Pokaż pełną wersje : Best Pall xdd expowiska?
Dreamland
18-08-2007, 15:20
Mam Palladyna na 50 lvlu . Jego skile to 77/45.
eq :
Medusa shield ,
scarf,
noble armor,
plate legs ,
boh.
Posiadam Pacc.
Chodzi mi o jakąś miejscówkę mało ryzykowną , gdzie można zarobić dużo kaski przy malym waste. Najlepiej jeżeli byłaby to miejscówka żadko odwiedzana :evul:
Pozdrawiam
Nie ma miejscówek mało odwiedzanych. Polecam piraty na 2 poziomie z enchanted spears.
Banuta...malpy kasy mult i p armor to nie rzadkosc. Exp mily nawet..jak zarabiac palem to malpy
Ja polecam Barbariany(najwiekszy oboz).Ja 57RP tam wbijam 35-40 k expa/h, kaski gdzies 2,5-3,5 k gp/h wyciagam wiec sie zwroci. Moze i nie rewelacja ale zawsze.
Chodzac powoli napewno nie padniesz.Pozdro
alkoOholik
19-08-2007, 10:09
Mam Palladyna na 50 lvlu . Jego skile to 77/45.
eq :
Medusa shield ,
scarf,
noble armor,
plate legs ,
boh.
Posiadam Pacc.
Chodzi mi o jakąś miejscówkę mało ryzykowną , gdzie można zarobić dużo kaski przy malym waste. Najlepiej jeżeli byłaby to miejscówka żadko odwiedzana :evul:
Pozdrawiam
Jeśli ktoś zna taką miejscówke to zapewne nie powie bo zlecą mu się setki ludzi i już nie będzie tak przyjemnie :]
royalnykleks
19-08-2007, 18:41
Nie ma miejscówek mało odwiedzanych. Polecam piraty na 2 poziomie z enchanted spears.
Może i masz racje, ale po H*J ma expic z enchanded spearów na tak słabych potworkach, skoro może sobie poexpić z Royal spearów...
Kasa niezła, loot też, addon itemy schodzą jak bułeczki a i jest to miejsce rzadko odwiedzane przez ludzi...
Nie ma ludzi, dużo kasy, małe ryzyko, sporo expa - takie rzeczy to tylko w erze.
Proponuję dragi koło venore, edron, w ostateczności ank.
Szyszkati
24-08-2007, 15:13
Dobrą miejscówka do pohuncenia będzie banuta z malpami lub polecam też tomby :)
Gwadi1964
28-09-2007, 19:06
do ktos mapke jak dojsc na malpy??? z gory thx
Pizdzi_mnie_pala
28-09-2007, 19:08
Mysle ze malpy :)
do ktos mapke jak dojsc na malpy??? z gory thx
mapa? po co mapa? z miasta caly czas na polnocny wschod. z jakiego miasta? powiedzmy ze to juz pozostawiam tobie jako prace domowa. dla podpowiedzi powiem ze nie z darashii ani thais :]
SirBlaxis
14-01-2008, 17:26
ohh.. po co z prawej strony dal ktos takie cos jak tibia earth?
:D milo :D
:baby:
:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.