Pokaż pełną wersje : Problem Outfit Addon Hat
Gesterixon
16-08-2007, 04:02
Na stronce jest napisane, że do standardowych outfitów należy ALL Citizen Outfit i jest on dostępny dla wszystkich graczy, i żeby zdobyć addon do tego Outfita należy zrobić Questa i mieć ze sobą 100 chicken feathers+50 honeycombs+Legion Helmet. Gdy mamy już wszystko należy udać się do Thais do NPC Hanna i przeprowadzić dialog aby zyskać czapeczkę, natomias npc dpisuje: "02:31 Hanna: Sorry, but I don't have time for that right now. Premium customers have priority." Pomóżcie...
Be4Forever
16-08-2007, 04:08
Chodzi o to, że poprostu nie masz Premium Account. ; )
Avallach
16-08-2007, 08:47
A Moze Bys Szukal?? Temat Walkowany 1000 Razy
Outfity Sa Dla Facc, Ale Addony Dla Pacc, Prosze O Warna Dla Tego Pana, Bo Nie Ma Sensu Caly Czas To Samo Pisac.
Kataharsis
19-08-2007, 13:30
Wiadomo, że addony są dla pacc ALE... mam pytanie czy jeżeli kupie pacc na trzy miesiące i zrobię addon np druida albo addon "wand sorc" lub inny ze standardowych outfitow to gdy sie skończy mi pacc to nadal będę mógł używać addonów;(;(;(;(;(;(;(;(;(...???
Soinariz
19-08-2007, 13:32
Wiadomo, że addony są dla pacc ALE... mam pytanie czy jeżeli kupie pacc na trzy miesiące i zrobię addon np druida albo addon "wand sorc" lub inny ze standardowych outfitow to gdy sie skończy mi pacc to nadal będę mógł używać addonów;(;(;(;(;(;(;(;(;(...???
Nie, a opcja "Szukaj" nie działa czy po prostu się nie chce?
Cielak99
19-08-2007, 13:44
Widziałem już takie tematy sto razy-.-
Kataharsis
19-08-2007, 16:21
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś? Ja zamierzam kupić pacca i zdobyć addon dla sorca:mag::mag: więc się pytam czy po końcu pacca nadal będę miał ten dodatek, bo nie musisz mi tłumaczyć, że aby mieć jakiegokolwiek addona trzeba mieć PACC!!!X(X(X(X(X(X(X(X(
Cielak99
19-08-2007, 16:41
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś? Ja zamierzam kupić pacca i zdobyć addon dla sorca:mag::mag: więc się pytam czy po końcu pacca nadal będę miał ten dodatek, bo nie musisz mi tłumaczyć, że aby mieć jakiegokolwiek addona trzeba mieć PACC!!!X(X(X(X(X(X(X(X(
Sam sobie odpowiedziales na to pytanie
@DOWN
Nie używaj tyle emotek
Kataharsis
19-08-2007, 16:59
Chciałem to poprawić, ale byś przyczepił się o to, że nabijam posty. Dziękuję za wielce kulturalną odpowiedź. Ciekawe kto cię uczył kultury???X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Nieznajomą osobę tak obrażać.:o:o:o:o:o:o Żal.pl lepiej tam zajrzyj na ranking...:evul::evul::evul::evul::evul::evul:
Ahahhahahhahahahahahhahahahahahahahhahaah
Jestes Elo _/_/_/
Kiedy kończy ci sie pacc straćisz wszystkie addony nie ważne czy out facc czy pacc:( też miałem pacca i addon do huntera i na faccu niemoge go użyć
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.