Pokaż pełną wersje : Road to Demona i Warlock vs dwóch knightów :)
Mam nadzieję, że nie usuną tego z powodu quest spoilingu, w końcu nawet w dziale artykuły któryś modek proponował opisanie drogi do Demony, a pozatym w tym filmiku nie chodzi o lipny quest, tylko o pokazanie jacy to z nas wymiatacze mordujacy Warlocki:P.
Kilknij tutaj (http://home.no/dabek/demonaaa.rec)
Fajny filmik tylko ze troszke dlugi :/
ale ogulem jest ok :D
a droga to jest jedna czy pare? :D
Dobry flmk dawno nie bylo czegos takiego ;] Wiecej takich filmow :]
----------------------------------------------------------------
Sorc-24lev Aurera
Palek 29lev- Azura
jaki program czeba zeby wlaczyc film??
Dzieki ze dales jakis film z demonami i spox ze dlugi jeszcze raz dzieki !!!!!!!
Dzieki ze dales jakis film z demonami i spox ze dlugi jeszcze raz dzieki !!!!!!!
Eee? Gdzie Ty tam demony widziałeś?:P
Pewnie nawet go nie obejrzal -,-
A tak pozatym to filmik jest za***isty :)
Nie wiem jak ktos moze solowac tą bestie warlocka przeciez on jest(o ile sie nie myle) silniejszy od demona :o
Hemm jest silniejszy bo hity czesto po 100 zadaje a demon jak na filmiku widzialem to raz na jakis czas 100 bo wali z łapy a nie jak wrlock z magii:(
Chyba nigdy go nie zsoluje:(
Gratz
@320744
Żeby odpalic filmy musisz miec tibi cam mozesz ja sciagnac w dowdload Chyba
na www.tibia.pl lub www.tibia.xx.pl (tam na 100% jest bezpiecznie) :)
Miłego ogladania:]
damianlorek
16-10-2004, 21:25
Super filmik. Naprawde warty do obejrzenia. Polecam wszystkim !!!!!!!!!! :)
Filmik gratz wszystko ladnie eq tez masz fajny ale co do skilli ... :/ powinnies potrenic ;/ ! jak na 65 lv nie sa zbyt ladne
To od niego zalezy jakie ma skille.
Jak mu odpowiadaja to takie niech ma.
Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja :D
Ja mam na 19 48\46 takie mi odpowiadaja to nie trenie
Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda :(
Vegefa Ziom
16-10-2004, 21:53
Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja :D
Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda :(Ja tam bardzo lubię trening bo postać se treni a ja czytuje takie mądre posty :p <joke ofcorz>
@topic
Filmik z******sty, jeżeli wszystkie twoje produkcje będą podobnie wykonane to czekam na kolejne. Miło się ogląda jak ktoś pierwszy raz próbuje swoich sił na coraz mocniejszych monsterkach bo daje to ciekawy efekt niepewności. Według mnie to że przeżyłes ten atak 2 warlocków to już jest coś:)
Spoxik filmik, najlepsze bylo to ze poszliscie go obejrzec a wyszlo tak ze go ubiliscie. Fajnie szczegolnie ze ja moim 71 elitem z skillami 86/85 nigdy nie solowalem warlocka.:P
Troche sie ten warlock pożulił!! Za taki loot to ja bym tam nie szedł, ale liczy się to ,że warlock zabity.
BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>
BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>
A ile Ty warlocków z melee ubiłeś, że się spytam?
Myślisz, że gdyby to było takie proste, a warlocki zabijało się knightem z kilkoma uhami, to golden armor, ring of the sky by były warte 100k+, a blue robe ~40k (zależy od świata)?.
wacki sa gorsze nawet od demonow bo sie szybko lecza... filmiku jeszcze nie ogladalem, ale sorc/drut z sd by mogl wam pomoc ( nie wiem czy byl z wami czy nie...)
cadardocia
17-10-2004, 20:51
X( ej Nest_O jak jesteś taki twrdy to nagraj swój filmik i pokaż jak powinno się zabijać warlocki. Moim zdaniem dabeek i dream zrobili to całkiem profesjonalnie jak na pierszy nieoczekiwany raz. Dab wielkie gratz dla was za filmik a przedeszystkim za wrl. tak dalej ;)
Nest_O czekamy na twoj filmz warolciek z niecierpliwoscia. Pokaz swojego elita :]
Swiebodzin
18-10-2004, 14:35
Niemoge sciagnać filmiku a bardzo chcem go obejrzec ..
Plx poprawcie to
Nie wiesz to <stfu>
Ciekawe ile bys w taki sposób uhow stracil
filmik spoko gz
Tasiorstrasz
18-10-2004, 15:31
Musze ci to wyznac stary ze głupszego postu na tym forum nie widziałem ...
Pzdro Dabeek i Dreamland (nohope ;))
a Noobem to jestes ty i twoj char matole...
jendrek1234
19-10-2004, 11:30
Res nie nadajesz sie do tej gry wez usun postac a najlepiej usun konto!!!!!
a co do filmu jest zaj*****sty :p
kemotk2000
19-10-2004, 16:42
1) Filmik gut; gratuluje wyprawy :)
2) Zawsze chciałem zobaczyć jakiś film z 3 potworkami: Warlock'iem, Stone Golem'em i Behemoth'em. Więc dzięki wielkie, i jeszcze tylko na Behemotha czekam :)
Pozdrawiam.
