Pokaż pełną wersje : Mintwailn - sorc, czy, jak ?
Dragon-Rook
23-08-2007, 16:11
Witam, mam sorca 31 lvl mlvl aktualnie 40, mam zamiar dobic 50.
Więc czy opłaca się iść na mintwialn z 20 bp gfb i 20 bp explo ? no..moze nie opłaca, bo gb 2,4k (pred upadate) a teaz nikt nie kupuje, więc czy inaczej - czy jest sens? Pacc, mam postmana.
Avallach
23-08-2007, 16:50
gosciu stawiasz 2 monki, biezesz 3 bp gfb, mozesz kilka explo waziac i jedziesz, ja tam wyciagalem 45 msem 45k expa/h wiec ty wyciagniesz z 40k jak wiesz gdzie chodzic.
Apticer's
23-08-2007, 17:20
@Up
Monki raczej odpadaja bo sam sobie je zabijesz z gfb
@Topic
Powinno się opłacić, ale musisz bardzo uważać żeby nie paść od mino maga albo combo paru archerów.
@Up
@Up: On gra na non-pvp.
@Topic: Ja bym może radził wziąć kilka ihów i postawić monka + fe, to się lepiej opłaca niż 2 monki. Sam tak expiłem tam, ale uwierz na Securze dużo ludzi teraz tam expi.
Dragon-Rook
24-08-2007, 18:19
Hmm, czyli się opłaca czy nie ? Bo mam do wyboru jescze cyclo na edron, no ale chyb jednak do mintwailn polece, wezme z 10 bp gfb, 3 bp explo 2 monki, 6 manaskow i lece. :P Z wanda raczej nie bede walil. Dobrze mowie ? To wziac ?
Na mint z loota tego "syfnego" z potworow wychodzi jakies 4-5k w kasie na godzine, wiec majac postamana bedzie sie to oplacalo
BingooCola
26-08-2007, 17:30
@Up
@Topic
Powinno się opłacić, ale musisz bardzo uważać żeby nie paść od mino maga albo combo paru archerów.
Chyba ze to swiat no-pvp wiec nie zabije :)
Ale fatk tak jak napisales trzeba uwazac zeby nie pasc na combo,często na samym początku jak sie wchodzi do min~ to są 2 mm,guarsy, bo lurują często :)
btw
Na mintwalin oplaca sie knightem latać :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.