Pokaż pełną wersje : Jaką komórkę?
Jaką komórkę kupić najlepiej w granicach od 300 do 350 zł?
To zależy od tego, co zamierzasz w niej przechowywać. Jeśli rowery lub motocykle, powinieneś rozejrzeć się za czymś w okolicach 5 metrów kwadratowych, jeśli natomiast komórka ma się przysłużyć do przetrzymywania różnorakich konfitur, w zupełności wystarczy ci komórka pokroju 3 metrów kwadratowych. Jej wysokość istotna jest tylko w przypadku konfitur, gdyż każde dodatkowe kilka centymetrów może przysłużyć się ku większej ilości słoiczków możliwych do umiejscowionych na półkach.
@up
i myślisz że za 300 zł taką dostane
Ceny nie brałem pod uwagę, ale lepiej wydać parę złotych więcej i kupić coś porządnego, niż potem borykać się z brakiem miejsca na ogórki i sobie do obiadu żałować.
Jeśli chodzi o telefon komórkowy to wybierz sobie np. z tych http://telefony.polskastrefa.eu/telefony-komorkowe-2979/cena-264/300-6979/
ale tak naprawdę to google.pl
polecam NOKIA 6030
za 250zl kupisz taka ze sredniego poziomu samsunga e-250.
borykać się z brakiem miejsca na ogórki i sobie do obiadu żałować.
nie moge sie przestac sie smiac XD!
@top
powiedz, to ma byc komórka do pracy czyli miec malo funkcji i moze nawet dwukolorowy wyswietlacz, czy tez jakis super mega telefon muzyczny z karta pamieci i dobrym aparatem? okresl to bardziej ..
Tovob Lard
21-08-2007, 10:07
Polecam taki bajer: http://www.gsmphone.pl/index.php/news_id,3801,page_id,news.html
Tak na marginesie to twoje pytanie jest baaaaaardzo nieprecyzyjne.
Vansider
21-08-2007, 13:06
Jeśli chodzi o telefon komórkowy to wybierz sobie np. z tych http://telefony.polskastrefa.eu/tele...-264/300-6979/ UWAGA
ale tak naprawdę to google.pl
polecam NOKIA 6030
Tylko nie bierz tej szajskiej komórki !Mam już ją rok,nie jestem z niej zadowolony i czekam kiedy będę mógł wymienić ją nową .. Myślałem że bendzie lepsza,a tu dupa ;[ Moja siostra ma Sonny'ego K750i,Bardzo mi sie spodobała ;],ale to wszysko zależy od ciebie jaką będziesz chciał,ja bym polecał właśnie tego sonnego ;p.
Arrivald
21-08-2007, 13:28
Szarą. <szabadaba>
Nie bierz tylko Sony Ericssonów bo sie psują non stop mi główny panel sie przepalił. a Joysticki sie psują że choooj
Dark Sven
21-08-2007, 17:46
Nie bierz tylko Sony Ericssonów bo sie psują non stop mi główny panel sie przepalił. a Joysticki sie psują że choooj
O to, to, to, to.
Ja jestem zadowolony z mojej Nokii 6100. Komórka bez bajerów, typowy wół roboczy.
Czarna_Mamba
21-08-2007, 18:07
Ja mam Nokię 6020 i bardzo ją polubiłam, ale jeżeli jesteś fanem empetrójek, bluetooth'a, radia to Nokia 6021, chociaż ta bez aparatu. Wady owych Nokii - jest joystick, który jednak mi się już przez 2 lata używania nie popsuł, strasznie mało miejsca na pliki, przynajmniej w 6020, bo 6021 nie miałam. To na tyle, jeżeli chodzi o komórki do komórkowania, a nie bajerowania.
Nie lubię Sony Ericsson'ów, wyfiokowane, ale strasznie słabe. Na SE mojej siosty spaliła się srebrna farba, bo położyła obok laptopa, u kolegi cała komórka poszła na marchewki, ponieważ spadła z dachu samochodu.
Jeśli chodzi o wytrzymałość, to znowu Nokie, stara siostry spadła na bruk, kąpała się dwa razy i spadała z samochodu. Moja spadała na marmur i została wrzucona przez siostrę w piach, a nadal świetnie funkcjonuje.
Co do reszty, nie wypowiadam się, bo miałam nikły kontakt.
To chyba specjalnie , ja bardzo goraco polecam modele se.
Jaką komórkę kupić najlepiej w granicach od 300 do 350 zł?
Szarą. blah blah blah
mrufka91
21-08-2007, 19:14
Nie zgodzę się z Tobą. Ja przez 2 lata miałem 4 SE (SE T610, T630, K310i, K750) i nie miałem z nimi problemów. Kwestia tego jak się o nie dba.
@Topic
Polecam SE K750 :)
Dark Sven
21-08-2007, 19:23
@Mamba.
Moja to jest prawdziwa kaskaderka. W szkole spadała mi średnio 0.5 razy na dzień, czasem na dworze, kolega pomylił ją z piłką tenisową ^^, pare razy przygnieciona, wykąpana itp.
Nadal żyje ; >
A teraz powtórzmy po kimś tam, żeby być trv jak Gogar.
