Pokaż pełną wersje : 3 czesci parodii tibii by pardzioch30001
pardzioch30001
22-08-2007, 16:32
zapraszam serdecznie ;)
Część 1: Tibia Rat Quest
http://www.youtube.com/watch?v=216QIN1wdoE
Część 2: Tibia Orshaabal Hunt & 25 UH Quest
http://www.youtube.com/watch?v=EBRYktREtPA
Część 3: Tibia Idiotic Qust & War Carlin-Thais
http://www.youtube.com/watch?v=c_860nk9m7Y
serdecznie zapraszam! warto! plx komentujcie! :cup: naszym zdaniem 3 czesc najlepsza ;)
edit1: thx for all comments! zastanawiamy sie nad kolejnymi czesciami :D aha i to moze was rozsmieszyc: Jedrek Bravo Royal Druid nigdy nie gral w Tibie :D
edit2: @Hestoran 16:50- nie moglem. konto utworzylem po 14 sierpnia, bo mialem haka ;( mam tylko nadzieję, że chociaż tu się wypromujemy i zatrudni nas TVP1:D
edit3: DO ALL DEBILI KTORZY MYSLA ZE MAMY PO 5 LAT! 13, 14, 15 I 17 TO NASZE WIEKI! I NIE POPIEPRZYLO NAM SIE WE LBACH. NAKRECILISMY TE FILMY ZEBY POKAZAC JAKA TA GRA JEST DEBILNA! WIEC JESLI MASZ PISAC COS O TYM, TO LEPIEJ IDZ GRAC, MANIAKU
Hestoran
22-08-2007, 16:45
Super... podoba mi sie, naprawde fajne :)
To nie ironia.
myslalem ze kolejne dno ale
UBHUASHAUHEUHATO JEST SWIETNE XD
Hestoran
22-08-2007, 16:50
Zaaalosne.
Film jest dobrze wykonany wiec nie widze nic zalosnego.
myslalem ze kolejne dno ale
UBHUASHAUHEUHATO JEST SWIETNE XD
W 100% popieram.
@autor
Mogles oddac to na konkurs ^^
Film jest dobrze wykonany wiec nie widze nic zalosnego.
O film sie nie czepiam, ale przeciez to jest imo zalosne. Jakies dzieci biegaja po lace i bija sie z vampirami etc. i krzycza uh sd uh sd manas. Btw. 10 druid zabil bk, ostro xd
Hestoran
22-08-2007, 16:53
O film sie nie czepiam, ale przeciez to jest imo zalosne. Jakies dzieci biegaja po lace i bija sie z vampirami etc. i krzycza uh sd uh sd manas. Btw. 10 druid zabil bk, ostro xd
Albo jak w filmie "Tibia Idiotic Quest & War Carlin-Thais" walnal spam UE xDDD
Palek nie miale szans :(
i wlasne to jest w tym smieszne btw najlepszy jest kolega udajacy orsha :D posluchajcie sobie jego odglosow xD a btw.
xxx: JAKI LOOT?
XXX: TO
xxx: co to jest ?!
yyy: GUWNO XD (i ort :P)
XXX: AAAAAA!
Xc!
Kup.Se.Musk
22-08-2007, 17:56
Hmm...
Z pewnością macie ode mnie ogromnego plusa, za wykonanie(nie jest to pierwsze lepsze gówno), w dodatku wolicie coś zmontować, a nie siedzieć całymi dniami przed Tibią. Mnie szczerze film nie rozbawił, ponieważ nie bawi mnie już takie coś. Jedyne przy czym się uśmiechnąłem to "Czekajcie chłopaki mam laga". Dialogi z pewnością są na poziomie 11 lat+, ale liczy się także chęć i wykonanie. Pozdrawiam
Glon Elriel
22-08-2007, 18:47
pojebane =x
zresztą jak połowa społeczeństwa w Tibi....
Część 1: Tibia Rat Quest
Hmm idzie 4 lvl i kilka wiekszych 18 itp typ biję bka i go ubija o0 1 manas 5 sd
Żałosne...
Master-Sarevok
22-08-2007, 21:18
Nie jest zle, ale tak troche wstyd by mnie bylo biegac po lace wolajac "esdeeeeeeek, uham sie, exevo gran mas vis, o patrzcie final room".. XD
To jest... Żałosne... Nie wiem czy miało być śmieszne czy coś... Nie było. Zresztą, filmy ukazują w jakim wieku są gracze... I nie trudno się dziwić, że coraz więcej normalnych osób rezygnuje z tej gry.
Takie głupie że aż śmieszne :P Tylko trochę mało orginalne, w każdym filmie pojawiał się boss wampirów (dzieciak z maska vampira i w czarnej bluzie z kapturem) i koleś w czerwonym dresie jako demon jakiś :D
pardzioch30001
22-08-2007, 23:11
@up
Sorry wielkie panie ,,wszystko-wiem" ale gramy od 2 lat na roznych servach i kontach, titanii, furorze, antice, morganie, uniterze zdarzylo sie nawet na apo. a propos gp: jak ty mówisz? ,,zlotowalem 465 gold coins"?
