Pokaż pełną wersje : Kolekcjonerstwo addonow.
Elesar Inferno
22-08-2007, 20:46
Czesc,
Zalozylem ten temat poniewaz kolekcjonuje addony i daze do tego zeby zebrac wszystkie. Chcialbym wiedziec czy na tym forum istnieja osoby z takim samym celem jak moj. Wypowiadajcie sie tu dlaczego chcecie zebrac wszytskie i zaloczcie zdjecia jakie juz posiadacie :P.
A moze istnieje taka osoba w tibi ktora zebrala absolutnie wszystkie addony ?
A moze na tym forum jest taka ktora ma wszytskie z wyjatkiem czapki ferumbrasa (Pomijam ten addon poniewaz uwazam ze ejst on tak zadki ze naprawde tylko niesamowite szcescie wysoki lv i duuuzo piniedzy pozwala go zdobyc)
Riten_lum
22-08-2007, 20:50
Czesc,
Zalozylem ten temat poniewaz kolekcjonuje addony i daze do tego zeby zebrac wszystkie. Chcialbym wiedziec czy na tym forum istnieja osoby z takim samym celem jak moj. Wypowiadajcie sie tu dlaczego chcecie zebrac wszytskie i zaloczcie zdjecia jakie juz posiadacie :P.
A moze istnieje taka osoba w tibi ktora zebrala absolutnie wszystkie addony ?
A moze na tym forum jest taka ktora ma wszytskie z wyjatkiem czapki ferumbrasa (Pomijam ten addon poniewaz uwazam ze ejst on tak zadki ze naprawde tylko niesamowite szcescie wysoki lv i duuuzo piniedzy pozwala go zdobyc)
Jeżeli sie nie myle Insane Lilo z luminery ma wszystkie oprocz czapeczki.
Jeśli nie ma czapki to nie ma wszystkich. Co to za sens chwalić się "mam wszystkie addony prócz jednego, bo za trudno go zdobyć"? Albo to ja mam dziwne poglądy.
Krycha01
22-08-2007, 21:30
Może i nie ma czapki, ale fajnie się jest pokazać przynajmniej we wszystkich addonach dla chociażby jednego outfitu. Poza tym samym osiągnięciem jest to że ma się tak dużo addonów. Powodzenia przy zdobywaniu.
Sir Emilio
22-08-2007, 21:33
Napewno czape ma 140~sorc z harmonii. Gdyby nie to, ze on wygral w loterii po zabitym ferumbrasie to Herganon mialby wszystkie.
Elesar Inferno
22-08-2007, 21:47
Podam powod dla ktorego pominolem czapke jeszcze raz z dokladniejszym wyjasnieniem.
Jak wiemy Ferumbras trafia sie strasznie zadko a popatrzcie na ilosc serverow.
Zeby brac udzial w zabiciu ferumbrasa potrzebujesz byc naprawde silny.
A po zabiciu jak napisal pan wyzej moze nastapic tzw loteria i to kolejny wspolczynnik szczescia.
Pozatym zebrac wszystkie addony oprucz ferumbras hat to naprawde duzy wyczyn ze wzgledu na np. zadkosc pojawiania sie grifinclawflower i roznych bossow wiec Ripper dla mnie to tak jakbys zebral wszytskie :P
No moze ktos wrzuci sklejke ze swoimi ? :)
Cygan Slejter
22-08-2007, 23:55
Seromontis ma full Mage :)
Sam, nie zbieram, nie wiek kto ma ile, jakie, ale mogę powiedzieć jedno:
powodzenia w zbieraniu. ;>
Piotrek Marycha
23-08-2007, 02:11
IMO ze ktoras z osob ktora dorwala sie do ferumbras hat predzej czy pozniej wpadnie na pomysl zeby zdobys wszystkie addony
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.