Pokaż pełną wersje : 24knight
Elo!
Mam 24lvl knighta (prawie 25)
Skille 63/63
EQ: Knight armor, Plate Legi, Devil helmet, medusa shield, leather boots, k axe/f axe, 11k w depo i mnostwo innego shitu ktore mozna sprzedac
Czym lepiej bić f axe czy k axe?
Ok moje glowne pytanie to gdzie expic na tym lvlu albo może skillować? Prosze o wypowiedzi:)
Z góry dzięki
Depeszowiec92
22-08-2007, 15:21
Lepiej bij k axe bo to broń odpowiednia do lvlu i możesz nawet zadawać o wiele większe obrażenia z k axe niż z f axe na tym lvlu.
Skiluj ofkorz na slimach. Dużo ich w venore w innych miastach tez są
Riten_lum
22-08-2007, 20:58
Widze ze grasz na PVP to moze popros znajomego o monka/ghoula do skillowania.
DC !!8o Super kasa , dobry exp ;]
Cały czas tam expiłem.
Ale jednak teraz poskilluje do 70/70 i wielkie dzieki za rady:)
Szyszkati
24-08-2007, 15:19
yamaroo narazie bij z knight axe a pozniej jak wbijesz odpowiedni lvl przezuć sie na fire axe.a i jeszcze jedno poskilluj do 70\70 i bedzie git.A pozniej juz tylko Dc i exp.
Zacznijmy od eq.
Najlepiej sprzedaj devil helmet (ponieważ jest droższy niż inne hełmy z tym armem) i kup sobie warior helmet.
P.S. Potem zbieraj na knight legi.
Jeżeli chodzi o twoje pytanie dotyczące broni to wal zdecydowanie z k axe. Hity powinny byc podobne (prawdopodobnie większe k axe niz z f axe)
Expić czy skilować?
Pytanie każdego knighta. Jeżeli czytałeś poradniki to wiesz że pisze w nich że na 30 lvl powinieneś mieć skile 70/70. Oczywiście wszystko zależy od ciebie ja proponuje na 30 lvl mieć skile conajmniej 65/65. Oczywiście czym lepsze skile tym lepszy knight :p Więc jeżeli chce ci się skilować to skiluj póki nie będziesz tym żygał! Co do możliwości skilowania to ja polecam albo slimy (najlepsze eq) albo monk.
Jeżeli popełniłem jakieś błędy ortograficzne lub interpunkcyjne to przepraszam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.