zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 1k postów na koncie

Vanhelsen
16-10-2004, 19:55
Musze się pochwalić8o:

http://tinypic.com/crzom

:D, nareszcie, po wielu ośmiu uczestniczenia w życiu forum mam na końcie wymarzone 1'000 postów :D, teraz czas zdobyć kolejny próg czyli 2'500 ;(

Irux
16-10-2004, 20:04
Nieźle, ja też poluje na 1k postów, ale narazie jestem tu 2 miechy, ale nidługo mam nadzieję że też będe miał 1k postów.

A dla ciebie GRATZ!!:D:D:D:D

limenu
16-10-2004, 20:21
ekhm ekhm, nie liczy się ilość, tylko jakość.

A kto ustalił te progi?

Bambuko
16-10-2004, 20:24
Nie ma żadnych progów, sam se je ustalił. Pamiętam jak kiedyś byłem w czołówce i nawet mnie nazwali jednym z nabijaczym postów [jeszcze Gimliego i Kotomaniaka:P].

Dr.Unknown
16-10-2004, 20:29
"Szczęśliwi postów nie liczą"- jestem nieszczęśliwy - 463 czy coś koło tego(mimo iż jestem już od czerwca chyba to zaistniałem po wakacjach;) )

Gonzo von Krenzel
16-10-2004, 20:34
Szczerze mówiąc to nie lubię takich ludzi - chwalących się ilością postów.

Od pewnego czasu (tak mi się zdaje) Twoje wypowiedzi przypominają nabijanie postów przez znanego starszym użytkownikom eeriona.
Nie wiem - może to moje subiektywne zdanie jest nieprawidziwe...
Chciałem napisać GRATZ, ale w sumie czy czegoś tu można gratulować? No 1000 postów - super...

Magus
16-10-2004, 20:41
Musze się pochwalić8o:

http://tinypic.com/crzom

:D, nareszcie, po wielu ośmiu uczestniczenia w życiu forum mam na końcie wymarzone 1'000 postów :D, teraz czas zdobyć kolejny próg czyli 2'500 ;(
Phi. Nie dosc ze spamuje glupotami to sie jeszcze chwali. Nup ;).

Dan the Automator
16-10-2004, 20:59
Wszystkich postów: 999 (postów dziennie: 3.93)
...
świetny temat -.-

Gimlos
17-10-2004, 11:30
ok wieszok, specjalnie dla ciebie pokasuje te nic nie wnoszace do tematu, bezsensowne . p.s myslalem ze ludzie juz nie patrza na ilosc postow...

EDIT : spojrzalem i sie zalamalem, przez ostatnie 2 dni napisales 77 postow
BIG LOL, az sie nie chce kasowac

Zaglada
17-10-2004, 12:00
Komentujesz prawie każdy durny temat, byle by mieć +1 na koncie. Nóp i gaj jakiego jeszcze nie było.

Gonzo von Krenzel
17-10-2004, 12:09
Komentujesz prawie każdy durny temat, byle by mieć +1 na koncie. Nóp i gaj jakiego jeszcze nie było.Był - eerion. Ale z nim to chyba było jeszcze gorzej ;).

Dr.Unknown
17-10-2004, 12:11
Tak, ktoś już tutaj powiedziłą chyba 'nieliczy się ilość, ale jakość'...Lepiej 1 dobry temat/post niż 100 do dupy...

Vanhelsen
17-10-2004, 12:56
Fajnie, miła atmosferka panuje na forum. Wystarczy się pochwalić a już prubują ciebie zmieszać z błotem, Gimli, dlaczego 77postów w 2 dni ??, bo od paru dni jestem chory, matka mie niewypuszcza na dwór więc niemam co robić i tyle co siedze przed kompem to głównie na tym forum. Następnym razem to nicniepowiem, o tym, że mam 2k lub wićej postów.

EDIT: Gdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??, (Tylko mi niemówcie, że byście wpadli w depresje...)

By$iu
17-10-2004, 13:15
NIE!
To ja byłem tu najgorszy zrobiłem ~500 postów w 2 tygodnie albo i mniej, ale byłem takim głupim Userem tylko przez miesiąc. Potem byłem i jestem porządnym userem !

