Pokaż pełną wersje : Pallek 23 lv-gdzie,co,jak.....
diwisnia
22-08-2007, 12:00
Jestem stosunkowo nowym graczem tibii i popelnilem kilka bledow grajac paladynem-siedzialem na 1 wyspie do 10lv(stracilem wiec 10hp i 20 mana w porownaniu do wyjscia na 8lv ze o dystansie i tarczy nie wspomne) 2 blad to za pozno kupione czary-dzieki czemu na 23lv mam dopiero 6ml:( no ale zaczynalem dopiero grac w tibie wiec musialem popelnic pare bledow....dobilem jednak juz do 23lv(gram na serwerze non pvp) wiec nie mam czasu i ochoty zaczynac gry od nowa-tymbardziej ze w niedziele wyjezdzam na miesiac do pracy za granice(konto dam kumplowi na miesiac nabije kilka lv-chyba mozna tak??) co do skilli to mam 54 dystans i 42 tarcze(slabo z powodu poznego wyjscia na mainland oraz tego ze skillowalem na niskich poziomach a tam kilka razy poleglem i skille spadly-pozniej zaniedbalem to) co do wyposazenia helm arm 6 tarcza arm 28 pancerz arm 9(arm 10 stracilem na zlurowanych dsach:/) spodnie arm 7 a do ataku uzywam royal spears(wale nawet po 145hp) do treningu zwyklych wloczni...zadam wiec pytanie jak wiekszosc ludzi na co moge chodzic na tym lv skillach i wyposazeniu-zwiedzilem wiekszosc miejsc w tibi i ciezko znalezc miejsce gdzie fajnie sie expi-np; fibula na robalach expa malo ale sporo kasy natomiast na beholderach i dsach fajnie do momentu gdy ktos zluruje 2 dsy i zablokuje mnie(juz raz tak poleglem) z bardziej znanych miejsc nie zwiedzilem ghostlandu,twierdzy orkow i wysp lodowych-warto skierowac tam kroki?? ostatnio niezle expilem na minotaur camp jednak jest to blisko POH a tam sa GSY ktore mozna zlurowac juz 1 widzialem:p z drugiej strony sa tarantule na ktorych tez fajnie mi idzie-ryzykowac expienie w tym miejscu czy dac sobie spokoj?? a moze polecicie jakies inne fajne miejsca?? czekam na wasze opinie(na nastepne wakacje wykupie pacca to sobie pozwiedzam:D)
Raditz Saiya-jin
22-08-2007, 13:22
Polecam kopalnie krasnoludów.
zwiedzilem wiekszosc miejsc w tibi i ciezko znalezc
Naprawde dopiero zaczynasz grac. Czy jest na sali ktos kto zwiedzial CALA tibie?
(konto dam kumplowi na miesiac nabije kilka lv-chyba mozna tak??)
Nie tak nie mozna :)
@topic
Najlepiej idz na 4 kopalnie dwarfow na poziom z soldierami i guardami ;]
diwisnia
23-08-2007, 00:53
lol frapper z kontekstu wynika ze mowilem nie o calej tibi tylko o wyspach dla ludzi bez pacca-gram moze 2 tygodnie i bylem w wiekszosci miejsc na powierzchni no i troche w podziemiach-moze troche przesadzilem-napewno sa ludzie ktorzy zwiedzili wiekszosc miejsc w tibi(kazdego miejsca nie da sie zwiedzic tyle dziur i podziemi-co innego na powierzchni) co do expowiska to kopalnie sa calkiem fajne tylko ze sporo tam ludzi-pytanie gdzie ich nie ma:p no wiec posiedze u krasnaliB) a co do oddania konta kumplowi to niby jak sie dowiedza?? czy nie moge grac na innym kompie w tibie?? powiedzmy ze na studiach bede mial kompa i neta-czasem bede gral w tibie i w domu jak wroce na weekend tez wiec co im do tego??
Nie tak nie mozna :)
buhahaha nie mozna zal.pl nawidoczniejsz nie wiesz ile osob sharuje a cipy nic nie zrobia z tym...
tak mozesz spokojnie dac kumplowi grac tymbardziej ze jedziesz na caly miesiac
diwisnia
23-08-2007, 12:45
hehe no i na taka odpowiedz liczylem szmytek-po co konto ma stac odlogiem skoro kumpel moze nabic kilka lv(tymbardziej ze zablokowali mu konto na 30 dni bo ktos mu je hacknal)
Czasem.... Czasem to mnie przerażacie
buhahaha nie mozna zal.pl nawidoczniejsz nie wiesz ile osob sharuje a cipy nic nie zrobia z tym...
tak mozesz spokojnie dac kumplowi grac tymbardziej ze jedziesz na caly miesiac
Jest to stosunkowo nowy gracz i dobrze by bylo gdyby przestrzegal Tibia Rules... Wiem ze od zaje..... osob sharuje ale jest to wbrew zasada. Zreszta co to za przyjemnosc, jezeli sam czegos nie zdobedziesz? A zobaczycie za miesiac koles wbije mu 50+ lvl a ten znowu bedzie pytal gdzie expic... Ehh zalosne...
