Pokaż pełną wersje : Teraz moje smieszne rysunki :)
Nosfe Draconis
17-10-2004, 00:24
Mam kilka rzeczy smiesznych, nie wiem czy wam sie spodobaja, wszystkie sa na jednym rysunku i moga byc troche male. Moze pozniej dodam cos innego :).
http://img18.exs.cx/my.php?loc=img18&image=mojerysunki.jpg
Nosfe Draconis
17-10-2004, 00:26
Jezeli zamiast obrazka bedzie nasz kochany, wkur... X, to prosze napiszcie mi co mam zrobic aby go nie bylo. Jestem amatorem w takich sprawach( internetowych ) takze nie dam sobie sam rady:)....
Aureliunkunfun
17-10-2004, 10:10
Tą oto strone dał mi dr.Unkown
www.imageshack.us
tam walnij przegladaj potem zaladuj troche poczekaj i pierwszy link wklei mi tak podziałało 8o
łasooshekh
17-10-2004, 10:17
no zrob tak jak radzi Aureliuncośtam tylko musi byc w formacie .jpg albo gif gif ma malo kolorow jpg wychodzi brzydki ale mozesz miec bmp otworzyc w Irfan View dac zapisz jako .jpg i jakosc ustawic na 100% to nie wyjdzie rozmazane
http://img18.exs.cx/img18/3720/mojerysunki.jpg
twój obrazke :D nawet ladny
Nosfe Draconis
17-10-2004, 10:47
Dzieki Gokufan, to jest wlasnie moj obrazek :)Teraz mozecie oceniac co o tym sadzicie.... i Jeszcze raz dzieki za pomoc, moze cos dla was niedlugo narysuje
nic takiego , link źle skopiowałeś i to wszystko :)
a i jak masz pisac na kolorowo to pisz na czerwonoo <lol me plz :P:P>
Dr.Unknown
17-10-2004, 11:40
No, a mówiłeś, ze źle Ci wyszło. Wykonanie przyzwoite, ale liczy się cieniowanie, z którym poradziłeś sobie dobrze, mam tylko zastrzeżenia do tych..."butów", co to jest? Trochę za cienkie nawet na skarpety;)
Nosfe Draconis
17-10-2004, 12:17
No wlasnie wiem, buty to takie troche palestynki cichobiegi francuskie :tongue: , troche mi zle wyszly ale to dlatego tez zle widac, bo maja czarne kontury i jest ciemne tlo....:)
Nosfe Draconis
17-10-2004, 12:22
Niedlugo narysuje nastepne pixel arty tylko potrzebuje pelnej instrujkci jak umieszczac je na stronie:) Prosze piszcie... :]
tuf troche pokraczny, ale z koro miał być śmieszny to jest :)
a ten topór i tarcza bardzo ładnie ci wyszły(i miecz)
i jeszcze jedno, edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim.
Nosfe Draconis
17-10-2004, 12:35
Ja wlasnie nie chcem edytowac poprzednich bo niektorzy czytaja tylko te nowe na koncu tematu, a jak ja edytuje jakis i ktos napisze jeszcze kilka to nastepni nie beda zwracac uwage na edita :). Ale teraz postaram sie strescic wszystko w jednym poscie a nie rozpisywac sie na 3 :tongue:
P.S. troche namieszalem takze niektorzy moga nie wiedziec o co chodzi.
P.S. 2 Jakbyscie mogli to dawajcie mi wyzwania, ale takie, ktore mozna umiescic w Tibii zamiast jakiegos itema :) Tylko niezbyt wygorowane. Bede rysowal na bialym i czarnym tle( taki jakie jest w tibii )...
