zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nerana RL Foto ^^

Stron : 1 [2] 3

Zrywna_Szkapa
21-03-2008, 09:19
Ale czy ty k*rwa nie pojmujesz inteligencie, (...) Przestań się k*rwa lansować! (...)Poprostu NIE IDZIE się z tobą normalnie dogadać

Co do pogrubionego zdania, bardziej "po polskiemu" nie mogłeś?
Co do reszty, masz jakieś kompleksy, że musisz używać wulgaryzmów na forum?:/

Btw
Pisze się "po prostu"

Pozdro

Leonosik
21-03-2008, 10:33
Sammos wyglądasz jak rumun ;D

Nuub zapewniam czy ze nie jestem nim ;d
Niedlugo jebne fote z Emersem i bedzie xdd

Hansu
21-03-2008, 11:15
widac nei chodzi tu o okulary tylko o twój pysk? ;d

I po co jezdzisz po kims za wyglad? Moim zdaniem wyglada normalnie. A nawet jakbym mial trzecie oko na czole, to nie on decyduje o tym jak wyglada. Sami mozemy zadbac o nasza tenzyzne fizyczna jesli nie mamy zadnych zmian chorobowych, reszta od nas nie zalezy... Wiec tego typu komentarze sa nie na miejscu.

Jak mowilem, nic nie mam do Ciebie dlatego bo masz mase, mam cos do Ciebie bo sie tym przechwalasz, uwazasz sie za lepszego bo masz wiekszoego bica od kogos innego. Wyzywasz wszystkich, za wyglad, za to co mowia. Nawet posunales sie do tego by probowac pruc rodzicom. I gowno mnie obchodzi twoj wynik testu. Widzialem ten test i szczerze mowiac nie widze w nim trudnosci... Zreszta, co za problem rozwiazac go kilka razy i dac najlepszy wynik?

Nie mowie tego, bo jestem pewny ze zfingowales wynik, mozliwe ze masz taki. Czasem jest tak ze czlowiek jest inteligentny ale probuje "cos" pokazac i zachowuje sie jak debil. Zycze Ci zebys byl w tej grupie.

Btw. zapraszam:

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2349764.html

Sprawdz sie w tym tescie.

Mike.Mystic
21-03-2008, 11:33
@ MistrzLeo

Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy.

Butcher__Palek
21-03-2008, 12:03
Xeremon << jestes z Candii wiec wy*******aj na swoj swiat :)

powiedz mu to prosto w twarz

gdyby speedy to zrobil to dzieciak by sie obsral :D wiec nie rob z kolegow posmiewiska :)

MistrzLeo
21-03-2008, 14:17
@ MistrzLeo

Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy.

esende mylffon dziwkoo

Fordzik1002
21-03-2008, 14:35
jestem taki ciekawy jak by wam speedy wyskoczyl gdzies na ulicy to pewnie 99% srala by w gacie i patrzyla czy ma wszystkie zeby :D

To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.-

Neqromantha
21-03-2008, 14:44
Raczej zrobiłbym zdjęcie i wysłał do NASA, jak dowód na istenienie kosmitów (przypominających ludzi, ale pozbawionych szyji i układu nerwowego).

Xr3
21-03-2008, 14:55
To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.-

Wobec tego powiedz to teraz do swojego mistrza LEO

Fordzik1002
21-03-2008, 15:23
Wobec tego powiedz to teraz do swojego mistrza LEO

Mowie do wszystkich... bo taki temat gdzie pare osob doda swoje fotki a reszta zaciesza wafla z innych to sorry... Takie cos to nie ma sensu:baby:

Dawac Zdjecia !!!

Neqromantha
21-03-2008, 15:27
Tylko twój pseudomistrz, nakreca kłótnie.

Daidrax
21-03-2008, 15:54
Raczej zrobiłbym zdjęcie i wysłał do NASA, jak dowód na istenienie kosmitów (przypominających ludzi, ale pozbawionych szyji i układu nerwowego).

haha OWNED!

Mike.Mystic
21-03-2008, 15:56
esende mylffon dziwkoo

Speedy niemyty penisie kolejna rzecz świadczy o twoim niedorozwoju umysłowym i zażywaniu koksu.

Danyziom
21-03-2008, 16:04
Hahahaha ^^

Butcher__Palek
21-03-2008, 16:05
Distu bys sie nauczyl wrzucac zdjecia <zal>
btw. fajna masz rodzinke :D:D:D
ktory to Ty??

Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz :)

<33

Kokoneq
21-03-2008, 16:06
Distu bys sie nauczyl wrzucac zdjecia <zal>
btw. fajna masz rodzinke :D:D:D
ktory to Ty??

Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz :)

<33

pomylilem sie z linkami jeszcze i na ciebie przyjdzie pora kozaku:D:D:D

Neqromantha
21-03-2008, 16:08
Butcher, tylko ty jesteś za Speedim. Cala reszta za mną. Kto ma przewagę?

Butcher__Palek
21-03-2008, 16:11
was moze byc wielu nas moze byc 2 i tak wygramy ;)ja do takich kolegow jak Ty masz to sie nie przyznaje nawet sorka za pocisk ://....

dodam jeszcze ze ja sam moge zniszczyc cale POI w tibi albo najebac w real 4+takich gnojkow jak Ty...........a Ty mozesz jedynie zjac okularki i sie szczerzyc do monitora :P

Mike.Mystic
21-03-2008, 16:13
@Butcher
Jesteś rzeźnikiem czy świnią ? Nie wiem dlaczego uważasz, że masz przewage może ty też bierzesz koks i się tym jarasz. To, że jesteście w jednej gildi o niczym nie świadczy. Dla mnie i reszty speedy jest niedojebem i gejem.

Hahahah dobre Distsu owned ;D ahahahah xD

Kokoneq
21-03-2008, 16:16
cala prawda o speedym xD aabauhauahau:D:D:D:D

Butcher__Palek
21-03-2008, 16:24
Jesteś rzeźnikiem czy świnią ? Nie wiem dlaczego uważasz, że masz przewage może ty też bierzesz koks i się tym jarasz.
Twoja biedna inteligencja mowi o wszystkim <ignore>
niestety nie biore koksu i sie nie jaram takimi gownami ;))
i nie jestem z speedym w gildi....bys sie bardziej orientowal....:)

Glon Elriel
2x/\ to było żałosne.Myślisz ,że pokażesz gejów i jesteś elo?

Mike.Mystic
Kokoneq przepraszam że muszę Ci to powiedzieć w takiej chwili znalazłem prawdziwe zdjęcie Spidiego.
http://img239.imageshack.us/img239/4797/beztytuupm4.th.jpg (http://img239.imageshack.us/my.php?image=beztytuupm4.jpg)

Kokoneq
21-03-2008, 16:25
@up
bronisz speediego jak bys byl jednym z jego Aniolków:D:D:D:D:D:D:D

Kokoneq
21-03-2008, 16:32
haahah
http://imageshack.us]http://img397.imageshack.us/img397/1195/dsc00246gw6wq9.jpg[/URL]

Daidrax
21-03-2008, 16:34
@up
bronisz speediego jak bys byl jednym z jego Aniolków:D:D:D:D:D:D:D

UHAuhUAhuUAH nie moge!

@UP
Grubo!

Butcher__Palek
21-03-2008, 17:03
bronisz speediego jak bys byl jednym z jego Aniolków

Aniolek ?;( Ty czlowieku wiesz co mowisz ?xd

btw. nie bronie go tylko mowie prawde ;):baby:

Dark'StoorM
21-03-2008, 17:41
Czym tu sie chwalić... mięśniami?
Stary... ty na prawdę nie masz czym się chwalić.
Ten temat nie powstał po to, by kogoś obrażać za wygląd, i takie tam.

N/C

"Spotkam Cie na mieście, to Ci łeb rozpi**dole" <-- To zdanie zajmuje 90% powierzchni mózgu takich osób... reszta, to tylko pusta przestrzeń, przez zdeformowanie czaszki.

Zażywasz te "odżywki". Ale teraz powiedz mi, CO CI TO DA?
Bez nich nie umiesz się obejść? "rzal i bul"
Co z tego, że wyglądasz jak taki napakowany cieć, za którego całe forum uważa Cie za pośmiewisko.
Tacy mają opinię bezmózgich placków.
I na co Ci to było? Na to, żeby cale forum miało z Ciebie "bekę", czy chciałeś coś udowodnić?
Powiem Ci jedno, a dokładnie parę rzeczy:

1. Nic tutaj nie wnosisz.
2. Masz opinię pośmiewiska.
3. Oczerniasz ludzi, którzy nic Ci nie zrobili.
4. Robisz z tego Off-Topic.
5. Mniej "koksów", bo zmniejszy Ci się objętość mózgu, zwiększy objętość czaszki i będa mówić na Ciebie "wodogłów".

Nie obchodzi mnie co teraz sobie pomyślisz/napiszesz, bo i tak się tym nie przejmę.

Nalegam, aby całkowicie usunąć temat lub usuwać wszystkie posty należące do Off-Topic'u.

Wyzywać, to każdy potrafi, ale na jaką cholerę komu to?
Potrafisz tylko wyzywać? Przeszkadza Ci kogoś wygląd?
To za przeproszeniem zamknij mordę.

Hansu
21-03-2008, 19:32
@Dark'StoorM

Ciezko sie nie zgodzic. Nie uwazam, ze ktos tu "zre koks", ale popisywanie sie miesniami .... Ja nie uwazam, ze jestem w stanie "wpierniczyc" komukolwiek z forum, dlaczego? To proste: 1. Nie jest to dla mnie wazne, uwazam ze sa inne sposoby wyjasniania konfliktow. 2. Nikogo nie znam na rl i nie widzialem w akcji, wiecie wyglad czasem jest zwodniczy. Nie jeden raz chloptas w okularkach o wzroscie 160 cm wpieprzyl kolesiowi 4 razy szerszemu z 200 cm wzrostu... Wiec uwazajcie co mowicie, bo mozecie sie przeliczyc.

I jedna propozycja, zakonczmy klotnie. Kazdy ma swoje racje i jakis koles z forum [np. ja] nie przekona speediego to zmiany zdania, czemu? On mnie nie zna na rl, nie lubi mnie, wiec wali go moje zdanie, a klotnie nie maja konca. Wiec okazcie od teraz troszke inteligencji i zaprzestancie, zarowno strona Speediego jak i inne strony.

MistrzLeo
21-03-2008, 19:48
I po co jezdzisz po kims za wyglad? Moim

Btw. zapraszam:

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2349764.html

Sprawdz sie w tym tescie.

zdobylem 54/65 ile to iq?

Kokoneq
21-03-2008, 19:49
a i Speedy nie ladnie nasmiewac sie z kogos zdjecia bo widzisz jak to jest nasmiewac sie z samego ciebie :D:D

MistrzLeo
21-03-2008, 19:52
haahah
http://imageshack.us]http://img397.imageshack.us/img397/1195/dsc00246gw6wq9.jpg[/URL]

HAHaha rox :DDDD Bezkitu dobre :P

Mike.Mystic
21-03-2008, 19:53
Nie ma to jak śmiać sie z samego siebie ;D.

MistrzLeo
21-03-2008, 19:57
@Dark'StoorM

. Nie jeden raz chloptas w okularkach o wzroscie 160 cm wpieprzyl kolesiowi 4 razy szerszemu z 200 cm wzrostu...

Dobre :D szkoda ze nie prawda

Scartex
21-03-2008, 19:59
zadam wam wszystkim 1 pytanie...

Na huj wy kurwa robicie te posty...

po co to zdjecie pedalow...

