Pokaż pełną wersje : Pvp Enofrced- Palladin vs Sorcerer
Witam, mam problem. Nie wiem kogo wybrać (Pall czy Sorc) Czytałem już że jak chcę grać krótko na Enfo (Inferna) to wybierać palla a jak długo to sorca ale mi to nie wystarcza. Myślę że się na enfo trudno skilluje bo podejdzie jakiś koleś i mnie zabije. Proszę o szybką odpowiedz.
Pozdrawiam, Freest:)
Browarrior
17-08-2007, 16:01
na rooku doskilluj 100/100 i wyjdz jako sorcerer i pamietaj zeby nabic90 lvl przed wyjsciem zeby cie nikt nie zabil
żal mi Ciebie, chamstwo się szerzy echhh...
alkoOholik
17-08-2007, 16:05
Zagraj lepiej na Non-pvp a nie Pvp-enfo... a co do tematu rób kogo chcesz omg...
Grałem na non-pvp i mi się zbytnio nie podobało. I pytałem się kogo lepiej.
alkoOholik
17-08-2007, 16:27
Jesteś newbie to po co pchasz sie na enfo? Zagraj sobie spokojnie na normalnym servie... ja polecam pala :)
eeee... nie jestem newbie. Gram w tibie od dwóch lat ale nie wiedziałem kim grać na enfo ^^ xD
Raditz Saiya-jin
17-08-2007, 17:11
sorcerer/druid tylko i wylacznie
powod? 2 razy mniejszy exhaust
Dark Sven
17-08-2007, 17:29
Mi się paladynem na Infernie bardzo dobrze gra. Na infernie, za żadne skarby świata nie idź do Carlin (pk teamy)
Zrobiłem sorka, poszedłem do Venore. Czy opłaca się kupić jakieś runy na 8 levelu, żeby zabić jakiegoś kolesia (dla expa of course)?? :)
PS. Czy opłaca się bić (zabijać) nawzajem z kolegą??
Dark Sven
17-08-2007, 17:40
Zrobiłem sorka, poszedłem do Venore. Czy opłaca się kupić jakieś runy na 8 levelu, żeby zabić jakiegoś kolesia (dla expa of course)?? :)
PS. Czy opłaca się bić (zabijać) nawzajem z kolegą??
Nie, nie opłaca się. Nikogo z wyższym lvlem nie zabijecie, a w tym czasie nabilibyście więcej expa, zabijając potwory. Chyba, że dostaniecie się do zgranego PK teamu.
Zabijać sie nawzajem z kolegą? Musiałby mieć duużo lvli więcej od ciebie, bo tak to sie po prostu nie opłaca (kolega na 10 za zabicie mnie[26], dostał by 12,5k expa). A odrabianie zajmie mu więcej czasu niż tobie dobicie tego expa. No chyba, że on chce i ty chcesz.
Witam, mam problem. Nie wiem kogo wybrać (Pall czy Sorc) Czytałem już że jak chcę grać krótko na Enfo (Inferna) to wybierać palla a jak długo to sorca ale mi to nie wystarcza. Myślę że się na enfo trudno skilluje bo podejdzie jakiś koleś i mnie zabije. Proszę o szybką odpowiedz.
Pozdrawiam, Freest:)
Czytales jakies gowno...
Pallem jest najlepiej
Sluchaj znajdujesz kolege sorca level 27+ stawia ci monka
bierzesz speary i skilisz...
dobijasz 70 dist i jak chesz isc pk to idz(dobij level 15-20)
a jak expic to na 70 distu na level 8 roty a na 9 idz na cyca tylko uwazaj :)
na cyach do 25 potem na dragi a od 40 dragon lordy
i 90+demony
alez sie rozpisalem xD
Pozdro ;]
Mercioleksy
17-08-2007, 23:51
Ja zrobiłem sobie dzisiaj pala na infernie. Mam 10lvl 40/30. Druty sorce nawet nie próbują mnie ruszać. Poszedłem po rooku do carlin sellałem eq i górną bramą daleko od dróg idą doszedłem do ab. Kto mi się wjebał na trole padał. Dobrze kupić sobie z 6 lmm i jak jakiś ludek se przydrepta zabić lub postraszyć sperem+lmm. Dzisiaj zabiłem już 14 osób 5*8lvl 3*9lvl 2*10 12lvl 2*13lvl 16lvl<knight>. Kasa na 8lvlach jest najlepsza po 100-400gp z jednego wypada, z rooka przynoszą xD. Na początek mi się przydała.
bulamen7
18-08-2007, 18:43
nie oplaca sie bic z kolega :) i nie bij nikogo w party bo expa nie dostaniesz :D aaa i nie oplaca sie bic bo jak zbierze sie grupka ludzi przeciw tobie to wracasz na rooka :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.