łasooshekh
17-10-2004, 12:50
Nosfe do tibii sie rysuje na rozowym (fioletowym czy jak to nazwac) tle bo tibia uznaje to za przezroczysty
Nosfe Draconis
17-10-2004, 13:43
Ok, teraz czas na PŁYTOWY SET- narazie tylko legsy i zbroja. Mam nadzieje ze dobrze ja dodam i bedzie ladnie widac. Zbroja jest w dwoch wersjach. Zapisalem to w formacie jpg...:) koment plz :tongue:
http://img99.exs.cx/img99/8599/plytowyset1.jpg
łasooshekh
17-10-2004, 14:04
nom... calkiem fajnie... ale widac ze w jpg... jakosc obrazu marna... mowie ci sciagnij Irfan viev i z painta zapisuj jako .bmp a w irfan view otwieraj to bmp i zapisuj jako .jpg tylko ze jakosc ustaw na 100%... wejdz se do mnie (temat Moje pixelarty) i zobacz ze jakosc obrazu mam lepsza a to tez jpg
Nosfe Draconis
17-10-2004, 14:12
Wiem wlasnie ze mam zla jakosc, ale ja tego nikomu do gry nie robie ( chyba :tongue: ) a poza tym ja sobie rysuje w paincie dla rozrywki, takze mi to wisi czy bede mial ladna jakosc czy brzydka :)
łasooshekh
17-10-2004, 14:18
Nosfe wejdz do mojego tematu i skomentuj plx:P
Nosfe Draconis
17-10-2004, 14:57
Nastepny rysunek, nieco wiekszy, dlatego tylko do podziwu. Otoz jest to troche dziwna( smieszna ) wersla crystal sword'a. Mam nadziele ze sie bedzie podobal :tongue: ...
http://img96.exs.cx/img96/6307/crystalsword.jpg
P.S. Pracowalem nad nim kolo 30 min. :). Mam nadzieje, ze cieniowanie jest dobra. Comment plz...
Nosfe Draconis
17-10-2004, 19:07
A wiec dalszy ciag moich :)"smiesznych":) rysunkow. To jest po kolei tak:
http://img92.exs.cx/img92/9785/staff.jpg
- Dragon armor ( troche krwi :evul: )
- Winged legs
- Bronze armor
Troche mi nie wyszlo ale zawsze cos. Prosze, komentujcie:) ................
łasooshekh
17-10-2004, 19:18
oki nosfe popracuje tez nad crystalem a nie tyylko nad zbrojka... hmmm... mi sie ten twoj crystal podoba ale to trza sie spytac Unknowna Khana albo Shanhaevela (mam nadzieje ze dobrze napisalem:P) oki ide odrabiac lejby
<edit>
aha, te rysunki lepiej rob tylko na fioletowym tle, za to tak jak ja - w 32x32 i 64x64:D tak gdzies przeczytalem zeby tak robic;D
Ten crystal sword bardzo fajny.Zrób jeszcze jakiegoś Double blade, bo jak mniemam to Crystal Sword jest elementem z "mu online". B)
Szczurusek
17-10-2004, 19:33
no te smieszne sa smieszne :p ale crystal sword wyszedl niezle :) niewazne z kaz pomysl wazne ze chlopak ma talent xD on wyglada jakbys go rysowal normalnie i potem na skanerek wrzucil :>
Dr.Unknown
17-10-2004, 19:41
Bardzo ładny miecz, przyzwoicie reszta, coraz lepiej:D
Nosfe Draconis
17-10-2004, 20:11
Powiem wam szczerze, ze tego crystala wymyslalem na biegu w paincie, bo chcialo mi sie rysowac i mialem natchnienie. Nie jest on zwalony z zadnej gry ( tego "mu" w zyciu nie widzialem ) ani tez rysowany na kartce i wzucany na skaner ( nie mam skanera ), Ale dzieki za pozytywne komentarze :).