Gonzo von Krenzel
17-10-2004, 13:36
EDIT: Gdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??, (Tylko mi niemówcie, że byście wpadli w depresje...)Ja bym się cieszył. I się będę cieszył, bo to jakoś niedługo. Ale czy napisze temat żeby każdy wiedział, że jestem super user i mam 1000 postów?! Niee...
Widziałeś żeby na innych forach coś takiego było?
Bo ja nie...
P.S. Bardziej się cieszę kiedy mam ~2,3 posta dziennie i w sumie 1000 niż ~4 posty dziennie i 1000...

Vanhelsen
17-10-2004, 13:44
że jestem super user i mam 1000 postów?! A czy ja się uważam za super usera bo mam 1k postów ??, Nie.

$corcerer
17-10-2004, 13:50
Wszystkich postów: 503 (postów dziennie: 1.29)

Rczej pisze od niechcenia, wole stać z tylu (szara eminencja=me ? :p)

MatKus
17-10-2004, 13:52
EDIT: Gdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??, (Tylko mi niemówcie, że byście wpadli w depresje...)Wszystkich postów: 1,429 (postów dziennie: 3.15)
Byłem pierwszym userem na tym forum, który przekroczył 1K postów.
Obecnie na forum jest 5 userów mających ponad 1000 postów. Fakt, 4 z nich t modki (no, właściwie to 3, bo ja to nie mod, tylko admin :p ), ale puki co nie przypominam sobie, by którykolwiek z nich chwalił się swoją ilością postów.

Gremlin 1,744
Dobo 1,633
MatKus 1,429
n3m3s!s 1,106
Wieszok 1,007

Vanhelsen
17-10-2004, 13:56
:/, niech któryś modek / admin zamknie temat, jeszcze jakieś "kłutnie" się pojawią...:confused:

Magus
17-10-2004, 16:07
:/, niech któryś modek / admin zamknie temat, jeszcze jakieś "kłutnie" się pojawią...:confused:Nie tak szybko! :PGdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??Powiem tak: Nie wiem ile mam postow i nie interesuje mnie to. Jestem na tym forum dla przyjemnosci (no i modowania) i to bynajmniej nie ilosc postow mnie cieszy. Najwieksza radoche sprawia mi czytanie debilnych wypowiedzi kretynow i gowniarzy. Sa tu nawet tacy, ktorych posty pare razy doprowadzily mnie do lez i to nie z rozpaczy (macha w strone Byśka :)).
@Wieszok
Nie zrozum mnie zle ale zwracanie takiej uwagi na posty podczas gdy nawet nie widac licznika jest niezbyt normalne. Zreszta dla mnie wogole zwracanie uwagi na posty (lub co gorasza nabijanie ich dla rangi) swiadczy o ......a zreszta zostawie to dla siebie. Domysl sie.

limenu
17-10-2004, 16:56
@Dr.Unknown

to ja napisałem :)
Jak niewiele moich wypowiedzi ta jest prosta, jasna i idealna.
A idealna czyli ruska
A ruska czuli "proste i działa"
chm... to już nie było zbyt mądre :P

@Topic
a co do moich postów to pisze niemalże tylko na forum grafik XD
huh... ale racja, zjechaliście go, chciał się tylko pochwalić a wy jesteście tacy "brutal" :P

jak tak patrze z boku to jedni są zdegustowani, obrzydzeni i załamani tym, ze to napisał, a inni piszą jak by zazdrościli. Heh... ale od czasu do czasu jest potrzebny ktoś, kto popełni jakąś klapę, aby inni mogli się rozładować. Trzeba było zamknąć ten topić póki jeszcze był czas :P

a moje zdanie jest takie...I po co się chwalisz :P

PS. napisałem jak to wygląda, a nie jacy jesteście, więc teraz się na mnie nie obraźcie

Dr.Unknown
17-10-2004, 17:03
@Dr.Unknown

to ja napisałem :)
Jak niewiele moich wypowiedzi ta jest prosta, jasna i idealna.
A idealna czyli ruska
A ruska czuli "proste i działa"
chm... to już nie było zbyt mądre :P