Bolec19J20
22-08-2007, 23:19
@up
A tak w ogole to ile ty masz lat ze grasz w tibie 2 lata ;o? Czyzbys zaczal w nia grac w przedszkolu :D8o
@up
A tak w ogole to ile ty masz lat ze grasz w tibie 2 lata ;o? Czyzbys zaczal w nia grac w przedszkolu :D8o
przepraszam bardzo ale szlag mnie trafia
WSZYSCY! ABSOLUTNIE WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania pomiedzy wycieraniem dupy z gówna przy kolejnych deadach
no comment
pardzioch30001
22-08-2007, 23:28
Bolec. Nakrec podobny film i sprawdzimy czyj bedzie lepszy.
Mam 14 lat. cos nie pasi? bony ty myslisz ze tylko licealisci graja w tibie a grasz pewnie 23 godziny na dobe i odwalilo ci mozg. ja sie juz nie kloce bo mnie wkurzaja tacy ludzie: innych krytykuja a sami dupy nie wystawia.
mam nadzieje ze to koniec klotni. nie chce nowych wrogow.
@up
dzieki. nareszcie ktos docenia nasza prace xD
Bolec19J20
22-08-2007, 23:29
Przepraszam mistrze :/
pardzioch30001
22-08-2007, 23:32
ja tez przepraszam. ponioslo mnie.
:)
Właśnie odkryłem która scena rozwala mnei najbardziej - jak ejden z was mówi, że "na trade <czytaj "trade"> napisali że jest wojna pomiędzy carlin a thais <czytaj "karlin a thais"> " :D
Mercioleksy
22-08-2007, 23:59
Nic nie przebije:
Black Knight: Uga buga!
Dark Brozyn
23-08-2007, 00:09
To jest tak żałosne że aż śmieszne.
Nie żebym ja chciał zdobywać nowych wrogów xP Ale to właśnie w większości przez graczy w wieku 12-14 ludzie maja dość tej gry. Ja naprawdę pamiętam czasy kiedy Tibia nie była tak powszechnie znana. Sam miałem 14 latek wtedy, ale jakos potrafiłem nie grać ludziom na nerwach i nie krzyczałem: hunted! Noob! tfoja stara roibla mi laske! itp. -.-"
Co do filmu już mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada.
Od razu mówię, ze w Tibię gram h na dobę. Hail update's :D
... Nakrec podobny film i sprawdzimy czyj bedzie lepszy...
Moze bym cos nakrecil albo pokazal cos co juz nagralem, ale kiedys jak dalem moj film to srednio sie podobal :p (humor na za wysokim poziomie [abstrakcyjny] jak na userow tego forum)
Te filmy sa kijowe, jak mialem 14 lat to filmy na wyzszym poziomie nagrywalem B) i nigdy nie bawilem sie z kolegami w RL w "tibie". Widac teraz jakies zacofanie/zdziecinnienie postepuje, 14 lat i RL od gry nie odrozniaja :> (jak ja gralem to mialem 13-17 lat, zeby nie bylo)
...WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania...
Wszyscy? Skad wiesz co kto zrobil i robi? Ja np. napisalem kurs Sony Vegas 7.0, zrobilem pare stronek (nie dokonczonych) i teraz pracuje nad swoim OTSem. Nie mozna raczej powiedziec, ze jestem nie kreatywny ;)
Kazdy ma prawo krytykowac. Po co innego wystawiac link do filmu na forum jak nie po to, zeby posluchac co jest nie tak i poprawic wlasny film. Teraz juz autor wie co sie ludzia nie podobalo i wie jak zrobic lepszy film. Moze nastepny nagra w Tibii, a nie RL. Tak jest łatwiej i duzo lepsze oceny mozna dostac jak ma sie dobry pomysl i potrafi go zrealizowac.
Wszyscy? Skad wiesz co kto zrobil i robi? Ja np. napisalem kurs Sony Vegas 7.0, zrobilem pare stronek (nie dokonczonych) i teraz pracuje nad swoim OTSem. Nie mozna raczej powiedziec, ze jestem nie kreatywny ;)
Kazdy ma prawo krytykowac. Po co innego wystawiac link do filmu na forum jak nie po to, zeby posluchac co jest nie tak i poprawic wlasny film. Teraz juz autor wie co sie ludzia nie podobalo i wie jak zrobic lepszy film. Moze nastepny nagra w Tibii, a nie RL. Tak jest łatwiej i duzo lepsze oceny mozna dostac jak ma sie dobry pomysl i potrafi go zrealizowac.
nie czytalem twojej krytyki ale mialem na mysli tekstu typu "rzal.peel" albo "zal, n/c noob", jezeli twoja byla na takim poziomie to przyjmij te slowa a jesli nie to nie czuj sie urazony :)
Szajs żałosne nikt widze nie zna fabuly tibii food z mumi ? Żalosny film
Szajs żałosne nikt widze nie zna fabuly tibii food z mumi ? Żalosny film
rotfl
Gesior, zapodaj jeszcze raz film. Albo na pw ewentualnie :P
Fakt żal.pl... ale nawet śmiechowe
xxx
To już przynajmniej wiem jak wygląda klasyczne dziecko neo :)
Dark Sven
23-08-2007, 01:19
Fakt żal.pl... ale nawet śmiechowe
xxx
Rotfl...
Filmiki... no cóż, ładnie zmontowane, nie nagrywane jakomś śmieszną komórką, ale co tu dużo mówić... nie śmieszne.
Do diabolic team troche wam brakuje ale...
