zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jako potwor najlepszy na lootbaga?

BlueSky92
19-08-2007, 22:39
Mam pytanie, jestem po hacku i niewiem gdzie najlepiej zarobic (chodzi mi o lootbaga).
Narazie próbowałem na Minosach obok Kazz i niebyło tak źle ale chce się dowiedziec czy jest jakieś miejsce gdzie zarobie więcej.
Chodzi mi o miejsce zeby wcale niezchodzily MF/UH lub w minimalnych ilosciach.

Lvl 63, skile 77/72, eq G-hally, Cruz Helm, Noble Armor, K-legi

Proszę o konkretne miejsca, najlepiej w poblizu skrzynek (mam wykonanego postmana).

Zeby niebylo szukalem ale nieznalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi.

Lasooch
19-08-2007, 22:52
jestem po hacku

Na moje oko to tY kupiłeś postać bez eq.

Nie wierzę, żebyś wbił 63 lvl (~3,5 mln expa) i nie kojarzył w ogóle potworów/miejsc.

Kup poradnik na Allegro.

Ujo
19-08-2007, 23:03
widać na oko że ma bogatego tatuśia który kupił mu postać za 150 zł na oko zmieniłeś passy i emaila nie masz rec keya i gostek ci zabrał eq i nie wiesz na czym robić loot bagi -.-

Zozol
19-08-2007, 23:14
Mintwallin

Kup.Se.Musk
20-08-2007, 00:33
Nie znacie gościa, to nie oceniajcie go. W dodatku skąd możecie wiedzieć czy ma postać z Allegro? Jeżeli ma to jego sprawa i nie powinno Was to obchodzić.

@Topic

Co tu dużo mówić. Jasne, że Mintwallin.

Czarny ork
20-08-2007, 01:50
znajdź se jakieś demony gdzie jest blisko skrzynka i wysyłaj to co zlocisz do dp, jakies 30-40k/h i w miare loot np.: mpa(4,6k w sklepie), gsy(18k u djina),jak dobrze ci pójcie to się za manaski i hmmy się zwróci.

Beretton
20-08-2007, 02:01
elf fortress

Freddd
20-08-2007, 10:20
znajdź se jakieś demony gdzie jest blisko skrzynka i wysyłaj to co zlocisz do dp, jakies 30-40k/h i w miare loot np.: mpa(4,6k w sklepie), gsy(18k u djina),jak dobrze ci pójcie to się za manaski i hmmy się zwróci.

OMG co za koles GS u djina 17k kusztuje widac ze sie nie znasz
@ topic
Mintwallin:)

Rafciopogromca
20-08-2007, 10:24
Według mnie najlepszym rozwiązaniem będą guardy.
Dla ciebie to niebędzi trudne na tych skilach i jak troche posiedzisz to napewno cos z tam tąd wyniesiesz.
Ja troche zarobiłem na beholderach ale to juz byl kompletny fart...

Depeszowiec92
20-08-2007, 11:41
Możesz polatać troche na mint, guardach. Btw. hail allegro ^^

BlueSky92
20-08-2007, 17:22
Niestety was zalamie ale niestety niekupilem postaci, poprostu chcialem sie dowiedziec gdzie wiecej zarobie... bo niestety niemam czasu zeby biegac po mapie i sprawdzac gdzie najwiecej...

Vein
20-08-2007, 17:54
@up mowiacy o Allegro.pl
On prosil o rade w sprawie lootbaga i zarabiania wiec o co wam chodzi? Noł ofens ale gowno was obchodzi czy kupil czy nie.

@topic
Bezapelacyjnie wygrywa Mintwallin.
Z innych expowisk to guardy, przynosza dobre zyski ale musialbys miec lepsze eq troszke zeby Cie mocno nie bily.
Elf fortress tez moze byc, ale mimo wszystko mint, mint i jeszcze raz mint :)
Mintwallin - kopalnia zlota. :)

olimpijski
20-08-2007, 18:37
mint ale beda schodzily mf, i czasem jak trafisz na full resp to i uh zejdzie ;)

Lasooch
20-08-2007, 19:03
Niestety was zalamie ale niestety niekupilem postaci, poprostu chcialem sie dowiedziec gdzie wiecej zarobie... bo niestety niemam czasu zeby biegac po mapie i sprawdzac gdzie najwiecej...

Powtórzenia ftw1111

Poza tym nie musisz biegać i sprawdzać, po prostu nie wierzę, że wbiłeś taki lvl nie zapoznając się mniej-więcej z Tibią.

Mój najwyższy lvl to 57, a sam potrafię sobie dobrać miejsce do expa/zarabiania, zarówno na PACCu, jak i na FACCu (aczkolwiek tu o nie ciężko).

