PDA

Pokaż pełn± wersje : Jaki program?

semeno
20-08-2007, 13:18
Witam. Mam mały problem i proszę was o pomoc. Chciałbym nakręcić jaki¶ fajny filmik z hunta lub z questa i fajnie go zmontować, ale jest jeden problem. TibiCam zapisuje pliki w formacie .rec, a Windows Move Maker tego typu plików nie odczytuje. Jaki więc programem mam nagrywać hunty z tibi lub jakim programem je montować? Z góry Dziękuje.

Xsolee
20-08-2007, 13:30
Wpisz ze w google HyperCam.

semeno
20-08-2007, 13:43
Wielkie Dzięki

Couranger
20-08-2007, 14:00
Witam. Mam mały problem i proszę was o pomoc. Chciałbym nakręcić jaki¶ fajny filmik z hunta lub z questa i fajnie go zmontować, ale jest jeden problem. TibiCam zapisuje pliki w formacie .rec, a Windows Move Maker tego typu plików nie odczytuje. Jaki więc programem mam nagrywać hunty z tibi lub jakim programem je montować? Z góry Dziękuje.

nie czyta ale wystarczy plik rec z pulpitu przeniesc recznie na tasmie w Windows move maker i ci go walnie na tasme ;]

Cossma
20-08-2007, 14:55
nie czyta ale wystarczy plik rec z pulpitu przeniesc recznie na tasmie w Windows move maker i ci go walnie na tasme ;]

kpisz czy naprawdę wierzysz w to co mówisz? 8o

zal.uganda.pl

Qras
20-08-2007, 16:43

Przez chwile zwatpilem xd

Couranger
22-08-2007, 17:00
macie racje jeblo mnie cos na glowe xD sorki ze wprowadzilem w blad bo chodzilo mi o to ze tak mozna dac w formacie avi xD a nie rec.