PDA

Pokaż pełną wersje : Duke Nukem Forever - Co o tym sadzicie?

TaH
19-08-2007, 22:00
Miał być 6 lat temu :/ Jak sadzicie, czy sa jeszcze jakies szanse na jego wydanie? Wg mnie autorzy zaprzepascili sobie szanse nie wydajac gry w 2k1 roku :/ Wtedy bylby to hit, choc niewiadomo co zmienilo sie przez 6 lat :P No coz: "hail to the king!"

tutaj macie filmik z roku 2k1 :
http://www.youtube.com/watch?v=iPX_y7wP_ko http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
a tutaj z 3 czesc (prosze nie plakac! domyslam sie, ze sporo osob spedzilo przy tym tytule czesc dziecinstwa wraz z kolegami zmagajac sie z kosmitami ! )
http://www.youtube.com/watch?v=H6JcZv3wPuU http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
Ahhh te chwile spedzone przy Ksieciu :)

Str4t0s
19-08-2007, 22:07
To były czasy z księciem... nadal mam go na dysku. Podobno ma wyjść nie długo bo już prey wyszedł.
I nie 6 lat temu. dłużej.

TaH
19-08-2007, 22:10
Mial wyjsc w 2001 roku :) Wiec gadanie ze wyjdzie nie dlugo nikogo nie przekona :D:D Opisujcie swoje pierwsze chwile z ta gra :P
Pamietam jak z bratem najpierw gralismy na demku, hehe schody zaczynaly sie w tym kanionie czy czyms takim (ostatnia misja episod 1).

Yoh Asakura
19-08-2007, 22:37
Na Stalkera też trochę czekaliśmy (IMO nie udana gra. Tak nudnego FPSa dawno nie widziałem). O Preyu też mówiło się "God, we pray about Prey"(i warto było się modlić ;) ) a jednak wyszedł. Więc może na DNF też kiedyś przyjdzie czas. Tja, kiedyś...

Vanhelsen
20-08-2007, 00:15
IMO nie udana gra. Tak nudnego FPSa dawno nie widziałem1)! Nie chcę kolejnego flamewara
2) no, widzę że znów mamy całkiem odmienne gusta :) Dla Mnie(!!!) Stalker był jednym z najbardziej klimatycznych FPSów.

A co do tematu, to ja wolę grę z dużym poślizgiem ale wydaną w porządnej wersji niż grę w terminie z 500mb patchem po 2 miesiącach...

Qras
20-08-2007, 00:35
Ja w stalkera do teraz gram a Duke dla mnie byl i jest niczym.

Meryba
20-08-2007, 00:45
Po tym trailerze to by wyglądał jak half life 1 nie ma co gadać, że wyjdzie bo są małe szanse.

Vanhelsen
20-08-2007, 01:07
Po tym trailerze to by wyglądał jak half life 1 nie ma co gadać, że wyjdzie bo są małe szanse.trailer jest sprzed 6 lat, z tego co wiem, gra posiada już całkowicie nowy silnik graficzny więc nadal szanse są
A jak już mam szukać gry do "młucenia" to Painkiller wymiata i tyle ;]

Tuba^^
20-08-2007, 01:18
Jak w ogole mozna grac w gry offline ?
przeciez to idzie sie zanudzic ;-s

Shanhaevel
20-08-2007, 01:23
Ktoś jeszcze na to czeka, nie wierzę po prostu.

Nie wyjdzie, a jeśli wyjdzie (/me powstrzymuje chichot), to będzie crapem.