@Speedy

Ze tak ci powiem...
Moze w jakims tescie wyszlo ci ze masz ilestam iq
ale zeby mowic o sobie ze sie jest inteligentnym to trzeba nim jeszcze byc... na co komentujesz kazdego po kolei... Nie kazdy byl, jest i bedzie taki zajebysty pro jak ty... Moze spojzal bys na swoje wady i defekty ...

Czlowieku ile ty wazysz... 100kg?
Odejdz troche od komputerka idz sobie pocwicz... spal troche tluszczyq nie wiem idz sobie znajdz jakas dziewczyne, idz poszukaj jakiejsc tirowki wyzyj sie na niej... wtedy przyjdz robic tu posty... i jeszcze uzywaj swojego iq zanim cos napiszesz

BTW.

Doda tez ma wysokie iq...
A jest pusta jak kondom

@Distsu

Czy ty jestes debilem?

To nie jest cala prawda o speedym... To jest cala prawda o tobie...

@Butcher__Palek

Po jakiego huja siejesz takie napiny?

@Mike.Mystic
Zyjesz stereotypami... Nie kazdy kto cwiczy musi cos jesc lub brac strzaly... Jestes w uj niezyciowy... Komentujesz a tak naprawde uja wiesz...

@to az musze zacytowac...

1. Nic tutaj nie wnosisz.
2. Masz opinię pośmiewiska.
3. Oczerniasz ludzi, którzy nic Ci nie zrobili.
4. Robisz z tego Off-Topic.
5. Mniej "koksów", bo zmniejszy Ci się objętość mózgu, zwiększy objętość czaszki i będa mówić na Ciebie "wodogłów".

1- co Ty tu wnosisz?
2- swoimi zdj tez masz taka opinie
3- tu nic nie mowie nawet...
4- to samo Ty robisz
5- wiesz chociaz jakie dzialanie maja koxy? patrzac na twoje pro zdj widac ze niee.... Jesli chcesz kogos pojechac rob to dobrze...

btw.
Ty mowisz ze masz 17 lat? HAHAHA
ty wygladasz na 14.....

Mike.Mystic
21-03-2008, 20:09
@Scartex
Nie jaraj się tym co my piszemy widziałem koksa w przeciwieństwie do Ciebie i Speedy go przypomina, niby ja żyje stereotypami po prostu widzę co się dzieje. Speedy, komentuje wszystkich nie patrząc na to, że sam jest niedorozwojem. Chwali się, ma dużo IQ (szczerze wali mnie ile) a w rzeczywistości jest tępy jak tabaka.

@Speedy
Nie wierzysz, że ludek 160 cm dojebie 200 cm napakowanemu, szkoda. Ja widziałem jak taki 160 jebnął temu mięśniakowi pare razy w przeponę a ten nawet nie raczył napiąć swoich mięśni co by go na pewno uchroniło przed zaliczeniem gleby i omdleniem. Używaj mózgu, jeśli go masz. Jeśli nie poproś tate o nowy.

Zrywna_Szkapa
21-03-2008, 20:10

1- co Ty tu wnosisz?
4- to samo Ty robisz
5- wiesz chociaz jakie dzialanie maja koxy? patrzac na twoje pro zdj widac ze niee.... Jesli chcesz kogos pojechac rob to dobrze...

btw.
ty wygladasz na 14.....

Singed xd :P

@up
Nie mądrz się, bo Ci nie wychodzi :/

Scartex
21-03-2008, 20:20
@Scartex
Nie jaraj się tym co my piszemy widziałem koksa w przeciwieństwie do Ciebie i Speedy go przypomina, niby ja żyje stereotypami po prostu widzę co się dzieje. Speedy, komentuje wszystkich nie patrząc na to, że sam jest niedorozwojem. Chwali się, ma dużo IQ (szczerze wali mnie ile) a w rzeczywistości jest tępy jak tabaka.

@Speedy
Nie wierzysz, że ludek 160 cm dojebie 200 cm napakowanemu, szkoda. Ja widziałem jak taki 160 jebnął temu mięśniakowi pare razy w przeponę a ten nawet nie raczył napiąć swoich mięśni co by go na pewno uchroniło przed zaliczeniem gleby i omdleniem. Używaj mózgu, jeśli go masz. Jeśli nie poproś tate o nowy.

Ta?
To kozak jestes ;o
Widzisz co sie dzieje? GOWNO WIDZISZ widzisz tylko pare pixelow w jakiejs glupiej grze

Mowisz ze on jest niedorozwojem?
Hmmm kazdy ma jakies defekty wiec skoro on jest niedorozwojem to Ty moze masz 1 jajo ;o

CD.
Jaaaaa
za duzo filmow sie naogladales ;o

aaa juz wiem gdzie to widziales!!!
Przeciez ostatnio w tv byl "Czlowiek Pies"!!!

@down...

A czy ja mowilem ze chce ja ogladac?
po co mam na niego patrzec... Wole popatrzec na kogos innego

Mike.Mystic
21-03-2008, 20:22
Hahah dobre, jednak jesteś w błędzie nie oglądałem ;P mam 2 jądra i pałe nie pokaże Ci bo nie jestem gejem popatrz na Speediego.

Butcher__Palek
21-03-2008, 20:24
Po jakiego huja siejesz takie napiny?

o co Ci chodzi ? masz cos do mnie :D??

Kokoneq
21-03-2008, 20:25
o O Scartex sie obuzyl abuauahuahauah speedy zalsozyl na to poniewaz nasmiewal sie z paru ludzi ato hamskie czas nasmiewac sie na niego

MistrzLeo
21-03-2008, 20:27
Hahah dobre, jednak jesteś w błędzie nie oglądałem ;P mam 2 jądra i pałe nie pokaże Ci bo nie jestem gejem popatrz na Speediego.

Esende mylffon dziwkooo

Hansu
21-03-2008, 20:30
Hyhy, a Ci dalej swoje =)

Ps. Na Wlasnie oczy widzialem jak koles 160 cm wpierniczyl typowi co mial blisko dwoch metrow. A jak? To proste, maly chodzi na karate i jest szybki, jak doszlo co do czego to wielki go nie mogl trafic. I o z tego ze trenowal boks? Skoro kiedy garde przesuwal w prawo, to twarzy juz nie przesuwal za garda... [zreszta po co mu garda na twarzy przy kolesiu prawie pol metra nizszemu?]. Widzisz jesli juz chodzi o to roznego typu bojki, to sama masa nie wystarczy, trza miec tez troszke umiejetnosci.

Wyprzedzajac ataki w moja strone, wcale nie watpie ze macie umiejetnosci, ze potraficie sie bic itp. Jednak inteligentni ludzie znaja inne sposoby rozwiazywania konfliktow, prawda?

A i Speedy gratuluje wyniku, b. dobry jak na ten test.

Mike.Mystic
21-03-2008, 20:31
@Speedy
Nie bądź takim chamem. Zacznij szanować ludzi to oni zaczną szanować Ciebie. Więcej kultury.

@Hansu
Dokładnie na solo u mnie umawiają się tylko jełopy, zazwyczaj nieźle napakowane w dodatku bez mózgu. Walka to raczej ostateczne rozwiązanie. Chociaż niektórym potrzebny jest oklep np. taki koleś z mojej klasy skakał sobie do słabszych przyszedł mocniejszy dojebał, a tamten miał wzrok jak owieczka jak się bił. Żal mi takich ludzi, tak samo jak tych którzy tylko w internecie są silni i chcą pokazać, że coś znaczą.

Scartex
21-03-2008, 20:33
@Butcher

Mam... ;D
Przez Ciebie sa zajete ze 3 str z tego tematu co ma 15 str :D

@Kokoneq
A moze zaczniemy z Ciebie?
Jak masz zamiar robic posty - pomysl co w nich dajesz... bo narazie wychodzisz tylko na debila i pustaka

@Mike.Mystic
Uslyszales 1 tekst pewnie w szkole i teraz sie napinasz? "Używaj mózgu, jeśli go masz. Jeśli nie poproś tate o nowy." juz to mowiles w paru postach... - wymysl cos orginalnego

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1866149#post1866149

MistrzLeo
21-03-2008, 20:34
Speedy nie bądź takim chamem. Zacznij szanować ludzi to oni zaczną szanować Ciebie. Więcej kultury.

esende mylffon dziwkooo

ps. won do budy grac swoim 22 lvlem- juz ci nie bede odpisywac :) Cu.

Mike.Mystic
21-03-2008, 20:38
Teraz jarasz się levelem, wali mnie, że mam 22 ja nie gram dla levca tylko dla przyjemności i nie oceniam ludzi po levelu. Szkoda, że nie będziesz mi odpisywać, widocznie jestem zbyt inteligentny żebyś prowadził ze mną konwersacje.

@Scartex
Niektórym trzeba powtórzyć wiele razy zanim zrozumieją.

Tasiorstrasz
21-03-2008, 20:42
A ja z innej beczki. Po chuj te zdjęcia na tibia.pl? Czy wchodząc na tą stronę oczekuje Waszych fot ? Chyba nie.

Więc nie dzwcie się że z was drwią, naśmiewają się - bo ludzie nie tego oczekują od tego forum. Nie róbcie z tibia.pl jakiegos jebanego epulsa.

Mike.Mystic
21-03-2008, 20:46
@Up

Wiesz nie bardzo zrozumiałem o co Ci chodzi ale spoko to jest temat taki jak każdy inny. Ten jest od zdjęć. Jeśli Ci nie odpowiada nie oglądaj go. Gdyby się nie spodobał zostałby skasowany.

Dobranoc.

Dark'StoorM
21-03-2008, 21:07
zadam wam wszystkim 1 pytanie...

1- co Ty tu wnosisz?
4- to samo Ty robisz

btw.
ty wygladasz na 14.....

Widzę, że umiesz oceniać ludzi tylko po wyglądzie...:baby::baby:
Zastanów się co ty mówisz.
Jakbys mial 17 lat, to bys tak nie mówil. Ja Ci nie mówie: haha i on mówi, że ma 17 lat?

...

Być może wg Ciebie nic tutaj nie wnoszę, ale mnie to nie obchodzi. jakbyś był "inteligentny", co pewnie w twoim przypadku zbyt trudne, to byś sie nie czepiał.
Ja to uznam za odpowiedź ignorowaną i nie obchodzi mnie to, co o mnie piszą. Nie liczy się dla mnie reputacja.
Piszcie, to, co tylko chcecie.
Ale ja będę pisał tylko to, co uważam za słuszne.

Widać, że promieniujesz głupotą, a nie inteligencją.
Nie pasuje Ci, to sie nie udzielaj.
Masz jakieś wąty, to po prostu zignoruj to, co o tobie piszą.

A tak na zakończenie;

Scartex, dzieki za: IDE NA OTS ;)

MistrzLeo
21-03-2008, 21:21
Widzę, że umiesz oceniać ludzi tylko
Masz jakieś wąty, to po prostu zignoruj to, co o tobie piszą.[/b]

Poco tak piszesz jesli sam tego nie przestrzegasz?

Dark'StoorM
21-03-2008, 21:23
Po to, żeby zastanowił się jeszcze raz, zanim coś napisze.

Nerfarien
21-03-2008, 21:29
@Dark'storm,Distsu,ten z 22lvl
Kozaczki przez internet ;s

Dark'StoorM
21-03-2008, 21:48
21:47 You are now ignoring player Nerfarien.

CU

Nerfarien
21-03-2008, 21:54
+ jeszcze dziecko tibii ;s

Alendzio
21-03-2008, 21:57
MORDA LUMPY JEBANE juz kurwa nie moge patrzec na te wasze zajebiste posty. Zazdroscicie mu(Mistrz Leo) kurwa!! i chuj jestescie lamusami z przed kompa co twardzi sa jak pisza posty a na Rl byscie mordy zamkneli PIZDY. I morda juz kabany jebane bo mi sie was sluchac nie chce .