@Topic
a co do moich postów to pisze niemalże tylko na forum grafik XD
huh... ale racja, zjechaliście go, chciał się tylko pochwalić a wy jesteście tacy "brutal" :P

jak tak patrze z boku to jedni są zdegustowani, obrzydzeni i załamani tym, ze to napisał, a inni piszą jak by zazdrościli. Heh... ale od czasu do czasu jest potrzebny ktoś, kto popełni jakąś klapę, aby inni mogli się rozładować. Trzeba było zamknąć ten topić póki jeszcze był czas :P

a moje zdanie jest takie...I po co się chwalisz :P

PS. napisałem jak to wygląda, a nie jacy jesteście, więc teraz się na mnie nie
obraźcie
'Thy words are wise'...:P

]v[ichal
17-10-2004, 18:04
bo od paru dni jestem chory, matka mie niewypuszcza na dwór więc niemam co robić i tyle co siedze przed kompem to głównie na tym forum.
To zadne usprawiedliwienie
Następnym razem to nicniepowiem, o tym, że mam 2k lub wićej postów.
Nikt Cie nie zmusza

EDIT: Gdybyście to wy zdobyli te 1k postów niecieszilibyście się z tego ??, (Tylko mi niemówcie, że byście wpadli w depresje...)

Nie...nie patrze na ilość postów , tylko na sens..

@Wieszok
Nie mniej mi tego za złe, napisałem co myślałem...

Linek
17-10-2004, 20:08
A ja:

Wszystkich postów: 270 (postów dziennie: 0.76)

Jestem tu już trochę czasu (niedługo roczek) przeglądam to forum 2 razy dziennie, ale jak widzę, że w temacie nie mam nic ciekawego do napisania, nic nie wniosę to nie piszę. I nie zwracam uwagi na licznik, bo i po co?

Omega~
17-10-2004, 20:11
Moje zdanie? (Tak, tak śmiejscie się) :
Gratz Wieszok, bo to nie jest żadne przezwisko, obelga, tyranie, niemiła sugestia, gdy ktoś chwali się swym sukcesem.
Imho: Jest powód do zadowolenia bo został pierwszym Userem (elite) który napisal 1000 postów...

sesaj
17-10-2004, 21:38
Sprawdzalem ze 2 tyg Wieszoka profil i mial ok 800 postow...
Przypomina mi sie tutaj Jedi I Eerion...brak mi ich:baby:

Vanhelsen
17-10-2004, 22:27
Hmmm, 200 postów w 2tyg, dużo, ale co miałem robić ??, siedzieć na krześle i gapić się w okno ?? :P

Fakt, ostatnie 20+ postów może i było zdeka nabijaniem ale teraz raczej niebędzie nabijania, sprubuje się powstrzymać.

@]v[ichal: a z czego się usprawiedliwiam ?? i niemam ci tego zazłe, każdy może pisać co chce.

@Magus: niezwracam zbytniej uwagi na cudzą ilość postów, to ich sprawa ale jestem zadowolony, że mam te 1'000 postów na swojim koncie (Jeszcze się teraz dowiedziałem, że jako pierwsze user). To mnie motywuje, do pisania następnych postów. Ale jak już pisałem wyrzej, następne będą w lepszym stylu niż te. I nieodbierać tego zdania jako przejaw egoizmu:P

@MatKus: fakt, najwyraźniej nikt niechwalił się przekroczeniem tej granicy, ale zawsze musi być ktoś pierwszy, w tym przypadku wypadło to na mnie.