Chociaż mogę się mylić; na Preya czekaliśmy jeszcze dłużej i wyszedł, ba, to świetny shooter.

a co sadzicie o sytuacji gospodarczej i ekonomicznej Zimbabwe? -.-"

@topic
DNF wyjdzie ale bedzie niewypalem. "that's the prophecy"

TaH
20-08-2007, 08:17
http://duke.gry-online.pl/decoration/gama_duke.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
To jest screen z DNF (2007r), autorzy potwierdzili jego autentycznosc ;)
Hehehhe jak mozna mowic ze Dn jest niczym :/ Taka ciekawostka: dn byl pierwsza gra, w ktorej kule wystrzelone np. w sciane nie wsiakaly w nia :)
@wieszok
Duzym poslizgiem? wg mnie to jest gigantyczny poslizg ! :D 6 lat, a w sumie 11 od premiery dn 3d :)
No i prosze nie sugerowac sie tym trailerem, jezeli gra wyszlaby w roku 2001 to bylby to hit, jezeli wyszlaby w tym roku, z grafika taka jaka przedstawia film, to wtedy mozna mowic o niewypale :)

Kele
20-08-2007, 12:02
Obstawiamy co wcześniej wyjdzie, Fallout 3 czy DNF? :)

Lasooch
20-08-2007, 12:13
Kele, za Fallouta 3 ktoś się wziął, więc więcej sensu miałby zakład, czy pierwszy będzie DNF czy Fallout 8.

Fiszbin
20-08-2007, 12:26
Pamiętam jak jeszcze byłem w przedszkolu i pewnego dnia tata przyniósł do domu nową grę. To był właśnie Djuk! Na początku bałem się sam grać i tylko patrzyłem jak ojciec gra (swoją drogą przechodził całą grę :P). Później jakoś pokonałem strach przed okropnymi potworami i zacząłem sam grać! Grałem na kodach, ale i tak miałem dużo zabawy. Nie należę do osób które wyczekują nowego Księcia, ale jeżeli wyjdzie, to chętnie go sprawdzę.

Thero
20-08-2007, 12:41
(prosze nie plakac! domyslam sie, ze sporo osob spedzilo przy tym tytule czesc dziecinstwa wraz z kolegami zmagajac sie z kosmitami ! )
Zbieg okoliczności. Ostatni raz w DN3D grałem wczoraj ;p. Co prawda na high-resolution-packu i nowych misjach, ale wciąż czuć, że to "stary", dobry Duke.

Yoh Asakura
20-08-2007, 13:25
1)! Nie chcę kolejnego flamewara
2) no, widzę że znów mamy całkiem odmienne gusta :) Dla Mnie(!!!) Stalker był jednym z najbardziej klimatycznych FPSów.

Ja też nie, ale dla mnie Stalker to nuda. Gdyby była możliwość poruszania się pojazdami - wtedy Stalker byłby rewelacją, a tak jest nudnym FPSem bo większość czasu spędza się na dojściu z pkt. x do pkt. y.

Shanhaevel
20-08-2007, 13:39

Za Fallouta 3 wzięła się Bethesda (twórcy serii The Elder Scrolls), co grze bardzo dobrze wróży.

Kele
20-08-2007, 13:55
Za Fallouta 3 wzięła się Bethesda (twórcy serii The Elder Scrolls), co grze bardzo dobrze wróży.
Wiem kto się wziął za Fallouta 3, ale boję się, że go spieprzą na całej linii.

Yoh Asakura
20-08-2007, 14:01
TES: Fallout ? Dziękuje, postoje, Bethesda sprofanuje tak świetną grę...

Dwimenor
20-08-2007, 14:44
Kiedyś ludzie obstawiali:
Co wyjdzie wcześniej: Starcraft II czy DNF

Wiemy jak się to skończyło ^.^

TaH
20-08-2007, 17:34
Hehehhe to mozna tez obstawiac
dnf czy d3 :)
22 lipca w lipsku podczas targow gier, blizzard oglosi swoj 3 TAJEMNICZY PROJEKT :D Oczywisice trzymam kciuki, iz bedzie to d3 :) Jako fanatyk wyczekuj z niecierpliwoscia :) Jednakze czym bedzie d3 bez Billa Ropera, ktory odlaczyl sie od Blizzarda i tworzy byc moze rywala WOW'a pt. HellGate Longon (premiera juz w listopadzie!) - automatycznie generowana mapa, identycznie jak w dia :) Akcja toczy sie w 2038 roku, zombiaki i inne paskudztwa przeciw nowoczesnej technologii :D No i przede wszystkim wspanialy klimat!!
Jezeli d3 to nie jest tajemny projekt blizzarda, lecz inna gra to zostalo mi czekac jedynie na Hellgate London !