@up mowiacy o Allegro.pl
On prosil o rade w sprawie lootbaga i zarabiania wiec o co wam chodzi? Noł ofens ale gowno was obchodzi czy kupil czy nie.

Obchodzi. Bo to, że jest bogaty w RL, ew. ma koffaną mamusię co kasą rzuca, nie powinno dawać mu nieuczciwej przewagi w grze.

LadyMonica
20-08-2007, 19:09
hmmm a nie lepiej frosty ?:d

felek_xD
20-08-2007, 19:29
hmmm a nie lepiej frosty ?:d

yyy czy ja dobrze rozumiem ze chodzi ci o frost dragi :S?
bo jak tak to nc

paluch89
20-08-2007, 21:28
Mino city lub mino tower na darashi.

I nie róbcie offtopu skąd ma postać bo to jego sprawa, nie nasza.

Omernon
20-08-2007, 21:52

Powiedź mi jak długo grałeś w tibie albo raczej w OTS? I weź skasuj ten cholerny level 666, skille 666 i tak samo nick w profilu....

Nie znacie gościa, to nie oceniajcie go. W dodatku skąd możecie wiedzieć czy ma postać z Allegro? Jeżeli ma to jego sprawa i nie powinno Was to obchodzić.

Mądrze mówisz.

Mintwallin, Kazordoon i tam zrobić małe porządki z dwarfami, jeśli masz pacc to do Darashii na mino, rotwormy na Darashii lub w Edron a jeśli ryzyko to twoje drugie imię radzę iść na Kongry i Beholder chociaż co ja mówię nie są takie mocne. Chcesz ryzyko? Idź na dragi ale nie polecam z takim EQ. Miłego expienia i jak najwyższego poziomu.B)

~~AnpeR~~
25-08-2007, 15:01
Boze co za dzieci... kazdy z was musi napisac "Hail allegro" ? omg... Moze nie gral jeszcze po update i nie zna nowych mozliwosci? Moze nie mial facc chara na tym lvl?

@topic
elfy zdecydowanie, zawsze wolne, a jak ci sie uda to i zlapiesz resp arcanow :)
a co mint... to moze i jest to kopalnia zlota... ale co to za kopalnia gdy musisz czekac caly dzien w kolejce :> ?
mozesz jeszcze sprobowac senje.

Lot'har
25-08-2007, 15:29
mozesz jeszcze sprobowac senje.

Senja odpada. Male sa te respy minosow i od okolo 30-40 lvla nie oplaca sie tam chodzic. A co bys powiedzial na dwarfy guardy?

Druidos
25-08-2007, 15:59
Mintwalin ;)

Ancient900
25-08-2007, 16:13
mint~
btw. hail allegro o/

Kimo36
25-08-2007, 16:22
@up
Hail Noob -.-

@topic
Mintwallin, DC, ELf fortress

Wyciszony
26-08-2007, 00:01
Przyjdź tuż po rescie servera (lub nawet trochę przed) do Mintwallin i zacznij lootbagować. Dobry exp i duża kasa.

Stolec
26-08-2007, 00:49
Najlepsze sa minioski to proste, a jak idziesz do mint~ to wez obsiadan knife ;)

BlueSky92
26-08-2007, 11:06
Dzieki za all odpowiedzi ^^ byłem na guardach, mintw i DC.
I okazało się ze jak wiekszosc mowila na mintw wyciaga sie najwiecej loota/h i exp tez zly niejest :) na bp mf-ow wychodzi okolo 8k gp z loota :)

Elders
26-08-2007, 23:25
Wszyscy co pisze ,,Allegro'' to jakis ku**a de*ile -.- koles prosi was o rade a nie o wypisanie co 2 post allegro.Moze expil caly czas na rotach :D Nie wierzycie? A jakos na rooku bieganie sobie 60+ lvl i najsilniejszym potworem jest rotworm...Idz sobie expic na Darc Cathedre :) bardzo dobry exp i 0 waste,tylko nie zlaz nizej na dark monki,witche itp bo tam waaste! i elf fortes tez radze :) expij na wiezy ... wyczyszczenei calej to max 3/4 uh :) zeby bez waste bylo to nie zabijaj dragow tylko arcany+scouty ;D co 1h pewnie z 1 holy orchid wypadnie ktore u ludzi chodzi po 3k+ w jeden dzien mozesz sie dorobic nawet po 10k+ :) i nie uhy tylko manasy,cwiczysz mlev i mniejsze waste :P !! co do mintwalin to nigdy tam nie expilem wiecej niz 10 min ;d a mam 72 lvl ... od 15-55 lv expilem na Darc Cathedra !! i jakos zyje ;] potem od 55-65 elf fortes i od 65+ only dragi ;) Zamierzam expic na nich do 100+ ^^ a potem sie zobaczy ;)