@Kamilek@
19-10-2004, 16:51
mi ten filmik laduje sie ciagle i mie moge go obejrzewc POMOCY!!
z meele zadnego wrl nie ubiłem, ale znam ludzi ktorzy w 2 knightow expia na warlockach.... moze pod wzgledem expa nie jest to oplacalne tak jak guardy ale na pewno pod wzgledem loota..... a co do mojego filmu, nie moge nagrac jak zabijam wrl moim glownym charem... z przyczyn ktore chcialbym tu zataic obiecnie gram na lucerze, i musze sie pochwalic ze jestem tam najlepszym magiem
"wacki sa gorsze nawet od demonow bo sie szybko lecza... filmiku jeszcze nie ogladalem, ale sorc/drut z sd by mogl wam pomoc ( nie wiem czy byl z wami czy nie...)"
Nie okłamuj tu ludzi, warlocki za***istym expem dla lvla wyzszego troche od sredniego kazdego polaka! Ja osobiscie magiem mam bardzo mile wspomnienia z nich. Bo zważając na ich mala ilosc hp, zabijam je z sd.... to idzie kilka, lub kilkanascie mniej sd niz na demona ! a wiadomo ze roznica w expie jest 2k expa ! Zabijajac 3 warlocki trace tyle sd co na jednego demona ! Wiec, 2krotna roznica w expie!
http://home.no/tibiamoviez/Demona%20Escape%20lv78.rec
i tu byl jeden knight... i to nie z najlepszymi skillami, więc nie wypowiadajcie na temat ktory jest wam zupelnie obcy bo 90% polakow wrl widziala na tibia cam.. a najlepszy potwor jaki zabil to smok i to w grupie..
No i fajnie, ale jak sam mówisz do tej pory warlocki widzieliśmy jedynie na filmach, szliśmy je tylko ZOBACZYĆ, a pomysł zabijania narodził się spontanicznie. Nie wiedzieliśmy jak to zrobić, można było lepiej i inaczej - ok, nasz błąd, ale tam nie chodziło przecież o to żeby je ekonomicznie huntować:/.
A ton twójej pierwszej wypowiedzi jakoś nie skłaniał do dyskusji... wyzywać od noobów każdy potrafi, szkoda że powiedzieć tego samego w "normalny" (nie: chamski) sposób, potrafi już niewielu...
EDIT:
@down
Możliwe, ale jakoś nawet nam nie przyszło do głowy bić je z meele :P. Trudno, nie wiedzieliśmy, mamy nauczkę na przyszłość.
AMEN, skończcie się nad nami pastwić:P
POPIERAM! Popieram w 100% bijąc go z GS poszło by wiele taniej i szybciej.
gratulacje, świenty film, szkoda ze taki slaby loot :/ szczeże mowiąc myslalem ze warlocki i demony tylko dla PACC :baby: :baby: :baby: :baby: co prawda trzeba miec 60 lvl ;(
Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)
Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)
a to spoko :) moze sie kiedys wybiore na banshee ;] jeszcze kilka skilli i moge isc
Master Sorcerer
04-11-2004, 21:47
HIHO!
@Res
Pewnie nawet go nie obejrzal -,-
A tak pozatym to filmik jest za***isty
Nie wiem jak ktos moze solowac tą bestie warlocka przeciez on jest(o ile sie nie myle) silniejszy od demona
Hemm jest silniejszy bo hity czesto po 100 zadaje a demon jak na filmiku widzialem to raz na jakis czas 100 bo wali z łapy a nie jak wrlock z magii
Chyba nigdy go nie zsoluje
Gratz
@Res
Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja
Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda
-------------------------------------------------------------------
Res mam jedno pytanko:
ILE TY GRASZ W TIBIE?
Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp... ;)
PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe
EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle :P) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)
Pozdro dla autora : Dabrk'a
Dr.Unknown
05-11-2004, 11:05
Ok obejżałem, za***ista rozkmina. I dwa pytania.
1. Dalej się trzęsiesz?:]
2. Odetkały mu się uszy?:p
Jeszcze raz powiem, świetna akcja z warockiem, będziecie to powtarzać:]?
Res mam jedno pytanko:
ILE TY GRASZ W TIBIE?
Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp... ;)
PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe
EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle :P) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)
Pozdro dla autora : Dabrk'a
Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum ;)
Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi ;)
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)
Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi
Master Sorcerer
06-11-2004, 09:10
Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum ;)
Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi ;)
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)
Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi
w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...
w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...
w algorytmach kodu tibi nie ma takiej wzmianki... potwory maja swoj sredni dmg (10+- zaleznie od potwora) ... jest on oczywiscie w przeliczeniu na jakosc shielda\rodzaj rzeczy\skille...
Bezlitosny
06-11-2004, 19:21
Fajny tylko dlugi ten filmik :)
jeszcze sie sciąga ocenie pozniej
Ja mowie to co myśle-Nie da się myslec jak inni i być ich klonem(coś jak skejci ;) )
ja sądze ze wrlock jest silniejszy od demona i kropka. :)
Jak ktos tak nie myśli to poprostu ...nic;) niech mysli jak chce:]
a master sorcerer czy twoj avatar ma być śmieszny?-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.