Str4t0s
20-08-2007, 17:45
Kiedyś ludzie obstawiali:
Co wyjdzie wcześniej: Starcraft II czy DNF

Wiemy jak się to skończyło ^.^
Wyjdzie starcraft II? starcraft II ma wyjść 28 marca 2008 roku (10 rocznica starcrafta) ale mam nadzieje że DNF kiedyś wyjdzie.

Taki jestes madry to powiedz jaka firma nie sprofanuje tej swietnej gry? Moze "Twoj Stary Company" ?

Hehehhe to mozna tez obstawiac
dnf czy d3 :)
22 lipca w lipsku podczas targow gier, blizzard oglosi swoj 3 TAJEMNICZY PROJEKT :D Oczywisice trzymam kciuki, iz bedzie to d3 :) Jako fanatyk wyczekuj z niecierpliwoscia :) Jednakze czym bedzie d3 bez Billa Ropera, ktory odlaczyl sie od Blizzarda i tworzy byc moze rywala WOW'a pt. HellGate Longon (premiera juz w listopadzie!) - automatycznie generowana mapa, identycznie jak w dia :) Akcja toczy sie w 2038 roku, zombiaki i inne paskudztwa przeciw nowoczesnej technologii :D No i przede wszystkim wspanialy klimat!!
Jezeli d3 to nie jest tajemny projekt blizzarda, lecz inna gra to zostalo mi czekac jedynie na Hellgate London !

Czy to ja mam dziwne informacje czy to sie nie okazalo ze tajemniczy projekt to Starcraft 2?

TaH
21-08-2007, 08:30
up
byly 3 projekty
sc2,wow i jeden tajemniczy !! :D
Jako ciekawsotke powiem, iz prawdopodobnie diablo bylo juz na ukonczeniu kiedy tworcy uznali, ze jest zbyt kieepskie i zaczeli od nowa, tak ja kto ma w przypadku dnf :P

Shanhaevel
21-08-2007, 10:43

Black Isle nie żyje, pogódź się z tym! :P

W sumie poza Bethesdą, nadawaliby się tylko ludzie z Obsidian Entertainment (czyli właściwie dawne BI), imo.

Lasooch
21-08-2007, 11:47

Nie wiem jak wam, ale mi ciężko się z tym pogodzić :'(

Osobiście Morrowinda lubię, w inne części TES nie grałem, ale oczywiste jest, że Fallout 3 tego klimatu mieć nie będzie. Nie ma to jak rozdzielczość 640x480 (czy 800x600? Nie pamiętam) i granie na komputerze 100 MHz i 16 RAMu - cięło jak cholera (w dwójce, jedynka prawie śmigała) i przejście przez 1 dzielnice miasta trwało 5-15 minut (samo przejście!), ale i tak nie mogłem oderwać się od kompa <3

Yoh Asakura
21-08-2007, 16:08

W sumie poza Bethesdą, nadawaliby się tylko ludzie z Obsidian Entertainment (czyli właściwie dawne BI), imo.
Albo Bioware. IMO lepiej KotOR niż TES...

Descartes
21-08-2007, 20:57
Cóż, na Preya też długo czekaliśmy i gra okazała się całkiem niezła. Z DNF jest ten problem, że z grą wiązały się ogromne oczekiwania i cokolwiek by nie było, i tak pewnie będzie spory zawód. Książe umarł.

Zresztą, nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę - o ile kiedyś każdy marzył o wcieleniu się w aroganckiego mięśniaka w okularkach, to na dzisiejsze czasy wizerunek Duke'a jest trochę... crapiaty.

raven
22-08-2007, 15:55
@up

za to Rayman wymiata, nie? :S