Hansu
21-03-2008, 22:07
@up

Idz na stadion albo gdzies odreagowac...

W jakis sposob cenie ludzi ktorzy bronia swojego zdania, nawet jesli uwazam je za niezbyt sluszne, ale cenie dopoki bronia go w sposob kulturalny, przynajmniej w miare. Ty niestety wypiles chyba zbyt duzo kawy i za bardzo sie obruszyles...

Misterio
21-03-2008, 23:11
Ty niestety wypiles chyba zbyt duzo kawy
Owned sharerze we 3ech : ] Spidi prowokóje a Wy dajecie się zrobic ;]

RiivaajA
21-03-2008, 23:23
Zawsze, gdy tu zaglądam, mam coś do skomentowania. Tak jest i tym razem :)

Sammos wyglądasz jak rumun ;D
A ty wyglądasz jak kubuś puchatek. Albo może to na twojej podstawie utworzyli ta postać? Podobieństwo uderzające, nie tylko pod względem wizualnym xD

kocham cie za to foto :*

Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! Dziękuje za rady kierowane w moja stronę Thx !

Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/
Ha! Jasne, że jest zajebisty. Jest przystojny i co najważniejsze - inteligentny, czego nie można o tobie powiedzieć. A to twoje "ps." pisałeś, domyślam się, patrząć w lustro.

ELOOOOSZKAAA

To dla dave "wielkiego" bo jak zobaczylem jego face to az chchem wstawic swoj ;D
http://img216.imageshack.us/img216/8319/koszulfh6.jpg
Ps. urosła mi głowa? ? JHAJ
No, nie, głowa to ci się wręcz zmniejszyła. Pozwól, że spytam... który miesiąc? ^^ Wcześniej do zdjęć przywdziewałeś czarne łachmany... Wróć do tego, toć czarne wyszczupla.

a Speedy i tak ma wiecej IQ niz wy to na chuj sie udzielacie ze jest tepym idiota..

Lonek pisal chyba zebyscie dawali swoj poziom IQ wiec... czeka ^.-

ciekawe kto bedzie glupi jak wam kozaki wyjdzie 80 IQ : (
Kuźwa, jak ty już coś napiszesz to zwieracze puszczają... Sądząc, iż leon ma wiecej AjKju, udowadniasz, że w ogóle nawet nie wiesz, co to jest.

powiedz mu to prosto w twarz

gdyby speedy to zrobil to dzieciak by sie obsral wiec nie rob z kolegow posmiewiska
Chyba by się zsikał... ze śmiechu, kuźwa, jakby mu zaczął śpiewać sopranem.

Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz
Pojechany? Gdzie? Pomimo mojej ogromnej spostrzegawczości, nie zauważyłam tego. Ale za to jestem w stanie zauważyć, że to ty jesteś pojechany, przejechany, zajechany, niedojechany z każdej strony, gdzie nie popatrzysz.

A na koniec najlepsze...
@Dark'storm,Distsu,ten z 22lvl
Kozaczki przez internet ;s
NO TU KURWA GLEBŁAM NA ZIEMIĘ XDDDDDDD! Omg, dzieciaczku, kto tu jest kozakiem przez internet? Kto inny jak nie ty? xD Nie śmieję sie z twojego zdjęcia, no ale po tym, co widzialam, to chyba nawet ja bym cie rozłożyła na rl... ^^

Tylko tyle mam do powiedzenia bo nie chce mi się wszystkich postów czytać. Najciekawsze to są jednak leona i buczka. W końcu śmiech to zdrowie.

Straherito
21-03-2008, 23:29
hahaha signed

Dark'StoorM
21-03-2008, 23:43
OWN3D!!

HAHA Signed

Kamila _/

Hansu
21-03-2008, 23:52
Owned sharerze we 3ech : ] Spidi prowokóje a Wy dajecie się zrobic ;]

Teorie dotyczace mojego chara ... ahhh... ehhh. ohhh.. Szczerze gowno wiesz i w tej niewiedzy plywac bedziesz =)

Kamila respect =)

MistrzLeo
22-03-2008, 00:51
Zawsze, gdy tu zaglądam, mam coś do skomentowania. Tak jest i tym razem :)

.

Pyskata dziewczynka ;d lubie takie :*

Nerfarien
22-03-2008, 01:18
NO TU KURWA GLEBŁAM NA ZIEMIĘ XDDDDDDD! Omg, dzieciaczku, kto tu jest kozakiem przez internet? Kto inny jak nie ty? xD Nie śmieję sie z twojego zdjęcia, no ale po tym, co widzialam, to chyba nawet ja bym cie rozłożyła na rl... ^^

Ty sie brudasko nie odzywaj ;]

@down
Ja widze roznice miedzy kobieta a babochlopem ;]

Gon'son
22-03-2008, 01:18
MistrzuLeo nie wciągaj brzucha ;p
Każdy jest jaki jest "I am what i am" :)

@up troche szacunku do płci pięknej ;p
@Mike.Mystic trzeba umieć się śmiać ze siebie, a nie obrażać się na każdego kto nam dokucza.Zobacz na MistrzaLeona on świetnie sie bawi w tym temacie chociaż 50% tego to docinki dotyczące jego wyglądu xD

Pozdro i poćwicz.

MistrzLeo
22-03-2008, 01:21

@up troche szacunku do kobiet ;]

Pozdro i poćwicz.

wcale nie wciągam ;d

pozdro i niejestes taki fajny jak to piszesz w kazdym poscie :)

ZonaRomana
22-03-2008, 03:06
Zawsze lubiłem króliczki
http://img168.imageshack.us/img168/2743/xdyy2.jpg
A tu juz troszkę starszy
http://img255.imageshack.us/img255/995/xddaz3.jpg
To jest króliczek ESCLUDE :*:*:*:*
Ale zmienił płeć ...
http://img72.imageshack.us/img72/1922/bunnydancing1ur9.jpg
Tak zbiera na pacca...a robił mi tak codziennie w domu : (

Scartex
22-03-2008, 03:36
@up

buahahahha OWNED!!!!!!!!!!!!!!!!!xDDDDDDDDD

darkdodzie
22-03-2008, 05:00
Owned buahaha ;D :D

Mike.Mystic
22-03-2008, 09:45

@Mike.Mystic trzeba umieć się śmiać ze siebie, a nie obrażać się na każdego kto nam dokucza.Zobacz na MistrzaLeona on świetnie sie bawi w tym temacie chociaż 50% tego to docinki dotyczące jego wyglądu xD

Pozdro i poćwicz.

Rozumiem, że można się śmiać z siebie ale jeśli ktoś bezie po tobie jechał to będziesz się z siebie śmiała ? Jeśli będziesz się śmiała tzn. ,że nie potrafisz się w inny sposób obronić.

@down

Serio, nie wierze. Kiedyś Nerv byłeś inny teraz się zeszmaciłeś. Szkoda Ciebie trochę.

Daidrax
22-03-2008, 11:19
@ZonaRomana

O NIEEEEEEEEEEEEE! HUAUHAHUAHUAHU Krulik i jego prawdziwe Oblicze.

@RiivaajA

heheheh ostra BABKA z ciebie :D Rispekt

Butcher__Palek
22-03-2008, 16:27
krulik, jak to Ty wrzuciles do dojebales do pieca =D hahahahha :D:D
szacun :D:D

Xaszkil1991
22-03-2008, 16:46
@RiivaajA
ale jestes zajebiaszcza a i tak 80% servera cie nie kojarzy wiwesz czemu ?

update i proste :D idz na ice witche :baby:

matekk fst bolt
22-03-2008, 16:58
Do tych wszystkich co staraja sie pojechac mistrzowiLeo ZAL MI WAS :DDDDD
myslicie ze mu pojedziecie mówiac ze ma brzuch ? chociaz ma mase i ma na czym cwiczyc a wy sie opalacie przed kompem pierdolone lamusy z wonsem dziewczyna wam powie czesc a wam sie dupa spoci ze wstydu

MistrzLeo
22-03-2008, 17:42
Freightening weight (zjebany w pizdu nick) Prosiał zebym wstawil jej fotke :

http://img394.imageshack.us/img394/5449/freighteqs6.jpg (http://imageshack.us)

Mike.Mystic
22-03-2008, 17:43
@Up
S*******aj

Hansu
22-03-2008, 18:48
Do tych wszystkich co staraja sie pojechac mistrzowiLeo ZAL MI WAS :DDDDD
myslicie ze mu pojedziecie mówiac ze ma brzuch ? chociaz ma mase i ma na czym cwiczyc a wy sie opalacie przed kompem pierdolone lamusy z wonsem dziewczyna wam powie czesc a wam sie dupa spoci ze wstydu

Czytam twoj podpis i mysle ze jeszcze nie dorosles...

Zrywna_Szkapa
22-03-2008, 18:52
@ZonaRomana

<leży> XD!!!!

@RiivaajA

Tak oceniasz, tak oceniasz, a Twojej fotki nie widzę ;-)

Daidrax
22-03-2008, 21:52
@MistrzLeo

Powned!!!! AHAHAHAHA

Chyba cały dzień szukałeś jej fotki, a w cale sie nie rzuca w oczy. o_0
heh...

Gon'son
22-03-2008, 22:16
Hmmm... Waga ciężka i like this xD
ostra beka haha

Pozdro i poćwicz(ortografie ofc)

MistrzLeo
22-03-2008, 22:20
@MistrzLeo

Powned!!!! AHAHAHAHA

Chyba cały dzień szukałeś jej fotki, a w cale sie nie rzuca w oczy. o_0
heh...

Nie.. to było proste.. wystarczylo wejsc na tibie ladnie poprosic o fotke... I freight po malym flircie ze mną dała.. :D Po czym dostała ignora :D

Daidrax
22-03-2008, 22:25
OK STOP tych kłótni!!!

Teraz troszke Świąteczna Atmosfera,

Mówi zając do baranka
- jaka piękna to pisanka.

|
|
V
http://img148.imageshack.us/img148/9987/jajko3usys7cn1.jpg (http://imageshack.us)

WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY!
~Dadi.

Leonosik
23-03-2008, 09:29
Wesolego;)

ZonaRomana
23-03-2008, 09:38
Krolik to krolik...
Zonaromana to zonaromana ;pp
Dla sprostowania ;)

Gon'son
23-03-2008, 19:33
Ja i Zonaromana po 2 tyg. na koxie ;o

http://img366.imageshack.us/img366/7724/jaiqueapj2.gif (http://imageshack.us)

SPARTAAA!!!

Pozdro :)

MistrzLeo
23-03-2008, 23:37
Ja i Zonaromana po 2 tyg. na koxie ;o

http://img366.imageshack.us/img366/7724/jaiqueapj2.gif (http://imageshack.us)

SPARTAAA!!!

Pozdro :)

Koreaniec dobry :D

Kubq
24-03-2008, 21:43
macje nekzt
http://img397.imageshack.us/img397/7968/jaxdqq8.jpg (http://imageshack.us)
; o

MistrzLeo
25-03-2008, 00:48
Up

Większego nie było? :d

Ps. Fajne drzwi tez takie mam :D (nie obraź sie ale od toalety.. ) heh naprawde ;d

Gon'son
25-03-2008, 02:09
@up Też mają gerde ?!?!? 8o hahaha

Pozdro

RiivaajA
25-03-2008, 20:32

@down
Chyba monologi do lustra stają się modne. Te, fafik, nie podskakuj bo dostaniesz patelnią i ci się kosteczki rozsypią.

