OTSMaker
20-08-2007, 13:01
Pragnę zaprosić graczy z Silvery do naszego klanu PK walczącego z brytyjczykami. Prosze mnie nie zrozumieć źle że nie nawidzimy BR, my tylko chcemy by polacy i brytyjczycy mieli takie same prawa, a jak widać jak narazie na serwerze rządzą BR. Tak więc:
Nazwa: Polish Blood Team (polska krwawa drużyna dla zielonych)
Wymagany level: 30+
Skille: Nie ważne ...
Strona: Strone założe i to pożądną kiedy klan się rozwinie i będzie w nim więcej członków.
Co należy poświęcić: Troche czasu oraz fragów na PK !
Liczba członków: narazie 2
Lista członków:
Blood Rich (leader)
Klanowy Macjus (zastępca i główny Peker)
Wiem może was zniechęcić że jest nas tylko 2, ale jesteśmy bardzo zaangażowani. Jednak we dwójke dużo nie zrobimy a tak jak by było więcej osób mogło by się dziać wiele naprawde wiele !
O kontakt lub więcej informacji prosze pisać na: GG: 3880384, E-mail: [email protected], PM w Tibii: Blood Rich
Pozdrawiam i zapraszam do rekrutacji :D
Nazwa: Polish Blood Team (polska krwawa drużyna dla zielonych)
Wymagany level: 30+
Skille: Nie ważne ...
Strona: Strone założe i to pożądną kiedy klan się rozwinie i będzie w nim więcej członków.
Co należy poświęcić: Troche czasu oraz fragów na PK !
Liczba członków: narazie 2
Lista członków:
Blood Rich (leader)
Klanowy Macjus (zastępca i główny Peker)
Wiem może was zniechęcić że jest nas tylko 2, ale jesteśmy bardzo zaangażowani. Jednak we dwójke dużo nie zrobimy a tak jak by było więcej osób mogło by się dziać wiele naprawde wiele !
O kontakt lub więcej informacji prosze pisać na: GG: 3880384, E-mail: [email protected], PM w Tibii: Blood Rich
Pozdrawiam i zapraszam do rekrutacji :D