Pokaż pełną wersje : Partyzanci pkują na titani
Jak zwykle możecie liczyć na dobre fragi:)
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=51680683331603768123
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29800
fajne pk, polecam
@Madreth
ty za rehosta
hahaah dawno sie tak nie usmialem
Jak tam ktoś na filmie przytoczył, przypomnieliście Unit.
Filmik generalnie mi się podobał.
Ładne 3 fragi, loot też nienajgorszy.
Jednakże do Unitu jeszcze Wam brakuje :p
@down
Może pozostawisz to do oceny osób postronnych? Unit zajebiście rozwalał wszystkich na wojnach, albo z reasonem. A nie takie nędzne random jak wy...
Jedyne czego nam brakuje to lvli:)
@down
Może pozostawisz to do oceny osób postronnych? Unit zajebiście rozwalał wszystkich na wojnach, albo z reasonem. A nie takie nędzne random jak wy...
Oh oh oh oh :<
Waleczny Emok ze slawnej rodziny "The Brood" musial wrzucic swoje zbedne pierdolenie o rzeczach o ktorych nie ma najmniejszego pojecia ;)
Grasz na tym serwerze moze 0,5-1 rok no dobra moze wiecej ale i tak to nie zmienia faktu ze kurwa gowno wiesz jak Unit zarzadzal titania z 2-3 lata temu, twierdzac iz mieli reasony na zabijanie ludzi;]
Popytaj sie twoich "odwaznych" kolegow co Unici wyprawiali w szczegolnosci Rostein,Phero,Gaura ;]
Ludzie twojego pokroju po typowym "dedzie" plakusiaja parenascie miesiecy, komentuja, wyzywaja, oczerniaja ludzi ktorzy sa w krytycznej sytuacji bez wyjscia, mam tu na mysli to iz jestes cwany dlatego ze generalnie nie mozemy zrobic typowego orginalnego PZ-locka w normalnych godzinach ale spoko ja jestem wyjatkowo pamietliwy jezeli chodzi o zachowanie ludzi przed i po konkretnych zmianiach;]
A co do tego wypadu w nocy nie widze najmniejszego powodu zeby tlumaczyc sie takiemu smieciowi jak ty dlaczego to zrobilismy i generalnie nie interesuja mnie twoje plytkie komentarze na ten temat, co do Unitu nie widze sensu nas porownywac do jakiejkolwiek gildi, mamy wlasny name gildi, tworzymy wlasny zespol ktory sie nazywa Partyzanci ;]
robert22
23-08-2007, 20:13
Takie gildie są właśnie najlepsze do pk'owania mało members można szybko uciec, a tyle osób wystarczy żeby zrobić dobrego trapa, a nie jak są wojny jakieś nOOby padają robiąc nie potrzebne fragi;)...
Ładnie wam to wyszło...
Jorg Bruce
23-08-2007, 23:11
@Madreth
Musze się z Toba zgodzić Emok~ nie wie wszystkiego ale zachowuje sie jak by był encyklopedią, w Tibie gram od początku 2004 roku i cały czas na Titanii! nigdy nie zmieniłem świata ponieważ lubię Titanie mam dużo znajomych, a podoba mi się wasz styl nie pucujecie sie żeby być jak unit tylko macie swój styl i mi się to podoba ale i tak Unit to legenda o której nigdy nie zapomni stara zajebista Titania =] Pozdro dla wszystkich którzy grali w moich czasach.Firek Vampirek =] (stary owner-ten pierwszy)
Encyklopedia to on nigdy nie bedzie tylko problem jest w tym ze ten koles uwaza ze wychodzi z tych postow na niejakiego medrca uber inteligenta, so cool, jednak do poprawnego uzywania mozgu mu jeszcze duzo duzo brakuje wiec ta kwestia zalezy od niego;]
Jak tam ktoś na filmie przytoczył, przypomnieliście Unit.
Jedyne czego nam brakuje to lvli:)
co do Unitu nie widze sensu nas porownywac dojakiejkolwiek gildi, mamy wlasny name gildi, tworzymy wlasny zespolktory sie nazywa Partyzanci ;]
Może "wielka gildia Party-zantów" się zdecyduje?
pierdolenie o rzeczach o ktorych nie ma najmniejszego pojecia ;)
Grasz na tym serwerze moze 0,5-1 rok no dobra moze wiecej ale i takto nie zmienia faktu ze kurwa gowno wiesz jak Unit zarzadzal titania z2-3 lata temu, twierdzac iz mieli reasony na zabijanie ludzi;]
Popytaj sie twoich "odwaznych" kolegow co Unici wyprawiali w szczegolnosci Rostein,Phero,Gaura ;]
Padłem od Unitu 2 razy swoim paladynem. Nicku nie dostaniesz.
Gram na tym servie już 2,5 roku.
ja jestem wyjatkowo pamietliwy jezeli chodzi o zachowanie ludzi przed i po konkretnych zmianiach;]
Do zobaczenia w przyszłości.
ej, uważajcie, mentor Emok NADCHODZI!!