@RiivaajA
ale jestes zajebiaszcza a i tak 80% servera cie nie kojarzy wiwesz czemu ?

update i proste idz na ice witche
Wiwem, że jestem zajebiaszcza i nie musisz mi tego mówić, bo naprawdę to wiwem. Wiwesz, jakbym chciała, żeby mnie chociażby 50% serva kojarzyło, to bym poszła bloczyć ludzi na hydrach. Wiwedziałeś o tym?

Freightening weight (zjebany w pizdu nick) Prosiał zebym wstawil jej fotke :
http://img394.imageshack.us/img394/5449/freighteqs6.jpg

No hahaha, co ty gadasz, przecież to ty xD Kto by tego brzuszka nie poznał. Z profilu taki bardziej wydatny jest, więc wróć także do zdjęć robionych z naprzeciwka. Fajne mundurki w szkole macie. Jeszcze gimnazjum, nie? Widzę, że lubisz się przebierać za przeciwną płeć. Tylko trudno mi się zorientować, czy przeciwną jest męska czy żeńska... Chyba bardziej przekonująca jest ta druga. Fajne botki btw i pamiętaj - czarne wyszczupla. Szkoda tylko, że z angielskim u ciebie tak krucho :)
Wrzucę sobie na avatar podobiznę mojego idola/idolki ^^ HAIL MISZCZÓ!

RiivaajA
25-03-2008, 21:31
Wiwem, wiwem ^^

Hansu
25-03-2008, 22:27
A wiwesz że uwielbiam twoje komentarze? Normalnie dzięki temu wyczuwam jakąś normalność na forum =)

MistrzLeo
25-03-2008, 22:38
Chyba monologi do lustra stają się modne. Te, fafik, nie podskakuj bo dostaniesz patelnią i ci się kosteczki rozsypią.

Wiwem, że jestem zajebiaszcza i nie musisz mi tego mówić, bo naprawdę to wiwem. Wiwesz, jakbym chciała, żeby mnie chociażby 50% serva kojarzyło, to bym poszła bloczyć ludzi na hydrach. Wiwedziałeś o tym?

No hahaha, co ty gadasz, przecież to ty xD Kto by tego brzuszka nie poznał. Z profilu taki bardziej wydatny jest, więc wróć także do zdjęć robionych z naprzeciwka. Fajne mundurki w szkole macie. Jeszcze gimnazjum, nie? Widzę, że lubisz się przebierać za przeciwną płeć. Tylko trudno mi się zorientować, czy przeciwną jest męska czy żeńska... Chyba bardziej przekonująca jest ta druga. Fajne botki btw i pamiętaj - czarne wyszczupla. Szkoda tylko, że z angielskim u ciebie tak krucho :)
Wrzucę sobie na avatar podobiznę mojego idola/idolki ^^ HAIL MISZCZÓ!

Robisz z siebie idotke :D I to jest kierowane do ciebie więc poco teksty w stylu o fajnie wyglądasz .. LOlp..

Starasz sie jakoś obronić lecz niewiesz jak i mowisz jak dzieci z piaskownicy...

-ty...
-a właśnie ,że ty...
-a nie ,bo ty !!!

Zabraklo ci argumentów pasztetku :D

RiivaajA
25-03-2008, 23:23
A wiwesz że uwielbiam twoje komentarze? Normalnie dzięki temu wyczuwam jakąś normalność na forum =)
Milo to "slyszec", chociaz tak naprawde Fright wyklucza normalnosc, a normalnosc wyklucza Fright ;)

Robisz z siebie idotke I to jest kierowane do ciebie więc poco teksty w stylu o fajnie wyglądasz .. LOlp..

Hmm... To bylo kierowane do mnie i wlasnie w stylu 'o fajnie wygladasz'. Coz, to wlasnie dzieci slyna z bujnej wyobrazni i zmyslania roznych, bardziej badz mniej ciekawych historyjek, typu:
Nie.. to było proste.. wystarczylo wejsc na tibie ladnie poprosic o fotke... I freight po malym flircie ze mną dała.. Po czym dostała ignora
Moja odpowiedz byla jak najbardziej adekwatna do twoich zalosnych prob obronienia sie w sposob 'piaskowniczany'.

Zauwazylam, ze masz problemy z cytowaniem odpowiedniego fragmentu tekstu, bez wprowadzania zbednych kawalkow, ktore sa oderwane od kontekstu i nie dotycza ciebie, tak jak w powyzszym poscie. I co wiecej, cytaty zawarte w twoich postach odbiegaja od oryginalu... Na przyklad:

w twojej wersji wyglada:

@up troche szacunku do kobiet ;]
Czy wiwesz, ze zamiast przepisywac tekst literka po literce, mozesz uzyc funkcji kopiowania tekstu ctrl+c i wklejania ctrl+v? To naprawde ulatwia zycie (zwlaszcza, ze cytujac moje wypowiedzi, zazwyczaj masz duzo do przepisywania ^^).

Kubq
26-03-2008, 02:16
Up

Większego nie było? :d

Jeden chuj, nie chcialo mi sie zmniejszac xd.

Up
Ps. Fajne drzwi tez takie mam :D (nie obraź sie ale od toalety.. ) heh naprawde ;d

Mam takie na calej chacie (w kiblu tez) xd.

Pozdro
XDDDDDDDDDDD
Dajcie na luz plx, more fot xd.

ZonaRomana
26-03-2008, 19:19
Siema.
Byłem pograć wczoraj z królikiem w tenisa i chciał żebym jego foto dodał więc łapcie :)

http://img225.imageshack.us/img225/8469/teniskrlikgifcf4.jpg (http://imageshack.us)

Pozdro...

Daidrax
26-03-2008, 19:30
@Griti
wes odpocznij od tej Tibi, masz za bardzo przekrwione oczy (na fotce) od monitora heh.

Pozdro.

Straherito
26-03-2008, 20:09

Pozdro

Gdyby i tobie tatus wchodzil do wanny, to tez zamykalbys sie na gerde...

MistrzLeo
26-03-2008, 23:50
Gdyby i tobie tatus wchodzil do wanny, to tez zamykalbys sie na gerde...

współczuje ci hehe :D

Misterio
28-03-2008, 21:22
Wierszyk: Jebac mi"szcz"a Leo kazdy na twarz mu sie spierdoli bo na FW pierdoli.

MistrzLeo
29-03-2008, 19:56
Wierszyk: Jebac mi"szcz"a Leo kazdy na twarz mu sie spierdoli bo na FW pierdoli.

Elvinuz (znam ten nick z solery (3 lata temu byl taki char)) Nie jestes oryginal .. :)

I te twoje teksty wogole mnie nie ruszaja bo tak czy siak wiem ze jestes leszczem i ze na rl nigdy bys mi tak nie powiedzial.

Jestes slaby.. tak samo jak Dave "W"

Neqromantha
29-03-2008, 21:46
Elvinuz, powinnes to potrakować, jako komplement. W końcu speedy nawet obrażać nie umie:evul:.

Erverse
29-03-2008, 23:40
Lol szkoda mi cie leo. I ch*j z tego ze by ci tak nie powiedzial? Myslisz ze wszystko w zyciu zrobisz sila? Nawet jak masz wysokie iq to nie znaczy ze jestes inteligentny. (Doda ma 152;) Jakbys byl taki inteligent to bys nie mial takich odzywek. Idzcie lepiej kupic koxy a potem na pakiernie a wieczorkiem najeb*ie jakiegos 14 latka bo jego twarz wam sie nie spodoba.

RiivaajA
30-03-2008, 01:25
I te twoje teksty wogole mnie nie ruszaja bo tak czy siak wiem ze jestes leszczem i ze na rl nigdy bys mi tak nie powiedzial.

Skad ta pewnosc? A moze by i powiedzial, bo na ucieczke przynajmniej na pewno ma spore szanse, skoro po jednym okrazeniu dookola sali gimnastycznej ziajesz jak stara kobyla... I podobno hamburgery na klate pakujesz, co zreszta widac xD O wyniku pojedynku nie decyduje masa, tylko ogolna sprawnosc fizyczna i zwinnosc. Wez chlopie i dorosnij, zacznij zauwazac w zyciu wartosci wazniejsze, niz tylko kupa miesni (albo ich tluszczowej imitacji) i wyglad, bo to cie do niczego nie doprowadzi.
I co do Dave'a - on jest od ciebie duzo silniejszy w bardziej istotnym wymiarze.

Scartex
30-03-2008, 07:27
Skad ta pewnosc? A moze by i powiedzial, bo na ucieczke przynajmniej na pewno ma spore szanse, skoro po jednym okrazeniu dookola sali gimnastycznej ziajesz jak stara kobyla... I podobno hamburgery na klate pakujesz, co zreszta widac xD O wyniku pojedynku nie decyduje masa, tylko ogolna sprawnosc fizyczna i zwinnosc. Wez chlopie i dorosnij, zacznij zauwazac w zyciu wartosci wazniejsze, niz tylko kupa miesni (albo ich tluszczowej imitacji) i wyglad, bo to cie do niczego nie doprowadzi.
I co do Dave'a - on jest od ciebie duzo silniejszy w bardziej istotnym wymiarze.
Tyyyy sie od starych kobyl odczep! ;D

RiivaajA
30-03-2008, 10:06
A co, tez tak ziajesz? ;p Po tobie tego raczej nie widac xD

MistrzLeo
31-03-2008, 14:24

skad taka pewnosc ze po jednym okrazeniu bym padl?
zaloze sie ze dalbym rade przebiec wiecej niz ty :)

A dave to lamus i kurwa kto sie z tym nie zgodzi to musi miec cos z oczami.. -.-

MGO.

Zaloze sie ze na rl masz 3 kolezanki ktora sa tak samo ochydne jak ty. 3/4 twojej klasy uwaza cie za zamuloną dziewczyne... a teraz sie zastanów.... Czy nie mówie prawdy?

I nie odpisujw stylu.. o tak speedy opowiadasz o swojej klasie? bla bla...

jestes kurwa paszczurem i nic tego nie zmieni .. wyjdz na świerze powietrze...

Ps. Bym wiecej napisal ale ide... tak ide na silownie ;d

Hansu
31-03-2008, 16:12
Dobule srry

Hansu
31-03-2008, 16:14

A dave to lamus i kurwa kto sie z tym nie zgodzi to musi miec cos z oczami.. -.-

MGO.

Zaloze sie ze na rl masz 3 kolezanki ktora sa tak samo ochydne jak ty. 3/4 twojej klasy uwaza cie za zamuloną dziewczyne... a teraz sie zastanów.... Czy nie mówie prawdy?

Z oczami ? Jak zwykle Miszcz Pro eful super Oo tak wielki Leo ocenia po wygladzie. Ja sie patrze na twoje wypowiedzi i wiem ze jestes cieciem i lamusem... Lecisz do pakerni? Raczej do piekarni grubasku -.^

Pozatym popadasz w samouwielbienie tylko 2-3 osoby tu sa za tobą, a reszte wkur****, jaki z tego moral? Podobasz sie sam sobie, prosze bradzo - odpal swoją fotke i zwal se kapucyna, ludzie mają różne fetysze...

domin3x
31-03-2008, 16:24

MGO.

To co Ona napisała o Tobie jest zdecydowanie bardziej prawdopodobne, niż to co Ty o Niej.

Straherito
31-03-2008, 16:38
To co Ona napisała o Tobie jest zdecydowanie bardziej prawdopodobne, niż to co Ty o Niej.

