zaloguj się

Pokaż pełną wersje : usmieszki...

jacke
21-08-2007, 08:13
nie lubie graficznych usmieszkow w moich postach... na roznych forach w profilu mozna ustawic zeby nie byly automatycznie zmieniane, skladam wiec wniosek o dodanie opcji do profilu :P

matiiii
21-08-2007, 09:28
Omg:
1)To nie uśmieszki tylko emotki
2)Jak ci się coś nie podoba to tego nie rób/stosuj.
3)Szanse są tak małe jak znalezienie żywego smoka na rooku. :P

Gonzo von Krenzel
22-08-2007, 02:04
Omg:
1)To nie uśmieszki tylko emotki
2)Jak ci się coś nie podoba to tego nie rób/stosuj.
3)Szanse są tak małe jak znalezienie żywego smoka na rooku. :P

OMG!!!!111
1) Boże! On nie wie jak to sie nazywa! Co za n0000b z tego jacke!!!11 ahaha
2) no wlasnie - NIKT CI NIE KAŻE
3) AHAHAH

matiiii, jesteś obleśnie głupi. Ahh, jak mi to przyjemnie mówić.

jacke, wystarczy przejść do swoich ustawień osobistych (Panel Kontrolny Użytkownika), a następnie wybrać menu Zmień opcje. Na samym dole możesz wybrać interfejs edytora wiadomości - czyli to, w czym piszesz posty. Wystarczy wybrać edytor standardowy z rozszerzonymi opcjami, a przy każdym poście pojawią się dodatkowe opcje, takie jak np. "Wyłącz uśmieszki w wiadomości". ;)

jacke
05-09-2007, 01:52
OMG!!!!111
1) Boże! On nie wie jak to sie nazywa! Co za n0000b z tego jacke!!!11 ahaha
2) no wlasnie - NIKT CI NIE KAŻE
3) AHAHAH

matiiii, jesteś obleśnie głupi. Ahh, jak mi to przyjemnie mówić.

jacke, wystarczy przejść do swoich ustawień osobistych (Panel Kontrolny Użytkownika), a następnie wybrać menu Zmień opcje. Na samym dole możesz wybrać interfejs edytora wiadomości - czyli to, w czym piszesz posty. Wystarczy wybrać edytor standardowy z rozszerzonymi opcjami, a przy każdym poście pojawią się dodatkowe opcje, takie jak np. "Wyłącz uśmieszki w wiadomości". ;)

rofl, wiem jak standardowo wylaczyc usmieszki, ale przy kazdym poscie nie chce mi sie tego robic, czasem poprostu zapominam a nie lubie usmieszkow (nie emotki, tylko emotikony jak juz, wszystkowiedzacy "iknoweverything") w swoich postach. na innych forach sa takie opcje.

ile wy macie lat ze za zwykly proposal do opcji forum wysmiewacie? :)))) dziwic sie pozniej ze ludzie sie mowia z pogarda i smiechem o tym forum, jak banda debili pisze durne posty...
grow up?
/vote yes

ps, dla tych co mnie wysmiali... nie zauwazyliscie ze w pierwszym poscie jest usmieszek wylaczony? gratuje spostrzegawczosci, tylko nie wiem po co tlumaczenie jak to wylaczyc skoro wiem...

Xyriela
05-09-2007, 03:39
Jacke, mnie tez wkurzaja te usmieszki, bo sa brzydkie ;( Juz te z forum tibia.com sa lepsze...

jacke
05-09-2007, 11:10
Jacke, mnie tez wkurzaja te usmieszki, bo sa brzydkie ;( Juz te z forum tibia.com sa lepsze...

dlatego za kazdym razem je wylaczam, ale jest to denerwujace zaznaczajac ten kwadracik przy kazdym poscie, a stawiam flaszke ze dodanie opcji do profilu nie jest duzym problemem

edit: znowu zapomnialem ;p

Dr. Omader
05-09-2007, 14:11
ile wy macie lat ze za zwykly proposal do opcji forum wysmiewacie? :)))) dziwic sie pozniej ze ludzie sie mowia z pogarda i smiechem o tym forum, jak banda debili pisze durne posty...

Ile ty masz lat, że wypowiedz zwykłego użytkownika traktujesz jako wypowiedź zarządzających forum? A idiotów masz wszędzie na świecie, więc są też na tym forum jak i na każdym z dużą ilością userów.

Co do tematu:
Standardowo nie ma takiej opcji w vBulletinie, co jest dość dziwne... Poszukamy jakiegoś dodatku do forum, który by to umożliwiał, jednak nic nie obiecuje ;)

Thero
05-09-2007, 14:16
grow up?
/vote yes
Post Krenzela jest pełen ironii. Nie powinieneś wyzywać nas od bandy debili tylko dlatego, że nie potrafisz zrozumieć niektórych postów.

Dwimenor
05-09-2007, 14:57
Jak ci tak bardzo przeszkadzają, zawsze możesz dodać
http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/*
jako filtr do adblocka...

ripper
05-09-2007, 19:30
A może by w ogóle emotki wyrzucić? = p

X-Zero
05-09-2007, 19:39
Ech...no może chociaż opcja automatycznego wciskania tego kwadratu ;P

P.S.: : ) :)

Erhion
05-09-2007, 21:53
2up:

Zostawić emotki tym co chcą. Nie ma nic złego w starym dobrym:

:P czy :D

ripper
06-09-2007, 23:32
Ale w:
X(X(X(X(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul::cup::cup: :cup::cup::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :swe::swe::kon::kon::kon::cyclops::cyclops::cyclop s::cyclops:
chyba jest.

jacke
07-09-2007, 00:15
Ile ty masz lat, że wypowiedz zwykłego użytkownika traktujesz jako wypowiedź zarządzających forum? A idiotów masz wszędzie na świecie, więc są też na tym forum jak i na każdym z dużą ilością userów.

Co do tematu:
Standardowo nie ma takiej opcji w vBulletinie, co jest dość dziwne... Poszukamy jakiegoś dodatku do forum, który by to umożliwiał, jednak nic nie obiecuje ;)

dzieki za uwage oO
a jesli chodzi nazywanie "banda debili" to nie mialem na mysli calego forum, fakt faktem ze nie chodzi dobra opinia o tym forum, co slychac od niektorych ludzi mowi samo za siebie

Dwimenor
07-09-2007, 11:06
fakt faktem ze nie chodzi dobra opinia o tym forum, co slychac od niektorych ludzi mowi samo za siebie
Tia, znam te plotki. Rozsiewają je te wszystkie dzieciaki co dostały klapsa w pupę z komentarzem "idź szukać" albo "użyj mózgownicy" itp.

Temat widzę, że wyczerpany i zaczyna się robić offtopic. Zamykam. Jak Drom znajdzie odpowiedniego moda do VB, to się tu wypowie.