Niedlugo bedzie CRYSTAL AXE....:):)
Nosfe Draconis
17-10-2004, 20:19
No i prosze bardzo, skonczylem rysowac Crystal Axe. Wyszedl wg. mnie gorzej od miecza ale kazdy inaczej patrzy i moze on komus przypasc do gustu :) Zapraszam do ogladania....
http://img95.exs.cx/img95/5936/Crystalaxe.jpg
Niedlugo inne rysunki :)
Nosfe Draconis
17-10-2004, 21:00
I jeszcze jeden axe, bo mi sie nudzi. Wydaje mi sie, ze jest lepszy od tego poprzedniego, ale jeszcze nie mam do niego wybranej nazwy.... Jakbyscie mogli to piszcie posty z komentarzem, a na koncu propozycje nazwy na tego "koślawca" :):)
http://img10.exs.cx/img10/2259/axe.jpg
P.S. no Dr. Unkown, gonie Cie powoli :P :tongue: :P
Hegemmon
18-10-2004, 10:01
pierwszy obrazek nie jest zbyt zachęcający ale później jest znacznie lepiej. Podobają mi się te duże grafiki a szczególnie crystal sword ;)
P.S. centrum błysku na przedostatnim ae jest chyba zrobione na odwal :P powinno być więcej tam promieni niż okręgów...
Dowizul z Inferny
18-10-2004, 13:47
ten ostatni jest spoko chociaż reszta też jest suuuuuuuuuuuuper ale ten ostatni jest najlepszy
Nosfe Draconis
18-10-2004, 15:36
A wiec tak, co do crystal axe nie mialem wiekszych planow a poza tym ten blysk robilem w paincie pierwszy raz i moze dlatego tak wyszedl. Na normalnej kartce wychodzi mi to znacznie lepiej :P.
A teraz UWAGA !!!
Juz niedlugo umieszcze tutaj ( oczywiscie w duzym formacie ) :evul: FIRE SWORDA :evul: !!!!! To bedzie sword znacznie lepszy od tego w Tibii ( przynajmniej tak mi sie wydaje ) dlategoz troszke bede musial nad nim popracowac.... Za jakies 2-3 dni oddam do waszej krytyki ten rysunek i ocenicie jego wyglad, co jest zle a co dobre itp.
Narazie bedziecie musili komentowac to co jest, dopoki sword nie pokaze sie w temacie, ale prosilem was wczesniej abyscie wymyslili nazwe ( i statystyki ) tego drugiego AXE a wiec do roboty ..... :)
łasooshekh
18-10-2004, 16:46
hej nosfe mam ta zbroje smoka co chciales... troche jak sukienka wiem:D ale to dlatego ze miala byc szeroka na dole:D oka oto ona:
http://img78.exs.cx/img78/2626/zbrojazluseksmoka.jpg http://img78.exs.cx/img78/6307/zbrojazluseksmokab.jpg
potem jeszcze moze crystal sworda namaluje:D
Dr.Unknown
18-10-2004, 17:21
Ładnie, coraz lepiej..eh musze ruszyć leniwe dupsko i coś narysować, bo popadne w zapomnienie:D
Nosfe Draconis
18-10-2004, 21:09
A wiec uwaga, uwaga. Jest oczekiwany juz :evul: FIRE SWORD :evul: !!!!!! Mam na dzieje, ze wam sie spodoba. Wyszedl calkiem calkiem, lecz mogloby byc lepiej :) Nie bede wam kazal na niego czekac 2-3 dni, bo dzisiaj mialem wolnego kompa i narysowalem go. Trwalo to co prawda kilka godzin ale jest...
Najpierw na bialym tle :
http://img71.exs.cx/img71/9233/firesword.jpg
I teraz na rozowym tle :
http://img99.exs.cx/img99/6645/firesword2.jpg
Zycze milego ogladania i prosze, KOMENTUJCIE !!!! :)
łasooshekh
18-10-2004, 21:16
albo sprawa kontrastu albo za dlugo siedze przy kompie albo ogolnie osleplem ale to jest rozowe tlo?? raczej czerwone:D
Mr. Rabbit
19-10-2004, 06:53
Ognisty miecz... No miecz całkiem całkiem, ale ogień? Czemu jest tylko od góry? Ogień tak się nie pali. Popraw i daj ognia również pod mieczem po teraz to wygląda jak dwa osobne rysunki. Ten miecz ani nie jest w ogniu ani nie jest ognisty :P.
