Pokaż pełną wersje : 224 EK Owned na Novej
Peres3201
20-08-2007, 15:57
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29651
Enjoy
Ragnarok
20-08-2007, 16:21
Well done xd
KozkaOpole
20-08-2007, 16:29
Ciekawe jak dal sie zlapac w takiego trapa:) dobra akcja
wrogonastawiony
20-08-2007, 16:33
Yhmm szkoda go troche ;p
Btw. W ktorej gildii jest wiecej polakow ? I czy ktos z zainteresowanych nie wie czy Mastro Daro ma zamiar pomagac Undead'owi ?
Yasminea zajebiscie wbil rs XDDDDDDDD
smiesznie by bylo gdyby padl i noby rozkradly by full seta ahauehaue , wiem ze jestem wredny
Undead Slayer to ciota, nie wiem jak można dać się tak trapnąć. Żal.pl
btw. Yasminea ma beznadziejny mlvl
i beznadziejny armor
Ty, kurwa wiesz moze co to jest masslog? panie NIE CIOTA, co do armora to nie wiem co masz do dsma, pewnie twoj p-arm jest lepszy ? : D
a teraz WY*******AJ
Camoorcha
21-08-2007, 08:05
Undead Slayer to ciota, nie wiem jak można dać się tak trapnąć. Żal.pl
btw. Yasminea ma beznadziejny mlvl
i beznadziejny armor
@down
i co się tak podniecasz? takie to fajne jest? lol
Yasminea sprzedawał gs silki i Slayer napisał do niego, że kupi, Yasminea pisze,żeby przypłynał do Ab. No i przypłynął : d
Arstenroin wyjdź.
own3d :D
@up
Tak, rozumiem że tibia to twoje życie i nic poza tą grą nie widzisz, ale nie musisz swojego problemu na forum przedstawiać. A teraz sam wypier**laj expić na jakimś super extra non-pvp świecie
@2down
spier**laj ci*o jebią*a gównem.
niestety w obu sprawach mijasz sie z prawda, gram kiedy i ile chce i gram na aldorze, i nie mam 20 sorca w p-secie . W dodatku widzisz ze nie masz pojecia o tej grze wiec powtorze WY*******AJ
Vansider
21-08-2007, 18:20
nova Rox!!
Dlaczego?Bo gra tam najwięcej polaków ;]
Ciesze się że wkońcu ktoś "Zauważył" ten serv.
Jak ona zabila tego kolesia z drugiej strony ? :D Jakim cudem :D
W sumie mogla go uh'nac ale pewnie nawet uwagi nie zwrocila :D
No coz, noobchar wypelnil swoje przeznaczenie :P
A co do samego trapa - wbrew pozorom ciezko jest sie "nie dac trapnac" takiej liczbie przeciwnikow, choc raz mogl przesunac na gorze kolesia, wszedlby na drabinke a tam mogloby byc roznie :), ale co mnie dziwi ze nikt mu nie przyszedl z pomocą, tzn nie mowie o rl ale chociazby nooby z df, tamten co padl przez tą Yasminea'e (ten drugi) mogl wejsc na schodki i ropac, ale wtedy pewnie by spelnil szybciej przeznaczenie :D
I nie piszcie ze nie wiecie jak sie mogl dac tak trapnac, bo 99,9% graczy by sie dalo trapnac, jak nie wiecej (:D), przy takiej duzej liczbie osob nawet na dobrych kompach spada liczba fps, czesto lag, tak wiec to co wydaje sie proste ogladajac filmik, moze byc nieco trudniejsze ;)
Camoorcha
22-08-2007, 09:15
Jak ona zabila tego kolesia z drugiej strony ? :D Jakim cudem :D
W sumie mogla go uh'nac ale pewnie nawet uwagi nie zwrocila :D
No coz, noobchar wypelnil swoje przeznaczenie :P
A co do samego trapa - wbrew pozorom ciezko jest sie "nie dac trapnac" takiej liczbie przeciwnikow, choc raz mogl przesunac na gorze kolesia, wszedlby na drabinke a tam mogloby byc roznie :), ale co mnie dziwi ze nikt mu nie przyszedl z pomocą, tzn nie mowie o rl ale chociazby nooby z df, tamten co padl przez tą Yasminea'e (ten drugi) mogl wejsc na schodki i ropac, ale wtedy pewnie by spelnil szybciej przeznaczenie :D
I nie piszcie ze nie wiecie jak sie mogl dac tak trapnac, bo 99,9% graczy by sie dalo trapnac, jak nie wiecej (:D), przy takiej duzej liczbie osob nawet na dobrych kompach spada liczba fps, czesto lag, tak wiec to co wydaje sie proste ogladajac filmik, moze byc nieco trudniejsze ;)
Piszac "jak on sie dal tak trapnac" duzo osob ma na mysli, w jaki sposob on sie tam w ab znalazl". Nie grasz na nova, wiec nie wiesz jaka tam jest sytuacja -
Ragnarok ma duzo przewage, prawie caly czas jest duza liczba osob zalogowanych, z Lifestream boja sie logowac , a jak juz sie zaloguja to Ragnarok robi snejka.Po za tym Undead to noob i podtwierdzil to tym trapem, jak mozna kupowac GS silki od Yasminea'y z przeciwnej gildi, i jeszcze przyplynac do ab, bo on tak chce.. pFF...
