie ze sobą rywalizować, lol.
Mercioleksy
17-08-2007, 22:35
Fajna impreza. Tylko jedna ładna panna tam była? Więcej nie widziałem.
Kiedy w końcu spotkacie sie na rel i spuścicie sobie łomot? bo widzę, że nawet w fotkach potraficie ze sobą rywalizować, lol.
xD Ryba, przyglądaj się zdjęciom i porównaj kto ma lepszy alkohol! I kto więcej pasków na sobie!xd
@Mercioleksy
Gay-party? ;)
Mercioleksy
17-08-2007, 23:32
@Gelt
Może wolą własne grono "Przyjaciół" xD
O wy skurw*****
Podam o prawda autorskie
Dobze ze nie podpisali ich bo hoho...
jołk nic nie powiem ;O
Zbylu_AG
17-08-2007, 23:52
Fajna impreza. Tylko jedna ładna panna tam była? Więcej nie widziałem.
Polecamsie przyjzeć, pozatym to bylo spotkanie guildiowe a ze w guildi są dwie dziewczyny to przyjechałydwe,proste :)
A gayparty to zupelnie inna impreza, chyba wiesz cos o tym jak o to pytasz co nie :D
Zbylu_AG
17-08-2007, 23:57
Nie ma sensu, Wystarczy że Ja, Saptus i Efreo byśmy do nich zawitali i by poznikali wiec co za sens spotykac sie calymi guildiami...
Nie chce wcale nas faworyzowac, ale taka jest prawda :)
Mercioleksy
18-08-2007, 00:06
Zaraz obejrzę jeszcze raz bo tylko jedną widziałem. Ja nie przeoczyłbym dziewczyny.
Zbylu_AG
Jesteś tak dennie śmieszny, że nie moge uwierzyć, iż matka natura stworzyła coś takiego:p
Mercioleksy
Czyń honory xD
no ładnie sie bawicie ^^ hail AG xD
Zbylu_AG
19-08-2007, 19:44
Zbylu_AG
Jesteś tak dennie śmieszny, że nie moge uwierzyć, iż matka natura stworzyła coś takiego:p
Takie cos? Używaj więcej szacunku w strone innych osob... Ja "c"iebie nie skomentuje.
Pan Kracy
19-08-2007, 19:58
Haha filmik ok ładna impreza :P
lepiej byś coś poexpił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
szkoda że jeszcze na filmiku nie ma podpisane kto jest kto X(X(X(X( niewiem z kogo się śmieje ;)
fota sie powtarza
ogólnie ok 9\10 ;*:cup:
Zbylu_AG niezły kozak z ciebie wpadnijcie i ich skopcie wtedy uwierzę, że coś potraficie na rl zdziałać przez internet to mój kuzyn co ma 5 lat potrafi lepiej kozaczyć ;|
nice :P nareszcie przyszedl czas na wyjscie z domu co lalusie?:P
nie no gratz wierze ze bedzie wiecej takich meeting ;pp
Mercioleksy
19-08-2007, 22:40
@Susan
Nie wezmę z ciebie przykładu.
Muzyka świetna:
Co do spotkania to widać że chociaż tej grze można spotkać wiele interesujących osób...
proponuje przeczytać wydarzenia z furory to się dowiecie co to jest za gildia...
ŻEBY W WAKACJE BYĆ 24/7 ONLINE?!
Ja sie codziennie spotykam z kumplami z gildii bo mam 2 rl hhehehehehe i nie nagrywam filmow, a jakbym chcial spotkac sie z ludzmi z gildii to musialbym leciec do br ;;
Ja sie codziennie spotykam z kumplami z tibii bo mam 2 rl grajacych na servie hhehehehehe i nie nagrywam filmow, a jakbym chcial spotkac sie z ludzmi z gildii to musialbym leciec do br ;;
Takie cos? Urzywaj więcej szacunku w strone innych osob... Ja "c"iebie nie skomentuje.
A Ty zacznij używać słownika ;) Nie wiem w którym miejsc niby Cię nie szanuje? "Coś" mam pisać z dużej? oO
@up
Ciekawe jakie mają browary w Brazylii... Jak będziesz miał z nimi kiedyś meeting to przywieź coś ;)
Dark Brozyn
20-08-2007, 01:46
@down
"spoksik [polak smile=on];] ;];];];]; ;];] ;];];];][polaksmile = off]"
@film
kazdy widac że dres, a najlepsze jest " \,,/_ "
świetny post ;];];];]
szkoda że nie ma fotki psiochy tej dziewczyny przed i po meetingu xD Na jednej fotce chłopcy chyba zapomnieli kupić gumy do żucia i te dropsy nieźle ich wykręciły (fotka z zaciśniętymi szczękami)
filobossek2
20-08-2007, 09:26
Iks de ;D <10 znaków>
Zbylu_AG
20-08-2007, 10:57
A Ty zacznij używać słownika ;) Nie wiem w którym miejsc niby Cię nie szanuje? "Coś" mam pisać z dużej? oO
Twoja poprzednia wypowiedz świadczyła o braku kultury...zresztą myślę że to nie miejsce na tego typu rozmowy.
~~~~~~~~
Komentujcie lepiej film :)
hehehehe no ladnie do lublina tez ostatnio shenrony wpadly to imprezka mala byla;D
Nie ma sensu, Wystarczy że Ja, Saptus i Efreo byśmy do nich zawitali i by poznikali wiec co za sens spotykac sie calymi guildiami...
Nie chce wcale nas faworyzowac, ale taka jest prawda :)
ojojo jaki waleczny. lol
i tak polski browar jest najlepszy ;d
_/
Taaa jest ;d Miałem do porównania piwo z różnych krajów i stwierdzam, że jednak polskie jest najlepsze :) Ale muszę przyznać, że Anglicy też umieją coś uwarzyć ;)
@topic
To ile wam tych finlandi poszło w końcu?
Zwidka czemu nie było, mama mu nie pozwoliła ? ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.