Nosfe Draconis
19-10-2004, 09:13
A wiec po pierwsze, to jest rozowe tlo X( !!! po drugie, ten ogien mial sie lekko unosic nad mieczem, a nie do niego przylegac ( lewitowac ), poza tym nie wiem czy wiesz Mr. Rabbit, ze ogien pali sie do gory a nie we wszystkie kierunki. Czy w Tibii fire sword pali sie na wszystke??? Czy tez moze tylko do gory??? A wiec wszystko jest ok i tak mialo byc ( jakbym mial skaner to bym wam przeslal orginal tego rysunku... :)
Mr. Rabbit
19-10-2004, 12:51
Pominąłeś tylko jeden fakt. W Tibii Fire Sword jest cały z ognia, a nie ma ogień tylko nad sobą. A tak poza tym, to weź Ty se tą zapałkę i sam se ją zapal, ale popatrz se na nią jak się pali pod skosem, tak jak jest Twój miecz. I co? Nie ma ognia zaraz pod zapałką? hahaha... Mamuśku, każdy osioł wie, że ogień się pali do góry, nie mniej palący się przedmiot ma ogień również od spodu. Popatrz w moich grafikach na ogień na krzyżu czarnym anchu. Co Ci bardziej przypomina ogień?? Mój z krzyża, czy Twój z miecza :tongue: ?
Nosfe Draconis
19-10-2004, 13:12
Czlowieku, ty robisz zadyme o jeden wg ciebie duzy szczegol. Ten ogien mial sie unosic i koniec takie byle moje plany. Nie wazne czy ci sie to podoba czy nie. Oceniles i juz wystarczy.... Poza tym ja nie korzystam z jakichs roznych skomplikowanych programow tylko wszystko rysuje w paincie. Teraz ty cos sprobuj tam narysowac i zobaczymy jak cie zkrytykuja ... X(
P.S. poza tym tytul brzmi " Teraz moje smieszne rysunki" takze jezeli wg. ciebie ten miecz jest smieszny to tak mialo byc...
Mr. Rabbit
19-10-2004, 13:35
Ja tylko, służe radą, ale skoro taka twoja wola, to Tobie nie będę komentował obrazków. Mi to tam zwisa, że się tak wyrażę. Skoro nie chcesz posłuchać rad... Twoja sprawa. Koniec tematu.
Nosfe Draconis
19-10-2004, 18:30
LUDZIE, dlaczego nikt nic nie pisze ?????????? :( komentujcie moje prace prosze, oddawajcie glosy w sondzie i oceniajcie wszystkie rysunki, a nie tylko te pierwsze !!!! :(
Fire sword, naprawdę ciekawie wygląda.
Rób dalej, bo nieźle Ci idzie.
Tylko, szkoda, że zapisujesz obrazki jako .jpg...
Baron Kaldrick
19-10-2004, 18:40
LUDZIE, dlaczego nikt nic nie pisze ?????????? :( komentujcie moje prace prosze
Hipokryta... Toz Mr. Rabbit skomentowal twoje prace - i byles z tego powodu wielce obrazony i nie chciales przyjac slusznej krytyki...