Koles nie zauwaza, ze nie ma racji, jest posmiewiskiem i jedynie jego wlasne lustro chce go ogladac. Najlepiej zrobilby nie kompromitujac sie juz wiecej (czyt. zamilknalby). Dodatkowo macie racje, ze nawet obrazic kogos nie potrafi skutecznie :)

Hansu
31-03-2008, 16:53
a i propo tego

zaloze sie ze dalbym rade przebiec wiecej niz ty

Ktos od ciebie na rl ponoc sie wygadal ze przebiegasz wokol boiska i zdychasz, ale coz to moga byc rownie dobrze ploty, choc mysle ze prawdziwe =)

MistrzLeo
31-03-2008, 17:01
a i propo tego

Ktos od ciebie na rl ponoc sie wygadal ze przebiegasz wokol boiska i zdychasz, ale coz to moga byc rownie dobrze ploty, choc mysle ze prawdziwe =)

HHAHAHAH dobre, szkoda ze nie prawda :<

Zrywna_Szkapa
31-03-2008, 18:55
Ja do Dave'a nic nie mam ale co do Riva~

Dziewczyna + Tibia + Forum fighter = Pasztet

Przynajmniej wg mnie, a nie możesz zaprzeczyć bo nie dałaś foty.

Nerfarien
31-03-2008, 19:31

Nie obrazaj kamilki ;(((((

Neqromantha
31-03-2008, 19:53

A wy wszyscy jesteście młodzi, piękni, wysportowani. Już to widzę.X(

To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp.

Hansu
31-03-2008, 19:57
A wy wszyscy jesteście młodzi, piękni, wysportowani. Już to widzę.X(

To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp.

Signed.

Wiele jest dziewczyn ładnych, grających w rózne gry przez neta i wypowiadających się na forum. Czy wy czasem nie dyskryminujecie kobiet? ;>

Viraelli
31-03-2008, 20:54
miałem nie pisać w takich tematach ale cóż.... ;P
dojebali sie do Miszcza heh.... zazdrość jest brzydka rzeczą....
ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D
Dziana

ZonaRomana
31-03-2008, 21:16

Świeta racja...
Riva~ dawaj foto i obal ten stereotyp,że "pasztety" grają tylko w tibie ... Pokaż ,że ładne dziewczyny też grają w tibie xD!
Fajny txt mi się przypomniał ^^ "Kto otworzył lodówke bo tu pasztety lataja" xD

YEAH!! Rivja i Mistrz się pogodzili i dali mi swoją wspólną fotke xD

http://img88.imageshack.us/img88/4917/johnnybunnylb4.gif (http://imageshack.us)

Pozdrawiam ...oczywiście naszego kubusia puchatka ;*;*

domin3x
31-03-2008, 21:37
ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D
Dziana

Czytałeś cały temat? To przeczytaj, bo speedy ma się za Boga i myśli, że jest debeściak, bo jest trochę przypakowany...

Hansu
31-03-2008, 22:05
Dziana

Czytanie ze zrozumieniem plx - myslenie plx... wyjdz ...

Jorg Bruce
31-03-2008, 22:06
Już nie mogłem czytać tych głupot..

@Spidi~
Myślisz że jesteś uber evul pro mastah, wszystkim wpierdolisz i będzie dobrze? Jeśli jesteś normalnym człowiekiem, powinieneś przyjąć krytyke, i zaprzeczyć ze bierzesz dopalacze i inne gówna.. A nie tutaj kozaczyć ze masz 666 cm w bicku i ogólnie fajny jesteś.

Patrze że ogólnie połowa forum nie umie przyjąć krytyki !
Boisz się/nie chcesz żebyś był spostrzegany na forum jako okularnik etc. to nie wrzucaj swoich fotek ! -.-

A, i co do dziewczyn grających w tibie, ONE TEŻ mają takowe prawo..
I jeszcze wygląd, nie muszą być "pszczurami" Dajmy na to Poomfray czy jakos tak ;p Na fotce ma taki sam name, i muszę przyznać że niczego sobie dziewczyna z wyglądu, nie znam jej na rl, i nie wiem jak z charakterem -.-

Haa, pewnie jak tu zajrzę niedługo to już Spidi napisze sporo postów oczerniających mnie, że ja się nie znam i że on zajebisty jest .. oneoneoneone Heh rozpisałem się troche, ale to nie zaszkodzi chyba.

ZonaRomana
31-03-2008, 23:41
@ up
ja napisze troche postów na Ciebie plx spadaj na Valoria ;] GL HF :)
I jego sprawa jaki jest i co najlepsze czy bierze dopalacze :D
Skąd wiedziałeś ,ze speedy ma szatana w bicu 666 cm ;o a ja mam pół szatana w bick 333 cm ;o

Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...

zmycha
01-04-2008, 11:09
*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL...
*Spidi
Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR
*Zonaromana
Wyjdź! Pooglądaj sobie "Na wspólnej"

/Ferax/

ZonaRomana
01-04-2008, 12:29
@up
nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu braknie ...
"Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL..." hmm... bo byś uciekł szybko ;]

Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...

Hansu
01-04-2008, 13:42
*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL...
*Spidi
Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR
*Zonaromana

/Ferax/

Signed.

Zona~ watpie zeby ktokolwiek przed uciekal, a nawet jesli to przynajmniej nie musialby sie obawiac ze bulka go dogoni...

Jorg Bruce
01-04-2008, 15:41
@Zona Romana

A właśnie, że nie spadnę! To jest forum, a nie prywatne pogaduszki psiapsiółek spod bloku :[ Więc każdy ma prawo głosu, nie tylko taki hard pr0 jak Ty :\ kthxbye

@Zmycha
Respekt, dobrze gadasz :)

MistrzLeo
01-04-2008, 17:18
*Viraelli
*Spidi
*Zonaromana

/Ferax/

Ruda mordo niebyl bym taki pewny twoich słów.

Butcher__Palek
01-04-2008, 17:21

SZACUN !!!!!! :D

ZonaRomana
02-04-2008, 00:13
@ Hansu
każdy kozak przez neta a w rl każdy posrany w obawie o swoją twarz... Wiecie zabawy z Mistrzem mogą się skończyć utratą zdrowia lub trwałym kalectwem xD! Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ... większość to niedojrzałe dzieci myślące ,że są pro eful które się dowartościowują przez tibie ...

Pozdro ... 100 kg na klate 2 kg na szyji xD

Hansu
02-04-2008, 08:34
@up

Tylko twoje zdanie. Większośc wypowiadajacyc sie w tym temacie reprezentuje wyzszy poziom intelektualny niz "Mistrz". Twój koleżka wpada w samouwielbienie i robi z siebie debila, ktorym jak widać jest.

Butcher__Palek
02-04-2008, 10:01
Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ...

Ja bym powiedzial :P<kozak>

Zenir
02-04-2008, 13:39
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kozak_%28osoba%29

Cos dla większosci ludzi z tego tematu i powiem wam 2 rzeczy...
1.Idzcie kozaczyc na pro elo klatke schodową bo tam możecie się spotkac z ziomami...http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Klatka_schodowa i to http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ziom
2.Kłócicie sie tutaj o elo jaka moja stara jest silna w realu a mój stary jeszcze lepsze a ja mam mięsnie jak pudzian. I co z tego ze tak powiecie? i tak to nikogo nie obchodzi tylko sobie siare robicie http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Siara
Zapewne teraz w moja stronę poleci 2 miliony trzysta dziewiećdziesiat pięć obelg, ale co tam będe miał polewke z kumplami.
A najlepiej idzcie ... http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wpierdol
Ja nie gram w tibię wiec mi to wisi bo to gra zakompleksiona przez tzn. "kozaków" modnych w tym sezonie
Wiec trzymcie się koxy.Bo i tak moi starzy których nie mam sa najsilniejsi.
Kurde zrobilem z siebie idiote ide sie pociąc i juz wam nie bede dokuczał i nie bede wam przeszkadzał <emo life> Baj :(

MistrzLeo
02-04-2008, 16:22
Zapewne teraz w moja stronę poleci 2 miliony trzysta dziewiećdziesiat pięć obelg :(

Nie poleci bo kazdy ma wyjebongo na to co piszesz ;d przynajmniej ja ;p

domin3x
02-04-2008, 18:10
Nie poleci bo kazdy ma wyjebongo na to co piszesz ;d przynajmniej ja ;p

Odezwał się ten, którego losy obchodzą wszystkich, bez wyjątku...

MistrzLeo
02-04-2008, 20:21
Odezwał się ten, którego losy obchodzą wszystkich, bez wyjątku...

Szukasz tu kolegów?

zmycha
02-04-2008, 21:08
(Na)spid(i(owany))... Nadal pokazujesz swój kretynizm... Nie jestem rudą mordą/pałą ( nie pamiętam co taka kurwa jak Ty na mnie napisała)... Nie będę się tu więcej wypowiadać... Nie zniżam się poziomem do takich jak Ty. Tylko pomyśl czemu za Tobą są 2/3 osoby a za mną 20/30 (na tym forum ofc)... Btw wpadnij do Raciborza to zobaczysz że nie będę ani uciekał ani trząsł portkami... Gruby fleku Ciebie to bać sie mogą HAMBURGERY!! Pisz na mnie co tam sobie chcesz. Lejeeee na to :*
/Ferax/

ZonaRomana
02-04-2008, 21:51
(Na)spid(i(owany))... Nadal pokazujesz swój kretynizm... Nie jestem rudą mordą/pałą ( nie pamiętam co taka kurwa jak Ty na mnie napisała)... Nie będę się tu więcej wypowiadać... Nie zniżam się poziomem do takich jak Ty. Tylko pomyśl czemu za Tobą są 2/3 osoby a za mną 20/30 (na tym forum ofc)... Btw wpadnij do Raciborza to zobaczysz że nie będę ani uciekał ani trząsł portkami... Gruby fleku Ciebie to bać sie mogą HAMBURGERY!! Pisz na mnie co tam sobie chcesz. Lejeeee na to :*
/Ferax/

Widać, że Ciebie biją na dworze kablem bezprzewodowym ...
Poporostu nie umiesz mu pojechać i się zmywasz z tego tematu bo pocisną Ci na temat twojego wyglądu ...
Hmm... też widze, że jesteś kozakiem przez monitor i kozaczkiem w grupie...

Pozdro 100 kg na klate 2 kg na szyji :)

domin3x
02-04-2008, 21:56
Szukasz tu kolegów?

A moshe ty nim zostanieshhhh? Proshe...

MistrzLeo
02-04-2008, 22:54
Freighte~ :*

Hansu
03-04-2008, 13:20
Widać, że Ciebie biją na dworze kablem bezprzewodowym ...
Poporostu nie umiesz mu pojechać i się zmywasz z tego tematu bo pocisną Ci na temat twojego wyglądu ...
Hmm... też widze, że jesteś kozakiem przez monitor i kozaczkiem w grupie...

Pozdro 100 kg na klate 2 kg na szyji :)

Wyjdz plax, dorosniesz to wroc. Narazie to Ciebie jada, a on wyszedl bo z debilami nie ma co dyskutowac, najpierw sciagniecie nas do waszego niskiego poziomu a potem pokonacie doswiadczeniem debila... Ja tez wychodze, pozdro dla polmozgow i kretynow: Spidi i Zona ;*

Butcher__Palek
03-04-2008, 13:46
@Marcus
Ja tez wychodze

tak dalej....a forum wkoncu bedzie normalne :)

Zenir
03-04-2008, 22:38
Co wy macie do wygląda zmychy? wy macie pewnie o 100 razy gorsze ryje a on na 100% spoko koles bo wie ze wygląd sie nie liczy a te wasze durne gadki pff...