Szarą
Dobra już chyba większość wie, że chodzi mi o TELEFON komórkowy.
Szarego nie chce bo bo taki smutny ;<
Chciałem kupić SE k700i ale widze że one się palą latają pływają psóją się...
Więc chyba zrezygnuje
A i to ma być super hiper full wypas yo madafaka ale nie bez przesady.
Mówie porządny telefon z jakimiś tam bajerkami :p (w granicach 300-350 PLN)
To moze W200i ? Jedyny minus to brak bluetootha.
Dobra już chyba większość wie, że chodzi mi o TELEFON komórkowy.
Szarego nie chce bo bo taki smutny ;<
Chciałem kupić SE k700i ale widze że one się palą latają pływają psóją się...
Więc chyba zrezygnuje
A i to ma być super hiper full wypas yo madafaka ale nie bez przesady.
Mówie porządny telefon z jakimiś tam bajerkami :p (w granicach 300-350 PLN)
caly czas ci mowimy ze jesli z " jakimiś tam bajerkami " wybieraj se.
@up
Dobra to chyba kupie SE k750i albo SE k700i
Niewiemjakinick
22-08-2007, 00:04
cos mi sie zdaje ze jest to forum o grze a nie o telefonach komórkowych i pomieszczeniach
@up
Weś menaszke i pukni się w czaszke nie widziałeś nazwy działu ;)
SE w200i albo Sagem my501x którego sam mam od kilku godzin i nie mam mu nic do zarzucenia :).
Nie wiem, jaka komórka byłaby dla ciebie dobra, ale wiem coś innego: NIE KUPUJ SIEMENSA MC60. Mam go. Straszny, chociaż wytrzymały (ale Nokie biją go na głowę). Mało pamięci, okropna jakość obrazu, często się zawiesza. Jeszcze to, że po jakimś roku-dwóch mam dwa rzędy martwych pikseli na wyświetlaczu. Plusy? No... da się rozmawiać.
Żeby też być kul: różowy. Bo szarego nie chcesz.
Dołóż 50 zł i kup SE K750i. Telefon naprawdę wart polecenia, ponieważ jest już nieźle wyposażony do tego niewielki, a za 400 zł na pewno znajdziesz używke w dobrym stanie jak nie nówkę. Był to mój poprzedni model i byłem zadowolony :) Także z mojej strony to k750i.
To chyba specjalnie , ja bardzo goraco polecam modele se.
Podpinam się pod to. Szczerze mówiąc to nigdy nie miałem problemu ani z SE ani z Nokią. Jedynym telefonem jaki mi się popsuł był Siemens :p
Nokia 3310 ;*
Miałem już kilka dobrych telefonów, ale Nokia okazała się najlepsza. :D
Pod zadnym pozorem zaklinam cie nigdy nie kupuj sagem'a my100x do zwyklego uzytkowania. Moj starszy kupil ten szajse, a po jakihs 5 dniach bateryjka sie "spalila". >.> http://www.voxim.pl/news.php?item.146.15 Byl to chyba najgorszy tel. jaki spotkalem.
Jezeli chcesz naprawde "super hiper mega ful wypas karciochy pamieciochy empetrajki telewizoro podobny fon" radze ci przejrzec : http://www.3g.co.uk/PR/Feb2006/2599.htm bo to jedyna sluszna oferta na przyszlosc. ;p
Alternatywa moze byc ta "ceglowka", ktora wbrew pozorom ma duzo bajerow. =p
http://www.mgsm.pl/katalog/motorola/c975/
Ewentualnie poszukaj sobie na tej ^ stronce czegos lepszego.
P.S.
Komorke mozgowa. xp
Ja mam aktualnie SE W810i, jest dobry, przejrzyste menu, łatwa obsługa... Jedyne co mam do zarzucenia, to szybkie rozładowywanie podczas słuchania muzyki, dlatego kupiłem osobny odtwarzacz. Aparat dobry, używany w wielu Sony Ericssonach. Nie jest może wybitny ale zdjęcia robi ; ) Telefon Godny polecenia, bo bajerancki i nie jest tak pospolity jak K750i i tym podobne. (W moim mieście jest ok. 25 sztuk (Się ma wtyki w oficjalnym sklepie plusa ;d), a miasto stutysięczne ;p Ale generalnie jeśli już polecać dobry telefon, to prędzej coś nokii, bo większość nowych Nokii ma Symbiana a to jest zdecydowany plus. Nokię 6230i (tylko i wyłącznie 'i', 6230 jest słaba, mam ją teraz chwilowo), kupisz nówkę za 400-450zł na allegro a używkę byś wyrwał za 300-350, naprawdę dobry telefon, można wkładać karty MMC więc w sprawie pamięci masz prawie że dowolność. Ma fabrycznie zainstalowanego Symbiana (Tylko antywirusa zainstalować trzeba) i dość niezły design. N70 wyrwać możesz nówkę za 600-650zł, ma duży wyświetlacz, dobry aparat z lampą błyskową, symbiana i sporo bajerów, generalnie świetny fon
PS A może chcesz kupić SE W810i mocno używanego? (Starte klawisze, porysowany lekko wyświetlacz, nowa obudowa 40zl) :d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.