Nosfe Draconis
19-10-2004, 19:05
Nie oto mi chodzilo. Narysowalem tego fire sworda i nie chcialem w nim nic poprawiac, bo tak mial byc narysowany. Pozatym ogien rzeby szedl na wszystkie strony to chyba troche nielogiczne i nie wg.praw fizykii. Nie moge czegos takiego zrobic bo to by koslawo wygladalo. Pozatym to byl jeden spor o tym jak sie pali ogien i nic pozatym. A tutaj pisze bo chcem abyscie oceniali moje prace. Moze faktycznie troche namieszalem bo powinienem przyjac to spokojnie, ale nie dziwcie sie, to sa moje pierwsze prace a poza tym nie lubie jak ktos mowi o mnie zle albo o tym co zrobilem ( taki juz jeste ) wiec moze faktycznie troche zle zrobilem. Od tej pory postaram sie zachowywac inaczej .... :tongue:
Nosfe Draconis
20-10-2004, 17:32
No ludzie cos wam nie idzie ocenianie :) prosze was, jak macie glosowac w sondzie to zobaczcie reszte rysunkow a nie tylko te pierwsze... :( Narazie nie bedzie nowych rysunkow bo nie mam czasu rysowac, ale jak doja to beda naprawde extra :tongue: :tongue: A wiec ludzie piszcie i glosujcie bo temat musi sie utrzymac...
Fajnie, zwlaszcza duze grafiki :]
Sam zaczne rysowac <lol> :D
Trzymaj taki zwyzkujacy kurs dalej :)
Nosfe Draconis
20-10-2004, 19:29
A wiec moje grafiki sa na 1,2,3 i 4 stronie, nie weim dlaczego ich nie widzisz ale ja widze i inni tez. Moze poczekaj troche albo wejdz pozniej...:)
Nosfe Draconis
21-10-2004, 17:26
Widze ze nic nie piszecei, wiec trzeba bedzie cos dodac. Narazie walne zmodyfikowana wersje fire sworda, specjalnie dla MR. RABBITA :) Mysle ze wam sie spodoba. Dolacze go do konca dnia jezeli dam rade... :P
Do jasnej.....
Stary zapomniałem jak To się nazywa ale takie "odświeżanie" tematu postem jest zabronione.
A pisanie post pod postem jest uznawane za spam. Każdy chce żeby jego temat cieszył się popularnością, to nie znaczy ze masz pisać "hejho jest tu ktoś? komentujcie prosze!". Jeżeli chcesz, żeby odświeżyć temat poprostu dodawaj swoje prace na bierząco.
I postaraj się troche Twoje prace są ummm... średnie, te duże oczywiście. Bo te małe nie zabardzo. Najbardziej przypadł mi do gustu Fs, ale czemu ogien nie styka się z mieczem?
Edytuj posty na przyszłość. I pomyśl 3x niczym napiszesz post
Nosfe Draconis
21-10-2004, 20:28
Ok poszedelm za mysla Tiligusa i postanowilem pisac posty tylko kiedy bede mial cos do dodania. Sory ze nie dawalem tutaj nic tak dlugo ale wraszcie daje. Oto przerobka fire sword, ktory jest calkowicie wg. praw fizyki gdzie ogien styka sie z mieczem i jest pod nim itp. Poprawilem go ze wzgledu na posty Mr. Rabbita, bo w sumie to mial racje. A wiec OCENIAJCIE !!!
http://img27.exs.cx/img27/6645/firesword2.jpg
fil0nson
21-10-2004, 20:58
Oba są za***iste, wy****iste w kosmos. Nie wiem dlaczego czepiali się tego pierwszego, ale mi się oba podobają. Pracuj dalej żeby tworzyć lepsze prace.
8o 8o 8o
Mr. Rabbit
22-10-2004, 01:47
:) B) ;)
W tej postaci mi się znacznie bardziej podoba. Dobra robota ;). Następnym razem mam nadzieję, że ze spokojem wysłuchasz uwag :).