Martinesz
24-08-2007, 18:48
THIS IS SPARTA!
Partyzanci _/
THIS IS SPARTA!
Partyzanci _/
yeye hail slol's team
Nosferatu_Niedziel
24-08-2007, 22:40
Dobry film, mocni jesteście =]. Nie chciałbym z wami zadrzeć...
I do wszystkich, przestańcie się kłócić, nie jesteście jak unit, macie swój styl. Czasami lepiej odpuścić niż skończyć jak kolesie z filmu....
Pzdr Nosferatu~
@emok zamknij w końcu swój niewyparzony ryj....
Film best ;*
Titania,.....
kocham ją... :(
R.I.P.....
The Unit... ehh wspominam dobrze ;P
Nosferatu_Niedziel
24-08-2007, 22:53
Nie zmieniajcie tego tematu, w następny temat do wyzywania! Takich na tym forum jest dosyć....
Kru'Shak
24-08-2007, 23:08
Fajny film Oby Tak Dalej
------------------------------
Co to jest ten Unit ???
Kilka lat temu była to najlepsza gildia na serverze. Teraz jest to legenda.
Kolos from rodos
26-08-2007, 00:48
jeśli nie w tibii
Niestety wszystko ma swój koniec, ja już też zapomniałem jak tibia wygląda xD
Była najsilniejszą gildią i pekowali ???
Co do filmiku fajny ;p
Safree Doo
26-08-2007, 12:42
Nie pekowali,roz*******ali wszystko jak leci ;]
@down
Może pozostawisz to do oceny osób postronnych? Unit zajebiście rozwalał wszystkich na wojnach, albo z reasonem. A nie takie nędzne random jak wy... - wypowiedź ,,mędrca, encyklopedii"
Oryginalnie napisane przez Fraten
Oh oh oh oh :<
Waleczny Emok ze slawnej rodziny "The Brood" musial wrzucic swoje zbedne pierdolenie o rzeczach o ktorych nie ma najmniejszego pojecia
Grasz na tym serwerze moze 0,5-1 rok no dobra moze wiecej ale i tak to nie zmienia faktu ze kurwa gowno wiesz jak Unit zarzadzal titania z 2-3 lata temu, twierdzac iz mieli reasony na zabijanie ludzi;]
Ludzie twojego pokroju po typowym "dedzie" plakusiaja parenascie miesiecy, komentuja, wyzywaja, oczerniaja ludzi ktorzy sa w krytycznej sytuacji bez wyjscia, mam tu na mysli to iz jestes cwany dlatego ze generalnie nie mozemy zrobic typowego orginalnego PZ-locka w normalnych godzinach ale spoko ja jestem wyjatkowo pamietliwy jezeli chodzi o zachowanie ludzi przed i po konkretnych zmianiach;]
A co do tego wypadu w nocy nie widze najmniejszego powodu zeby tlumaczyc sie takiemu smieciowi jak ty dlaczego to zrobilismy i generalnie nie interesuja mnie twoje plytkie komentarze na ten temat, co do Unitu nie widze sensu nas porownywac do jakiejkolwiek gildi, mamy wlasny name gildi, tworzymy wlasny zespol ktory sie nazywa Partyzanci ;] - wypowiedź kogoś, kto podsumował ,,encyklopedie, mędrca"
jednym słowem: HHAHAHAHAH xDDDD
teraz pytanie - kto jest encyklopedia, medrcem xD
Crazy Misiek
28-08-2007, 17:10
Czytając komenty czuje się dumny z bycia Partyzantem XD
Co do filmu ładne akcje zrobiliście
co do kłótni która się tu wywiązała to ona i tak do niczego nie prowadzi :/
I do wszystkich, przestańcie się kłócić, nie jesteście jak unit, macie swój styl. Czasami lepiej odpuścić niż skończyć jak kolesie z filmu....
Pzdr Nosferatu~
Zgadzam się
Archer_of_Keltera
30-08-2007, 13:29
Świetne PK! Wiecej takich filmow!! Pozdro! :)
Bardzo fajny Filmik :)
P.S : Co do Unita?Ta guildia to naepwno legenda na całą tibie , nie wiem czemu raz padłem przez nich ale ludzie z starego Unita najbardziej szanuje z Titani.
Mieli chlopacy z podwórka wielkie mozliowsci i je wykorzystali :)
Kocham ogladac ich filmiki az sie wzruszam:)
GNUYGGOA
01-09-2007, 03:28
Soon, zobaczycie nasze wmv z pkowania noob charami. moze nie tak soon ale napewno sie spodoba ;]
~BPN czyli ten z zajebistym nickiem XD
Martinesz
01-09-2007, 20:01
partyzanci _/
Cygan Slejter
01-09-2007, 22:25
od ktorego levela mozna do waszej gildi?
Martinesz
02-09-2007, 16:16
od ktorego levela mozna do waszej gildi?
100 +
@topic
PARTYZANCI _/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.