MistrzLeo
03-04-2008, 23:18
Co wy macie do wygląda zmychy? wy macie pewnie o 100 razy gorsze ryje a on na 100% spoko koles bo wie ze wygląd sie nie liczy a te wasze durne gadki pff...

Dominik : Imie dla downa .... Sorry ale tak mi sie kojarzy :/

domin3x
03-04-2008, 23:37

Ja mam na imię Dominik, a jakoś downem nie jestem? o_O

Zenir
04-04-2008, 12:51
Po 1, nie nazywam sie Dominik tylko Kuba
PO 2, tą postac schakowałem na 64 lvlu i grałem nią tak jak wiele innych oi tylko zarabiam na tych bezmózgich dzieciach co płacza za itemami
Po 3, ty speedy robisz tutaj największe ide zamieszanie, wszystkiego sie doczepiasz...

Kubq
06-04-2008, 01:41
Huhauha zlewam;d
dawac kloccie sie dalej, posmieje sie XD
@up
to gz nicka w tibii, twoja tata Ci chara robil/a or "blizszy przyjaciel" <w dópke>?
pwn3d

domin3x
06-04-2008, 01:59
Huhauha zlewam;d
dawac kloccie sie dalej, posmieje sie XD
@up
to gz nicka w tibii, twoja tata Ci chara robil/a or "blizszy przyjaciel" <w dópke>?
pwn3d

Napisał, że postać shakował, ślepy jesteś, czy jaki chuj?
pwn3d

MistrzLeo
06-04-2008, 13:47
wy*******aj nobie na swoj swiat? szukasz tu kolegów?

Ignoring dominik z downem

Smerf.Secura
06-04-2008, 16:06
Po 1, nie nazywam sie Dominik tylko Kuba
.

czyli masz na nazwisko Kuba?

domin3x
06-04-2008, 16:16
wy*******aj nobie na swoj swiat? szukasz tu kolegów?

Ignoring dominik z downem

Ja żyje w takim samym świecie jak ty o_O

Hansu
06-04-2008, 16:23
Ja żyje w takim samym świecie jak ty o_O

Nie sądze, on żyje we własnym świecie, gdzie jest najlepszy =)

MistrzLeo
07-04-2008, 00:23
Nie sądze, on żyje we własnym świecie, gdzie jest najlepszy =)

O huj co sie stalo juz nie jestes tibia.pl support? o kurwa co sie staO?

ZonaRomana
07-04-2008, 00:37

Dał swoje nagie fotki i jak zobaczyli je to mu zabrali supcia xD!

100 kg na klate 2 na szyji !!!!111oneone

Askaral
07-04-2008, 08:52
Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?

Btw. Taaak ja tez szukam kumpli ;<

Zrywna_Szkapa
07-04-2008, 19:04

Ja też, ale mi nie wychodzi :/

Hansu
07-04-2008, 19:19

Odszedłem, nie miałem czasu zajmować się tym [szczerze ochoty też nie miałem].

MistrzLeo
07-04-2008, 19:38
Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?

tu ich nie znajdziesz ;D

Straherito
07-04-2008, 19:51

Ej, plx zinterpteruj tez imie Bartek, bo wlasnie tak mam na imie.

Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu?

Hansu
07-04-2008, 21:49
tu ich nie znajdziesz ;D

Ja tam mam do niego szacunek, ale zwykle jak tobie ktos jedzie to go szanuje i powiem Ci ze wielu ludzi szanuje, zrozumiales?

Pozdro Bułeczko ;*

ZonaRomana
07-04-2008, 23:21
Ej, plx zinterpteruj tez imie Bartek, bo wlasnie tak mam na imie.

Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu?

Bartek pomaga innym kraść brudne talerze. haha

pozdro xD

Daidrax
07-04-2008, 23:26
@gdzies tam Up

Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą.

ZonaRomana
07-04-2008, 23:30
@gdzies tam Up

Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą.

Twoja tata xD! owned

Daidrax
07-04-2008, 23:31
Twoja tata xD! owned

No a co mialem powiedziec? nie moglem sie powstrzymac hehehe Pozdro bejbe.

MistrzLeo
08-04-2008, 23:41
Ja tam mam do niego szacunek, ale zwykle jak tobie ktos jedzie to go szanuje i powiem Ci ze wielu ludzi szanuje, zrozumiales?

Pozdro Bułeczko ;*

Pozdro pryszczaku xd

KoXiS
11-04-2008, 22:41
Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA
-SMIERDZI GEJOSTWEM
-...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam)

I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie.

P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie.

Jorg Bruce
11-04-2008, 23:29
Spidi, cały czas pokazujesz swój poziom pisząc tak bezsensowne, denne posty! Jeśli Dominik kojarzy Ci się z downem, to z czym Ci się kojarzy kał, lub rodzice.. Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)

@Kilka x up.
My to wiemy że przeciesz Ty to uber pr0 hax master kox jestes.. i nie musiż sie ójawniadź rze to ty schakowaues buble mateósza smoka wielkiego, i całą śmietanke tibijską .. :<

MistrzLeo
11-04-2008, 23:38
Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA
-SMIERDZI GEJOSTWEM
-...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam)

I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie.

P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie.

Nie chchesz grac to nie graj nikt cie nie zmusza. Wypad :)

MistrzLeo
11-04-2008, 23:40
Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)

No i forum by mialo 5 stron :D

dark_solti
11-04-2008, 23:49
No i forum by mialo 5 stron :D

O Kur*a Z KIM JA COMBOWAŁEM Z NABOW NA SOLERZE CZE LEO KOKS xDDDD (pozdro) grałem na neranie na samym początku serva Rozwalacz Boltami here:) cze_/

MistrzLeo
11-04-2008, 23:55
O Kur*a Z KIM JA COMBOWAŁEM Z NABOW NA SOLERZE CZE LEO KOKS xDDDD (pozdro) grałem na neranie na samym początku serva Rozwalacz Boltami here:) cze_/

eeeeeeeeeeelooooooooooooo xD

Mike.Mystic
12-04-2008, 15:11
Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.

Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla.

MistrzLeo
12-04-2008, 17:38
Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.

Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla.

Esende Mylffon DZIWKOOOOOOOOO

Ps. 2 minuty to nie tak wcale mało... Widać huj sie znasz i widziales tylko walki bokserskie..placku

Zrywna_Szkapa
12-04-2008, 19:12
Weź się umyj

Myślałem, że takie denne teksty mają tylko ludzie z mojej klasy, a tu zonk :o

Mike.Mystic
12-04-2008, 20:22
@Szkapcio
Widocznie maja powód dla którego to mówią.

Glon Elriel
12-04-2008, 20:45

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOOOJEBAŁO MNIE TO Z 2 MINUTAMI LEZE I NIEMOGE KOKSIE KURVVA TYLKO NIE POZABIJAJ NAS...
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o

W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku.

#down
tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie

P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC
P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde
P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty

# Hansu
Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper?
Podrzedny raper hmm... Wolałbym hajer przodowy ale kto jak tam woli :>

Mike.Mystic
12-04-2008, 20:51
@Up
Dowartościowałeś się ?

Ciebie się matka wstydzi i każe grać w Tibie. Opamiętaj się człowieku bo jesteś nudny. O walce nie masz pojęcia ty tylko udajesz wielkiego kozaka. Znasz mnie żeby mówić, że jestem Ciotą ?

Hansu
12-04-2008, 22:11
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOOOJEBAŁO MNIE TO Z 2 MINUTAMI LEZE I NIEMOGE KOKSIE KURVVA TYLKO NIE POZABIJAJ NAS...
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o

W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku.

#down
tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie

P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC
P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde
P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty

Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper?

MistrzLeo
12-04-2008, 22:59
@Up
Znasz mnie żeby mówić, że jestem Ciotą ?

Nie trzeba znac kogos by stwierdzic ze jest ciotą.

"Ja nie znam typkow ale wiem ze sa ciotami". :D
Prezeso.

Edited : Esende Mylffon Dziwkoo . Plamisz Esende nazywajac sie tak .

Mike.Mystic
13-04-2008, 10:13
@Speedy
Widzisz gdzieś nazwe Esende bo ja nie.

@Glon << Fajny nick
Ciesze się, że mieszkasz na śląsku i Cię biją koledzy bo Ci się myli real z Tibią. Smutne ale prawdziwe, na pewno ryj nie raz miałeś obity ale kozaczenie zostało. Boisz się wyjść z domu to grasz w Tibie. Mogę Ci przyznać jedno w walce masz na 100% lepszą psychikę ode mnie jeśli mówisz, że jesteś taki fighter. Uznanie tylko pod tym kątem.

Glon Elriel
13-04-2008, 11:44
Ciesze się, że mieszkasz na śląsku i Cię biją koledzy bo Ci się myli real z Tibią
Sląsk \G/A co do kolegów to raczej wrogowie Mnie bija chociarz ostatnie czasy juz słabiutko bo starsze pokolenie huliganow juz nie walczy a młodym nie zalezy na honorze klubu
Smutne ale prawdziwe, na pewno ryj nie raz miałeś obity ale kozaczenie zostało. Boisz się wyjść z domu to grasz w Tibie
Tak ryj mialem wiele razy obity jak większośc na Sląsku...
A co do Tibii to juz nie gram aktywnie od 25 Stycznia Zreszta tak czy siak musze wychodzic na dwór do pracy/dziewczyny/sklepu/ziomków
Mogę Ci przyznać jedno w walce masz na 100% lepszą psychikę ode mnie jeśli mówisz, że jesteś taki fighter. Uznanie tylko pod tym kątem.
To wiadomo Ja <--- \o/

Zrywna_Szkapa
14-04-2008, 08:34
Jak czytam to co pisze Mike~ to mi sie smutno robi, że takie niedorozwoje istnieją...

ZonaRomana
14-04-2008, 09:23
@szkapa

Signed

Ziomal ja jak ostatni takiemu koksowi zajebałem liścia to zaczoł płakać i jak mi odał to obudziłem się po 2 dniach ... Jestem pro ?

Nikogo to nie obchodzi, że pobiłeś jakies biedne DZIECKO(12 lat 40kg), a z biegiem czasu zmienił sie w 150 KG KOXA~!Super fantazja ;D

Pozdro Bansuj Dzi**

MistrzLeo
16-04-2008, 19:55
A ja ciągle rosne... nikomu to nie przeszkadza? :D

Don_Kustosz
19-04-2008, 16:36
A ja ciągle rosne... nikomu to nie przeszkadza? :D

co wcinasz na avatarze ? :D

Cugu-Peta
19-04-2008, 17:53
co wcinasz na avatarze ? :D

na avatarze chyba trzyma cyfrowke i stoi przed lustrem :)

MistrzLeo
19-04-2008, 18:04
/\ racja ;d

Butcher__Palek
19-04-2008, 18:55
@Up

hahahahahah :D:D:D
Dobrzeeeeeeeeee :D:D:D

ZonaRomana
19-04-2008, 19:42
Own3d !! HAHAH

MISZCZU głowa też rośnie ;D <lol2>

Don_Kustosz
19-04-2008, 19:55
na avatarze chyba trzyma cyfrowke i stoi przed lustrem :)

O LOL AHAHAHHAHA XD

@edit

Leo ile bierzesz na klate ?

Straherito
19-04-2008, 21:18
Nie wiem czy zauwazyliscie ale tylko wy sie z tego shitu smiejecie :(

Leo musi miec duza dupe skoro sie wszyscy tam miescicie

[jezeli ktorys z was - tęgie umysly nie zrozumial przeslania, niech przeczyta to jeszcze raz]

Borynaa
19-04-2008, 21:48
up ashsahshshsaashasha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

z 100 ich tam sie jeszcze zmiesci

AlortDeath_17
19-04-2008, 22:25
ahh no jesteście załośni wy i te wasze kłótnie :S zal z dzieci ktoś da swoją rl fote, i bynajmniej nie ma się czego wstydzić, a zaraz dzieciaki
z krzywymi ryjami naskakują ^^ lajT !

