Pokaż pełną wersje : Jako potwor najlepszy na lootbaga?
BlueSky92
19-08-2007, 22:39
Mam pytanie, jestem po hacku i niewiem gdzie najlepiej zarobic (chodzi mi o lootbaga).
Narazie próbowałem na Minosach obok Kazz i niebyło tak źle ale chce się dowiedziec czy jest jakieś miejsce gdzie zarobie więcej.
Chodzi mi o miejsce zeby wcale niezchodzily MF/UH lub w minimalnych ilosciach.
Lvl 63, skile 77/72, eq G-hally, Cruz Helm, Noble Armor, K-legi
Proszę o konkretne miejsca, najlepiej w poblizu skrzynek (mam wykonanego postmana).
Zeby niebylo szukalem ale nieznalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi.
jestem po hacku
Na moje oko to tY kupiłeś postać bez eq.
Nie wierzę, żebyś wbił 63 lvl (~3,5 mln expa) i nie kojarzył w ogóle potworów/miejsc.
Kup poradnik na Allegro.
widać na oko że ma bogatego tatuśia który kupił mu postać za 150 zł na oko zmieniłeś passy i emaila nie masz rec keya i gostek ci zabrał eq i nie wiesz na czym robić loot bagi -.-
Kup.Se.Musk
20-08-2007, 00:33
Nie znacie gościa, to nie oceniajcie go. W dodatku skąd możecie wiedzieć czy ma postać z Allegro? Jeżeli ma to jego sprawa i nie powinno Was to obchodzić.
@Topic
Co tu dużo mówić. Jasne, że Mintwallin.
Czarny ork
20-08-2007, 01:50
znajdź se jakieś demony gdzie jest blisko skrzynka i wysyłaj to co zlocisz do dp, jakies 30-40k/h i w miare loot np.: mpa(4,6k w sklepie), gsy(18k u djina),jak dobrze ci pójcie to się za manaski i hmmy się zwróci.
Beretton
20-08-2007, 02:01
elf fortress
znajdź se jakieś demony gdzie jest blisko skrzynka i wysyłaj to co zlocisz do dp, jakies 30-40k/h i w miare loot np.: mpa(4,6k w sklepie), gsy(18k u djina),jak dobrze ci pójcie to się za manaski i hmmy się zwróci.
OMG co za koles GS u djina 17k kusztuje widac ze sie nie znasz
@ topic
Mintwallin:)
Rafciopogromca
20-08-2007, 10:24
Według mnie najlepszym rozwiązaniem będą guardy.
Dla ciebie to niebędzi trudne na tych skilach i jak troche posiedzisz to napewno cos z tam tąd wyniesiesz.
Ja troche zarobiłem na beholderach ale to juz byl kompletny fart...
Depeszowiec92
20-08-2007, 11:41
Możesz polatać troche na mint, guardach. Btw. hail allegro ^^
BlueSky92
20-08-2007, 17:22
Niestety was zalamie ale niestety niekupilem postaci, poprostu chcialem sie dowiedziec gdzie wiecej zarobie... bo niestety niemam czasu zeby biegac po mapie i sprawdzac gdzie najwiecej...
@up mowiacy o Allegro.pl
On prosil o rade w sprawie lootbaga i zarabiania wiec o co wam chodzi? Noł ofens ale gowno was obchodzi czy kupil czy nie.
@topic
Bezapelacyjnie wygrywa Mintwallin.
Z innych expowisk to guardy, przynosza dobre zyski ale musialbys miec lepsze eq troszke zeby Cie mocno nie bily.
Elf fortress tez moze byc, ale mimo wszystko mint, mint i jeszcze raz mint :)
Mintwallin - kopalnia zlota. :)
olimpijski
20-08-2007, 18:37
mint ale beda schodzily mf, i czasem jak trafisz na full resp to i uh zejdzie ;)
Niestety was zalamie ale niestety niekupilem postaci, poprostu chcialem sie dowiedziec gdzie wiecej zarobie... bo niestety niemam czasu zeby biegac po mapie i sprawdzac gdzie najwiecej...
Powtórzenia ftw1111
Poza tym nie musisz biegać i sprawdzać, po prostu nie wierzę, że wbiłeś taki lvl nie zapoznając się mniej-więcej z Tibią.
Mój najwyższy lvl to 57, a sam potrafię sobie dobrać miejsce do expa/zarabiania, zarówno na PACCu, jak i na FACCu (aczkolwiek tu o nie ciężko).