Zdravim
Mr. Rabbit
Nosfe Draconis
23-10-2004, 10:35
A wiec aby odswierzyc troche moj temat zamieszczam w nim moja przerobke mojego axe. Ten nazywa sie "FIRE AXE":) prosze o ocenianie i oddawanie glosow w sondzie .... :):):)
http://img62.exs.cx/img62/8642/fireaxe.jpg
Dr.Unknown
23-10-2004, 11:21
A wiec aby odswierzyc troche moj temat zamieszczam w nim moja przerobke mojego axe. Ten nazywa sie "FIRE AXE":) prosze o ocenianie i oddawanie glosow w sondzie .... :):):)
http://img62.exs.cx/img62/8642/fireaxe.jpgVEEEERRYYY za***iście good;)
Mr. Rabbit
23-10-2004, 17:02
Ja takie dwie uwagi zamieszcze :) :
a) Na prawde bardzo nietypowe kształty, very cool :) mi się bardzo to spodobało;
b) Najlepsze jest ostrze, ten błysk tego ostrza, widać, że zadbane :) ;
Nosfe Draconis
23-10-2004, 17:36
Dziekuje bardzo Mr. Rabbit za uwagi, staralem sie bardzo co do tego axe i ciesze sie, ze ci sie podoba. a teraz nastepna praca: unholy shield. Nie jest to moja najlepsza praca ale zawsze mozna na nia zwrocic troche uwagi.
http://img77.exs.cx/img77/6089/Unholyshield.jpg
P.S. od dzis bede zamieszczal palete kolorow uzywatych do rysowania konkretnego pixel' artu :)
P.S.2.Dziekuje wam wszystkim za glosy w sondzie, oby tak dalej .... :)
Nosfe Draconis
23-10-2004, 21:23
Uwaga moi mili :) Dwa rysunki zrobione w ciagu kilkunastu minutek ( popadam w nałóg hehe ) specjalnie dla was ;)oceniajcie.....
MAŁY SZTYLET
http://img83.exs.cx/img83/4513/sztylecik.jpg
oraz GOLDEN SWORD
http://img83.exs.cx/img83/2741/Goldensword.jpg
Mam nadzieje ze wam sie spodobaja, zapraszam do komentowania .... :):):)
P.S. rysowalem te prace bez czarnych kolorow ( nawet kontur ) takze moga wygladac troche "dziwnie"
P.S.Sorki ale zapomnialem dodal palety barw jakich uzylem tutaj :)
Dr.Unknown
23-10-2004, 21:27
Paleta się przydaje, mam swoją:p
A więc, nie pisz na żółto:cyclops: , no troszkę gorzej Ci te refleksy wyszły;)
Mr. Rabbit
23-10-2004, 22:38
O tarczy już się wypowiedziałem przy okazji konkursu ;).
A co do mieczy, to:
Niebieski: Niepotrzebnie ten niebieski wszedł również na rękojeść. Teraz to ciut dziwnie wygląda. Tak jakby rękojeść i ostrze były jednością ;). Ale może włąśnie o to chodziło :).
Golden Sword:
Na ostrzu nie powinno być takiej ozdóbki jak zrobiłeś przy dole; te szpikulce czy jak to nazwać. Ciutkę popsuły miecz no i w zasadzie byłoby to technicznie nie wykonalne ;P.
Nosfe Draconis
23-10-2004, 22:54
A wiec tak:
-co do sztylecika to ta niebieska" rekojesc" to jest czesc ostrza, a przynajmniej mialo tak wygladac.
-oto poprawiony sword
http://img40.exs.cx/img40/1187/goldensword.jpg
-poprawiona tarczka
http://img40.exs.cx/img40/6089/Unholyshield.jpg
Mr. Rabbit
23-10-2004, 23:06
To teraz pójdziemy dalej :).
Zadaj sobie dwa pytania:
- Czy jesteś zadowolony ze zmian jakie zrobiłeś w obu rysunkach?
- Czy widzisz coś co możnaby w nich poprawić?
Jeżeli jesteś ze zmian zadowolony, to znaczy, że poprawa była konieczna (poprawianie prac to nic złego i wręcz jest wskazane ;) ). Jeżeli widzisz jeszcze coś do poprawki to śmiało możesz to poprawić, jeżeli uznasz, że praca poprawiona nie jest lepsza od poprzedniej, znaczyć to będzie, że ów zmiany nie był konieczne i pierwowzór jest lepszy (oczywiste). Jeżeli natomiast nie widzisz zmian to praca jest uznawana za skończoną i gotowa do umieszczenia w internecie ;).