Hansu
19-04-2008, 22:44
(zdjęcie)

Jestes fajny, bedziemy kolegami? Powiem krótko: Dziecko z kompleksami, da grubas fote jak sie napioł tak że brzucha nie widać, leczy kompleksy wyzywając wszystkich którzy mu mówią przykrą prawdę o nim w sposób który można określić jako "żałosny" bo zdjęcia przerabiają dzieci w gimnazjum i wszędzie wysyłają i to takie dzieci, które inaczej sobie nie radzą. Pozwól ze spytam, tato Cie bił? Ponadto jeśli rzeczywiście myslisz, że jestes inteligentny dlatego, że rozwiązałeś test w internecie to serdecznie zapraszam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, jeśli zdołasz znaleźć drogę i będziesz potrafił w cywilizowany sposób dogadać się z panią w sekretariacie to oni przedstawią Ci prawdziwy test. I ostatnie pytanie, do jakiej szkoły chodzisz? Po sposobie wypowiedzi i próbach udowodnienia wszystkim jaki jesteś pro wnioskuje że 1/2 gimnazjum max. I pragnę zauważyć, że poklask masz tylko u swoich pustych koleżków... np taki Butcher reprezentuje podobny poziom, gratuluje panom.

RashX
19-04-2008, 22:46
Litości kurwa litości xD, niektóre zdjęcia fajnie xD, a tak wogóle to mamy okazje zobaczyć osoby które nie widzą nic innego poza tibią
:baby:

Don_Kustosz
19-04-2008, 23:36
Dlaczego Leo jest raz wyzywany od pakerow a raz od grubasow ? :D

Kusnier
20-04-2008, 00:34
Bo to forum jest pojebane... :P

A moze forumowicze... ;)

MistrzLeo
20-04-2008, 12:22
Jestes fajny, bedziemy kolegami? Powiem krótko: Dziecko z kompleksami, da grubas fote jak sie napioł tak że brzucha nie widać, leczy kompleksy wyzywając wszystkich którzy mu mówią przykrą prawdę o nim w sposób który można określić jako "żałosny" bo zdjęcia przerabiają dzieci w gimnazjum i wszędzie wysyłają i to takie dzieci, które inaczej sobie nie radzą. Pozwól ze spytam, tato Cie bił? Ponadto jeśli rzeczywiście myslisz, że jestes inteligentny dlatego, że rozwiązałeś test w internecie to serdecznie zapraszam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, jeśli zdołasz znaleźć drogę i będziesz potrafił w cywilizowany sposób dogadać się z panią w sekretariacie to oni przedstawią Ci prawdziwy test. I ostatnie pytanie, do jakiej szkoły chodzisz? Po sposobie wypowiedzi i próbach udowodnienia wszystkim jaki jesteś pro wnioskuje że 1/2 gimnazjum max. I pragnę zauważyć, że poklask masz tylko u swoich pustych koleżków... np taki Butcher reprezentuje podobny poziom, gratuluje panom.

Tak TATO mnie bił HAHAHAHHAAHA

TATO MNIE BIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. reszty nei czytalem... ja pierdole dluzszego tekstu nie mogles dac?

Hansu
20-04-2008, 12:26
Tak TATO mnie bił HAHAHAHHAAHA

TATO MNIE BIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. reszty nei czytalem... ja pierdole dluzszego tekstu nie mogles dac?

Mogłem, ale jak nie jesteś w stanie przeczytac tego dziecko, to co dopiero dłuższe... zresztą wiem, że to czytałeś, tylko nie wiesz jakiej riposty użyć, dlaczego? Bo wszystko to prawda i powoli dociera to twojego małego móżdzku.

Don_Kustosz
20-04-2008, 16:01
hansu zaprezczasz sobie raz on jest koksem a raz dzieckiem 1/2 gim :D
jezeli 100 kg + bitej masy i 190+ cm wzrostu to dla ciebie 1 gim ...: D

Hansu
20-04-2008, 19:41
hansu zaprezczasz sobie raz on jest koksem a raz dzieckiem 1/2 gim :D
jezeli 100 kg + bitej masy i 190+ cm wzrostu to dla ciebie 1 gim ...: D

Intelektualnie jest 1/2 Gim. Pozatym mowie ze koksem jest we wlasnym miemaniu, wiesz co to ironia?

Butcher__Palek
20-04-2008, 20:19
Hansu zaczynasz powoli sie gubic i pierdolic glupoty wes sie zastanow co piszesz...

Don_Kustosz
20-04-2008, 21:12
Hansu zaczynasz powoli sie gubic i pierdolic glupoty wes sie zastanow co piszesz...

wyjales mi to z ust :]
wiec zdecyduj sie albo jest koks albo grubas albo 1/2 gim albo ... ee pogubilem sie :S

MistrzLeo
20-04-2008, 21:18
:);):pB):]:D:cup:

W zdrowym ciele zdrowy duch...

domin3x
20-04-2008, 21:21
wyjales mi to z ust :]
wiec zdecyduj sie albo jest koks albo grubas albo 1/2 gim albo ... ee pogubilem sie :S

Jedno i drugie, jest koks, a w pierwszej klasie gimn siedzi już piąty rok.

Speedy - tak, szukam kumpli : (

Takiej odpowiedzi się spodziewałem, więc napisałem, że tak - szukam tu kolegów <loel>

MistrzLeo
20-04-2008, 21:31
Jedno i drugie, jest koks, a w pierwszej klasie gimn siedzi już piąty rok.

Speedy - tak, szukam kumpli : (

Te Kurwa! czego tu szukasz?? Kolegów? Wy*******aj na swój świat.. kolegów nie masz? Szukasz ich tutaj? .. Tu ich nie znajdziesz.. Bo jesli jestes szmata na swoim servie to tu raczej tez nia bedziesz

Hansu
20-04-2008, 23:01
Jakoś mnie nie dziwi, że sie gubicie, czego sie spodziewać po takich pustakach. Mój ostatni post tutaj, trza wziąć przykłąd z innych i skończyć konwersację z debilami, którzy żyją w swoim świecie, gdzie są pro. Tak więc powiem słowami zrozumiałymi dla Speediego - Pierdol sie palancie.

Don_Kustosz
20-04-2008, 23:17
Jakoś mnie nie dziwi, że sie gubicie, czego sie spodziewać po takich pustakach. Mój ostatni post tutaj, trza wziąć przykłąd z innych i skończyć konwersację z debilami, którzy żyją w swoim świecie, gdzie są pro. Tak więc powiem słowami zrozumiałymi dla Speediego - Pierdol sie palancie.

hehe ty sama sie w tym gubisz : )

Yumiyo
26-04-2008, 22:06
http://img244.imageshack.us/img244/5183/54636047ju2.jpg

Z dedykacja dla wszystkich zakompleksionych bałwanów :*
TA BRZYDKA PIXELOWA LASKA BODZIA :)

Dawiś :*

Christiano
26-04-2008, 22:09
Ciekawe czy to fotka RL ale i tak fajna :DD

Yumiyo
27-04-2008, 07:53
Eh, nie dac foty- zle bo przeiez jestem facetem udającym dziewczyne ^^
Dac fote- też źle bo przecież to nie moja :D
Zachowujecie się gorzej niż ja w okre..... :P

http://img246.imageshack.us/img246/3748/kopia54635715jf6.jpg

Zeby nie było żę mam jedno foto :)
Stare, za czasów jak jeszcze byłam blondynka :)

[ słabej jakości bo robione telefonem ]

Hansu
27-04-2008, 09:06
Deczko nie w temacie, jestes z Bodziem na rl?

Yumiyo
27-04-2008, 09:27
Oj wyśmiał mnie taki inteligentny młody mężczyna, który nic sobą nie reprezentuje :) Chyba podetne sobie żyły.... Nadal twierdzisz ze jestem pedałem? :)

Hansu
27-04-2008, 09:33
Oj wyśmiał mnie taki inteligentny młody mężczyna, który nic sobą nie reprezentuje :) Chyba podetne sobie żyły.... Nadal twierdzisz ze jestem pedałem? :)

Proste pytanie - jestescie ze sobą na rl?

Yumiyo
27-04-2008, 09:35
Popatrz wyżej, już ktoś udzielił za mnie odpowiedzi....
Ale żebyl nie było, nie nie jesteśmy....
Znowu macie ochote rozpocząc nową kłotnie?

Hansu
27-04-2008, 09:39
Popatrz wyżej, już ktoś udzielił za mnie odpowiedzi....

no to nie dziwi mnie jego smiech =)
Milosc przez tibie? To pojebane xdd
Jesli to faktycznie ty na zdjeciu to chyba masz wziecie na rl? No chyba ze masz tylko urode...

Yumiyo
27-04-2008, 09:42
Milosc przez tibie? To pojebane xdd

Szanuje cudze zdanie, ale nie musisz używac przekleństw ( chyba ze miałeś na myśli ekspresywne walory wulgaryzmów )
A skoro nie dziwi Cie jego smiech to przytocze Ci powiedzenie "GŁUPIEGO POZNAJE SIĘ ZAWSZE PO ŚMIECHU JEGO" :p

Jesli to faktycznie ty na zdjeciu to chyba masz wziecie na rl? No chyba ze masz tylko urode...

Nie oceniaj ludzi po zdjęciach... Najłatwiej jest od razu skwitowac wszystko i nazwac mnie pustą? :P

Hansu
27-04-2008, 09:48
Szanuje cudze zdanie, ale nie musisz używac przekleństw ( chyba ze miałeś na myśli ekspresywne walory wulgaryzmów )
A skoro nie dziwi Cie jego smiech to przytocze Ci powiedzenie "GŁUPIEGO POZNAJE SIĘ ZAWSZE PO ŚMIECHU JEGO" :p

Nie oceniaj ludzi po zdjęciach... Najłatwiej jest od razu skwitowac wszystko i nazwac mnie pustą? :P

No wiesz, ja nie przeklinam - przekleństwo i wulgaryzmy to dwie rózne rzeczy, ale tego tlumaczyc teraz nie bede. Nie dziwi mnie jego śmiech dlatego iż to tylko literki, jego smiechu w rl nie slyszałaś więc chyba cię nie rozumiem. A śmieje sie bo ma podstawy [sama mowilas: trza szanowac cudze zdanie].

Ja po zdjęciu ocenilem tylko twój wygląd i mam prawo twierdzić, że skoro ty jestes na tym zdjęciu to faceci się za tobą oglądają, z tąd moje zdziwienie, ze szukasz faceta w glupiej grze. No chyba ze nie masz wziecia, wtedy pytanie - dlaczego? Bo wygląd na pewno powodem nie jest. Jasne ? Rodzi sie kolejne pytanie - jaki jest twoj charakter?

Yumiyo
27-04-2008, 09:53
Ja po zdjęciu ocenilem tylko twój wygląd i mam prawo twierdzić, że skoro ty jestes na tym zdjęciu to faceci się za tobą oglądają, z tąd moje zdziwienie, ze szukasz faceta w glupiej grze. No chyba ze nie masz wziecia, wtedy pytanie - dlaczego? Bo wygląd na pewno powodem nie jest. Jasne ? Rodzi sie kolejne pytanie - jaki jest twoj charakter?