@up mowiacy o Allegro.pl
On prosil o rade w sprawie lootbaga i zarabiania wiec o co wam chodzi? Noł ofens ale gowno was obchodzi czy kupil czy nie.
Obchodzi. Bo to, że jest bogaty w RL, ew. ma koffaną mamusię co kasą rzuca, nie powinno dawać mu nieuczciwej przewagi w grze.
LadyMonica
20-08-2007, 19:09
hmmm a nie lepiej frosty ?:d
felek_xD
20-08-2007, 19:29
hmmm a nie lepiej frosty ?:d
yyy czy ja dobrze rozumiem ze chodzi ci o frost dragi :S?
bo jak tak to nc
paluch89
20-08-2007, 21:28
Mino city lub mino tower na darashi.
I nie róbcie offtopu skąd ma postać bo to jego sprawa, nie nasza.
Powiedź mi jak długo grałeś w tibie albo raczej w OTS? I weź skasuj ten cholerny level 666, skille 666 i tak samo nick w profilu....
Nie znacie gościa, to nie oceniajcie go. W dodatku skąd możecie wiedzieć czy ma postać z Allegro? Jeżeli ma to jego sprawa i nie powinno Was to obchodzić.
Mądrze mówisz.
Mintwallin, Kazordoon i tam zrobić małe porządki z dwarfami, jeśli masz pacc to do Darashii na mino, rotwormy na Darashii lub w Edron a jeśli ryzyko to twoje drugie imię radzę iść na Kongry i Beholder chociaż co ja mówię nie są takie mocne. Chcesz ryzyko? Idź na dragi ale nie polecam z takim EQ. Miłego expienia i jak najwyższego poziomu.B)
~~AnpeR~~
25-08-2007, 15:01
Boze co za dzieci... kazdy z was musi napisac "Hail allegro" ? omg... Moze nie gral jeszcze po update i nie zna nowych mozliwosci? Moze nie mial facc chara na tym lvl?
@topic
elfy zdecydowanie, zawsze wolne, a jak ci sie uda to i zlapiesz resp arcanow :)
a co mint... to moze i jest to kopalnia zlota... ale co to za kopalnia gdy musisz czekac caly dzien w kolejce :> ?
mozesz jeszcze sprobowac senje.
mozesz jeszcze sprobowac senje.
Senja odpada. Male sa te respy minosow i od okolo 30-40 lvla nie oplaca sie tam chodzic. A co bys powiedzial na dwarfy guardy?
Ancient900
25-08-2007, 16:13
mint~
btw. hail allegro o/
@up
Hail Noob -.-
@topic
Mintwallin, DC, ELf fortress
Wyciszony
26-08-2007, 00:01
Przyjdź tuż po rescie servera (lub nawet trochę przed) do Mintwallin i zacznij lootbagować. Dobry exp i duża kasa.
Najlepsze sa minioski to proste, a jak idziesz do mint~ to wez obsiadan knife ;)
BlueSky92
26-08-2007, 11:06
Dzieki za all odpowiedzi ^^ byłem na guardach, mintw i DC.
I okazało się ze jak wiekszosc mowila na mintw wyciaga sie najwiecej loota/h i exp tez zly niejest :) na bp mf-ow wychodzi okolo 8k gp z loota :)
Wszyscy co pisze ,,Allegro'' to jakis ku**a de*ile -.- koles prosi was o rade a nie o wypisanie co 2 post allegro.Moze expil caly czas na rotach :D Nie wierzycie? A jakos na rooku bieganie sobie 60+ lvl i najsilniejszym potworem jest rotworm...Idz sobie expic na Darc Cathedre :) bardzo dobry exp i 0 waste,tylko nie zlaz nizej na dark monki,witche itp bo tam waaste! i elf fortes tez radze :) expij na wiezy ... wyczyszczenei calej to max 3/4 uh :) zeby bez waste bylo to nie zabijaj dragow tylko arcany+scouty ;D co 1h pewnie z 1 holy orchid wypadnie ktore u ludzi chodzi po 3k+ w jeden dzien mozesz sie dorobic nawet po 10k+ :) i nie uhy tylko manasy,cwiczysz mlev i mniejsze waste :P !! co do mintwalin to nigdy tam nie expilem wiecej niz 10 min ;d a mam 72 lvl ... od 15-55 lv expilem na Darc Cathedra !! i jakos zyje ;] potem od 55-65 elf fortes i od 65+ only dragi ;) Zamierzam expic na nich do 100+ ^^ a potem sie zobaczy ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.