Hegemmon
18-10-2004, 09:50
Ekh.. Wieszok... popełniłeś błąd :P Jeśli się tym pochwaliłeś to znak, że ci na tym zalerzy i że lubisz mieć dużo postów a przez to modki będą cię mieć na oku ;) ja tam szperam po forum just 4fun ;) normalnie przejrzał bym już dawno cały dział Fake ale niestety te zdjęcia ładują mi się wieki ale kiedy usiądę przy kompie z lepszym łączem to wszystkie je obejrzę ^_^
Coja tu będę gadał ide pooglądać sobie grafiki bo te są małe i załadują mi się w rozsądnym czasie ;)

djkuter
18-10-2004, 15:29
ja tam przez pierwszy tydzień swego bytu na forum byłem "bnabijaczem" bo wtedy rangi a "przybysz", "uczeń", "żak" nie były dla mnie zbyt miłeA teraz:
Wszystkich postów: 222 (postów dziennie: 1.25)

cieszę się, że nie mam 500+ postów. Jak przychodziłem to MatKus mał ok. 600. więc "nabił" ok. 800 a ty?

Shanhaevel
18-10-2004, 15:36
A niech się chwali... bo komu to wadzi? Następnym razem nie chwal się ilością postów, bo ludzie mogą o tobie coś złęgo pomyśleć. B)

Dan the Automator
18-10-2004, 16:19
...z tego powodu wnoszę o CAŁKOWITE usunięcie licznika postów, właśnie z profilu. Niektóre osoby ciąggle chyba nie rozumieją...

Kto jest ZA?

Dwimenor
18-10-2004, 16:42
Ja, a ten post jest taki dłógi, żey było ponad 10 znaków.
Wiem, że to pytanie retoryczne, ale mam nadzieje, że ktoś przeczyta ten biały przypis i się domyśli reszty.

Rupevef of Hiberna
18-10-2004, 16:53
Ja moze za 2 lata bede miec 1k postow

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzo von Krenzel
18-10-2004, 16:53
...z tego powodu wnoszę o CAŁKOWITE usunięcie licznika postów, właśnie z profilu. Niektóre osoby ciąggle chyba nie rozumieją...

Kto jest ZA?Troszkę nie rozumiem...
Po co?
Macie (mods) do dyspozycji 10 poziomów ostrzeżeń. Możecie banować.
Więc jeśli ktoś z moderatorów zauważy nabijanie postów nie może adekwatnie ukarać użytkownika? Czy musicie zawsze iśc na rękę użytkownikom? Bo mi się wydaje, że usunięcie licznika postów z profilu świadczy o słabości moderatorów na tym forum. Mam wrażenie, że zwykli użytkownicy ~dyktują modom i adminowi co mają robić.
Konkludując nie mam zdania. Ale radzę się dobrze zastanowić przed podjęciem tej decyzji.
Mam nadzieję, że niektórzy zrozumieją co mam na myśli...

Dan the Automator
18-10-2004, 17:04
Troszkę nie rozumiem...
Po co?
Więc jeśli ktoś z moderatorów zauważy nabijanie postów nie może adekwatnie ukarać użytkownika? Czy musicie zawsze iśc na rękę użytkownikom? Bo mi się wydaje, że usunięcie licznika postów z profilu świadczy o słabości moderatorów na tym forum. Mam wrażenie, że zwykli użytkownicy ~dyktują modom i adminowi co mają robić.
Konkludując nie mam zdania. Ale radzę się dobrze zastanowić przed podjęciem tej decyzji.
By zabić zalążek czegoś, co MOŻE (aczkolwiek niemusi) powodować rywalizację. Lepiej zapobiegać niż leczyc (czy coś takiego)
Pozatym po cholere ten licznik w profilu?

Tiligus
18-10-2004, 17:24
Wszystkich postów: 80 (postów dziennie: 0.34)
Data dołączenia: 23-02-2004

Jak będe miał 100 będe mógł założyć temat?

Pochwa(ciach!)...lić się zawsze można:) tyle, że ilośc postów o niczym nie świadczy Co nie? Huh?

Może o tym jakim zaawansowanym userem jestes?
Może o tym jak dużo pomagasz innym?
Może o tym jak wiele rzeczy wniosłeś do forum?

Tak o niczym:)

"...z tego powodu wnoszę o CAŁKOWITE usunięcie licznika postów, właśnie z profilu. Niektóre osoby ciąggle chyba nie rozumieją...

Kto jest ZA?"
JAAAAAAAAA~

Vanhelsen
18-10-2004, 18:04
Pochwa(ciach!)...lić się zawsze można:) tyle, że ilośc postów o niczym nie świadczy Co nie? Huh?

