Pokaż pełną wersje : 139ek greenhorn arena :D
No co... nudzilo mi sie, a kumpel chcial orcish maula :)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29638
Potem sie troszku wkurzylem, bo mi nie szlo tak jak na poczatku... jak ktos nie chce to nie sciagac, nikt Wam nie kaze, to tylko dla tych, ktorym sie nudzi :D
2 część: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30740
Niepozorny
20-08-2007, 13:49
:O
Rebeh ! :O
gz !
dzieki za maula xD
(Teraz ma nowe best solo - Frostfur) \o/
DexteroO
20-08-2007, 14:19
gz, ale i tak jestes Bebech xD!
oO
z pomoca murzynskiej paly UDALO CI SIE!! AMGAD TAKI WYCZYN ZE MI DUPA PEKLA!!
gRATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
@edit
ale masz murzynskie eq ;O
Ledwo ledwo, a już myślałem, że polegniesz ; ;
Hardcore na maxa, popatrzcie sobie jak mu skill leci na full speedzie :D
Super filmik :D more blxzs XD najlepsze bylo "bedzie kara" xD 8o
@edit
ale masz murzynskie eq ;O
Bez kity "murzynskie eq" haha 8o
@up
Żałosny to ty jestes już ci pisałem idz na swojego chara wyjdź z rooka i nakręć coś lepszego.
tak w ogóle to chciałeś się pochwalić zrobieniem wszystkich 3 poziomów,
Ty nie masz żadnego i chyba zazdrościsz. Ogólnie to dajesz takie commmenty bo nie możesz sie pogodzić z tym, że nie wiesz jak wyjść z rooka.
Nie wiem jaki masz problem, masz pieknie napisane w 1. poscie, ze jesli nie chcesz to tego nie ogladaj, nikt Ci tego nie kaze robic. Jesli jednak sciagnales i obejrzales, to czego sie spodziewales? Myslales, ze tam wpadne i zaczne rozwalac wszystko na 1 hita, a ostatnie potworki na 1 grana? Masz juz wystarczajaco duzo takich filmikow. A to, ze wchodzilem do kazdego pokoju to moja sprawa, coz Cie to interesuje co chcialem przez to pokazac? Pokaz mi swoj filmik jak rozwalasz wszystko na warlord arenie z fsa :)
Edit: to co w takim razie jest dla Ciebie wyczynem?
150lvl? Niedlugo
PoI? Zrobilem
Anni? Zrobilem
Dhq? Zrobilem
Warlord? Zrobilem
Nie zgwalcili go, po prostu wie, ze taki styl pokazuje, ze masz 20lvl i chodzisz na waspy w ab:)
W tej grze nic nie jest dla mnie wyczynem, bo to tylko gówniana gra
saint true
W tej grze nic nie jest dla mnie wyczynem, bo to tylko gówniana gra, która dla ciebie najwyraźniej jest życiem. A teraz idź cioto expić na swoim NON-PVP świecie albo pooglądaj filmiki z twoimi idolami w tibii.
Tak w ogóle to nie wiesz jaki mam lvl, nie wiesz czy gram w tibie, nie wiesz czy chodze na waspy w ab więc nie pierdol idioto.
btw. na pvp pewnie byś gówno osiągnął, ale zawsze tak jest - cioty grają na non pvp.
Nie pozdrawiam.
"Tak w ogole to nie wiesz ile spedzam przed ta gra czasu" :) Skad wiesz czy nie gram na pvp? Swoja droga, interesujace, ani razu Cie nie obrazilem, a Ty to zrobiles w tym poscie przynajmniej 3 razy :) Co to jest za roznica, czy swiat jest nonpvp czy pvp? Wiesz jaka jest prawda? Czesto pr0 ownejdzowe druzyny z pvp dostaja zwykly lomot od "noobow" z nonpvp :)
Gadasz jak jakiś pro-evul-mastah-pvp, ciekawe dlaczego zawsze na test serverach to ekipy z takich serverów jak harmonia czy secura zdobywają najwięcej fragów? :) To czy ktoś gra na non-pvp czy na pvp nie znaczy, że potrafi bądź nie potrafi dobrze walczyć oraz że ejst lub nie jest noobem.
Gadasz jak jakiś pro-evul-mastah-pvp, ciekawe dlaczego zawsze na test serverach to ekipy z takich serverów jak harmonia czy secura zdobywają najwięcej fragów? :) To czy ktoś gra na non-pvp czy na pvp nie znaczy, że potrafi bądź nie potrafi dobrze walczyć oraz że ejst lub nie jest noobem.
bo sa tam najwyzsze lvle i ich biega najwiecej?ludzie z pvp czekaja na test serva pol roku zeby uderzyc innego gracza wiec gdy juz nadchodzi to pol harmoni na owym tescie biega
Jaka różnica czy świat jest non pvp czy pvp? Lol, mówisz poważnie? Na non pvp każdy pierdo**ny noob może się wyexpić i nikt nic nie może mu zrobić. Każdy noob może ci się w**bać na expowisko i ty nic nie możesz mu zrobić. Każdy noob może też ci pod**bać lootabaga i też nic mu nie możesz zrobić. Światy non-pvp to jeden wielki pierdo**ny rookgard z wielkimi pierdo**nymi noobami, którzy myślą że coś osiągneli bijąc codziennie wielką, pierdo**ną ilość tych samych potworów.
Stara definicja swiata nonpvp... A co mozesz takiemu 'noobowi' zrobic, jesli grasz na pvp, a on ma pro u 200lvl?:)
Większość takich noobów nie ma żadnego pro ^.- a jak już ma, to trudno ale takie przypadki rzadko się zdarzają, przynajmniej mi. A na non pvp każdy może robić co mu się podoba i gówno mu inni mogą zrobić.
A mi nikt nie fika na nonpvp, a jak tak to rzadko, a pozniej przepraszaja :)
Poza tym widze, ze nigdy nie grales i nie zabijales ludzi na nonpvp, szkoda :)
Czasami zabijanie ludzi na servach non pvp jest duzo przyjemniejsze i smieszniejsze niz na pvp ^^. Osobiscie wole server w ktorym kare mozna wymierzyc na biezaco : D
Pozdro
takie waste uhow myslalem ze padniesz ale dales rade
gz :P
2 część! xD
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30740
Niepozorny
10-09-2007, 23:38
gz :D
druga część bardzej pociągająca :D
Edit: to co w takim razie jest dla Ciebie wyczynem?
150lvl? Niedlugo
PoI? Zrobilem
Anni? Zrobilem
Dhq? Zrobilem
Warlord? Zrobilem
Nie zgwalcili go, po prostu wie, ze taki styl pokazuje, ze masz 20lvl i chodzisz na waspy w ab:)
daj mi neta to ci na bandżi bezprzewodowym skocze ;) Ja nie widze trudu w ciukaniu dragów z dobrym netem i kompem.
Podbeskidziak
11-09-2007, 13:56
Gz !!! Mi Jeszcze Troszke LvL Braczy:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.