Marek Tibioman
23-08-2007, 01:58
Obejrzalem wszystkie 3 czesci i powiem tyle: dzieci neo! Ale macie po 10-12 lat wiec moze was to bawi. Taki wysilek w montaz filmu, przebrania, bronie i wszystko po to zeby wrzucic to tu na tibia.pl i pokazac ludziom jak wam tibia w glowach poprzewracala? LoL. w sumie w ogole mnie to nie rozsmieszylo, jedyna smieszna rzecz to to jak koles mial laga:p
To nie było śmieszne...raczej żenada
po drugie: z utevo luxa duzo nikomu nic nie zrobisz
po trzecie: nauczcie sie troche angielskiego bo wasz jest naprawde kiepski
po czwarte: GET SOME LIFE !!
pardzioch30001
23-08-2007, 08:39
UWAGA! UWAGA! wiadomosc porzadana: ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?" no przestancie pieprzyc wy myslicie ze tylko licealisci graja w tibie?
@Zhukova
sorry wielkie, ale zauwazylismy jak 8 lvl walil potwora z utevo lux. gramy w tibie od 2 lat i wiemy co to jest. swiatlo.
@Gelt
,,Co do filmu juz mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada" tak? to po jasna cholere jeszcze tu jestes?
@Gesior
co racja to racja krytyka jest dobra. wkurzylem sie na ludzi ktorzy pisali zalosne po raz 10
@Slovik
baranie niedorobiony gramy w tibie od 2 lat
@Kogutt
,,To już przynajmniej wiem jak wyglada dziecko neo" o ile sie orientuje, to ja i moi 3 koledzy z filmu maja multimedie bucu
@DARK SVEN
film byl nagrywany aparatem cyfrowym
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK. CZLOWIEKU! NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA! CO ONI ROBIA?! ,,SD, SD, UHAM SIE" O TO CHODZILO. A NAM NIE ZAWROCILA. NA NASTEPNY RAZ POMYSL CIOLKU ZANIM COS NAPISZESZ. AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila) TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Milego ogladania :)
@up
Jeśli ktoś z tych ludzi na filmie ma 17 lat, to sorry, ale chyba szybko skończył rozwój fizyczny :P
btw. dziecko neo to nie dzieciak, który ma neostrade, tylko dzieciak, który ma internet i nie wie jak z niego mądrze korzystać...
Trochę krytyki na temat tego nędznego filmiku i już jesteś wielce oburzony, wszystkich obrażasz ;) Moja ocena filmiku: -1/10
Skoro to udostępniłeś to pogódź się z tym, że krytyki będzie dużo, więc nie musisz od razu się bulwersować. Możesz po prostu po cichu wyjść i zamknąć drzwi.
A tak jeszcze się odniosę do tego co powiedziałeś o użytkowniku Marek Tibioman. NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA!
Być może on zrobił taki nick żeby pokazać "jaka ta gra jest powalona" ?
Ale jedno jest pewne: film jest żenujący, nieśmieszny.
PS
I nie obrażaj więcej ludzi jak usłyszysz trochę prawdy...
@Gelt
,,Co do filmu juz mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada" tak? to po jasna cholere jeszcze tu jestes?
To jest forum, a forum służy do wypowiadania się chyba prawda? A ja mówie, ze film jest żenujący i nie zmienię zdania. Wykonanie dobre, to prawda, ale sama treść... Zresztą, po co cały czas te "cholera"? Naucz sie z tego przekleństwa korzystać bo nie rozumiem o co chodzi w tym: to po jasna cholere jeszcze tu jestes?
Nie powinno być jaką?:D
pardzioch30001
23-08-2007, 13:29
k kogut wkurzyles mnie bo wiem jak korzystac z neta. aha... nie sadze zeby tibioman zrobil to specjalnie ale... aha ten najwyzszy ma 17 lat. a ty ile? aha gelt: napisales juz ze ci nie pasi to po co spamujesz. niech kazdy sie wypowie raz i starczy. ja uwaznie czytam. i nie czepiam sie krytyki. chce ja wykorzystac, ale nie mowcie nic o autorach jesli ich nie znacie ok?:p
aha to jest parodia wiec dlaczego kazdy pisze: ja sie nie bawilem w tibie... aha tibioman troche powagi 10-12 lat piszesz a polowa z aktorow jest od ciebie starsza wiec sie zastanow nastepnym razem jak cos pisze. i wytrzyj okulary.
Mazur199
23-08-2007, 14:03
zal totalny,niedługo szkoła wiec szykuj nozyczki i papier kolorowy
btw dzieckiem neo moze byc kazdy niezależnie od wieku
Michalakmee
23-08-2007, 14:31
Fajne filmiki :D i fajne teksty lubie oglądać takie coś ,ale najlepsza scenka była z 'czekajcie mam laga' hueheueheuehueheueheu
AlortDeath_17
23-08-2007, 14:34
lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL !
.. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- ..
lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL !
.. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- ..
odezwal sie wielki swiatowiec, w takim razie powiedz o jaki typ zartu ci chodzi i powiedz w ilu krajach byles na swiecie ze masz prawo tak demonizowac moja ojczyzne
@down
mowilem o tym jak on wyzywa kraj w ktorym mieszkam ja i moja rodzina, ty lepiej odwiedz lekarza i lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno
tak btw. to sie nie wypowiadaj na tematy narodowe smieciu skoro nie masz o nich zielonego pojecia. gram w to dlugo i zdazylem zauwazyc pewne prawidlowosci, a to ze nie potrafisz zobaczyc tego ze rodak rodaka okrada w kazdej narodowosci to jest twoj problem. pojmij to ze nie widzisz tego bo mowia w innych jezykach, a to ze widzisz najwiecej polakow to dlatego ze ich najwiecej gra
AlortDeath_17
23-08-2007, 15:11
up ~ rozjebałeś mnie hahaha : D ia ty moze masz "zielone pojęcie" kto jest śmieciem tutaj ? :> i wiekszość Polaków którzy grają w tibie używają botów, tak jak ty więc sobie daruj
Kyrfal? heheh żałosne to jest ^^ jeśli Tobie się takie yhmm.. żarty podobają
to naprawde :P odwiedź lekarza, a pozatym co Ty mieszasz kraje do tibi ?
pewnie uważasz że wszyscy z Brazyli gracze to nooby nie ? i że
Polska jest the best ? ^.- prawie jak wszyscy Polacy ^.- bo tak właśnie sądzą ... Dać inny przykład ?
polak polaka ujebie w tibi :) za głupi p-armor ^^ a taki szwed szweda ?
nigdy będą woleli ubić takiego sobie nooba z Polski ? ^.-
Zalgadis
23-08-2007, 17:00
Zaaalosne.
to ze nalezysz do gildii sexy team to jest dopiero zalosne lol
topic@ filmik 1 zajebisty (jestes najedzony xD)
filmik 2 taki gorszy troche (you lose 59 hp by orszabaal xDDDD)
3 ogladam
pardzioch30001
23-08-2007, 17:59
@aloth death 17
sorki ale to ty masz niedowala mozgu bo pisalismy ze to parodia i my mamy wszystko na miejscu we lbie i chcemy uswiadomic innym (takim jak ty) w co sie bawia, bo juz powoli konczymy z tibia
Ja spamuje? A kto x razy napisał "to parodia!"? Zastanów się napierw co mówisz. Wątpię, czy ktoś wziąłby to za parodie >.> Jak się chce osiągnąć jakiś cel i nie słuchać tyle krytyki to się do czegoś przykłada...
AlortDeath_17
23-08-2007, 18:50
2x up ? L O L ile ty masz lat dzieciaku? ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie i nadal UWAŻAM te filmy za ŻAŁOSNE !
Down! ZGADZAM SIĘ :) i popieram
Za takie filmy powinni banować, normalnie domowe przedszkole albo 5,10,15 ROTFL
UWAGA! UWAGA! wiadomosc porzadana: ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?" no przestancie pieprzyc wy myslicie ze tylko licealisci graja w tibie?
@Zhukova
sorry wielkie, ale zauwazylismy jak 8 lvl walil potwora z utevo lux. gramy w tibie od 2 lat i wiemy co to jest. swiatlo.
Walil potwora? Hmm chyba ze swiatla sie nie bije potwora wiec dobieraj dobrze slowa.
Dobrze ze chociaz tego tibia was nauczyla ze light to swiatlo.
Ps.
popieram przedmowce ;s
:o
:o
Blak najt się zataczał ze śmiechu ;D
W ogóle to oni myśleli że rozpoznawanie mowy Tibia ma wbudowane czy jak? xD
No mogłoby być bardziej realistyczne, jakieś wiecie, strzelanie z kuszy, rzucanie kamieniami (sdkami) w bk xD
Powinno być "Wyczytałem że klucz jest w skrzynce na south od nas, znaczy się chyba na północ nie?"
A, no i nie widze tam exhausta :(
Ciągle "sd, sd, sd"!
Ale na końcu "Kombo, oberwał kombo" mnie rozłożyło :D
A w ogóle nie żeby coś ale ile oni mieli lat? ^^ tyle co leweli?
W drugim filmie jak było haj tikuanda jes mogłeś dodać jakiś fajny rozbłysk światła jak w tibii, można to łatwo zrobić w adobe premiere
"Będziemy mieli na uhyyyyyy" :x
Ogółem podoba mi się :)
Jak wszystkie trzy części oglądałem i słyszałem "SD!! UHAM CIE!! MANAS"
to aż mnie skręcało...
Te machanie brońmi bez sensu, mogliście jakąś nute "realizmu" dodać ale dobra >,,>
Shit jak niewiem, jak ktoś bedzie chcioal zagrać w tibie i zobaczy wasz filmik to już mu sie odechce
btw. niewiele rzeczy było wizualnie z tibią związane.
to ze nalezysz do gildii sexy team to jest dopiero zalosne lol
Hahahaha no nie no jaki zal typ.
pardzioch30001
24-08-2007, 11:50
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl
hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania.
Ehhh... A pisałeś, że słowa krytyki też weźmiesz do siebie >.>
No nie zaje**te, najfajniejszy ten koles co mowil ''utewo luks, utewo luks''
:]
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl
hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania.
No, a jednak krytyki nie przyjmujesz żadnej. Być może komuś się spobodało, ale też bardzo dużej liczbie osób się nie podobało. Ci co mówią, że fajne to spoko, ale jak ktoś ma inne zdanie (swoje zdanie), to odrazu mówisz, że debil, bo twój NĘDZNY filmik go nie zachwycił?