Może o tym jakim zaawansowanym userem jestes?
Może o tym jak dużo pomagasz innym?
Może o tym jak wiele rzeczy wniosłeś do forum?

Tak o niczym:)A czy ja mówie, że jestem super zaawansowany user, strasznie pomagam innym (troche pomagam, tak jak każdy) i że wiele wzniosłem do tematu ?? (może coś tam wniosłem, ale nie mi to oceniać)
Wiem, że posty o niczym nieświadczą, że taksamo sensownie może pisać ktoś kto ma 20 postów i ktoś kto ma 200.

Ernoth
18-10-2004, 20:26
A czy ja mówie, że jestem super zaawansowany user, strasznie pomagam innym (troche pomagam, tak jak każdy) i że wiele wzniosłem do tematu ?? (może coś tam wniosłem, ale nie mi to oceniać)
To po jajo zakłądasz takie tematY?
A gdy zczaiłeś że wpadłeś chcaiłes szybko zamknąć go - myśl zanim coś zrobisz

Vanhelsen
18-10-2004, 20:40
To po jajo zakłądasz takie tematY?
A gdy zczaiłeś że wpadłeś chcaiłes szybko zamknąć go - myśl zanim coś zrobiszSorka, to, że załorzyłem taki temat nieznaczy, że uważam się za super-mega usera. A temat chciałem zamknąć niedlatego, że "wpadłem" ale dlatego, by niestwarzać powodów do kłutni...

Dr.Unknown
18-10-2004, 20:44
Albo przekształcamy ten temat na 'co zrobić z licznikiem postów', a jak nie to w sumnie nie widze powodu, aby nie zamknąć temet(można tu nabijać łatwo posty:D:D:D:D:D:D)

Ernoth
18-10-2004, 20:49
Sorka, to, że załorzyłem taki temat nieznaczy, że uważam się za super-mega usera. A temat chciałem zamknąć niedlatego, że "wpadłem" ale dlatego, by niestwarzać powodów do kłutni...
Ale po co w ogole ten temat zakładałeś?

Dr.Unknown
18-10-2004, 20:53
Ale po co w ogole ten temat zakładałeś?Bez przesady, rzecz ludzka-chciał się pochwalić, i chwała mu(jak już ktoś powiedział)gdyż dał przestroge dla innych, uczmy się na błędach.

Omega~
18-10-2004, 20:53
Troszkę nie rozumiem...
Po co?

Jest takie coś jak demokracja, władza ludu. Jak w polityce, biznesie i normalnym życiu przedstawiciele nie mają dużo do gadania, większość zalerzy od większości. Zacytuje słowa mego świętej pamięci dzidka:

Zrób to czego chcą a i tak cię zabiją...

Shardzik
18-05-2005, 20:49
Jestem na tym forum PARĘ długich miechów i co zauważyłem?
-Ilość postów się nei liczy...
W ogóle nic się nie liczy... mało kto mnie tu zna... nawet czuje się z tym dobrze, ale...smutno mi że to forum straciło swój dawny klimat do reszty, nastała era ~10 letnich noobów z błędami ortograficznymi, chamstwem, to po prostu tragedia...
Moje te ~300 postów trzyma się w granicach rozsądku, i staram się pisać do rzeczy, fakt - czasem wyjdzie coś złego, i wtedy nópki się zlecą, i...
"ty nupje błend srobiłeź, mi rulez foraver!"
Ale warto tu zostać, chociaż dla tych co zostali...

Adaras
18-05-2005, 20:53
Usunąć całkowicie? Hm. Z jednej strony dobrze, bo nadal powoduje to pseudo "rywalizację", ale zwykle jest to ukrywane i występuje tylko u niewielkiej grupy użyszkodników (oby :P) IMO nie ma sensu.

Ja mam to swoje xxx postow i sprawdzam tylko z ciekawosci ;|

Gunir
18-05-2005, 20:58
Ja moze w ramach tematu, polowa celu juz nadchodzi!

Vanhelsen
18-05-2005, 21:00
Oh Mein Gott!!! Archeolog się znalazł na forum...