P.S
nie pisz zal.pl bo to odzwierciedla twoja inteligencje...
diwisnia
23-08-2007, 14:52
nie wbije mi na 50lv bo sam nie bedzie mial za duzo czasu na gre-moze dojdzie do 30lv(watpie) co do przyjemnosci to moja sprawa(sprawie przyjemnosc kumplowi ktory ma zablokowane konto akurat na miesiac) od 30lv moge zaczac chodzic na smoki wyverny itd. wiec pytac sie nie bede gdzie expic....przyjemnosc gry to zabijaja boty-sam moge ustawic bota i miec za miesiac 50 lv jak mowisz(ale wtedy to juz jest porazka) a do nastepnych wakacji chce miec przyzwoity lv bo wykupie sobie pacca i poexpie na nowych potworach(bede mial czas na gre) to tyle z mojej strony;)
Zycze Ci powodzenia na mass hunt dragow na 30 lvl ^^ poskiluj moze troszke ;) taka moja mala rada... (na ankrahmun na wszystkie respy +1 latalem 40 rp i skillami 75 i mialem czasami problemy)
Jest to stosunkowo nowy gracz i dobrze by bylo gdyby przestrzegal Tibia Rules... Wiem ze od zaje..... osob sharuje ale jest to wbrew zasada. Zreszta co to za przyjemnosc, jezeli sam czegos nie zdobedziesz? A zobaczycie za miesiac koles wbije mu 50+ lvl a ten znowu bedzie pytal gdzie expic... Ehh zalosne...
P.S
nie pisz zal.pl bo to odzwierciedla twoja inteligencje...
jak dla kogo... dla mnie sharowanie jest zajebiste w tibi... idziesz spac... wstajesz i masz wbite powiedzmy 500k expa.. albo pare % skila zrobionego wiekszy lvl... dla mnie przyjemnosc to miec duzy lvl i masse addonow do czego daze ;p
jak dla kogo... dla mnie sharowanie jest zajebiste w tibi... idziesz spac... wstajesz i masz wbite powiedzmy 500k expa.. albo pare % skila zrobionego wiekszy lvl... dla mnie przyjemnosc to miec duzy lvl i masse addonow do czego daze ;p
Tez kiedys tak myslalem jak ty ale mam nadzieje ze kiedys zmienisz zdanie jak ja ;]
Lvl to nie wszystko i zapamietaj to sobie :)
@up
czemu mam zmienic skoro mi to sprawia jak narazie przyjemonsc...
Ja mam takie cos, ze nie chce dac nawet komus jak u mnie, pokierowac i pozabijac kilka potworow. Bo to oznacza ze nie ja zabilem te potwory i nie ja nabilem nawet te kilka pkt expa czy skilla, czy kasy :] to swiadczy o moim skapstwie, czy chytrosci, ale lubie wiele rzeczy robic sam, i dopiero wtedy jestem zadowolny ze sam to zdobylem. Wole miec 25 lvl moim rycerzem, niz np 50 sorcem kupionym na allegro :] Tak samo z itemami....
Ja mam takie cos, ze nie chce dac nawet komus jak u mnie, pokierowac i pozabijac kilka potworow. Bo to oznacza ze nie ja zabilem te potwory i nie ja nabilem nawet te kilka pkt expa czy skilla, czy kasy :] to swiadczy o moim skapstwie, czy chytrosci, ale lubie wiele rzeczy robic sam, i dopiero wtedy jestem zadowolny ze sam to zdobylem. Wole miec 25 lvl moim rycerzem, niz np 50 sorcem kupionym na allegro :] Tak samo z itemami....
Brawo dla tego pana :) wie co dobre i madrze mowi :) szkoda ze takich osob jest coraz mniej... ;/
@szmytek
Wbiles(wbiliscie) tak wspanialy lvl wiec zapewne dzielisz konto z calym osiedlem?
@up
co do mojego profilu jest to 41ms i sluzy jako noob char do pk -.-
aktualnie mam 65rp zrobionego w miesac z kumplem nie chcesz nie wierz ale mi sie fajnie z kumplem gra... aha co do tego osiedla hmm piekna ironia :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.