Za dużo myślisz :)
Byc może nie chce miec na razie faceta? Czy z racje z tego że niby jestem ładna musze miec kogos? Nie! Wiec nie widze sensu rozpisywania sie na temat tego, dlaczego propaguje "milosc w pikselach". A co do mojego charakteru, to ja nie oceniam nikogo jeli nie zjem z nim przyslowiowej beczki soli i chcialabym aby ludzie tak samo odbierali mnie, poznajac a nie snujac domysly po fotach itp.
Ale badz co badz mysl dalej, moze wysuniesz kolejna ciekawa hipoteze :)

Hansu
27-04-2008, 09:54
Za dużo myślisz :)
Byc może nie chce miec na razie faceta? Czy z racje z tego że niby jestem ładna musze miec kogos? Nie! Wiec nie widze sensu rozpisywania sie na temat tego, dlaczego propaguje "milosc w pikselach". A co do mojego charakteru, to ja nie oceniam nikogo jeli nie zjem z nim przyslowiowej beczki soli i chcialabym aby ludzie tak samo odbierali mnie, poznajac a nie snujac domysly po fotach itp.
Ale badz co badz mysl dalej, moze wysuniesz kolejna ciekawa hipoteze :)

To nie wysuwanie hipotez. Skoro nie szukasz faceta to po co Ci on w tibii? Nie ja jeden powiem ze milosc przez internet jest po prostu smieszna, przynajmniej w jakims wieku.

I bynajmniej nie probuje cie obrazic tylko jestem zaintersowany =)

Yumiyo
27-04-2008, 10:00
To nie wysuwanie hipotez. Skoro nie szukasz faceta to po co Ci on w tibii? Nie ja jeden powiem ze milosc przez internet jest po prostu smieszna, przynajmniej w jakims wieku.

I bynajmniej nie probuje cie obrazic tylko jestem zaintersowany =)

Ale ja się wcale nie czuje urażona Twoja ciekawością.
Nie potrzebuja kogoś na rl dlatego, że zawiodłam się na ludziach, ale to nie jest temat na forum, bo zaraz masa ludzi wszystko źle odbierze jak to zwykle bywa. A propo miłosci przez internet... Hmm, ja nienazwałabym tego w taki sposób. Owszem można kogoś polubic i spedzac z nim duzo czasu, przeciez nie mozemy zakladam od razu ze po drugiej stronie siedzi ktos okropny z nieciekawa osobowoscia. A Dawida b.lubie i tak i tak :)

Hansu
27-04-2008, 10:15
Przenioslem rozmowe na prv...

Christiano
27-04-2008, 10:37
@ Yumiyo

zrob fotke jak grasz w tibie bedzie wszystko jasne i najlepiej zeby bylo widac bohatera Yumiyo:)

Butcher__Palek
27-04-2008, 10:41
jak na malolatke to ujdziesz ;)

Yumiyo
27-04-2008, 10:42
jak na malolatke to ujdziesz

To nie jest fotka.pl że będziesz mnie oceniał czy jestem ładna czy nie :P

Yumiyo
27-04-2008, 20:55
Dawid here, Bodzio'Szajs dla niewiedzących...

Hmm jeżeli Wy oceniacie ludzi wyłącznie po wyglądzie, to troche coś z Wami nie tak... Zgodze sie, że wygląd jest ważny, ale co mi pięknej laski, jeżeli będzie ona pusta w środku??? Dla mnie ważniejsze jest to, jaką ta osoba jest, jaki ma charakter, jak sie zachowuje itp... Nie chce nikogo z Was tym urazic i zaczynac nowej kłotni, ale po co te gadania, że Bodzio znalazł sobie laske w Tibii??? Tak dla ucięcia wszystkich spekulacji... Najpierw poznałem Miluś, potem dopiero ona zaczęła grać, i zapewniam Was, że to jej foty... Jest osobą, ktorej warto okazac szacunek i poświęcić czas, bo jest tego warta...

Miluś :*

Żeby nie było bez foty, wczorajsza... Sry że troche mnie ne widać.

http://i173.photobucket.com/albums/w61/Zielenczanin/Ja1-1.jpg

Kubq
27-04-2008, 23:04
Ty jestes tym, ktoremu glowe ucielo? ;<

Dawid here, Bodzio'Szajs dla niewiedzących...
Najpierw poznałem Miluś, potem dopiero ona zaczęła grać

hmm, poznajecie sie lepiej w tibii ;d?
btw nie pisz "???" bo to w chuj noobowato wyglada ;d

Kolanesku
28-04-2008, 00:52
po co tracicie posty na bezsensowne jezdzenie po sobie? dawajcie foty a nie. i tak tymi klutniami do niczego dojdziecie. i to ciągłe cytowanie... Boże jak to żalosnie wyglada, im wiecej osob zacytujesz i dasz kontre tym
zrobisz sobie wiekszy szacun? takie szczeniackie popisy? :D i widze ze tibia zaczyna sie zamieniac w rl bo zaczynaja powstawac zwiaski, to juz jest porazka :D
_________:D<-------- zjebane te emoty ;/
nie bede nikogo przepraszal za bledy i ortografie ;]

Gon'son
28-04-2008, 01:41
Ja w wieku 4 lat _/ own3d hrhr ^^

http://img227.imageshack.us/img227/5153/meta8.png (http://imageshack.us)

King Mati
28-04-2008, 02:58
@ EDIT (nie doczytałem posta pare@up i napisałem nie to co trzeba :D)

Mike.Mystic
28-04-2008, 17:37
Dochodzę do wniosku, że Yumiyo jest bardzo inteligentna i oto chodzi, ładna i mądra lubię takie, co do piskelowej miłości nie mam nic jeśli znacie się z Bodziem w realu. Hansu - Ciebie zawsze uważam za inteligentnego.

@Down
Nie interesuje mnie zbytnio opinia o mnie innych ludzi w internecie, wystarczy uważać żeby nie przegiąć. No niestety szkoda mi ludzi, którzy tak o tobie myślą ale cóż życie.

Yumiyo
28-04-2008, 18:09
Dochodzę do wniosku, że Yumiyo jest bardzo inteligentna i oto chodzi, ładna i mądra lubię takie, co do piskelowej miłości nie mam nic jeśli znacie się z Bodziem w realu.

To mile, że tak sądzisz, ale na Twoim miejscu nie ryzykowałabym zbytnio pisząc takie slowa, bo zaraz masa ludzi ukamieniuje Cię słownie... bo przecież to nie moje foty, jestem gejem i Bog wie kim jeszcze :)

Yumiyo
28-04-2008, 18:20
Nie interesuje mnie zbytnio opinia o mnie innych ludzi w internecie, wystarczy uważać żeby nie przegiąć. No niestety szkoda mi ludzi, którzy tak o tobie myślą ale cóż życie.

Odwazni napakowani chlopcy z kompleksami przed monitorem :) ale nie mam co ostatnio narzekac na pw z wiadomosciami o "blizszym poznaniu sie" :)

Mike.Mystic
28-04-2008, 18:22
Hehe dobrze powiedziane, Speeedy coś powinien o tym wiedzieć.

Haha, ja nic nie mówiłem że jesteś nieurodziwa wręcz przeciwnie.

Yumiyo
28-04-2008, 18:25
To jest Jelonek Bambi :D ( nie pytaj dlaczego dostał taka ksywke) :P niech sobie chlopak dalej robi krzywde, jego sprawa... w kazdym razie taka "miernota" jak ja( jesli chodzi o urode) nie tknela by go nawet kijem od szczotki :)

Haha, ja nic nie mówiłem że jesteś nieurodziwa wręcz przeciwnie.

Alle to sie odnosci do powszechnej opini :P Wiesz, normalny chlopak nigdy nie oceni dziewczyny po wygladzie, a przyszczaty zakompleksiony tuman zawsze napisze "brzydka, ujdzie" itp :P

Hansu
28-04-2008, 19:31
"Jestes brzydka i ujdziesz"

No co? Spedy powiedzial ze jestem pryszczatym jednostrzalowcem :( To moge tak mowic.

A serio to walic co mowia dzieci =)

W Polsce mamy wolnosc slowa, wyznania i ogolnie wiekszosci jesli chodzi i zycie publiczne i towarzyskie, wiec nie przejmuj sie co mowia i rob to co lubisz =)))

Pozdro ;D

[pierwsze zdanie to sarkazm jakby co]

Yumiyo
28-04-2008, 19:39
"Jestes brzydka i ujdziesz"

O niee, uraziles mnie smiertelnie, teraz Cie znajde z moimi koksami i Cie pobijemy ^^ :)

Gon'son
28-04-2008, 19:48
Plx:( takie rozmowy na priv... oki?

Butcher__Palek
28-04-2008, 20:03
Plx takie rozmowy na priv... oki?
DOKLADNIE !!
Na priv sobie rozmawiajcie dzieci....nie widzicie ze to jest forum ze ,,ZDJECIAMI''?okulary please...:)
Narazie < z mojej strony :)
Czekam na zdjecia...:P

Yumiyo
28-04-2008, 20:17
http://img165.imageshack.us/img165/7056/54637700dp4.jpg

Na priv sobie rozmawiajcie dzieci
Ja na Twoim miejscu bym nie uwazala sie za bardzo doroslego. Moze i masz dowod ( w co watpie) ale doroslosc polega na zupelnie czyms innym, miedzy innymi na jakiejs tam inteligencji :) a Ty jeszcze topisz sie w brodziku intelektulanym :P

Najbardzije aktualne :) już jako brunetka :)
No czekam na "komcie" i "ocenki" :)

Mike.Mystic
28-04-2008, 20:21
Więc wklejaj Butcher

Christiano
28-04-2008, 20:27
wkleje moje jak naprawie aparat ;)

jestem fajny Koks szukam dziewczyny ;OO

Ale speedy jest lepszy bo daje sobie strzaly w dupe :OO

@Yumiyo
calkiem inna osoba na tej fotce tamte byly lepsiejsze;/

Yumiyo
28-04-2008, 20:31
@Yumiyo
calkiem inna osoba na tej fotce tamte byly lepsiejsze;/

Wiec musze zabic Nyla (fotografa, ktory robil te zdjecia- mam wiecej z tej sesji) że mnie jego obiektyw tak oszpecił :)

Butcher__Palek
28-04-2008, 20:57
@Mike.Mystic
Prosze...:)
http://img107.imageshack.us/img107/8450/beztytuuzn1.jpg (http://imageshack.us)

Tez bys wrzucil :P

@Yumiyo
Kogo Ty soba reprezentujesz ?:) wypowiadajac sie w ten sposob i komentarzami....

@Chris Pall
Twoj komentarz tez robi ,,zenade'' na priv mu to powiedz :)

TO JEST FORUM ZE ZDJECIAMI !!!!!!!:baby:

Yumiyo
28-04-2008, 21:02
@Yumiyo
Kogo Ty soba reprezentujesz ? wypowiadajac sie w ten sposob i komentarzami....

Napewno reprezentuje soba cos wiecej niz lyska gore miesni ^^

Mike.Mystic
28-04-2008, 21:17
Chciałeś Butcher to masz ;)

http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/beztytuu.jpg

sojus
28-04-2008, 21:59
Albo mi sie zdaje albo ktos tu leci na level nr.150 + ? :evul:

Ladnie wyrywasz sunie Bodzio na ten swoj lvl ^^

Christiano
28-04-2008, 22:42
@Butcher

sry za to twoje od powiedzi daja jeszcze wieksza zene ;)

zaczynasz szukac guza wszedzie tak jak speedy

a tak na boku co ty emo jestes ?<lol2>

Gon'son
28-04-2008, 23:02
wow
Pozdro ;p

zagaszkaa
28-04-2008, 23:37
'rurzowy' ... aaaaaaa maasakra niczym niewiastaaa - bez urazy ale musialem to napisac.