[...]NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA![...]
a myslalem zeby pokazac jacy to wy jestescie powaleni. nikt normalny by sie tak nie zachowaywal. przebieral sie w jakies szmaty i biegal z patykami. nie wiem... klockami lego sie zacznijcie bawic moze jak inne dzieci :]
[...]Moja ocena filmiku: -1/10
az tyle? :D:D:D
aaa rozumiem! to na zachete xD
Marek Tibioman
24-08-2007, 19:31
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK.
Ten nick akurat zrobilem jak zaczynalem grac w Tibie, nie wiedzialem zupelnie jaki nick wymyslec, a spieszylo mi sie wiec wyszlo takie cos. Poza tym moj nick jest juz i tak lepszy od tych nickow w tych filmikach :D Zreszta mniejsza...
AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila)
Nie musisz miec neostrady zeby byc dzieckiem neo ;) Po to jest temat i po to sa komentarze, zeby wyrazic swoje zdanie na temat tego filmiku, wiec chyba powinniscie sie cieszyc ze ktos cos o was pisze, ze temat zaciekawil wiele osob nabki.
TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Bo co ubijesz mnie swoim 10lvlem?
Dark Brozyn
24-08-2007, 19:41
pardzioch30001 czy Ty naprawdę oczekujesz od ludzi żeby napisali "JAKI JESTEŚ ZAJEBISTY SUPER FILMIKI ROBISZ". ? Człowieku tymi bzdurnymi filmikami udowodniłeś że nie masz równo pod sufitem, normalni ludzie nie robią czegoś takiego.
http://img502.imageshack.us/img502/9950/bkqi4.png
BK own3d
Dla mnie wyjebiaste miło się oglądało :D
film bez sensu ;/ Lepiej nic nie zrobic niz tak sie zblaznic
film bez sensu ;/ Lepiej nic nie zrobic niz tak sie zblaznic
No niestety strasznie się zbłaźnili. Sami z siebie parodie zrobili hehe :P
Piotrek Marycha
25-08-2007, 01:53
z
edit3: DO ALL DEBILI KTORZY MYSLA ZE MAMY PO 5 LAT! 13, 14, 15 I 17 TO NASZE WIEKI!
taktaktaktak, to widac cała czwórka ma ostry niedorozwój bo najstarszemu z was bym dal hmmm ze 14 lat?
I NIE POPIEPRZYLO NAM SIE WE LBACH. NAKRECILISMY TE FILMY ZEBY POKAZAC JAKA TA GRA JEST DEBILNA! WIEC JESLI MASZ PISAC COS O TYM, TO LEPIEJ IDZ GRAC, MANIAKU
no niestety, pokazaliscie jakie z was sa debile, normalny człowiek bez stwierdzonych chorób umysłowych tak sie nie zachowuje
przepraszam bardzo ale szlag mnie trafia
WSZYSCY! ABSOLUTNIE WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania pomiedzy wycieraniem dupy z gówna przy kolejnych deadach
no comment
to jest kreatywnosc? jezeli tak to szczytem kreatywnosci jest zajebać matce krzesłem jak ci kompa odlączy...
AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila)
nic nie wiedząc? na filmie widac wystarczająco zeby starzy ci zabrali kompa, telewizor i klamki w drzwiach + zalozyli kraty w oknach
taktaktaktak, to widac cała czwórka ma ostry niedorozwój bo najstarszemu z was bym dal hmmm ze 14 lat?
do reszty sie nie przyczepie bo jestes za glupi na dyskusje ale:
przyczepianie sie do czegos wygladu jesli ma opóźniony rozwój fizyczny (nawet iz wiemy ze oni nie mają) bądź do jakiegokolwiek upośledzenia fizycznego/psychicznego jest czystym chamstwem, no ale widac tego nie zrozumiesz skoro piszesz takie rzeczy.
ja za to co zacytowałem odpowiem tak- jak kogos z twojej rodziny dotknie tragedia napisz mi na priv, obiecuje ze zgole se czache, ubiore sie jak ty na codzien (czyli ala pedał) i zaczne wyzywac twoja rodzine od szmat, pasi?
btw. zapewne dostane bana/warna albo zostane zbluzgany przez elite forum i twoich kolegow, ale naprawde czasem trzeba pokazac co sie mysli o pewnych zachowaniach
tu nawet nie chodzi o obrone autora i jego filmikow tylko o pewne zasady
Piotrek Marycha
25-08-2007, 10:33
przyczepianie sie do czegos wygladu jesli ma opóźniony rozwój fizyczny (nawet iz wiemy ze oni nie mają) bądź do jakiegokolwiek upośledzenia fizycznego/psychicznego jest czystym chamstwem, no ale widac tego nie zrozumiesz skoro piszesz takie rzeczy.
to byla ironia, pan autor próbuje wszystkim wmówić ze widzą co innego niż to co jest na filmie...
ja za to co zacytowałem odpowiem tak- jak kogos z twojej rodziny dotknie tragedia napisz mi na priv, obiecuje ze zgole se czache, ubiore sie jak ty na codzien (czyli ala pedał) i zaczne wyzywac twoja rodzine od szmat, pasi?
rozumiem tylko to ze mnie nie lubisz... a co do reszty... wtf??? jaka tragedia? jakiego golenie?
