Pokaż pełną wersje : Wszstko dotyczące GS
Eustachy
03-11-2003, 21:57
PROSZE O WSZSTKIE WSTAZÓWKI DOTYCZĄCE ZABICIA GS'KA :D PRZEZ PALLADYNA :P
PS: GDZIE MOZNA JE SPOTKAC POJEDYNCZE (NIE NA POH) ?(
lvl:22 (dla bezpieczenstwa), ale mozesz probowac juz na 18.
skills: zeby to bylo oplacalne 65+. Shield nie ma znaczenia.
Bron:lepiej kusza lecz na wyzszym lvlu zdecydowanie luk.
Teren: tylko PoH. CHyba, ze masz ef i chcesz sie pobawic to idz do molts i tam jest pojedynczy spawn.
Mija sie to z celem jednak, poniewaz na PoH'u mozna spokojnie lurowac sobie pojedyncze gski i biegac np wokol krzaczkow.
Najlepiej popros kogos zeby ci PoH pokazal.
Magia: koniecznie 8mlvl i co za tym idzie exura vita, exana pox no i jakies runki uh sie moga przydac.Na 10 mlvlu mozesz uzyc eb by zatrzymac gska ale nie polecam. Poradzisz sobie bez tych runow.
ps:
jakie masz skille i lvl?
Eustachy
04-11-2003, 19:32
MAM 12LVL - 8MLVL - I SKILE 55/41 (BYLY LEPSZE X( )
WIEC JAK ?(
WYRWE WSZSTKIM PEKEROM JAJA !!!!
JA=a se szlem do Thais z Venore i ide kawalwek i pszechodze obok dwuh kamieni drogom i patsze a zamnom idzie GS myśle pewnie kogos potfur ide dalej , a ten dolot do mnie i 135DM i walnol mnie drugi raz i splynolem
Jak szybki jest GS? Bo na tibia.com jest napisane, że jest bardzo szybki i nie można przed nim uciec... ?(
jest jeszcze jeden pojedynczy spawn gsa:
obok jaskini beholderow (tych obok venore) jest taki domek z wiedzma Wyda (ktora daje jakis quest). idzisz od domku w gore i w prawo schodzisz na dol i idziesz dalej do takiej skaly gdzie na gorze chosza 2 witch. idziesz w prawo, schodzisz do dziury i jest tam tabliczka z napisem "You read: This way to death" :D idziesz dalej, wychodzis z jaksini i wyskakuje na ciebie gs :P
No wiesz, Owoc... ktoś chciał zrobić tutaj kogoś w konia. Oczywiście, gs jest szybki, ale np jest wolniejszy od berserkera. W każdym razie, gdy ja zacząłem polować na gsy, to miałem 24 lev i spokojnie przed nimi uciekałem (jak nie miałem lagów). Na niższym levelu będzie pewnie trochę gorzej, ale nie wiem, bo nie polowałem wcześniej.
Siemka
Ja pierwszy taz bylem na gs'ach z 19 levlem
Level sam w raz.
Pamietam to, pierwszy gs p armor potem byly jakies p armory(ze 11 ogolem)steel helmet(6 oglem)i za 25 gs'em wymarzony k armor.:D
Chodzilem na gs'y paladynem teraz gram knightem.
Dsquad--->Danubia--->Ab'Dendriel
level 30(Wciaz rosnie)
papa
Powodzenie:D
A ja powiem tak:
Ja na GS'y chodze moim palkiem od 15 lvlu i to nieważne od prędkości bo jak znajdziesz krzaczek przy ktorym przejdziesz na ukos a GS bedzie musiał go okrążać to ty bedziesz przechodził na ukos a on bedzie okrążał. A jak chcesz isc na niego normalnie to cie dogoni po 1 minucie, teraz mam 18 lvl i mnie cezsto dogania:( ale ja mam swoje miejsce to mnei nie zabije. Chyba ze sie przyczepi (tak jak ostatnio) ide se na smoczka na poh jestem przy respie hunterow a tu GS bo to jest tez jego spawn potem go bije i uciekam z kolega nagle widze z dolu wylaniaja sie 2 gsy i uciekam na maksa do gory. Potem GS ma czerwone zycie(nawet czarne chyba) a mnie lag złapał i sie ruszyć ni emogłem a GS co miał zrobić to zrobił a ja ujrzalem piekny napis "You Are Dead":P(gorzej ze mialem przy sobie BP of UH i HMM. potem dzwonie do kolegi telefonem zeby zebral moje szczątki okazuje sie ze tam gdzie wychodzily te 2 gsy to bylo ich naprawde 7 i go wszystkie gonily. on palem na 23 juz uciakl gonil go tylko 1 a on se gadal z kims i widzi ten sam napisik co ja:P
Na POHu nie ma 7 GSów tylko 6 + skałka!! Na dodatek chodzi tam tyle osób, że nie sposób zrulować wszystkie 6! A ty nigdy nie miałeś BP of UH i BP of HMM a ostatnio GS zabił cię miesiąc temu! Dla waszej wiadomości to jest mój brat:P
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Bron:lepiej kusza lecz na wyzszym lvlu zdecydowanie luk.
powiedz mi oprosze dlaczego na wyzszych lvl proponujesz luk ?
Alchemiko
11-11-2003, 18:51
Jak sie domyslam, chodzi o skile Dista.
Gdyz bolty sa silniejsze od zwyklych strzal, wiec na nizszym lvl'u ubijesz GS'a szybciej, a jak masz wyzszy lvl (i zarazem skile) to i luk wystarczy, a strzaly sa tansze i Palladyni z Free Account moga je robic.
Kabraxis
12-11-2003, 17:21
...ja poszedlem na PoH na 23lvl ( z kusza)zabilem troszke wrocilem spylilem wracam na PoH i mialem Dead'a
Wqrzylem sie na brka boltow spadek skilla mlvl'u fishinga no i strate 500boltow wziolem luk i zarombalem all ale loota ktos zwinol ;(
ja mam 18 lvl druid 25magic lvl
moge sie ruwnac z gs?
Chester the Litle
14-11-2003, 21:22
Muj qmpel raz uciekal przed 4GS'ami zabil wszystkie byl na 22lvl pall skile 65+ nie pamientam dokladnie ale mial Boh:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.