zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zupka Chinska vs matiiii

Pan i Wladca
17-08-2007, 18:25
Witam! W dniu 15.08.07 matiiii przyjął "wyzwanie" użytkownika Zupka_Chinska. "Pojedynek" ma polegać na zrobieniu filmiku/slideshow/animacji GIF lub czegokolwiek, co ma ośmieszyć przeciwnika. Po obejrzeniu wystawionych "prac" chciał bym poprosić o udział w sondzie. Liczy się, kto Was lepiej rozśmieszył i kto lepiej "pojechał" po przeciwniku ;-).
1. Praca użytkownika: Zupka_Chinska
http://www.youtube.com/watch?v=tGa6zgCjiwM
2. Praca użytkownika: matiiii
http://youtube.com/watch?v=DDL_D13NgvM
Zapraszam do komentowania. Dziękuję za uwagę ;-)

Zupka_Chinska
17-08-2007, 18:29
Edit: Dobry ale za bardzo chamski
To właśnie na tym polegało ;-).

Dark Sven
17-08-2007, 18:33
Cóż, nie lubimy się z matiiii'm, ale jego film (nie zważając na nasze relacje) jest, co tu dużo mówić, denny i nie śmieszny (choć fajna muzyka). Za to Zupki roz*******a mnie w każdym centymetrze. I ta piosenka ; >.

Sorry matiiii

Zupka Chinska.

Capality
17-08-2007, 18:39
Zupka!

Fajny ten dzieciak co jebudu w ściane

Eivrel
17-08-2007, 18:40
Zupka się bardziej postarał

ZeuSbobo
17-08-2007, 19:01
Matiiii lubimy sie ale muszę powiedzieć że twój filmik słaby tylko jedno mnie rozbawiło :D napisy końcowe (podziękowania)

Zupka Chińska

Dobry ale za bardzo chamski

Nie głosuje na nikogo

@Zupka_Chinska

Trzeba było zrobić nowy post :D:D

Necromantor
17-08-2007, 19:18
zupka ownuje!;)

Vekegi
17-08-2007, 19:43
obydwa chujowe, ale zupki fajniusiejszy

it's_me
17-08-2007, 19:46
Zupka sie bardziej postaral xP (chociaz na poczatku filmiku nie smieszylo mnie)
glos na Zupke

btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego?

Kejmilo
17-08-2007, 19:52
Dziekuje dla:

Owned. W ogóle chyba żeś to zrobił na odpierdziel, byle by było i nie obchodzi cię czy wygrasz, czy przegrasz (to drugie bardziej prawdopodobne). Zupka - PWNAGE! Głos na ciebie xD

janek@
17-08-2007, 19:56
O ja nie moge jaki pojazd z strony zupki. xD
Najlepsze bylo z ciezkim dziecinstwem.

Fiszbin
17-08-2007, 19:57
Obydwa filmiki to parodie pojazdów. Są słabe jak barszcz na jednym buraku. Zagłosuję jednak na filmik Zupki, gdyż matiiii użył piosenki CoB, którzy, jak wszyscy wiedzą, ssają pa..lec.

btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego?

Children of Bodom, jeden z najbardziej gej-metalowych zespołów ostatnich lat, utwór bodajże Needled 24/7.

Stary_Duch
17-08-2007, 19:58
Co tu dużo mówić? Zupka_Chinska bezapelacyjnie wygrała. Filmik był lepsz, śmieszniejszy, lepiej zmontowany, lepiej "wyczuty".

A filmik matiiii'ego: ...

Vanhelsen
17-08-2007, 20:01
A ja głos oddałem na Matiiiiego... łaj? a no bo on przynajmniej starał się użyć jakiejś aluzji co do obrabianej osoby a Zupka nic, Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"

Zupka_Chinska
17-08-2007, 20:04
Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"
Ya, święta prawda.
#Hellraiser:
Hmm... Chciałbym Ci to wytłumaczyć, ale nie moge mowić o tym głośno ;-).