To taki mały opis pracy grafików :P. Najprostszy. Właściwie to grafik tych pytań powinien trochę więcej sobie zadać przed umieszczeniem grafiki w internecie. Osobiście przyznam się, że zazwyczaj nawet na te pierwsze mi się samemu nie chce odpowiadać. Ale przy jakości prac jakie są prezentowane na tym Forum chyba będę musiał się za siebie wziąść :P.
Zdravim
Mr. Rabbit
Nosfe Draconis
24-10-2004, 21:10
A wiec tak.
odp I- zazwyczaj jestem zadowolony z poprawy prac bo niekiedy faktycznie powinny wygladac inaczej.
odp II- ZAWSZE mozna cos poprawic i zazwyczaj to robie, niekiedy mi to nie pasuje a niekiedy za namowa innych.
Nie lubie odpowiedac na takie pytania, bo trzeba troche pomędrkować zeby cos wymyslic sensownego ale spoko, chyba dalem sobie rade. A co do Ciebie Mr.Rabbit to ty chyba naprawde jestes jakims grafikiem, oceniasz zazwyczaj bardzo wyczerpujaco i na temat czego niektorzy nie robia a twoje prace, konkursy itp. to swoja droga tez ma cos z tym wspolnego. Potrafisz zachecic ludzi do pracy.
Acha, i jeszcze jedno, a mianowicie nie jest Ci czasem troszke glupio gadac z takimi gowniarzami na tym forum?? ( bez urazy ) bo z tego ci widzialem to wiekszosc uzytkownikow nie maja nawet powyzej 17 lat ( lacznie ze mna ) a mądrzą sie jakby mieli 30 !! A ty masz 22 o ile to prawda .... :):)
Mr. Rabbit
24-10-2004, 21:25
Tak... trochę o sobie... niech będzie :).
Tak, mam 22 lata. Urodziłem się dokłądnie 19 Marca 1982 roku. Grafiką komputerową zacząłem się w sumie zajmować już jakieś 10 lat temu na uwaga Commodore 64. Tak, tak... uczyłem się Basica, na którym również szło powiedzmy zrobić coś co szłoby nazwać grafiką komputerową. Z upływem czasu wychodziły coraz lepsze komputery, coraz lepsze programy. Człowiek się uczył i ewoluował. Internet natomiast jeszcze bardziej wzbogacał moje... hmmm... umiejętności(?).
Dzisiaj powiem, że w zasadzie korzystam z 3 programów głównie. Są to MS Paint, Paintshop oraz ACDSee PowerPack. Czasami skorzystam również z innych programów: Image Ready (dodatkowy program dla PaintShopa), PhotoShop czy Corel.
Co do rozmowy z jak to nazwałeś "małolatami" to w Jaskini Behemota również jest wiele osób znacznie młodszych ode mnie. Są jednak też osoby znacznie starsze. Również w Tibię grają osoby znacznie starsze i na tym Forum można też je spotkać.
Rozmowy natomiast z osobami młodszymi, pełnymi zapału sprawiają, że człowiek też ma ochotę jeszcze coś zrobić, spróbować tutaj, zerknąć tam. Jeszcze pół roku temu prawie jedyne czym się zajmowałem do obróbka fotografii i przerabianie zdjęć. Dzisiaj, między innymi dzięki W@m powróciłem do rónież tworzenia nowych grafik, i choć mi to znacznie gorzej wychodzi niż w przypadku zdjęć. To staram się ćwiczyć i tutaj.