BTW: to do mnie bylo w ogole?
pardzioch30001
25-08-2007, 13:19
No, a jednak krytyki nie przyjmujesz żadnej. Być może komuś się spobodało, ale też bardzo dużej liczbie osób się nie podobało. Ci co mówią, że fajne to spoko, ale jak ktoś ma inne zdanie (swoje zdanie), to odrazu mówisz, że debil, bo twój NĘDZNY filmik go nie zachwycił?
lol jesli sie wam wiecznie nie podoba to po co tu ciagle siedzicie? aha. oleje was wszystkich, ktorzy pisza o nas debile. jesli ty (mowie ogolnie) piszesz, ze on, z filmiku jest debilem, to pokaz swoje zdjecie na profilu. zobaczymy czy ty jestes fanem tokio hotel albo gejem. aha, i pokaz swoja srednia na koniec. nie jestem takim maniakiem co gra 20 godzin dziennie i mi nie zawrocilo tak we lbie, zeby myslec tak jak niektorzy z was: debile. teraz czekam. nakreccie wy film. ja przyjmuuje krytyke, ale my smielismy sie z utevo luxa a nie uwazalismy to za dobry czar. ten 15 latek powiedzial dla nastarszego ze to najlepszy czar (dla jaj) a wy juz macie podniete ze mozecie pisac ,,debile". wogole to mozna usunac tego posta? bo sprawil mi wiecej przykrosci niz radosci. a krytyke slysze, ale bez przesady: debile. ?! to ma byc krytyka?
@Gelt
@Kogutt
@AlortDeath17
@Agroki
@dukos
@Dark Brozyn
@fundak
@Piotrek Marycha
ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem. troche to wy z siebie zrobiliscie idiotow. idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych. i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo. srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem? przestancie tak sie zachowywac. i nie mowcie ze nie przyjmuje krytyki. bo przyjmuje. ale nie przyjmuje WYZWISK.
dobra. ten kto powiedzial do mnie debil: ,,twoja stara to kopara, ma ryj jak niedorozwoj, a gdyby twoj stary wzial sie za prace a nie wpieprzac do geby kolejny puszki piwa to mialby bardziej pofaldowany mozg. twoja siora to mamut ma wlosy spod pachy na glowie, twoj brat to powal chodzi z lysa pala i kupuje ciagle nowe baseballe, a ty jestes fanem tokio hotel i gejem a twoje ulubione zdanie to: jestescie debilami." i co? kwita?
Dark Brozyn
25-08-2007, 13:43
W pierwszej klasie podstawowej też miałem średnią 5.0
--Cienius--
25-08-2007, 13:51
zalowe :D ale cos tym jest ;d
1. to byla ironia, pan autor próbuje wszystkim wmówić ze widzą co innego niż to co jest na filmie...
2. rozumiem tylko to ze mnie nie lubisz... a co do reszty... wtf??? jaka tragedia? jakiego golenie?
3. BTW: to do mnie bylo w ogole?
1. nawet jesli to juz napisalem swoje stanowisko w tej sprawie
2. a to zeby cie wnerwic ^^
3. nom
Kertoipp
25-08-2007, 14:24
ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?"
nom xD
Co do filmikow... dla mnie zalosne :P
Ja nie wiem, czy mam sie śmiać, czy płakać... : P
Żal mi tylko tych ludzi, którzy wyzywają autorów filmu. Nie podoba się Wam ok, nie trafia do Was ich poczycie humoru, ok, ale nie trzeba od razu wyzywać od niedorozwojów itp. Przynajmniej nie siedzą w domu i nie grają w tibie tylko wyjdą pośmiać się dla funu ;p.
@Pardzioch30001
W tym momencie oczekuje przeprosin, bo nie wyzywałem ani Ciebie, ani Twoich kolegów. Wyrażałem swoje zdanie na temat filmu a nie autorów.
Po co ciągle siedzimy? Chociażby po to, by upomnieć takiego kogoś jak Ty, by nie rzucał wyzwisk bez powodu >.>
@Imm0rtal
Teksty składają się na treść :P
Imm0rtal
25-08-2007, 15:12
Eeee, sam nie wiem co napisać ;s, film pod względem formy całkiem fajnie zrobiony, np.statek do tiquandy :p, stroje, teksty, no całkiem, całkiem...ale pod względem treści...no cóż, biorąc pod uwagę tę całą nagonkę na Tibie, to GZ dla was za odwagę, trochę to obciachowe, jak discopolo :p. Aha, pozdro dla tego 17 latka, mam nadzieję, że dziewczyny nie będą się z niego brechtać xD, ja bym się zjarał ze wstydu ;D
srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem?
Nie martw się. W podstawówce miałem 5.6 ...
A tak na temat to wskaż mi chociaż jednego posta,w którym nazwałbym cię debilem, idiotą itp.
Idioto ;)
Dark Sven
25-08-2007, 15:47
@Zhukova
Apffff... chodzi o zachowanie, nie o rozwój fizyczny...
btw. zapewne dostane bana/warna albo zostane zbluzgany przez elite forum..
A czystym chamstwem nie jest najeżdżanie na kogoś od pedałów i głupka nie zdolnego do rozmowy? Ciekawe.