NervGal
17-08-2007, 20:10
Zdecydowanie faworytem jest Zupka Chinska. Jego filmik jest dość zabawny i spójny. Za to produkcja matiiii'ego trochę bez sensu, na dodatek ta muzyka (to Kredki z Filtrem?) i "Dziękuję dla:".

@Down
Lol, pojedynki są charakterystyczne dla for(ów?) o tematyce grafiki komputerowej itp., a jak wiadomo na forum.tibia.pl jest dział o tym.

Chociaż też zastanawiam się czy ten temat powinien się znaleźć w OWioNie.

Hellraiser
17-08-2007, 20:10
Uchujeliście!, co ma na celu ten temat ;s?

Może zaraz zrobimy inne temacik "ktoś vs. ktoś", a póżniej "Meeting w Kielcach ustawka forumowiczów tibia.pl"

Nie ogarniam tego tematu. ;s

Withord
17-08-2007, 20:12
Zupka zmiażdżył matiiiego. Głos na Zupe.

Kenixia
17-08-2007, 20:46
Zupek, pomimo pozdrowień jakie wysłałam do ciebie przez mojego najdarkniejszego kochanka i z odpowiedzią to i tak nie oddam na ciebie głosu.

Żaden filmik nie był śmieszny, no może z wyjątkiem "dziękuje dla".

Zupek, masz minus sto punktów, bo przekroczyłeś wszelkie granice dobrego smaku które kiedykolwiek istniały. To było po prostu chamskie i szczerze mówiąc bezczelne.
Do tego jeszcze najazd na rodziców, co jest najgorszą rzeczą jaką mogłeś zrobić. W sumie teraz spokojnie ciebie można nazwać dzieckiem neostrady.

Wybacz, ale jak dla mnie to nie jest śmieszne.

Szczerze mówiąc, film Matiego był denny, jednak twój był gorszy.
Punkt dla

Nikogo.

P.s a według mnie zupek, ty jeszcze nie dość ze powinieneś się poddać, to jeszcze go przeprosić za to co napisałeś o jego "rodzicach"

Chesterkaa
17-08-2007, 20:57
imo zupka chinska sie ponizyla, bo po starych sie nie jedzie >.<

Tovob Lard
17-08-2007, 21:01
Powiało dzieeeeeeecinadą : <
Zupka minus dziesięć do respektu, już wole oglądać filmiki z pankiem.

nutell4
17-08-2007, 21:05
zdecydowanie matii

Hieyan
17-08-2007, 21:06
Obydwa do ( ! ), ale glosuje na Zupke, bo matiii w zaden sposób nie obraził Zupki i na dodatek dodał do tego gejowską muzykę.

Kenixia
17-08-2007, 21:16
imo zupka chinska sie ponizyla, bo po starych sie nie jedzie >.<

szybko to zauwazylas : F

@up.

Wiesz, Gejoska jak dla kogo.

Meryba
17-08-2007, 21:17
Już nie macie czego wymyślać tylko jakieś konkursy kto kogo lepiej zdracha?

głos dałem na zupke

Vansider
17-08-2007, 21:53
Zupka głosuje na ciebie,ale 2 żeczy mnie przeraziły na końcu (Wiem,to tylko zdjęcia,no ale sam widok na to jest dla mnie straszny :P).
1.Biedne dziecko dostało buta od babci ;/
2.Aż strach pomyśleć co by sie stało jak by to dziecko zjechało do końca ;[
A teraz do tych co się będą naśmiewać z mojej wypowiedzi:
Każdy może sie czegoś przerazić,to że jesteś chłopakiem,nie znaczy że możesz się ze wszyskiego i wszędzie smiać.

@Edit:
http://img187.imageshack.us/img187/9096/lolpv4.th.png
Own3d

Rothes
17-08-2007, 22:14
„Wtedy to właśnie przyszedł zły moderator, który w oka mgnieniu spostrzegł, iż pierwszy film przekracza granice dobrego smaku, a drugi zaś jest do niczego. Ów okrutny, pozbawiony krzty litości, osobnik doszedł do wniosku, iż najlepiej będzie temat zamknąć. Jak pomyślał, tak też uczynił.”