Ale się rozpisałem... :P
Chyba styknie
Zdravim
Mr. Rabbit
Nosfe Draconis
24-10-2004, 21:32
Otoz wiem ze starsi uzytkownicy od Ciebie tez zajmuja sie takimi sprawami ( wkoncu im tez rozrywka sie nalezy :P). Sam mam znajomego w Tibii, ktory masz 36 lat o ile sie nie myle, Pacc i calkiem niezly lvl a z jego synem razem wychodzilem z rooka druga postacia bodajrze. Takze nawet lepiej ze sa rez i tacy....
A swoja droga to szybko piszesz na klawiaturze.. :)
Nosfe Draconis
24-10-2004, 22:30
Moja nowa tarczka spcjalnie na konkurs : THUNDER SHIELD
http://img92.exs.cx/img92/3023/Thundershield.jpg
Nosfe Draconis
25-10-2004, 18:15
CZEMU NIE OCENIACIE ?!
Nosfe Draconis
25-10-2004, 22:08
Ok zamieszczam wam kilka setow ktore nie wszystkie sa tak naprawde setami ale wg mnie wygladaja podobnie i je tak poukladalem :) Od razu szukajcie moich rysuneczkow. Rzucaja sie w oczy ...... :):):)
http://img77.exs.cx/img77/5313/sprzecik.jpg
I bierzcie sie kur.. za ocenianie :):)
NORMALY OBYWATEL RP
26-10-2004, 14:54
wszytskie sa super! ale najlepsze to sa te w duzych formatach FIRE AXE ROX!!:D
Dr.Unknown
26-10-2004, 15:25
Według mnie Horned Helmet pasuje do Dragon Scale setu:P
Aha, Johhny Bravo armor rox;)
Arrivald
26-10-2004, 18:26
A wiec tak:
-co do sztylecika to ta niebieska" rekojesc" to jest czesc ostrza, a przynajmniej mialo tak wygladac.
-oto poprawiony sword
http://img40.exs.cx/img40/1187/goldensword.jpg
-poprawiona tarczka
http://img40.exs.cx/img40/6089/Unholyshield.jpg
Ładnie, dodaj do tego mieczyka czarne kontury...
Nosfe Draconis
26-10-2004, 18:45
Mialem czarne kontury ale wymazalem i przez przypadek zapisalem w jpg. :(. pozatym to za duzo roboty...
Moj temat ma juz 70 postów i 1300 odwiedzen :):)
im więcej prac pokazujesz tym bardziej mi sie podoba
Trzymaj tak dalej !!! :D
Nosfe Draconis
27-10-2004, 19:52
Juz niedlugo umieszcze tutaj taka fajna jakby Halabarde, ktora wspolnie z Dr. Unknownem tworzymy. Narazie jeszcze nie jest skonczona ale mysle ze za jakies 2 dni, moze nawet jutro bedzie :) I prosze was, nie piszcie mi, ze nie powienienem odswierzac tematu bo dostane bana.... :)
8o stary te prace są naprawde piękne !!! Trzymaj tak dalej !! Mam nadzieje, że w nabliższym czasie wrzucisz coś fajnego ;)
Nosfe Draconis
28-10-2004, 20:44
I nastepna praca, tym razem taka mini halabarda, w dodatku jednoreczna ;) :P
Cos mi nie wyszlo cieniowanie ostrza i jakos takie za chude wogole wyszlo ale juz nie bede poprawial. Praca narysowana w 20 min. :)
http://img8.exs.cx/img8/167/halabarda.jpg
Nosfe Draconis
31-10-2004, 19:05
Jeszcze jedna praca, zrobiona przeze mnie i Dr. Unknowna :) Mam nadzieje ze przypadnie do gustu....
http://img57.exs.cx/img57/1340/Beztytuu5.jpg
I PROSZE WAS, WIECEJ KOMENTUJCIE, MOJE WCZESNIEJSZE PRACAE TEZ. TO MNIE MOTYWUJE DO DZIALANIA :)
Justyś plx :P
17-12-2004, 17:51
Heh
spox arciki
najlepszy unholy shield , fire sword i axe
oby tak dalej ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.