2. a to zeby cie wnerwic ^^
Mi też podałeś ten argument. Głupia próba wyjścia z twarzą?
lol jesli sie wam wiecznie nie podoba to po co tu ciagle siedzicie? aha. oleje was wszystkich, ktorzy pisza o nas debile. jesli ty (mowie ogolnie) piszesz, ze on, z filmiku jest debilem, to pokaz swoje zdjecie na profilu. zobaczymy czy ty jestes fanem tokio hotel albo gejem. aha, i pokaz swoja srednia na koniec. nie jestem takim maniakiem co gra 20 godzin dziennie i mi nie zawrocilo tak we lbie, zeby myslec tak jak niektorzy z was: debile. teraz czekam. nakreccie wy film. ja przyjmuuje krytyke, ale my smielismy sie z utevo luxa a nie uwazalismy to za dobry czar. ten 15 latek powiedzial dla nastarszego ze to najlepszy czar (dla jaj) a wy juz macie podniete ze mozecie pisac ,,debile". wogole to mozna usunac tego posta? bo sprawil mi wiecej przykrosci niz radosci. a krytyke slysze, ale bez przesady: debile. ?! to ma byc krytyka?
@Gelt
@Kogutt
@AlortDeath17
@Agroki
@dukos
@Dark Brozyn
@fundak
@Piotrek Marycha
ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem. troche to wy z siebie zrobiliscie idiotow. idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych. i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo. srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem?
A teraz co do twojej części wypowiedzi. Czemu tu siedzimy? Bo to forum, na którym nie masz prawa nikomu zakazać przebywania tutaj. Co ma bycie idiotą do zdjęcia w profilu. Masz coś do gejów lub fanów Tokio Hotel? Obu tych grup nie lubie, jednak to nie powód by ich atakować. Tak samo moge powiedzieć "P0kAsH Mj SFoIe ZdJoNtKom tO ci PoFiem CzY jesTeś GóPkowatym TibjaSzem". I co ma średnia do tego? Można się wykuć na pamięć z książek, ale nie umieć nic po swojemu. Średnia nie ma nic do mądrości tak samo jak zawód, czy wykształcenie.
@Slovik
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK. CZLOWIEKU! NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA! CO ONI ROBIA?! ,,SD, SD, UHAM SIE" O TO CHODZILO. A NAM NIE ZAWROCILA. NA NASTEPNY RAZ POMYSL CIOLKU ZANIM COS NAPISZESZ. AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila) TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Milego ogladania :)
Yup... bez zaczepki. NIE PISZ TAKIM PISMEM.
Nie chcę tutaj stawać po jednej czy po drugiej stronie, jednak poziom tego tematu jest tak drastycznie niski, że proponuje zawieszenie broni dla wszystkich stron.
Kokoella
25-08-2007, 18:53
Żałosne... ani razu się nie zaśmiałem. Sorry ale denerwują mnie takie dzieci.
Nauczyciel95
25-08-2007, 21:45
:baby::baby::baby:
Polewka [ale z glupoty tworcy] :p
Nauczyciel95
26-08-2007, 00:01
A dziewczyne ktos z was ma???? :p
Sorry ale denerwują mnie takie dzieci.
Nie przepraszaj. To jest dość naturalne ;)
Patryk :P
26-08-2007, 10:44
Żałosne. po co wogule to oglądałem :(
Za wykonanie 5/6 ale fajnie ze ktos probuje tworzyc cos takiego ;p
Piotrek Marycha
26-08-2007, 15:22
nie jestem takim maniakiem co gra 20 godzin dziennie i mi nie zawrocilo tak we lbie, na filmie widac co innego
idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych.
zobaczymy czy ty jestes fanem tokio hotel albo gejem.
idiota?
ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem.
@Slovik
O rly?
i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo.
j.w. - na filmie widac co innego
srednie? od:5.00 do 4.7 i co?
zadna rewelka w podstawówce
dobra. ten kto powiedzial do mnie debil: ,,twoja stara to kopara, ma ryj jak niedorozwoj, a gdyby twoj stary wzial sie za prace a nie wpieprzac do geby kolejny puszki piwa to mialby bardziej pofaldowany mozg. twoja siora to mamut ma wlosy spod pachy na glowie, twoj brat to powal chodzi z lysa pala i kupuje ciagle nowe baseballe, a ty jestes fanem tokio hotel i gejem a twoje ulubione zdanie to: jestescie debilami." i co? kwita?
teraz to dobiero błysnołeś, idioto :P
ta mają, gumową, pod łóżkiem
pardzioch30001
26-08-2007, 16:37
oleje was wszystkich i tyle. wszyscy nas wyzywaja od niedorozwojow a my to tylko zrobilismy zeby sie posmiac. no coz... moze chociaz pare osob sie ucieszylo z tego...
Dark Sven
26-08-2007, 16:41
Tia... bo ty na pewno masz...
oleje was wszystkich i tyle. wszyscy nas wyzywaja od niedorozwojow a my to tylko zrobilismy zeby sie posmiac. no coz... moze chociaz pare osob sie ucieszylo z tego...
Poor Pardzioch ;< Wszyscy przeciw jemu :(
Marek Tibioman
26-08-2007, 22:07
Po co piszesz, ze nas olejesz, zamiast poprostu nas olac, nie pisac nic w temacie, temat wygasnie, spadnie na 100 strone i nikt wiecej juz nie zobaczy jakie "dzielo" zrobiliscie...
hmm, niby dobre wykonianie, tylko troche nudne. W kółko wątek z ratem i jakimś questem.