Dercan_1337
22-08-2007, 10:48
Teraz po updacie to zabić takiego knighta to jak zabić eo n00b charami ; P
Filmik fajny xd
Widac , ze majac tyle hp mozna pasc bez problemu :)
Drakonir
25-08-2007, 10:15
Ale sie super trzymał:o
Btw:
Ta ekipa seromontisa by nie ubila.
Peres3201
25-08-2007, 12:10
@Up
Hmm .. ta ekipa może nie .. ale zbiegło by się 2x tyle ludzi xdd
zastanawia mnie jedna rzecz - undead slayer i miller podobno pochodzą z jednego miasta, a miller był w ekipie, ktora zabiła undeada. Stąd moje pytanie - czy miller dostanie teraz wpierdol w realu xD
Jeśli są tu jakieś osoby z miasta tych dwóch kolesi, answer pls
Podoba mi się to wbicie rsa na noobku ahuehuaheua
@Up: Get a life.
Z commenta Mastro wychodzi na to, że Mastro jest dobrym kumplem Undead'a i Millera. Skoro tak to Ci 2 raczej też chyba powinni co najmniej się lubić. Czyżby Miller zmienił front? Btw jak moje przypuszczenia są błędne poprawcie mnie.
Peres3201
25-08-2007, 15:51
@dejw
Gratz dla Ciebie jak się nap*******sz w rl za Tibię _/
Noob plz?
Zjec.sfuj.musk
26-08-2007, 02:52
Widac , ze majac tyle hp mozna pasc bez problemu :)
lol ? czy ty wiesz co ty wogule piszesz? zastanów się zanim coś napiszesz -.- niepomyślałeś że mógł mieć laga ? albo mogły mu się skończyć uhy ? Gdyby mial uh na max capa zabiłby ich wszystkich solo style
@Peres3201
Nie znasz iławskich realii xD
--Cienius--
26-08-2007, 19:12
Pwned ciekawe czy sie wkurzyl :D
Cyrypcyrypcyk
26-08-2007, 20:31
haha ladnie padl :)
BingooCola
27-08-2007, 00:00
Jednym słowem nice :)
Zjec.sfuj.musk
27-08-2007, 17:37
@Up
Ale ty jesteś jebnięty(do Modków: to nie wyzwisko tylko prawda)
Używanie określeń powszechnie uważanych za wulgarne i obraźliwe jest zabronione na tym forum.
Do tych co się zastanawiają czemu Miller bił Undeada i czy Miller dostanie wpierdol.
Po pierwsze, to Wy przekładacie Tibie na Rl ? o.O
Zauważcie także, że Miller bardzo mało bił Undeada, może poprostu został zmuszony do atakowania...wbił tylko skulla i śmiał się, gdy Undead padł dla pokazania i już.
P.S. Zauważyliście, że autor filmiku wbił rsa na jakimś ziomku ? xD
Pozdrawiam :-)
Ten filmik przejebany był... Czemu w ogóle oni wszyscy tylko na niego poszli? ;p
zastanawia mnie jedna rzecz - undead slayer i miller podobno pochodzą z jednego miasta, a miller był w ekipie, ktora zabiła undeada. Stąd moje pytanie - czy miller dostanie teraz wpierdol w realu xD
Jeśli są tu jakieś osoby z miasta tych dwóch kolesi, answer pls
@Peres3201
Nie znasz iławskich realii xD
A ty znasz realia mojego miasta?? Sprawy w RL między Undead, a Miller nie powinny Cię obchodzić. Filmik fajny, trochę go szkoda :D.
Peres3201
28-08-2007, 12:18
@D'J
Bił go mało ? Wbił tylko skulla ? Jeżeli by tak było to chyba nie miał by fraga .. ? ._.
Druteczek
03-09-2007, 21:30
Czy wy wiecie co to jest ventrilo?
czy wiecie ze na ventrilo jak robi sie sneaka na kogos to
1. wszyscy go atakuja i staraja sie trapnac
2. jest takie haslo "COMBO, COMBO!! One, Two, Three!
i w tym momencie wszyscy sdkuja takze widac ze o wojnach malo wiecie :P
Ty, kurwa wiesz moze co to jest masslog? panie NIE CIOTA, co do armora to nie wiem co masz do dsma, pewnie twoj p-arm jest lepszy ? : D
a teraz WY*******AJ
sebestianku spokojnie trzeba do ludzi podchodzic z szacunkiem i mozna wytlumaczyc a nie tak sie odrazu wyrazac H@H@H@H@ ; D!
Malitian
07-09-2007, 20:48
Czy wy wiecie co to jest ventrilo?
czy wiecie ze na ventrilo jak robi sie sneaka na kogos to
1. wszyscy go atakuja i staraja sie trapnac
2. jest takie haslo "COMBO, COMBO!! One, Two, Three!
i w tym momencie wszyscy sdkuja takze widac ze o wojnach malo wiecie :P
A to dobre ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.