zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nieciekawa Sytuacja

Granel
23-08-2007, 02:18
Mam taki problemik...Ostatnio kiedy szłam sobie na Tibianika dostałam wiadomość:
-You are hunted!:(
Nie wiedziałam dlaczego ten gościu mi tak pisze więc się zapytałam.Okazało się,że on chce mnie zabić za coś czego nie zrobiłam! ;( No i klops.Poszłam do GH i nagle przychodzi ten gościu!Pisze,że mnie zarokuje ( ma 36 lvl ):o ...Teraz kąpletnie nie mam pojęcia co zrobić!Pisałam mu,że to nie ja ale on mi nie wierzy a kumple mi mówią,że to bardzo zaczepny kolo. CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ!! ;(;(;(

Vanhelsen
23-08-2007, 02:38
Drugim klawiszem na jego nick i jest tam taka ciekawa opcja "Ignore"...
Powinno poskutkować :)

szmytek
23-08-2007, 02:48
oh no dostalem haunta co mam zrobic... zal
idz na no-pvp chociaz kto wie jeszcze tam hunta dostaniesz i znowu napiszesz bezsensowny post...:baby::baby::baby:

Uther92
23-08-2007, 09:42
Idz na non-pvp, albo załatw sobie protekcję.

Ancient900
23-08-2007, 10:08
Ubij go, najwyżej zrobisz nową postać;>

wrogonastawiony
23-08-2007, 10:38
Nie chodzi oto, ze ona ma hunta od jakiegos pro gracza, to jest jakiś łaps... Zbierzcie sie na niego z kolegami albo pogadaj z jakims wyzszym levelem - niektorzy zaregauja. Zrob prowokacje zeby mial skull'a i wtedy albo z qplami go przekrecic albo powiedziec wlasnie jakiemus wyzszemu levelowi, albo poprostu zaciagnac gnoja do miasta, to zaraz padnie :D

Monte
23-08-2007, 11:56
Jeśli chce cię zabić, to z tego co się orientuje może zrobić to tylko pięć razy, w ciągu miesiąca, bo za szóstym dostanie już bana ; ) Więc jeśli zdobywasz doświadczenie w przyzwoitym tempie to i tak będziesz na plusie ; P