Pokaż pełną wersje : Pacc
papik1992
18-08-2007, 23:59
Ej tak szczerze.
Czy opyla sie po update kupowac pacca na 42 sorca?
;P
Capality
19-08-2007, 00:07
Zawsze się opłaca:
-Nowe expowiska
-Nowe czary
-Aż tak mocno nie udupili magów więc nie musisz narzekać
papik1992
19-08-2007, 00:21
wiem ze az tak nie udupili ale i tak udupili. Pallkowie i knighci jak by nie patrzec maja lepiej ale nie zamierzam grac od nowa.
Po prostu myslalem zeby przeczekac te zle czasy dla sorca :P z faccem. A wydaje mi sie ze w zime cipy cos zmienia z sorcem i oby nie na gorsze :P dla tego gram nim dalej albo boje sie ze kupie pacc'a i mi sie nie przyda i ze np latwo padne ;)
;( Szedłem z barbarzyńców (mały hunt) i znienacka wpada pephy i zaczyna mnie bić. uderzył mnie z ue napisałem mu stop a on na to ze bym dal mu bohy powiedziałem ok.zwlekałem z oddaniem bohów to on się manasował i znowu uderzył z ue. To ja mu je dałem aby uniknąć śmierci z ręki red skoola. podczas gdy on mnie bił zużyłem na zapobiegniecie śmierci 4 uhy. nie wiem jak mogę odzyskać utraconego itema pomocy!!!! Szalony Królik z Obsidii!!!!
Capality
19-08-2007, 00:46
Hmm, to poczekaj do października/listopada i wtedy kup, to wtedy na Up Date masz trochę czasu xD
EDIT:
@UP:
Za ile postać kupiłeś??
Ja mam 42 ms i nie żałuję, że PACC kupiłem.
King Mati
19-08-2007, 02:15
nie opłaca sie wyjdź i nie wracaj...
a tak na serio sam najlepiej powinieneś wiedzieć czy ci sie opłaca i masz pełno poradników jak expic na pacc arena
--Cienius--
19-08-2007, 09:54
Jak chcesz fast rozwinac chara to kup pacc a z nastepnym poczekaj do grudnia :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.