zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cooper Key 4502

Tevah
19-08-2007, 03:05
Witam wszystkich. Czy ktoś wie jak zdobyć Cooper Key 4502 ? Chodzi mi o klucz, dzięki któremu można otworzyć drzwi do małego pomieszczenia z minosami w podziemiach Senji. Mam już klucz 4501 do drzwi z mino magiem, więc uprzedzam, że nie o to mi chodzi. Próbowałem znaleźć odpowiedź na mój problem, ale jak widać bezskutecznie. Liczę, że tu mi ktoś pomoże. Z góry dziękuję. :p

Irkar
19-08-2007, 09:14
In a treasure chest behind a Minotaur Mage in a spiral cave below the Ice Islands.

zrób coś od siebie i chociaż przetłumacz sobie sam

Ahriman
19-08-2007, 15:37
A jesli tyle nie umiesz.... http://www.translate.pl/

Hubertoo
21-04-2008, 14:49
wkurzajace sa takei posty "zrob sobie sam czy cos", po to ktos sie pyta na forum ,zeby otrzymac gotowa odpowiedz, takze jak macie glupie komentarze swoej psiac i wam temat nei odpowiada to nikt nei kaze wam tu zamieszczac swoich zalosnych postow i wogole jakiegos kpienie z jezykosnawstwa graczy. Jezeli ktos wie jak zdobyc ten klucz to neich porpsotu zamiesci link albo sposob zdobycia z mapami to wteyd to bedzie barziej pozyteczne niz jakeis za przeproszeniem "pier*lenie" kotka za pomaca mlotka.

Tyle odemnie...

pozdro

Snick
21-04-2008, 15:06
@UP

A, mnie wkurzają tacy Archeologowie jak ty. X(

Szymi_11
21-04-2008, 17:59
A czy mogłbym się Ciebie spytać jak zdobyłeś pierwszy klucz bo od paru dni szukam informacji.