Czarny ork
26-08-2007, 23:22
o boże... aż mnie dreszcze przeszły jak oglądałem 1 minute tego filmu, gorzej się z******* nie można było, oby więcej takich dzieci. Nie no ja w ich wieku bym się wstydził coś takiego pokazać, sam osobiście mam lepsze filmy z swojego dzieciństwa ;p ale ich nie zobczycie, naszczęscie....
Szczerze? Wolę chyba siedzieć 24/7, niż robić z siebie idiotę.
Nic do Was nie mam, ale co wami kieruje, że robicie coś takiego? Myślicie, że to jest fajne? Doceniam, wasz "wysiłek", ale to jest żałosne. : -D
I czemu na taki pomysł wpadają tylko Polacy? No i dobrze, że zaraz szkoła może nauczycie się poprawnie fonetycznie wypowiadać takie słowa jak "thais", "loot", czy "trade".
A co do tego, że chcecie ukazać tą "złą tibię", to właśnie przez takich jak wy i przez takie filmiki schodzi na psy. Kiedyś było inaczej...
Anyway, Gratz, gl irl, hf. : P
Gratuluję... odwagi. Ja nie byłbym zdolny, żeby pokazać się w Internecie z takiej strony... Skoro jesteście uodpornieni psychiczne na publiczne poniżanie swojej osoby, to może dobrym pomysłem byłoby, żeby z tym właśnie powiązać swoją karierę w przyszłości? Trochę praktyki i bylibyście wyśmienitymi klownami. Przyjemne z pożytecznym, prawda?
Mnie tam sie podoba ale marzy mi sie super produkcja np "Tibia-Furora War" z plejadą aktorską i efektami specjalnymi (Coś w rodzaju "Wiedźmina").
Nawet wydałbym pare złotych gdyby sie to ukazało w kinie.:cup:
Także powodzenia,może wam sie to uda! :)
Krak-Kowiaczek
27-08-2007, 12:12
Po prostu dzieci
Widac kto gra w tibie... ;]
szok, zal, zalamanie....
Podsumowujac: Wybaczcie im bo nie wiedza co robia =]
Bartek153
29-08-2007, 06:33
zalosne i idiotyczne.
NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA!
gramy od 2 lat
Hahahaha to mi się najbardziej spodobało.
N/c :)
Milten The Druid
02-09-2007, 12:51
OMG ZAL MI WAS POJECHANE PRZEZ LOS DZIECI NEOSTRADY TO JEST PRZYKLAD CO TIBIA TA SZATANSKA GRA ROBI Z DZIECMI OMG
NAJBARDZIEJ TRAFNY KOMENTARZ Z YOUTUBE:
by m4rtin77
"ja pierdole kurwa mac pierdolone dzieci idzicie jebnijcie sie w kope dzieci diabła i motopompy jebance kurwa mac !!!!!!!!!!! Boże daj mi sile!!!!"
A I KTO Z WAS MA TAM 17 LAT? DZIECINADA I BLAZENADA....
nie wiem czemu napisaliście na początku aby nie pisać komentów typu ze jesteście pojeb****, sami piszecie że to durna gra, gdyby była dla was durna to nie kręcili byście tak żenującego filmu, pokażcie to rodzicom a za 10 lat swoim dziewczynom, wyśmieją was, śmiech na sali to za syf
T3H_VirUs
06-09-2007, 15:00
Dzieci neo za duzo graja w tibie -,-
Drakonir
06-09-2007, 18:09
Plz nie piszcie już nic w tym temacie bo to beznadzieja żeby taki temat tyle już był na 1 stronie forum...
haha
jaki zal
ogladałem wszystkie i doszedłem do wniosku ze tibia robi gówno zamiast mózgu
(szczegulnie u dzieci takich jak na filmach)
:baby:
zal zal zal X(
Kóp se słownik
Hilarionn
06-09-2007, 19:56
haha
jaki zal
ogladałem wszystkie i doszedłem do wniosku ze tibia robi gówno zamiast mózgu
(szczegulnie u dzieci takich jak na filmach)
zal zal zal X(
edit3: DO ALL DEBILI KTORZY MYSLA ZE MAMY PO 5 LAT! 13, 14, 15 I 17 TO NASZE WIEKI!
HUAHAHAHHAHHAHAHAHHAHABAHAHAHHASHAHSHAHAHAHA!!!!!! !!!!ONEONEONEONEONE!!!!!!!ONE.. I LOVE UUUUU!!XDDDDD
Oglądając to się łachałem,1 i 3 część wymiatają. Bardzo mi się podobało . Pzdr xD
Arka_Sath_Wielki
11-09-2007, 23:25
muhauhhahuahuahua koles w 3 czesci nawala w "bossa szkieletonow" z utevo lux XD padlem :D
Powiem tak, nudzilem sie, za wolna akcja, bilo monotonia, przydaloby sie wiecej urozmajcen itp :(
Zaznacze ze lot nie byl dobrany do potworow, i nie ktorych z tych bosow nie ma, ale to akurat malo wazne i nie wplywa na ocene filmu. :p
Pochwale montaz, ktory byl bardzo dobry. :D
Film do mnie, nie przemawia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.